Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.19. 19:04:24

Csabi válaszoltam. :)

Amúgy elég érdekesen állok. A keeper-t és a PL fantasy-t vezetem, a sima ligában tök utolsó vagyok, espn-en pedig utolsó előtti. Ez utóbbi szerintem már kuka is, persze minden nap rakosgatom a játékosokat, de egy rossz draft után egyszerűen nem tudok javítani. Cserélni majdnem lehetetlen ott.

Rendes ligában, ha a PO-ig eljutok, akkor szerintem ott is kell majd velem számolni. Jelenleg úgy a top5 játékosom közül három is sérült, csak a PO kellene meglegyen valahogy.
Keeper-ben eddig elég jól mennek a dolgok, most jön Slither, két játékos előnyben van, szerintem eléggé szoros lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.19. 17:36:39

kanty írta:Keeper:

Game!

Love, Harden érinthetetlen?
Tapasztalatból mondom, hogy igen. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
PCsabi
aka Game90

2012.11.19. 16:20:37

Sima liga W, az 1-11-es kezdés után azért kapaszkodok, most már 50%-on állok. Amúgy jó ajánlat esetén vihető Josh Smith, Randolph és Kevin Martin is.

Keeper-ben meg 3W 8) De azért egy egészséges Love-nak tudnék még örülni. Itt meg továbbra is a Kirilenko, Beasley, Tyreke Evans hármast cserélném, esetleg Glen Davis-t és George-ot.
Ordog írta:1 olyan kérdésem lenne, hogy NBAiley nevű csapatot melyik kollega viszi???

Csak mert vele fogok játszani, és ahogy nézem eléggé fut neki a szekér meg a tavalyit is ő nyerte, és jó lenne tudni h kit fogok elverni kövi héten/v kitől fogok kikapni:D
NBAiley = MichaaBee.

Tavalyit meg Cumbee nyerte.
kanty írta:Keeper:

Game!

Írok majd yahoo-n :wink:
Gareth Tello írta: Ahogy ismerlek, West Ham-Stoke jókora 0-0 lesz, aszt' mindhárom maradék játékosod cleansheetel. :D
Á, az már pofátlanság lenne, megelégszek egy 1-0-ás West Ham győzelemmel is.

Mondjuk a gólt Demel fogja lőni :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.19. 01:36:33

1 olyan kérdésem lenne, hogy NBAiley nevű csapatot melyik kollega viszi???

Csak mert vele fogok játszani, és ahogy nézem eléggé fut neki a szekér meg a tavalyit is ő nyerte, és jó lenne tudni h kit fogok elverni kövi héten/v kitől fogok kikapni:D

Ezen a héten 600 körül fogom súrolni a pontokat. Meg vagyok elégedve a srácokkal!! Mi lesz itt ha még Klay Thompson is beindul:)
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.18. 23:19:04

Keeper:

Game!

Kamaj!

Durant?

Akár első körös cetlit is adnék mindhárom esetben.
:)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.18. 18:51:09

Game90 írta:Azért az mutatja, hogy mennyire le voltam maradva, hogy ezzel a 72 (most már 73, Rafael csak 1 pontot gyűjtött) ponttal is csak 2 helyet ugrottam előre :)

Először meg kanty-ot rúgd ki, ő húzott el nagyon a mezőnytől :twisted: :P
Kiírhatunk szavazást, ha gondolod :lol:

Ahogy ismerlek, West Ham-Stoke jókora 0-0 lesz, aszt' mindhárom maradék játékosod cleansheetel. :D
Én meg mindjárt fejberúgom magam, Kacaniklic a kezdőben kapott helyet, mondom, hátha csinál valamit, erre szűk félóra elteltével lesérül. :lol:
A 8 pontos Michu így meg marad a padon. :twisted:
PCsabi
aka Game90

2012.11.18. 18:03:06

Janikám, azért nem állsz annyira jól, hogy CP3 és Jordan Crawford is a padon maradjon :) Egyébként izgalmas kis párharc, pár kategória még mindig nem dőlt el.
Gareth Tello írta: Azért csak vigyázz magadra, tudod, én vagyok az admin, ha így folytatod, kirúglak a csoportból. :mrgreen:
Azért az mutatja, hogy mennyire le voltam maradva, hogy ezzel a 72 (most már 73, Rafael csak 1 pontot gyűjtött) ponttal is csak 2 helyet ugrottam előre :)

