Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Kardi
Capitá del Barça

2009.08.06. 18:11:42

Hali srácok!
Érdeklődnék, hogy a "szűz" FIFA 09-hez milyen patchet ajánlotok? Előre is köszönöm a választ. :D
Üdv.: Kardi
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
I Love Barça!
Jugador del Barça

2009.08.05. 13:02:39

nem sokára kijön az isp abban lesz.
¡Triplete del Barça!
Kép
FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.08.05. 12:26:13

A 09-hez mikor lehet majd frissitést kapni az átigazolásokkal?
Gondolom az átigazolási időszak végén. :roll:
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.08.05. 12:10:34

Z.Chris írta:Nekem is kellene ilyen mez csak 09-hez. :?
09-hez
http://fifahungary.hu/letoltes/Barcelona_09_10_mezek
08-hoz nem találtam.
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.08.05. 11:57:51

Nekem is kellene ilyen mez csak 09-hez. :?
csdewl
Capitá del Barça

2009.08.05. 10:47:18

Hali! nincs valakinek új Barcelona meze 09-10 szezonra FIFA 08-hoz?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2009.08.04. 18:34:19

kudu írta:Barca-Atletico meccset játszottam, Zlatan rúgott két gólt, amikor is kiállították Váldes-t. Nem volt több cserém, így gondoltam beállítom Zlatant :lol:
Abban a pillanatban Agüero rúgott egy jó nagy szabadrúgás gólt neki, de meccs végén egy nagyon nagy ziccert fogott Zlatan :D

Mivel ő van beállítva nálam szabadrúgás rugónak, így kapus mezben leselkedett neki, én meg lefényképeztem :roll:

ez a 09 ugye?:) amugy jókép én általába puyolt teszem be ilyen helyzetekbe 8)
Daniel Alves da Silva a példakép...
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.04. 18:26:48

Barca-Atletico meccset játszottam, Zlatan rúgott két gólt, amikor is kiállították Váldes-t. Nem volt több cserém, így gondoltam beállítom Zlatant :lol:
Abban a pillanatban Agüero rúgott egy jó nagy szabadrúgás gólt neki, de meccs végén egy nagyon nagy ziccert fogott Zlatan :D

Mivel ő van beállítva nálam szabadrúgás rugónak, így kapus mezben leselkedett neki, én meg lefényképeztem :roll:

Kép
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.02. 19:49:40

Játszottam sokat én is a PES-en, de a FIFA-val jóval többet.

barca99-nek annyiban van igaza, hogy a FIFA egy Arcade game...Betanulható, szánalmas és borzasztóan nyakatekert, de sokszor sikeres "potya" gólokat lehet lőni benne lehetetlen szögből, szögletes kavarodásból és van a pályán 2-3 olyan rész, ahol simán elveszíted a labdát, akkor is, ha a legnagyobb játékos vagy.

Szóval kedvez azoknak a "kockáknak", akik betanulnak néhány tuti gameplayt és utána ebből élnek. Ezért is van annyi rajongója az USA-ban is a játéknak. Mondom ez a PC-s véleményem, PS-en szerintem sokkal jobb a FIFA és nincs benne ennyi hiba.

Meg persze tök logikus, hogy mindenki megtanulja a neki tetsző "bug"-ot, de mondjuk ez egyáltalán nem teszi széppé és valóságossá a játékot. A PES ebből a szempontból méterekkel veri a FIFA-t.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
messideco
Presidente del Barça

2009.08.02. 19:46:08

Fernando írta:Végre témaváltás. Ez az örökös PES vs. FIFA harc annyira... unalmas :) Egymást győzköditek, hogy melyik a jobb és, hogy miért. Véleményem szerint a PES ezerszer jobb képen, konzolon viszont a FIFA laposra veri a PES-t.
Csak ugy mint a Real es a Barca: "Véleményem szerint a Real ezerszer jobb mediabalvany, koltekezo viszont a Barca laposra veri a Real-t"

Komolyra forditva a szot, a Fifa engem is jobban elbuvol Pc-n
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.02. 19:44:13

Végre témaváltás. Ez az örökös PES vs. FIFA harc annyira... unalmas :) Egymást győzköditek, hogy melyik a jobb és, hogy miért. Véleményem szerint a PES ezerszer jobb gépen (meg még PS2-n is), konzolon viszont a FIFA laposra veri a PES-t.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.08.02. 19:40:49

valakinek nincs kedve barátságos meccset nyomni 09-cel? vagyok most egy bajnokságban, de szeretnék még gyakorolni :wink:

akinek van kedve vegyen fel msn-en
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.02. 16:42:11

socio66 írta:online mód meg lehet,hogy van a pesben is,de valamiért mégis fifa bajnokságot rendezünk odaát..
Igen, elhiszem, hogy vonzóbb az ingyen FIFA lanon keresztül, mint a fizetős PES online szolgáltatása. Én sem szívesen fizetek azért, amiért nem muszáj. :)

Ha nem lenne dierct IP a FIFA-ban, vajon akkor is ennyire népszerű lenne?

