Gamez - Kedvencek játékok
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
És magyar felirat alpból van hozzá, vagy azt le kell szedni vhonnan?
BOcs hogy ennyit kérdezek ,de nekem is új ez a klienses vmi. Eddig Dct használtam, de azzal csak zenéket szeretek leszedni mert filmekhez lassú.
BOcs hogy ennyit kérdezek ,de nekem is új ez a klienses vmi. Eddig Dct használtam, de azzal csak zenéket szeretek leszedni mert filmekhez lassú.
- balboa7
- Entrenador del Barça
http://thepiratebay.org/details.php?id=3336054 - ez torrent!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Gyorsaság attol függ hogy hány db olyqn emberke van akinek megvan 100%-ig az egész anyag és tölti fel! Pl most a Star wars 3-nál 400 ilyen emberke volt és nekem teljes sebeséggel jött!Cooltiszo írta:És ez mennyire gyors?

Kösz
Már megy
Csak elég lassú

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- balboa7
- Entrenador del Barça
rámész erre az oldalra beírod amit akarsz (ez külföldi lap-külföldi cím kell) http://torrentspy.com/ - kidobja a találatokat amelyik tecccik rákatt, és letöltöd a torrent fájlt! Ezt megnyitod a progival és már tölti is!Morminho írta:A progi fel van installálva nekem![]()
![]()
![]()
És most kéne szereznem egy torrent file-t
![]()
![]()
![]()
És utána
magyar lap: http://e-torrents.fw.hu/ - nagyon sokat fejlesztik és sokat áll, de ha beindul akkor király!

A progi fel van installálva nekem
És most kéne szereznem egy torrent file-t
És utána 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- balboa7
- Entrenador del Barça
Az a lényeg az egészbe hogy egy progival betöltessz kb 50kbt-os fájlt és a kliens elkezdi tölteni a filmet,játékot vagy akármit
És ezér egy vasat se kell fizetni
+ a legújbb filmek már a premier napján felkerülnek mint pl a StarWars3 is 

Lehet hogy hülye vagyok de ez nekem magasbalboa7 írta:Ha érdekel akkor sztem olvasgasd el ezt az oldalt:Morminho írta:Honnan![]()
http://scraggy.uw.hu/bittorrent/
Én a BitComet klienst ajánlom!
Ha kell akkor küldök pár torrentes oldalt!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Ha érdekel akkor sztem olvasgasd el ezt az oldalt:Morminho írta:Honnan![]()
http://scraggy.uw.hu/bittorrent/
Én a BitComet klienst ajánlom!
Ha kell akkor küldök pár torrentes oldalt!

Honnanbalboa7 írta:Szerintem szerezz be egy torrent klienst és azt töltessz amit csak akarszMorminho írta:Nem ebbe a témába tartozik, de nem akartam új topicot nyitni![]()
Valaki tudna nekem mondani 1 olyan oldalt ahonnan filmeket tudok letölteni, és az ASVA nem törli 2 nap után![]()
Megköszönném
![]()

- balboa7
- Entrenador del Barça
Szerintem szerezz be egy torrent klienst és azt töltessz amit csak akarszMorminho írta:Nem ebbe a témába tartozik, de nem akartam új topicot nyitni![]()
Valaki tudna nekem mondani 1 olyan oldalt ahonnan filmeket tudok letölteni, és az ASVA nem törli 2 nap után![]()
Megköszönném

Nem ebbe a témába tartozik, de nem akartam új topicot nyitni
Valaki tudna nekem mondani 1 olyan oldalt ahonnan filmeket tudok letölteni, és az ASVA nem törli 2 nap után
Megköszönném

Valaki tudna nekem mondani 1 olyan oldalt ahonnan filmeket tudok letölteni, és az ASVA nem törli 2 nap után

Belinkelek 2 videót a San Andreasról, amiben 2 küldetést lehet megnézni
Videó 1
Videó 2
Nagyon várom már

Videó 1
Videó 2
Nagyon várom már

Már csak 4 nap a San Andreas PC-ig

-
- Entrenador del Barça
Na eszembe jutott hogy kell felébreszteni a munkást!Van a közelben egy tűzcsap, arra ugrass fel és pörögj rajta(natas spin,asszem 8 és 9-est kell egyszerre benyomni!És akkor felrobban a tűzcsap betri az a munkás ablakát erre megijed és lebontja a falat!barcafan írta:ciao
a tony hawk underground 2-hez kéne segitség. sidneybe hol találom meg a titkos emberkét? (a gokartos pali) ja és hogy ébreszthetem fel az épitőmunkást???
köszi
Remélem értehető volt!

Forca Barca
-
- Entrenador del Barça
A Szökőkútról vagy mi az kell felugratni de azt már nem tudom milyen gombokkal kell csinálni a pürgéstbarcafan írta:pörögni, hogy??? kösziMaxi írta: Ha jól emlékszem fel kell értemászni a hotelok 3. vagy 4. szintjére!De nem biztos!
Másik:Az nem az amikor a szobor fejen kell pörögni?

Forca Barca