Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.12.03. 11:54:23

Hehe.:D A másik NFL ligámban kicsit beadta a hét. 166 pontot szedtem össze. Nálam volt a legtöbb pontot szerző QB,RB, TE, DEF, a 2. legtöbb pontot szerző RB + W/R-ban Spiller, a rúgóm a 3. legtöbb pontot szerezte, csak a WR-eim nem hasítottak. Egyszer nagyon megnéznék egy 200 pontos hetet valakitől.:D

Itteni NFL: Na csak meglett a győzelem! Féltáv után is még az utolsó helyen szerénykedtem a "mezőny leggyengébb csapatával", azóta végre nekem is kedvez néha kicsit a szerencse, így már csak 1 meccs választ el a PO-tól. (kamaj már elutaltam a pénzt, szóval csak okosan jövő hétvégén :lol: )

NBA: A sima az egész jó eddig, PO-s helyen vagyok, a többi jelenleg nem érdekel.:D Keeperben pár fokkal már nagyobb szívás van, ott az uccsó előtti helyen szerénykedek, de ilyen az, ha valakinek az első 5 körös választottjából 3db 2-3 hete sérült. Lassacskán csak összekapják már magukat és akkor belecsapok a lecsóba itt is.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.02. 20:45:59

Cumbee írta:
kanty írta:Cumbee!

ESPN-en küldtem Neked egy ajánlatot. Szerintem nagyon könnyen megfogunk egyezni. Túl sok az irányítóm és kevés a SF-em (konkrétan egy), tehát ha a cserével veszítek is, akkor is muszáj lépjek.
Nem látom visszavontad? Mondjuk szerintem úgysem lett volna belőle semmi, mert PG poszton nagyon jól állok, nekem egy jó SG-re lenne nagyon szükségem.
Nem vontam vissza, de én se látom. De, akkor nem is küldöm újra, inkább körül nézek másnál.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.12.02. 20:42:58

kanty írta:Cumbee!

ESPN-en küldtem Neked egy ajánlatot. Szerintem nagyon könnyen megfogunk egyezni. Túl sok az irányítóm és kevés a SF-em (konkrétan egy), tehát ha a cserével veszítek is, akkor is muszáj lépjek.
Nem látom visszavontad? Mondjuk szerintem úgysem lett volna belőle semmi, mert PG poszton nagyon jól állok, nekem egy jó SG-re lenne nagyon szükségem.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.02. 20:02:51

Hétvégi körkép.

PL: hétközi forduló jó nagy rakás hulladék volt, mégis előreléptem egy helyet, a hétvégi jobb lett (bónuszokkal 49 + jön még Ba), erre visszacsúsztam egy helyet. :D A fantasykban szokásos szerencse most sem került el:
- Mata utóbbi két hétben megvolt nekem, hozott összesen három pontot, most kivágtam, rúgott egy gólt, persze a helyére vett Cazorla nem csinált semmit.
- Gondolkodtam a forduló előtt ki legyen a cséká, Suárez vagy Michu. Persze Suárez lett, aki kemény egy pontot hozott, nem Michu, aki duplázott (=16 pont).
De hasonlók minden héten történnek, úgyhogy már meg sem lepődtem.

ESPN-NBA: Brook Lopez lesérült, ami nem igazán jó hír, meglepően jól teljesített eddig. Ő tehát nem hozta a szokásos 18-20 pontot. Ellenben George Hill egy állat.
Péntek: 6 lepattanó, 8 assziszt, 25 pont, szombaton dobott mellé még 19 pontot. Garnett is kezd belendülni, szóval nem panaszkodom.

Yahoo-NBA: itt úgy tűnik, meg fogom nyerni az első párbajt. :)
Harden-Batum duó remek, néha-néha a többiek is villognak, úgyhogy eddig elfogadható a helyzet.
Gasolt még nem sikerült elpasszolnom, de talán a most elküldött trade elfogadásra kerül majd.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.02. 19:40:48

neobarca írta:Már nem rá várok, hanem Eazzyre. De én is elgondolkodtam. Wade brutál amit a visszatérése óta csinál. A tegnapi meccse is fantasztikus volt.
Ez tény. De azért azt se felejtsd el, amit én írtam már párszor. De nem erőltetem, így is eltököltünk vele egy hetet.
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.02. 17:36:02

Már nem rá várok, hanem Eazzyre. De én is elgondolkodtam. Wade brutál amit a visszatérése óta csinál. A tegnapi meccse is fantasztikus volt.

