Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
09-hezZ.Chris írta:Nekem is kellene ilyen mez csak 09-hez.
ez a 09 ugye?:) amugy jókép én általába puyolt teszem be ilyen helyzetekbekudu írta:Barca-Atletico meccset játszottam, Zlatan rúgott két gólt, amikor is kiállították Váldes-t. Nem volt több cserém, így gondoltam beállítom Zlatant![]()
Abban a pillanatban Agüero rúgott egy jó nagy szabadrúgás gólt neki, de meccs végén egy nagyon nagy ziccert fogott Zlatan![]()
Mivel ő van beállítva nálam szabadrúgás rugónak, így kapus mezben leselkedett neki, én meg lefényképeztem![]()
Csak ugy mint a Real es a Barca: "Véleményem szerint a Real ezerszer jobb mediabalvany, koltekezo viszont a Barca laposra veri a Real-t"Fernando írta:Végre témaváltás. Ez az örökös PES vs. FIFA harc annyira... unalmasEgymást győzköditek, hogy melyik a jobb és, hogy miért. Véleményem szerint a PES ezerszer jobb képen, konzolon viszont a FIFA laposra veri a PES-t.
Igen, elhiszem, hogy vonzóbb az ingyen FIFA lanon keresztül, mint a fizetős PES online szolgáltatása. Én sem szívesen fizetek azért, amiért nem muszáj.socio66 írta:online mód meg lehet,hogy van a pesben is,de valamiért mégis fifa bajnokságot rendezünk odaát..
ha már kezdődik a meccs akkor igen,de azért ne egy rakás sz.ron vezessen addig az útKardi írta:akkor minek foglalkozol a menü fikázásával ha egyszer neked a játékélmény a lényeg?ozsimiki írta:Véleményem hasonlít Socioéhoz...
a húdeszuper pes menüje meg egy hányinger PC-n.
.... az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.![]()
bocs az offért!
igény van,de mint mondtam,szerintem szükségtelen,hogy az ea játékosok ezreit kreálja meg. a jobb játékosok,akiket tényleg sokan ismernek,azok meg vannak csinálva,helyenként jobban,néhol rosszabbul,ez igaz.barca99 írta: Végülis igaz. Ha nincs igény, javítások sem lesznek. Mindenkinek megfelel a FIFA, NFS (NBA, NHL, NFL...) széria, mert ráírják a "húzónevet" azzal meg a szrt is el lehet adni. De itt sem ez a lényeg, hanem hogy még jóformán mindig a 98-as arc-alapokat használják.
megértettem mit mondtál,kösz.barca99 írta: Az értő olvasás hiánya is elég komolytalan. Bár a 07-ban biztos volt különbség az online és offline játékmenet között, viszont itt az alapvető fizikáról van szó. Simán betanulható a játék. 07 után a 08-at egyből word classon kezdtem és semmi kihívás nem volt benne. Pl. 4-3-3-ban 2 óra alatt meg lehet tanulni, hogy fuss el az egyik csatárral, majd (akár) null szögből úgy lődd rá, hogy a másik két csatár valamelyike elé üsse ki.![]()
Ja, és továbbra is: VAN online mód a PES-ben.
ebben igazad van,ez tény,a pes szimulátor,a fifa árkád játék.barca99 írta: Valószínűleg azoknak, akik életükben nem láttak még labdát.Szimulátornak egyáltalán nem lehet nevezni, mivel arcade játék. Úgy van megcsinálva, hogy könnyen játszható legyen, még ha el is tér a valóságtól. Mivel így lesz eléggé népszerű. Ott van pl. az NFS széria, az is arcade játék. És nem azért, mert nem törik a kocsi (vagy az újabbakban törik?), hanem mert úgy tapad, lassul, fordul etc. aminek köze nincs a valósághoz.
A passzolási rendszert be lehet állítani, hogy mennyire segítsen bele a gép.barca99 írta:Persze a PES-ről is tudnék ilyet írni, mert tulajdonképpen engem az sem győzött meg.Tegnap írta valaki, hogy unalmas a magyar kommentár. Hogy őszinte legyek, 15-20 meccs után az angol is rémunalom. Bár nyílván jobb a "torzonborz Puyol" és társainál. A passzolási rendszer egy rémálom, kb. a passzaim fele megy arra, vagyis annak, akinek akarom. Az automata játékosváltás és a csapattársak "segítsége" is gyenge, és nekem a beadások sem nyerték el tetszésemet (még ha állíthatóak is). Ennek ellenére nekem még mindig jobban hasonlít ez az igazi focira, mint a FIFA.