De félreértés ne essék, én senkit nem akarok "megtéríteni", csak a pontatlan állításokat korrigáltam, ill. haragszom (?) az EA-re, hogy ha övék az exkluzív jog (ami miatt a Konami-nál negyed annyi license sincs), akkor miért van bőr a képükön azt állítani, hogy egy normális (mert ugye tudnak normális focis játékot csinálni) PC-s játékhoz megfizethetetlen hardware-ek kellenek. Elhiszem, hogy sok a warez, de azt is, hogy sokaknak addig nem ér pénzt, amíg ilyen félmunkák jönnek ki a kezeik közül. És ez abszolút tendencia náluk, bár az NFS széria talán még jobb példa, mert ott még gyengébbek is a folytatások, de amíg fogy a játék, addig úgy sem tesznek semmit.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:23:27

Kardi írta:
ozsimiki írta:Véleményem hasonlít Socioéhoz...

a húdeszuper pes menüje meg egy hányinger PC-n.
.... az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
akkor minek foglalkozol a menü fikázásával ha egyszer neked a játékélmény a lényeg? :)
bocs az offért!
ha már kezdődik a meccs akkor igen,de azért ne egy rakás sz.ron vezessen addig az út :wink: nekem vhogy nem jött be,h olyan billekre volt alapban állítva a menü vezérelhetősége,ami szinte a billen sincs :lol: és akkor a csak erről beszéltem még, szerencsére csak haver laptopján játszottunk pár csatát egymással, semmi olyan extrát nem tapasztaltam,ami miatt sokszor ennyire le van szólva a Fifa a Pessel szemben.

Laci: természetesen tudom,h nem tört gémmel lehet online,de megnézném,h akkor pl te,vagy más mennyi különböző ellenféllel tud játszani neten a haveri köréből :wink:

de ez ilyen meddő vita, vki a Pesre esküszik,vkinek bőven jó a Fifa is, attól is függ,h kinek mik a főbb szempontok, mivel nekem az akciók és maga a meccs élménye,így nem zavarnak olyan dolgok,h sok ugyanolyan fickó van kisebb csapatoknál,v h még pár világsztár se hasonlít a valódi önmagára, ettől még egy szép támadásnak és gólnak ugyanúgy örülök.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2009.08.02. 16:03:24

barca99 írta: Végülis igaz. Ha nincs igény, javítások sem lesznek. Mindenkinek megfelel a FIFA, NFS (NBA, NHL, NFL...) széria, mert ráírják a "húzónevet" azzal meg a szrt is el lehet adni. De itt sem ez a lényeg, hanem hogy még jóformán mindig a 98-as arc-alapokat használják.
igény van,de mint mondtam,szerintem szükségtelen,hogy az ea játékosok ezreit kreálja meg. a jobb játékosok,akiket tényleg sokan ismernek,azok meg vannak csinálva,helyenként jobban,néhol rosszabbul,ez igaz.
biztos kicsik az igényeim,de nekem megfelel az,ami most van..
barca99 írta: Az értő olvasás hiánya is elég komolytalan. Bár a 07-ban biztos volt különbség az online és offline játékmenet között, viszont itt az alapvető fizikáról van szó. Simán betanulható a játék. 07 után a 08-at egyből word classon kezdtem és semmi kihívás nem volt benne. Pl. 4-3-3-ban 2 óra alatt meg lehet tanulni, hogy fuss el az egyik csatárral, majd (akár) null szögből úgy lődd rá, hogy a másik két csatár valamelyike elé üsse ki. :D
Ja, és továbbra is: VAN online mód a PES-ben.
megértettem mit mondtál,kösz.
szerintem nem betanulható a játék,persze a kapus mozgása be van határolva,megvan az a 20-30 'vetődési modell',amit használ a gép,de ezzel mi a baj? mesterséges intelligenciát kellene kapni a hálóőrnek,vagy mi? egyébként ha annyira betanulható akkor szívesen játszok Veled egy meccset,ott megmutathatod,hogy mit 'tanultál'.. :)
online mód meg lehet,hogy van a pesben is,de valamiért mégis fifa bajnokságot rendezünk odaát..
barca99 írta: Valószínűleg azoknak, akik életükben nem láttak még labdát. :D Szimulátornak egyáltalán nem lehet nevezni, mivel arcade játék. Úgy van megcsinálva, hogy könnyen játszható legyen, még ha el is tér a valóságtól. Mivel így lesz eléggé népszerű. Ott van pl. az NFS széria, az is arcade játék. És nem azért, mert nem törik a kocsi (vagy az újabbakban törik?), hanem mert úgy tapad, lassul, fordul etc. aminek köze nincs a valósághoz.
ebben igazad van,ez tény,a pes szimulátor,a fifa árkád játék.
elírtam az előbb,elnézést.
én értékelem,hogy a pes reális,meg élethű a fizikája,de nem tehetek róla,hogy egyszerűen nem jön be. az egész hangulata,a játékosok mozgása,meg amiket Te is leírtál.
most akkor jó ez a realizmus,ha ennyi hibát találtál Te is benne?
valakinek igen,valakinek nem.
az nfs-résszel egyetértek.
ezért jó a fifa-pes összehasonlítás,mert sosincs vége,abszolút parttalan vita,egyikőnk sem fogja meggyőzni a másikat.
ami biztos,én maradok a fifánál,játszok ezentúl is online és hallgatom hajdú b. és faragó r. 'unalmas' kommentárjait. :wink:
House
Entrenador del Barça