Game! Behúztad előlem Brownt... Szééép vagy. Én akartam csak tegnap sokáig voltam fent és elaludtam. Meglepően állunk, de tudom, hogy holnap már te leszel a nyertesek között 8-4-el... Mindig ez van sajnos nálam... :cry:

Szerk: fcbarca0827-nek nem tud valaki szólni? Vagy Slither nem tudod beállítani, hogy autómatice pakolják be a játékosait? Mert ez így nagyon gáz. Rengeteget veszít szerencsétlen. Jó tudom ez most neked kapóra jön, de valahogy ezt meg kéne oldani...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 21:45:12

Cumbee!

Neo!

fcbarcaszámokra ne várj, fogad el az ajánlatomat és tegyünk pontot az ügy végére. :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.29. 17:09:29

Neo!

Válaszoltam, olvasd majd el kérlek. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 13:03:10

fcbarca0827! Kérlek reagálj valamit a csereajánlatomra, mert lassan már 1hete nem kaptam választ. Jó lenne tudni, mert ha nem akkor megegyezek mással. Estig ha lehet válaszolj, mert ha nem visszavonom a dolgot. És ezt vedd fenyegetésnek... :lol: :lol: :lol:

Eazzy! Válaszoltam. Benne vagyok, csak kell egy "igen megállapodtunk" tőled is, hogy tudjak tovább haladni.

kanty! Picit módosítva az ajánlatot, de benne vagyok. Amit utoljára írtál, elfogadható számomra apró módosítással. De a legjobb egy több emberes csere lenne. Bass-t valahogy nem tudjuk belevenni?

Cumbee! Valami Gortat körüli cserére gondoltam, de nyitott vagyok mindenre. ;)

Jó lenne már pontot tenni az i-re, mert ahogy elnézem, Game-től is kinéz egy kiadós verés... :( Wall is visszatérhetne már. Elvileg a héten már játszania kellene... :(
Apropó Game! R. Anderson érdekelne, ha még eladóóóó. Szal ha benne vagy egyezkedés 546 folytatódik... :P

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.28. 00:21:01

Gamenél ezeket tudjuk, mindig azzal takarózik tudás :mrgreen:
A máker száját néki.Butler tényleg berepesztett, jót is kacagtam rajta :lol:
Simában nem hiszem hogy nagy durranás lenne, elég betli volt Jennings meg főleg Griffin, persze csak most kezdődött a hét, de most kivételesen Game lefog győzni :P (halkan megjegyzem NFL-ben van 4 győzelmem abból 2 Game ellen :mrgreen: )
Keeperben sem volt olyan hú de nagy napom, de azért Singler szép Dupla-duplát hozott, Kemba borzalom, Ellis-Griffin-Deng is gyenge volt, csalóka ez a 10-2 meg itt is elmondható hosszú a hét, viszont bemutatkozik Nelson :P Mindenki retteghet :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.27. 18:48:08

Game90 írta:Caron Butler-ért én kérek elnézést :mrgreen: Amúgy semmi baja sincs, már az előző 2 meccsen is játszott.

De te sem panaszkodhatsz, T. Chandler és Knight is pont most játszotta a legjobb meccsét ebben a szezonban :)
Remélem azt tudod, hogy soha a büdös életbe nem lesz még egy ilyen meccse Buttlernek. Vagy amilyen mázlim van, még a héten így tolja aztán soha... ](*,)
De persze Chandlerre nem panaszkodom, más kérdés, hogy nem nyert a Knicks... :cry:
Knightnak meg zsinórban a 2. faxa meccse volt. Remélem elkapta a ritmust... :wink:

kanty! Gondolkodom... :lol: De könnyebben menne, ha bedobnánk még 1-2 tölteléket... :P