Először meg kanty-ot rúgd ki, ő húzott el nagyon a mezőnytől :twisted: :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.17. 19:25:23

Game90 írta:Valaki magyarázza meg ezt a fordulót :D

Sterling 9 pont
Hazard 14 (C)
Michu 8
Bale 7
Podolski 8
Suarez 10
Tevez 16

Ez így 72 pont és még nincsenek beleszámítva a lehetséges bonus-ok ill. még játszik Rafael, Demel, Shawcross, Jaaskelainen.
Na menjél te a tudod hova :D
Én Matát tettem csékának, erre nézem, nincs is a kezdőben. Később mondom, király, Tévez a vice-captain, és ontja a gólokat és a gólpasszokat. Erre beáll Mata csereként, és nem csinál semmit. :D Eredmény: csékáként 2 pont, Tévez 32 helyett 16.
Persze Ivanovic és McAuley sem játszott, bár valamelyikük helyett még jöhet majd Demel.
Michu meg utóbbi három hétben semmit nem csinált, így beraktam helyette Kacaniklicet, aki még nem játszott, ellenben Michu természetesen lőtt egy gólt. :lol:
Fellaini meg Suspended until 28 Nov. :?: :lol:

Azért csak vigyázz magadra, tudod, én vagyok az admin, ha így folytatod, kirúglak a csoportból. :mrgreen:

Bezzeg a yahoos fantasykban (PL, La Liga), amik le lettek szavazva, nagy király vagyok. :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.11.17. 18:40:28

Valaki magyarázza meg ezt a fordulót :D

Sterling 9 pont
Hazard 14 (C)
Michu 8
Bale 7
Podolski 8
Suarez 10
Tevez 16

Ez így 72 pont és még nincsenek beleszámítva a lehetséges bonus-ok ill. még játszik Rafael, Demel, Shawcross, Jaaskelainen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.17. 16:10:41

Azért látszik, hogy mennyire nem tudok gazdálkodni egy csapattal :D
Ugye most megint cserélek, az eddigi PG gondjaim megoldódni látszanak, csak így meg pl SF-ből van kevés :D (köszönhetően a yahoonak hogy Beal és Waiters csak 1 posztos) Centerem van annyi hogy pepitába felállítva eltakarnák a Kínai Nagyfalat, úh büszke vagyok magamra, mennyire nem tudok összerakni egy csapatot :mrgreen:
No mindegy, megyünk tovább, kénytelen leszek majd megint cserélni :D Meg így lesz 3 INJ játékosom, bár Stuckey tegnap játszott, csak minek??? :? A kezdőből is kikerült olyan jó formában van, franc a Pistonsba, pedig sokat vártam tőlük, de a megérzéseim rohadt jók....
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.16. 13:04:04

Bob_Marley írta:Chalmers megsérült :lol:
Adj egy pacsit Bob! Wade is kidőlt a sorból... :( Bár ha minden igaz ő a kövi meccsen már játszik... Hát nagyon remélem...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.16. 11:19:44

Chalmers megsérült :lol:
Egyenlőre day to day, de ma derül ki mi van vele.
Attól még jó lesz, de tipikus Murphy, plusz néztem Gee több meccset is fog játszani a héten, nem mintha számítana, elég sima bukó ez a hét :D
Most még szoros, ma eldől, utána meg marad.

Wall meg egyenlőre továbbra is kérdéses mikor térhet vissza, valószínűleg nem az előre jelzett November 30 :?

ESPN-n így elég gyenge ez a hét is, Rondo nem játszott, Wall továbbra is sérült, Bogut is, Hibbert óriási csalódás (rá is megyek yahoon szerintem :D ), hátha kicsit panaszkodok összeszedik magukat :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.15. 11:13:17

neobarca írta:
kanty írta:Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk. :D
Közhírré tétetik! Megszületett a 3. megállapodás is! :lol: Azért ez is megért egy misét. Akkora felhajtás volt, mintha egy James-Durant trade üttetett volna nyélbe. :P

Amúgy én megértelek kanty komolyan! Bob olyan gyerekeket vadászik ami miben egy laikus semmi fantáziát nem lát. És pont ez a gyanús nem? Mit tudhat Bob amit én/mi nem... :lol:

Mint 1 éve Nelson trade-nél. :wink:
Pfff
Mit tudhat Bob?Gyerekek kb fél év után nyertem meccset előző héten (mindjárt mindkét ligában is :D ) oké hogy volt egy offseason közben s eltelt pár nap, de nem hiszem hogy attól kellene rettegni mit tudhat Bob amit mi nem :D Eredmények nem ezt mutatják, hogy jól csinálnám a dolgokat, NFL-ben is miután cseréltem vereség-vereség hátán, s tavaly sem előre sikerült lépni hanem hátra NBA-ben
Chalmers amire nekem kell assistolni arra tökéletes lesz, Hinrich meg ő mást nem fog csinálni csak gólpasszokat adni 4-5 meccsenként s az meg jó.
Gee meg minden évben a szívemhez nő, sok kategóriában segítség kis sunyiban, tavaly is elpasszoltam, utána már bezzeg nem tudtam sociotól visszaszerezni :D
Általában valóban az van, hogy én szeretek közepes vagy gyengébb embereket kinézni magamnak, mert ilyen emberekkel lehet előrébb kerülni.Úgyis mindenkinél ott vannak a nagyágyúk, akkora különbségek nincsenek, de ilyen hátsó kategóriás emberek aranyat érhetnek.Chalmers 8-3-5re talán jó lesz, de olyan embert aki 5öt assistol és keveset dob, kevés van, nekem meg ilyen kellett.
Uh nagy furfangot nem kell keresni a dologban :P

Ezen a héten meg gyülekeznek a viharfelhők :? Ellis megsérült, Hinrich sérülten játszik, Stuckey influenzás, Waiters kicsit elfáradt a sok meccstől, Beal az óceánba nem talál be, Kaman meg Deng+Parsons aki tartja eddig a hetet.Sima EB ligában meg azért jött 1-2 dolog, de pl Bogutra azt mondják csak jövőre fog rendesen játszani, addig vagy meccsenként 10-15 perc vagy pihen, há nagyszerű :D
Pedig amolyan Randolphos idényt vártam tőle :?
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.15. 10:43:55

kanty írta:Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk. :D
Közhírré tétetik! Megszületett a 3. megállapodás is! :lol: Azért ez is megért egy misét. Akkora felhajtás volt, mintha egy James-Durant trade üttetett volna nyélbe. :P

Amúgy én megértelek kanty komolyan! Bob olyan gyerekeket vadászik ami miben egy laikus semmi fantáziát nem lát. És pont ez a gyanus nem? Mit tudhat Bob amit én/mi nem... :lol:

Mint 1 éve Nelson trade-nél. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.14. 19:31:45

Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.14. 19:28:15

@Game: PÜ-ben küldtem trade tervezetet, rendes offerrel még nem akartalak megdobni. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 19:26:40

kanty írta:
Én nem teszem be, mert nincs hely, s úgy döntöttem, hogy ő maradjon ki. Viszont Nálad lenne pont egy hely, s biztos betennéd.
Úgy reggel 4-5 körül elfogadom, ha nem lehet(mert pont meccsek vannak), akkor pedig valamikor péntek este. Azért mondom, hogy ne parázz, ha holnap esetleg az előbb említettek miatt nem fogadnám el. :P
Azt hiszem kibontom a pezsgőt.
Úgyse tudnám betenni, mert várni kell 2 napot, de ez tényleg nem oszt nem szoroz már, max remélem megvétózzák a többiek :lol:
Az lenne csak 1 dupla-csavar a történetben :D

Kicsit aggódok a mai nap miatt, bár talán Griffin elkapja a fonalat, az a fránya könyöksérülés nagyon nem tesz neki jót, meg a statjainak.De elég jó napot kell kifogjon Monta is meg Deng is talán Hamilton vagy Beal, kemény egy nap lesz :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.14. 19:18:42

Bob_Marley írta:
kanty írta:
Azért, mert pont egymás ellen játszunk. Ha reggel fogadom el, akkor egyikük sem kerül a csere miatt, mármint olyan szempontból, hogy a játékosai több meccset játszanak.
A másik meg, magamat ismerve, ha most elfogadom, akkor startból Mario myom valami monster meccset. :P
Aha értem.
Szerencsére Miami a Clippers ellen játszik :D Paul és Bledsoe ellen meglepődnék ha Mario ficánkolna.