2009.08.02. 13:01:37

barca99 írta:Persze a PES-ről is tudnék ilyet írni, mert tulajdonképpen engem az sem győzött meg. :D Tegnap írta valaki, hogy unalmas a magyar kommentár. Hogy őszinte legyek, 15-20 meccs után az angol is rémunalom. Bár nyílván jobb a "torzonborz Puyol" és társainál. A passzolási rendszer egy rémálom, kb. a passzaim fele megy arra, vagyis annak, akinek akarom. Az automata játékosváltás és a csapattársak "segítsége" is gyenge, és nekem a beadások sem nyerték el tetszésemet (még ha állíthatóak is). Ennek ellenére nekem még mindig jobban hasonlít ez az igazi focira, mint a FIFA.
A passzolási rendszert be lehet állítani, hogy mennyire segítsen bele a gép. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.02. 12:49:33

socio66 írta:ami a játékosok arcát illeti,nekem ez is megfelel,nem várom el az ea sportos tagoktól,hogy kidolgozzák a noname játékosok arcát is,irdatlan munka lenne és felesleges időpazarlás.
Végülis igaz. Ha nincs igény, javítások sem lesznek. Mindenkinek megfelel a FIFA, NFS (NBA, NHL, NFL...) széria, mert ráírják a "húzónevet" azzal meg a szrt is el lehet adni. De itt sem ez a lényeg, hanem hogy még jóformán mindig a 98-as arc-alapokat használják.
socio66 írta: az online játék betanulhatósága elég komolytalan,ez amolyan 'ilyen nincs a pesben,akkor szóljuk le a fifáét'-szerűség,szerintem.
Az értő olvasás hiánya is elég komolytalan. Bár a 07-ban biztos volt különbség az online és offline játékmenet között, viszont itt az alapvető fizikáról van szó. Simán betanulható a játék. 07 után a 08-at egyből word classon kezdtem és semmi kihívás nem volt benne. Pl. 4-3-3-ban 2 óra alatt meg lehet tanulni, hogy fuss el az egyik csatárral, majd (akár) null szögből úgy lődd rá, hogy a másik két csatár valamelyike elé üsse ki. :D
Ja, és továbbra is: VAN online mód a PES-ben.
socio66 írta:a legtöbbek számára még mindig ez A foci szimulátor.
Valószínűleg azoknak, akik életükben nem láttak még labdát. :D Szimulátornak egyáltalán nem lehet nevezni, mivel arcade játék. Úgy van megcsinálva, hogy könnyen játszható legyen, még ha el is tér a valóságtól. Mivel így lesz eléggé népszerű. Ott van pl. az NFS széria, az is arcade játék. És nem azért, mert nem törik a kocsi (vagy az újabbakban törik?), hanem mert úgy tapad, lassul, fordul etc. aminek köze nincs a valósághoz.

Persze a PES-ről is tudnék ilyet írni, mert tulajdonképpen engem az sem győzött meg. :D Tegnap írta valaki, hogy unalmas a magyar kommentár. Hogy őszinte legyek, 15-20 meccs után az angol is rémunalom. Bár nyílván jobb a "torzonborz Puyol" és társainál. A passzolási rendszer egy rémálom, kb. a passzaim fele megy arra, vagyis annak, akinek akarom. Az automata játékosváltás és a csapattársak "segítsége" is gyenge, és nekem a beadások sem nyerték el tetszésemet (még ha állíthatóak is). Ennek ellenére nekem még mindig jobban hasonlít ez az igazi focira, mint a FIFA.