PCsabi
aka Game90

2012.11.27. 17:47:52

Fantasy szempontból van itt minden:
1. NFL: ahogy várható volt, visszaestem az utolsó helyre, sok győzelmet már nem is várok ebben a szezonban. Mondjuk számomra már ez a 4W is csoda.
2. PL: itt meg szép lassan kapaszkodok feljebb, már 5. vagyok, a mezőny is összerázódott. És most már kanty sincs 200 pontra tőlem.
3. Sima NBA: igazságos döntetlen Cumbee ellen, tabellán meg középmezőny. Most pedig vs. Bob :P
4. Keeper NBA: jó kezdés, zsinórban 4W, de azért ez csalóka, még nem játszottam a kanty/Slither/meslija-féle csapatokkal. Meg itt annyira sűrű a mezőny, hogy 2 rossz hét, aztán akár vissza is eshetsz a középmezőnybe.
neobarca írta: Amúgy Game! Hogy az a xxxx x x xxxxxx xxxxxx xxxxxx! Buttlert még én is nézegettem, de azt írták még nincs teljesen rendben. Erre hoz egy 30+ meccset... És persze ebből :!:9:!: 3pontos. :cry: Ráadásul ellenem. Ha őt nem húzod be messze nem vezetnél ennyire... :P
Így sincs a héten sok esélyem, de remélem azért meg tudom szorongatni a mogyoróidat... :lol: :lol: :wink:
Caron Butler-ért én kérek elnézést :mrgreen: Amúgy semmi baja sincs, már az előző 2 meccsen is játszott.

De te sem panaszkodhatsz, T. Chandler és Knight is pont most játszotta a legjobb meccsét ebben a szezonban :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.27. 16:04:04

neobarca írta: Kanty, godnolkodom, gondolkodom... :wink:
Nézz rá a menetrendre is, az is Neked lenne jó. Amúgy fogadd gyorsan el, annyit ne gondolkodj. :P
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.27. 14:06:00

Ejjj mi ez a csönd kérem szépen? 1 éve aktívabb volt a társoság. Mindenki meg van mindennel elégedve? :lol:

Kanty, godnolkodom, gondolkodom... :wink:

Eazzy! Neked meg írtam, ötletelgessünk...

Lakers0827 csapatának tulajdonosának üzenem, hogy kukkantson rá az ajánlatomra! Sztem korrekt, de üzleteljünk! :wink:

Amúgy Game! Hogy az a xxxx x x xxxxxx xxxxxx xxxxxx! Buttlert még én is nézegettem, de azt írták még nincs teljesen rendben. Erre hoz egy 30+ meccset... És persze ebből :!:9:!: 3pontos. :cry: Ráadásul ellenem. Ha őt nem húzod be messze nem vezetnél ennyire... :P
Így sincs a héten sok esélyem, de remélem azért meg tudom szorongatni a mogyoróidat... :lol: :lol: :wink:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.26. 15:41:40

Cumbee írta:Elég jó kis csapat lett ez.:D Ez a szépsége az év közbeni draftnak, hogy az emberek nagy része még mindig az év eleji draftlist alapján húz és simán lehet gyöngyszemeket gyűjtögetni. Szerintem elégedett lehetsz ezzel. (Így meg, hogy autodraft volt, így meg pláne.) Az egyébként nem baj, hogy 1 csapatból több embered is van, év közben majd úgyis alakul a dolog. Viszont ha tanácsolhatok valamit, szerintem Pau-tól még most az elején próbálj meg megszabadulni. D'Antoni rendszerében neki lesz a legkisebb szerepe, már 2-3 meccs után jött is az első nyilatkozat tőle, hogy több labdát szeretne, szóval őt szvsz most még jobb áron tovább lehet adni, mint amennyit később ér majd. Nash meg így akkor maradhat, ő gyenge idény kezdet ellenére, az új edző miatt a tavalyi számai környékére várható.
+1 Ha Mullens elérhető FA-n, akkor én rajta elgondolkodnék egy Hawes-ért cserébe mondjuk.
+2 Game-el üdvözlünk a George szurkolók táborában.:D
1. Gasolt próbálom elcserélni, szóval folyamatban a dolog. :)
2. Nash papát amúgy is meg akartam tartani, ráadásul még te is megerősítettél a dologban, úgyhogy marad, úgyis nagy kedvencem volt régen a Phoenixben.
+1. Hawes-t amúgy is ki akartam rúgni, Landryn gondolkodtam, mint helyettesítőjén, de Mullens lehet, hogy jobb ötlet.
+2. Paul George, Paul George, king of Indiana :D

ESPN: jó, hogy dicsértem Bargnanit, a pénteki csoda után tegnap kemény 4 pontot produkált 8 lepattanó mellett. :oops: Mondjuk Garnett, Redick és DeRozan is remek volt, ők ellensúlyozták a digót. :lol:
Mai szereplők: Waiters, Brook Lopez, Sessions, Monta Ellis.
Ebben a ligában Ricky Rubio a free agentek között található. Ő ugye december közepén térhet vissza, szerintetek érdemes minél hamarabb lecsapni rá?

