MichaaBee írta:
Árbecslés szerint jelenleg körülbelül 100.000 eFt-t ér, tehát olyan 80-90 körül tenném ki. Átadását nem tudom már sajnos fejleszteni, mivel átálltam pontrúgás edzésre. Átlagos formában 4 csillagot hoz, jó formában (és talán megfelelőben is, azt nem tudom) 4.5 csillagot hoz. Védekezést elég jól segíti, védekező kp-ként ugyanolyan, mint alapként (HO szerint). Nálam cserevédőként is funkcionál, ott is hoz 3 csillagot és hozzátesz egy picit a középpályához. Azért kell eladnom, mert középpályán a sok fiatal edzett miatt nincs helye, védőként meg nem túl jó sínylődnie és most még relatíve sokat kaphatnék érte. (Nem tudom, hogy neked mennyire sürgős, illetve hogy mennyire érdekel, de még a pontrúgását is gondoltam fejleszteni
)
Azt hiszem, hogy sajnos nincs rá pénzem. Néha kint van 1-2 nagyon jó játékos az ár/tudás tekintetében, most olyanokra vadászok igazából.

Ha lesz majd kicsit jobb költségvetés, akkor betudok majd szállni az ilyenekbe.

Addig meg max reménykedhetek.
Basszuskulcs, most láttam először, hogy milyen csoportba kerültem.

Hát nincs igazság, ennél erősebb hatod osztályt még nem láttam. A 6.-nak is 70000 fölött van a legjobb 11 játékosának a TSI-je, a 4-nek meg már 200000 fölött van!!! A középszerű középpálya már gyengének számít kb, megfelelő támadás/védekezéssel meg kitörölhetném a seggem, de még olyan szinten sem vagyok. Hát nagyon remélem, hogy meg tudom őket esetleg fogni 1-1 jobb taktikai húzással, mert ha sikerülne bennmaradni, akkor az hatalmas siker lenne, a szurkolók is örülnének, én végképp, sok pénzem lenne, tehát akár már egy 5. hely is egész sanszos lehetne következő idényben. Most meg sok szerencsére és nagyon jól eltalált igazolásokra lenne szükségem...