Viszont úgy érzem, ebből előbb-utóbb egy konzolos FIFA10 lesz. :mrgreen:
socio66

2009.08.01. 18:05:31

ami a játékosok arcát illeti,nekem ez is megfelel,nem várom el az ea sportos tagoktól,hogy kidolgozzák a noname játékosok arcát is,irdatlan munka lenne és felesleges időpazarlás.
akik érdemesek rá úgymond,azok szerintem meg vannak csinálva,persze vannak kivételek,pl. dani alves,ami tényleg bosszantó,de ennyi erővel a pesben meg még csapatnevek sincsenek,meg satöbbi..
az számomra sokkal irritálóbb volt.
az online játék betanulhatósága elég komolytalan,ez amolyan 'ilyen nincs a pesben,akkor szóljuk le a fifáét'-szerűség,szerintem.
mindenesetre eddig még nem hallottam olyan embert,aki erről a 'játékmódról' kritikus hangon szólt volna,nem hinném,hogy ez a fajta játék bárki számára is élvezhetetlen lenne.
a fifa évek óta hoz egy magas szintet,talán beleférne egy picit több fejlesztés,változás az újabb és újabb sorozatokba,de úgy gondolom,még mindig ez a legnépszerűbb focis játék világszerte és a legtöbbek számára még mindig ez A foci szimulátor.
az,meg hogy az ea konzolra jobban fejleszt,nyilvánvalóan gazdasági okokból van,arról ők nem tehetnek,hogy a pécés világot szinte teljesen 'elfedte' a warez.
ha a pc-s fifa is úgy fogyna a boltokban,mint a boxos,biztos vagyok benne,hogy minket is jobban kiszolgálnának,dehát..
ez van.addig örüljünk,míg egyáltalán kidobják a játékot pécére,van olyan fejlesztő,amely pénzügyi okokra hivatkozva már ezt nem teszi meg..
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.01. 16:10:08

bőven elég nekem is a fifa,sőt jobban is szeretem, az ilyen játékokat amúgy is online jó játszani, a húdeszuper pest meg nem is lehet, menüje meg egy hányinger PC-n.

egy izgalmas onlien gém közepén nem hiszem,h bárkit is érdekel,h xavi csak 95%ban hasonlít a igazi Xavihoz, meg hasonló marhaságok.

de nem csak online...egy focis gémbe nehogy azt élvezze már vki,h mennyire hasonlítanak,vagy mennyire nem. régi fifákat is lehetett élvezni, az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
Hát... az eléggé sántít, hogy a húdeszuper PES nem megy online. Megy az, csak ahhoz nem elég lakapni torrentről. :)

Abban egyetétek, hogy a kinézet elhagyható lenne, ha normális lenne a játék. Na de itt egyik egyik veszély sem áll fent... :D Addig oké, hogy Xavi hasonlít nagyjából önmagára, de hogy a játékosok nagyrésze (tehát aki nem világsztár) annak ugyan olyan sablonarca van a 98 óta. Nálam az már külön negatív pont, hogy (ha jól emlékszem) Iniestának még a 08-ban sem járt egyedi arc. :shock:

07-tel viszonylag sokat játszottam. Manager mód, 20 csapat, 25 játékossal. Ez 500 játékos, és 38 meccs. Szerintem nincs 100 (na jó 150) olyan játékos, akinek ki lett volna dolgozva az arca. Ilyen szintem szerintem már kifejezetten untató a játékosok feje.

Az online-ba (és úgy a fizikába) bele sem mennék igazából, három olyan gólt kaptam zsinórban, hogy a srác jobbszélről ráívelte a felsőlécre kapus lyukra vetődött, ő meg a csatárral bepöckölte. :D Nekem eléggé arcade-os, betanulhatónak tűnik.

Annyiban viszont mindenképpen egyetértek, hogy egy online/multi játéknál nem a kinézet az első, hanem a játékélmény és hogy haverok ellen játszhatsz. Hiába hagytam abba a 07-et és itthon csak a PES-sel játszottam, albérletben mindig FIFA-ztunk egymás ellen.
Kardi
Capitá del Barça

2009.08.01. 15:02:46

a húdeszuper pes menüje meg egy hányinger PC-n.
.... az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
akkor minek foglalkozol a menü fikázásával ha egyszer neked a játékélmény a lényeg? :)
bocs az offért!
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.01. 14:51:42

Véleményem hasonlít Socioéhoz...

bőven elég nekem is a fifa,sőt jobban is szeretem, az ilyen játékokat amúgy is online jó játszani, a húdeszuper pest meg nem is lehet, menüje meg egy hányinger PC-n.

egy izgalmas onlien gém közepén nem hiszem,h bárkit is érdekel,h xavi csak 95%ban hasonlít a igazi Xavihoz, meg hasonló marhaságok.

de nem csak online...egy focis gémbe nehogy azt élvezze már vki,h mennyire hasonlítanak,vagy mennyire nem. régi fifákat is lehetett élvezni, az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.01. 13:58:15

Ugyanmár... :lol:

Ti sem hiszitek el, hogy azért ócska a FIFA grafikája PC-n, mert ha jobb lenne, ahhoz "atomerőmű" kellene otthonra. A PES next-gen grafikáját elbírja egy PC.

Egyszerűen nem éri meg nekik komoly pénzt és időt beleölni egy normális PC-s verzióba. Összedobnak egy közepes minőségű sza... játékot, rányomják a FIFA vagy NFS nevet plusz még valami nevet/számot ami megkülönbözteti az előzőektől, és máris viszik, mint cukrot. Így szeretjük az EA-t. :)

Aki normális FIFA-t szeretne, az fektessen be egy Xbox-ba (akár PS-be, amire kerete van), vagy fogadja el a (konzol képest elég gyenge) PC-s verziót. Aki pedig PC-n szeretne focizni, az szerintem a PES-sel plusz valamilyen kiegészítővel tökéletesen el tud szórakozni.
I Love Barça!
Jugador del Barça

2009.08.01. 13:54:23

kudu írta:
I Love Barça! írta: igen valószínűleg irigykedem,mert nekem nincs xboxom se ps3mam=(((
OFF:nem tudom mit akarsz ezzel mondani, de semmi értelme erről vitázni...
főleg nem olyannal, aki nem képes más véleményét is elismerni.

amúgy meg nekem sincs se xbox360-am, se ps3-mam, csak egy mezei p4es gépem...

és? attól többnek számít valaki, minél többje van? :roll:

ON:szajko-nak igaza van, tökéletes játékot nem is lehet gyártani, meg hát akkor olyan gépigények lennének, amit csak nagyon kevesek engedhetnének meg maguknak...
ilyet senki nem mondott, h többnek számít valaki,minél többje van...
am meg elfogadom mások véleményét de szetem a pes pc-n 1000szer oda veri a fifás pc-t,viszont a fifa konzol veri a pes pc-t...eddig.

ne csak off:senki nem akar 1 fifa09 barátságos meccset játszani velem?
¡Triplete del Barça!
Kép
FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.01. 13:44:22

I Love Barça! írta: igen valószínűleg irigykedem,mert nekem nincs xboxom se ps3mam=(((
OFF:nem tudom mit akarsz ezzel mondani, de semmi értelme erről vitázni...
főleg nem olyannal, aki nem képes más véleményét is elismerni.

amúgy meg nekem sincs se xbox360-am, se ps3-mam, csak egy mezei p4es gépem...

és? attól többnek számít valaki, minél többje van? :roll:

ON:szajko-nak igaza van, tökéletes játékot nem is lehet gyártani, meg hát akkor olyan gépigények lennének, amit csak nagyon kevesek engedhetnének meg maguknak...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
ferninho
Madridista

2009.08.01. 13:31:26

Gondoljatok bele, ha minden kis ici pici dolgot kifinomítanának Fifára legalább 30GB-os lenne a játék, és kéne hozzá minimum 4-6GB RAM, 1GB-os Vidi kari, meg 4 magos proci.
hát az még a ps3-on bőven elférne mivel 50 gigás a lemeze :)
csak sajnos ezt nem használhatják ki a fifások mivel nem lehet "különbség" az xboxos és a ps3-as verzió között...
és ezért csak kb 10 lesz mert annyit bír csak az xbox360 lemeze... :roll:

off: de várom már a gran turismo 5-öt :twisted:
ha minden igaz kihasználja mind az 50 gigát és csak ps3-ra jön ki mivel ez még megmaradt exlusive gamenek, nem úgy mint a tekken...
de oda fog szabni a gt5 :twisted:
Egyébként meg 360-at érdemesebb venni, olcsóbb, és tovább bírja játékok terén.
érdemesebb venni, de azért számomra egyértelmű hogy minőségileg sokkal jobb mint az xbox360 :)
madridista
Válasz küldése