PL: újabb hulladék hét, bár már meg sem lepődöm rajta. Ivanovic clean sheet, 6 pont, többiek 1, 2 vagy 3... :roll:
Kanty, azért nem panaszkodhatsz, majdnem húsz ponttal vezetsz, ráadásul a következő héten garantáltan 70 pont fölé mész, amekkora máker vagy. :twisted:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.26. 10:28:12

Sima Fantasy NBA!

Sikerült nyernem szerencsére... 62 3pt-os ezen a héten:) Egyéni rekord, Anderson egymaga 19-t vállalt belőle:)

Am jó kis sorsolásom van, beleértve az előző fordulót is, jelenlegi top4 csapatból 3 csapattal is játszom zsinórban. Remélem jól fogok kijönni belőle

Eddig nem panaszkodhatom a ligaállást illetően (2. hely) annak ellenére hogy a 2. körös választottamat Grangert ki kellett dobnom.

Erre a hétre szoros csatát várok Debrecen Grizzlies ellen. Győzzön a jobbik ;)
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.26. 09:39:20

Neo!
Küldtem kb. két napja egy ajánlatot légyszi nézd majd meg. :) Egyáltalán érdekel-e. Kommentbe leírtam, hogy szerintem van ráció benne, ha még elsőre fura is.

Amúgy végre rendes ligában nem kaptam ki, igaz egy döntetlen lett a vége, így is tök utolsó vagyok. De legalább Love visszatért, most már csak Amare-ra és Billups-ra várok.

Keeper ligában egy újabb győzelem, de így is lecsúsztam az első helyről, Game-nek köszönhetően.

ESPN-en is sikerült nyerni, ami kb. kisebbfajta csoda, mert ott elég szutyok csapatom van.

PL-ben továbbra is vezetek, de ez zsinórban már a második gyengébb hetem. :?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.25. 23:05:20

Hmmm, ESPN-n nagyon nem megy :D
Aldridge se játszik ma, meg amúgy is, iszonyat hiányzik Wall meg Bogut.
Jó lenne kicsit összekapnák magukat az emberek.De azért küzdünk, szerencsére azért néha 1-2 ember villant valamit, de kevéske egyenlőre.
De csak egyenlőre, s hosszú a szezon :D
Thorntont cserélném, 15-3-1,5 és 24,1es indexszám, Cumbeenak küldtem egy ajánlatot.

yahoon jól áll a dolog egyenlőre de azért még vannak ma meccsek, bár amikor kitettem éreztem baj lesz Bealből, gyengén dob, de nagy hiba volt kitenni :? meslija köszönte szépen :D

NFL-ben meg kicsit már frusztráló, hogy jók az emberek csak td nélkül :D
Viszont lehet szavazni jövő hétre, Luck vagy Stafford? Hátha ti jobban ráéreztek, egyszerűen minden héten a pados emberem 10-15 ponttal erősebb.Ezen a héten is vereség lesz, s azért jó lenne szépen búcsúzni s megszakítani a vereség sorozatot, úgyhogy adjatok itppet, Stafford vagy Luck :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.25. 12:02:49

Gareth Tello írta: Tegnap egy (12 csapatos) yahoos ligába is beléptem, ahol autodraft után (pre-draft rankings azért megvolt előtte) ezt a csapatot kaptam:
Steve Nash (LAL)
James Harden (Hou)
Nicolas Batum (Por)
Paul George (Ind)
Pau Gasol (LAL)
Wesley Matthews (Por)
Derrick Favors (Uta)
Spencer Hawes (Phi)
Jeff Teague (Atl)
Kenenth Faried (Den)
Darren Collison (Dal)
Nikola Pekovic (Min)
Andrei Kirilenko (Min)
Elsőre tűrhető, apró szépséghiba, hogy három csapatból is két-két játékosom van, de ezen lehet majd változtatni. (Trade, free agents.)
Jó kis móka lesz.
Elég jó kis csapat lett ez.:D Ez a szépsége az év közbeni draftnak, hogy az emberek nagy része még mindig az év eleji draftlist alapján húz és simán lehet gyöngyszemeket gyűjtögetni. Szerintem elégedett lehetsz ezzel. (Így meg, hogy autodraft volt, így meg pláne.) Az egyébként nem baj, hogy 1 csapatból több embered is van, év közben majd úgyis alakul a dolog. Viszont ha tanácsolhatok valamit, szerintem Pau-tól még most az elején próbálj meg megszabadulni. D'Antoni rendszerében neki lesz a legkisebb szerepe, már 2-3 meccs után jött is az első nyilatkozat tőle, hogy több labdát szeretne, szóval őt szvsz most még jobb áron tovább lehet adni, mint amennyit később ér majd. Nash meg így akkor maradhat, ő gyenge idény kezdet ellenére, az új edző miatt a tavalyi számai környékére várható.
+1 Ha Mullens elérhető FA-n, akkor én rajta elgondolkodnék egy Hawes-ért cserébe mondjuk.
+2 Game-el üdvözlünk a George szurkolók táborában.:D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.25. 11:35:16

