Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na kezd elkanty írta:Ibaka is érdekel, érte is küldtem ajánlatot. Ha kell felsorolok 10 okot, amiért jobban megéri velem üzletelni, mint Bob-al.
http://www.uk.laliga.fantasysports.yahoo.com/BritishKnight írta:- Spanyol liga változatban is van?
kanty írta:Ibaka is érdekel, érte is küldtem ajánlatot. Ha kell felsorolok 10 okot, amiért jobban megéri velem üzletelni, mint Bob-al.
1. Valószínűleg igen.BritishKnight írta:Regisztráltam a PL fantasyra.
Lenne pár kérdésem:
- 10 perce nem jött meg az e-mail visszaigazolás. Meg fog jönni valaha?
- Csak angol nyelven van?
- Spanyol liga változatban is van?
- Tulajdonképpen mi ez az egész?
kanty írta: Egyértelmű, hogy kikapsz, a legjobb csapat az ellenfeled.![]()
1. Valóban, az másvalaki volt. Látszik, hogy az agyamra megy az egész.Bob_Marley írta:Simában nem hiszem hogy visszabombáztál, mert nem küldtem ott semmit.
Keeperben, meg akkor tárgyaljunk, főleg miután tetszik neked is a dolog, igaz nem kaptam semmi ajánlatot ott sem, amit én küldtem gondold át
Rohadt Lopez pont ellenünk is alkot
Ízlelgettem, ment vissza, kis változtatással.kanty írta:Rubio-t csak nekem adhatod. Ő engem nagyon érdekel, nézz körül nálam. Plusz még küldtem egy pakkot is, azt is ízlelgesd.
Látszik hogy valaki elkezdett vele foglalkozni, várható volt hogy menni fog a harc emberekértGareth Tello írta:
szerk.: Bob! Simában visszabombáztalak.
MichaaBee írta:Dobok is mindjárt egy pü-t, kérlek sasold meg.
kanty írta:Küldtem egy ajánlatot légyszi majd nézd meg. Több ember is érdekelne tőled, mennyire vagy kapható a cserére?
Nyugalom, emberek, csak szép sorjában...Bob_Marley írta:Én meg akkor jelzem, hogy akkor ma bombázlak tovább
Úgyhogy majd figyelgesd a yahoot
Én volnék.Gareth Tello írta:(NBAiley amúgy kit takar?)
Én meg akkor jelzem, hogy akkor ma bombázlak továbbGareth Tello írta: Először is kösz, másodszor meg annyit fűznék hozzá, hogy az egyik illető (Dalembert) holnap lesz lecserélve Seraphinra, úgyhogy addig várok, aztán visszaküldöm az ajánlatot, kicsit módosítva.
De jelzem, jó helyen jársz.
Valaki válaszol a kérdéseimre?BritishKnight írta:Regisztráltam a PL fantasyra.
Lenne pár kérdésem:
- 10 perce nem jött meg az e-mail visszaigazolás. Meg fog jönni valaha?
- Csak angol nyelven van?
- Spanyol liga változatban is van?
- Tulajdonképpen mi ez az egész?
Egyértelmű, hogy kikapsz, a legjobb csapat az ellenfeled.Gareth Tello írta:Kezdésnek jó lesz.kanty írta:Akkor üdvözlésül el is kenem a szádat.
Nem is lenne amúgy annyira tré a csapat a keeperben, ha nem lenne az emberek fele sérült.![]()
A tisztes helytállás a cél kanty koma ellen. (Értsd: ne 8-0-ra nyerjen.)
Mondjuk ahogy nézem a csapatot (Crawford, Gay, Lee), nem lesz könnyű...
Először is kösz, másodszor meg annyit fűznék hozzá, hogy az egyik illető (Dalembert) holnap lesz lecserélve Seraphinra, úgyhogy addig várok, aztán visszaküldöm az ajánlatot, kicsit módosítva.Bob_Marley írta:Ha már Gareth Tello megjelent (először is üdv), másodszor meg, megkínáltam egy ötlettel.
Az valószínű, mivel ezen a héten pont kevés meccset játszanak az embereim, ráadásul ugye Hétfő kimaradt, s ez most sokat számítEazzy írta:Hijj utóbbi időben nem nagyon figyeltem....de NFL-nek vége, kicsit majd próbálok állítani többször csapatot. Most mondjuk el is verem Bob-ot kárpótlásul
Kezdésnek jó lesz.kanty írta:Akkor üdvözlésül el is kenem a szádat.
Amennyiben lehetséges, igen.Slither írta:Mindkét ligában át akarod venni a csapatát?
(Add meg a yahoo fantasyban használt email-címedet).
Mindkét ligában át akarod venni a csapatát?Gareth Tello írta:Ilyet lehet?Slither írta:Úgy látom hogy fcbarca0827 abszolút nem tud foglalkozni a fantasy csapataival, ezért ha vkinek van kedve átvenni a csapatait, az jelentkezzen. A szezon közel fele lement, de így sem reménytelen a dolog.
Megpróbálnám.
Ahogy mondod.neobarca írta:Na ezt már egy ideje vártam... Végre...
Tello legalább kitapasztalod és jövőre már vágni fogod mit hogyan!