Végülis igaz. Ha nincs igény, javítások sem lesznek. Mindenkinek megfelel a FIFA, NFS (NBA, NHL, NFL...) széria, mert ráírják a "húzónevet" azzal meg a szrt is el lehet adni. De itt sem ez a lényeg, hanem hogy még jóformán mindig a 98-as arc-alapokat használják.socio66 írta:ami a játékosok arcát illeti,nekem ez is megfelel,nem várom el az ea sportos tagoktól,hogy kidolgozzák a noname játékosok arcát is,irdatlan munka lenne és felesleges időpazarlás.
Az értő olvasás hiánya is elég komolytalan. Bár a 07-ban biztos volt különbség az online és offline játékmenet között, viszont itt az alapvető fizikáról van szó. Simán betanulható a játék. 07 után a 08-at egyből word classon kezdtem és semmi kihívás nem volt benne. Pl. 4-3-3-ban 2 óra alatt meg lehet tanulni, hogy fuss el az egyik csatárral, majd (akár) null szögből úgy lődd rá, hogy a másik két csatár valamelyike elé üsse ki.socio66 írta: az online játék betanulhatósága elég komolytalan,ez amolyan 'ilyen nincs a pesben,akkor szóljuk le a fifáét'-szerűség,szerintem.
Valószínűleg azoknak, akik életükben nem láttak még labdát.socio66 írta:a legtöbbek számára még mindig ez A foci szimulátor.
Hát... az eléggé sántít, hogy a húdeszuper PES nem megy online. Megy az, csak ahhoz nem elég lakapni torrentről.ozsimiki írta:Véleményem hasonlít Socioéhoz...
bőven elég nekem is a fifa,sőt jobban is szeretem, az ilyen játékokat amúgy is online jó játszani, a húdeszuper pest meg nem is lehet, menüje meg egy hányinger PC-n.
egy izgalmas onlien gém közepén nem hiszem,h bárkit is érdekel,h xavi csak 95%ban hasonlít a igazi Xavihoz, meg hasonló marhaságok.
de nem csak online...egy focis gémbe nehogy azt élvezze már vki,h mennyire hasonlítanak,vagy mennyire nem. régi fifákat is lehetett élvezni, az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
akkor minek foglalkozol a menü fikázásával ha egyszer neked a játékélmény a lényeg?ozsimiki írta:Véleményem hasonlít Socioéhoz...
a húdeszuper pes menüje meg egy hányinger PC-n.
.... az akciók a lényegesek,meg maga a meccs, legalábbis nekem.
ilyet senki nem mondott, h többnek számít valaki,minél többje van...kudu írta:OFF:nem tudom mit akarsz ezzel mondani, de semmi értelme erről vitázni...I Love Barça! írta: igen valószínűleg irigykedem,mert nekem nincs xboxom se ps3mam=(((
főleg nem olyannal, aki nem képes más véleményét is elismerni.
amúgy meg nekem sincs se xbox360-am, se ps3-mam, csak egy mezei p4es gépem...
és? attól többnek számít valaki, minél többje van?![]()
ON:szajko-nak igaza van, tökéletes játékot nem is lehet gyártani, meg hát akkor olyan gépigények lennének, amit csak nagyon kevesek engedhetnének meg maguknak...
OFF:nem tudom mit akarsz ezzel mondani, de semmi értelme erről vitázni...I Love Barça! írta: igen valószínűleg irigykedem,mert nekem nincs xboxom se ps3mam=(((
hát az még a ps3-on bőven elférne mivel 50 gigás a lemezeGondoljatok bele, ha minden kis ici pici dolgot kifinomítanának Fifára legalább 30GB-os lenne a játék, és kéne hozzá minimum 4-6GB RAM, 1GB-os Vidi kari, meg 4 magos proci.
érdemesebb venni, de azért számomra egyértelmű hogy minőségileg sokkal jobb mint az xbox360Egyébként meg 360-at érdemesebb venni, olcsóbb, és tovább bírja játékok terén.