Na, PL-fantasyban egyelőre két játékostól 3 pont, ma jön még négy meccs, amin összesen kilenc emberem fog játszani. :D Jó lenne pár mesterhármas.

És gőzerővel készülök a jövő évi eurobarçás NBA-ligákra is. :D ESPN-en egy tízcsapatos ligában vagyok, ahol egyelőre a negyedik-harmadik helyezés között lavírozok.
Bargnani egy állat, 34 pontot dobott még pénteken, szerencse, hogy nálam van. 8)

Tegnap egy (12 csapatos) yahoos ligába is beléptem, ahol autodraft után (pre-draft rankings azért megvolt előtte) ezt a csapatot kaptam:
Steve Nash (LAL)
James Harden (Hou)
Nicolas Batum (Por)
Paul George (Ind)
Pau Gasol (LAL)
Wesley Matthews (Por)
Derrick Favors (Uta)
Spencer Hawes (Phi)
Jeff Teague (Atl)
Kenenth Faried (Den)
Darren Collison (Dal)
Nikola Pekovic (Min)
Andrei Kirilenko (Min)
Elsőre tűrhető, apró szépséghiba, hogy három csapatból is két-két játékosom van, de ezen lehet majd változtatni. (Trade, free agents.)
Jó kis móka lesz.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.23. 14:01:18

Eazzy írta:A gond a dealel az, hogy míg neked idénre kell egy jó irányító, addig én keepelném CP3-at, így nekem jelentősen nagyobb az értéke, mint amit neked az előbb említett okok miatt megérne.
Ha hajlandó vagy ennek fényében tárgyalni (ergo meg kell fizetned a azt a rizikófaktoromat, hogy mondjuk Wade-et nem keepelem, míg CP3-at biztos), akkor beszélgessünk az ügyről tovább.
Ezt fejtsd már ki nekem légyszíves de ne itt, hanem fantasyn mondjuk round 15 for round 15 ajánlatban. Aztén ha megértem, tárgyalhatunk ennek fényében. Esetleg küldj ajánlatot is. :wink: Sztem meg tudnánk állapodni.

Szerk: Vagy a legegyszerűbb, ha Cancel-ezed az ajánlatomat ami kint van és kommentben megírod, hogyan érné meg neked a csere :!:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.23. 12:36:12

kamaj írta:Bob, megvárnám a mai játéknapot, és utána dönteném el, de valószínűleg el fogom fogadni a cserédet.
Ne már, hogy megint ez a várakozgatás megy :D
Döntsük már el, hogy igen vagy nem.
Most ne adj Isten valamelyik kiugróan jó vagy rossz lesz ma, akkor már nem fogadod el???
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.23. 10:25:05

neobarca írta:Eazzy! Írtam, majd nézd meg! :)

Kanty, neked is egy érdeklődést... :wink: Valamit jó lenne összehozni...
A gond a dealel az, hogy míg neked idénre kell egy jó irányító, addig én keepelném CP3-at, így nekem jelentősen nagyobb az értéke, mint amit neked az előbb említett okok miatt megérne.
Ha hajlandó vagy ennek fényében tárgyalni (ergo meg kell fizetned a azt a rizikófaktoromat, hogy mondjuk Wade-et nem keepelem, míg CP3-at biztos), akkor beszélgessünk az ügyről tovább.
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.23. 10:17:45

Bob, megvárnám a mai játéknapot, és utána dönteném el, de valószínűleg el fogom fogadni a cserédet.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.22. 20:24:45

Eazzy! Írtam, majd nézd meg! :)

Kanty, neked is egy érdeklődést... :wink: Valamit jó lenne összehozni...

Válasz küldése