Mondjuk van 2 napos vétó határidő is, úgyhogy nem hiszem hogy változás lenne,d e ez lényegtelen, a lényeg hogy már Mario már közel van :D
Én nem teszem be, mert nincs hely, s úgy döntöttem, hogy ő maradjon ki. Viszont Nálad lenne pont egy hely, s biztos betennéd.
Úgy reggel 4-5 körül elfogadom, ha nem lehet(mert pont meccsek vannak), akkor pedig valamikor péntek este. Azért mondom, hogy ne parázz, ha holnap esetleg az előbb említettek miatt nem fogadnám el. :P
Azt hiszem kibontom a pezsgőt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 19:13:16

kanty írta:
Azért, mert pont egymás ellen játszunk. Ha reggel fogadom el, akkor egyikük sem kerül a csere miatt, mármint olyan szempontból, hogy a játékosai több meccset játszanak.
A másik meg, magamat ismerve, ha most elfogadom, akkor startból Mario myom valami monster meccset. :P
Aha értem.
Szerencsére Miami a Clippers ellen játszik :D Paul és Bledsoe ellen meglepődnék ha Mario ficánkolna.

Mondjuk van 2 napos vétó határidő is, úgyhogy nem hiszem hogy változás lenne,d e ez lényegtelen, a lényeg hogy már Mario már közel van :D

szerk: Stuckey ma nem játszik :? Hinrich is GTD-n van, -3 ember, nagy nap kell 1-2 embertől ma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.14. 19:18:54-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.14. 19:09:15

Bob_Marley írta:
kanty írta:Bob!
Reggel elfogadom, oké?
De csak azért, mert ilyen szépen szólítottál. 8)
Miért reggel? :D
Nem vagy gép előtt vagy mi?
Remélem Chalmers hoz valami brutál napot, aztán arra fogod :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 19:06:25

kanty írta:Bob!
Reggel elfogadom, oké?
Miért reggel? :D
Nem vagy gép előtt vagy mi?
Remélem Chalmers hoz valami brutál napot, aztán arra fogod :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.14. 18:45:06

Bob!
Reggel elfogadom, oké?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 18:07:48

neobarcanal meg kantynál is valahogy mindig mindenki 2-3 ponttal többet dob mint az átlaga :mrgreen:
kanty drága egyetlen szívem :D Mario Chalmersről beszélünk, miért adjak egy ugyanolyan emberért még jobb picket??Előzőleg adtam volna, de azóta te pl elcserélnéd.

Komolyan hogy én mindig belefutok ilyen noname emberek megszerzésébe, ami alapból 1 tollvonás lenne, s accept, erre itt szerencsétlenkedünk megint :lol:
Ráadásul mindig megszívom az assistos emberekkel, alig van pár akiért harcba lehet szállni, nem pontorientáltak, hanem assistokat adnak pár pattanóval s ebből kevés van
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.14. 15:27:34

Bob_Marley írta:Na meg van az első csere :D
Kicsit sajnálom mert még előző héten én is ajánlatot tettem Wade-ért, de meslija elhajtott :D S nem is nagyon válaszolt mikor múltkor is kérdeztem mi a helyzet Wade-el.No mindegy.

szerk: itt már volt egy simában nem volt.
Akkor ezzel együtt már 2 csere lesz keeperben. Legalább megtört a csend. Gyerekek mi van mindenki maximálisan meg van elégedve a csapatával? :lol:

Am Wade-nak örülök bár Dragicot nagyon sajnálom. Remek játékos és nincs annyi "konkurenciája" ebben a Suns-ban. De 1 Suns-osnak mennie kellet, Gortat meg kb az egyetlen használható magasom.
Chandler személyében meg végre lett egy NYK-som. Bár pici túlzással ilyet FA-ról is tudtam volna szedni. Sajna Chandler a valóságban nagyon értékes, de fantasy szempontból nem az igazi. Jordant sajnálom is érte mert a Griffmadár gyengélkedése miatt ő most nagyon jól teljesít.

Na mind1, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Viszont van még egy cserélhető Brownom. 18-22 pontokat szerez mostanában. Nincsenek nagy igényeim cserébe, csak használható gyerek legyen aki olyan csapatban van, amelyikből még nincs játékosom. Úgyhogy lehet dobálni az ajánlatokat. :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 15:06:57

Na meg van az első csere :D
Kicsit sajnálom mert még előző héten én is ajánlatot tettem Wade-ért, de meslija elhajtott :D S nem is nagyon válaszolt mikor múltkor is kérdeztem mi a helyzet Wade-el.No mindegy.

szerk: itt már volt egy simában nem volt.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése