Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem vontam vissza, de én se látom. De, akkor nem is küldöm újra, inkább körül nézek másnál.Cumbee írta:Nem látom visszavontad? Mondjuk szerintem úgysem lett volna belőle semmi, mert PG poszton nagyon jól állok, nekem egy jó SG-re lenne nagyon szükségem.kanty írta:Cumbee!
ESPN-en küldtem Neked egy ajánlatot. Szerintem nagyon könnyen megfogunk egyezni. Túl sok az irányítóm és kevés a SF-em (konkrétan egy), tehát ha a cserével veszítek is, akkor is muszáj lépjek.
Nem látom visszavontad? Mondjuk szerintem úgysem lett volna belőle semmi, mert PG poszton nagyon jól állok, nekem egy jó SG-re lenne nagyon szükségem.kanty írta:Cumbee!
ESPN-en küldtem Neked egy ajánlatot. Szerintem nagyon könnyen megfogunk egyezni. Túl sok az irányítóm és kevés a SF-em (konkrétan egy), tehát ha a cserével veszítek is, akkor is muszáj lépjek.
Ez tény. De azért azt se felejtsd el, amit én írtam már párszor. De nem erőltetem, így is eltököltünk vele egy hetet.neobarca írta:Már nem rá várok, hanem Eazzyre. De én is elgondolkodtam. Wade brutál amit a visszatérése óta csinál. A tegnapi meccse is fantasztikus volt.
Remélem azt tudod, hogy soha a büdös életbe nem lesz még egy ilyen meccse Buttlernek. Vagy amilyen mázlim van, még a héten így tolja aztán soha...Game90 írta:Caron Butler-ért én kérek elnézéstAmúgy semmi baja sincs, már az előző 2 meccsen is játszott.
De te sem panaszkodhatsz, T. Chandler és Knight is pont most játszotta a legjobb meccsét ebben a szezonban
Caron Butler-ért én kérek elnézéstneobarca írta: Amúgy Game! Hogy az a xxxx x x xxxxxx xxxxxx xxxxxx! Buttlert még én is nézegettem, de azt írták még nincs teljesen rendben. Erre hoz egy 30+ meccset... És persze ebből :!:9:!: 3pontos.Ráadásul ellenem. Ha őt nem húzod be messze nem vezetnél ennyire...
![]()
Így sincs a héten sok esélyem, de remélem azért meg tudom szorongatni a mogyoróidat...![]()
![]()
Nézz rá a menetrendre is, az is Neked lenne jó. Amúgy fogadd gyorsan el, annyit ne gondolkodj.neobarca írta: Kanty, godnolkodom, gondolkodom...![]()
1. Gasolt próbálom elcserélni, szóval folyamatban a dolog.Cumbee írta:Elég jó kis csapat lett ez.Ez a szépsége az év közbeni draftnak, hogy az emberek nagy része még mindig az év eleji draftlist alapján húz és simán lehet gyöngyszemeket gyűjtögetni. Szerintem elégedett lehetsz ezzel. (Így meg, hogy autodraft volt, így meg pláne.) Az egyébként nem baj, hogy 1 csapatból több embered is van, év közben majd úgyis alakul a dolog. Viszont ha tanácsolhatok valamit, szerintem Pau-tól még most az elején próbálj meg megszabadulni. D'Antoni rendszerében neki lesz a legkisebb szerepe, már 2-3 meccs után jött is az első nyilatkozat tőle, hogy több labdát szeretne, szóval őt szvsz most még jobb áron tovább lehet adni, mint amennyit később ér majd. Nash meg így akkor maradhat, ő gyenge idény kezdet ellenére, az új edző miatt a tavalyi számai környékére várható.
+1 Ha Mullens elérhető FA-n, akkor én rajta elgondolkodnék egy Hawes-ért cserébe mondjuk.
+2 Game-el üdvözlünk a George szurkolók táborában.
Elég jó kis csapat lett ez.Gareth Tello írta: Tegnap egy (12 csapatos) yahoos ligába is beléptem, ahol autodraft után (pre-draft rankings azért megvolt előtte) ezt a csapatot kaptam:
Steve Nash (LAL)
James Harden (Hou)
Nicolas Batum (Por)
Paul George (Ind)
Pau Gasol (LAL)
Wesley Matthews (Por)
Derrick Favors (Uta)
Spencer Hawes (Phi)
Jeff Teague (Atl)
Kenenth Faried (Den)
Darren Collison (Dal)
Nikola Pekovic (Min)
Andrei Kirilenko (Min)
Elsőre tűrhető, apró szépséghiba, hogy három csapatból is két-két játékosom van, de ezen lehet majd változtatni. (Trade, free agents.)
Jó kis móka lesz.
Ezt fejtsd már ki nekem légyszíves de ne itt, hanem fantasyn mondjuk round 15 for round 15 ajánlatban. Aztén ha megértem, tárgyalhatunk ennek fényében. Esetleg küldj ajánlatot is.Eazzy írta:A gond a dealel az, hogy míg neked idénre kell egy jó irányító, addig én keepelném CP3-at, így nekem jelentősen nagyobb az értéke, mint amit neked az előbb említett okok miatt megérne.
Ha hajlandó vagy ennek fényében tárgyalni (ergo meg kell fizetned a azt a rizikófaktoromat, hogy mondjuk Wade-et nem keepelem, míg CP3-at biztos), akkor beszélgessünk az ügyről tovább.
Ne már, hogy megint ez a várakozgatás megykamaj írta:Bob, megvárnám a mai játéknapot, és utána dönteném el, de valószínűleg el fogom fogadni a cserédet.
A gond a dealel az, hogy míg neked idénre kell egy jó irányító, addig én keepelném CP3-at, így nekem jelentősen nagyobb az értéke, mint amit neked az előbb említett okok miatt megérne.neobarca írta:Eazzy! Írtam, majd nézd meg!
Kanty, neked is egy érdeklődést...Valamit jó lenne összehozni...