Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tapasztalatból mondom, hogy igen.kanty írta:Keeper:
Game!
Love, Harden érinthetetlen?
NBAiley = MichaaBee.Ordog írta:1 olyan kérdésem lenne, hogy NBAiley nevű csapatot melyik kollega viszi???
Csak mert vele fogok játszani, és ahogy nézem eléggé fut neki a szekér meg a tavalyit is ő nyerte, és jó lenne tudni h kit fogok elverni kövi héten/v kitől fogok kikapni:D
Írok majd yahoo-nkanty írta:Keeper:
Game!
Love, Harden érinthetetlen?
Á, az már pofátlanság lenne, megelégszek egy 1-0-ás West Ham győzelemmel is.Gareth Tello írta: Ahogy ismerlek, West Ham-Stoke jókora 0-0 lesz, aszt' mindhárom maradék játékosod cleansheetel.![]()
Kiírhatunk szavazást, ha gondolodGame90 írta:Azért az mutatja, hogy mennyire le voltam maradva, hogy ezzel a 72 (most már 73, Rafael csak 1 pontot gyűjtött) ponttal is csak 2 helyet ugrottam előre![]()
Először meg kanty-ot rúgd ki, ő húzott el nagyon a mezőnytől![]()
Azért az mutatja, hogy mennyire le voltam maradva, hogy ezzel a 72 (most már 73, Rafael csak 1 pontot gyűjtött) ponttal is csak 2 helyet ugrottam előreGareth Tello írta: Azért csak vigyázz magadra, tudod, én vagyok az admin, ha így folytatod, kirúglak a csoportból.![]()
Na menjél te a tudod hovaGame90 írta:Valaki magyarázza meg ezt a fordulót![]()
Sterling 9 pont
Hazard 14 (C)
Michu 8
Bale 7
Podolski 8
Suarez 10
Tevez 16
Ez így 72 pont és még nincsenek beleszámítva a lehetséges bonus-ok ill. még játszik Rafael, Demel, Shawcross, Jaaskelainen.
Adj egy pacsit Bob! Wade is kidőlt a sorból...Bob_Marley írta:Chalmers megsérült
Pfffneobarca írta:Közhírré tétetik! Megszületett a 3. megállapodás is!kanty írta:Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk.Azért ez is megért egy misét. Akkora felhajtás volt, mintha egy James-Durant trade üttetett volna nyélbe.
![]()
Amúgy én megértelek kanty komolyan! Bob olyan gyerekeket vadászik ami miben egy laikus semmi fantáziát nem lát. És pont ez a gyanús nem? Mit tudhat Bob amit én/mi nem...![]()
Mint 1 éve Nelson trade-nél.
Közhírré tétetik! Megszületett a 3. megállapodás is!kanty írta:Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk.
Úgyse tudnám betenni, mert várni kell 2 napot, de ez tényleg nem oszt nem szoroz már, max remélem megvétózzák a többiekkanty írta:
Én nem teszem be, mert nincs hely, s úgy döntöttem, hogy ő maradjon ki. Viszont Nálad lenne pont egy hely, s biztos betennéd.
Úgy reggel 4-5 körül elfogadom, ha nem lehet(mert pont meccsek vannak), akkor pedig valamikor péntek este. Azért mondom, hogy ne parázz, ha holnap esetleg az előbb említettek miatt nem fogadnám el.
Azt hiszem kibontom a pezsgőt.
Én nem teszem be, mert nincs hely, s úgy döntöttem, hogy ő maradjon ki. Viszont Nálad lenne pont egy hely, s biztos betennéd.Bob_Marley írta:Aha értem.kanty írta:
Azért, mert pont egymás ellen játszunk. Ha reggel fogadom el, akkor egyikük sem kerül a csere miatt, mármint olyan szempontból, hogy a játékosai több meccset játszanak.
A másik meg, magamat ismerve, ha most elfogadom, akkor startból Mario myom valami monster meccset.
Szerencsére Miami a Clippers ellen játszikPaul és Bledsoe ellen meglepődnék ha Mario ficánkolna.
Mondjuk van 2 napos vétó határidő is, úgyhogy nem hiszem hogy változás lenne,d e ez lényegtelen, a lényeg hogy már Mario már közel van
Aha értem.kanty írta:
Azért, mert pont egymás ellen játszunk. Ha reggel fogadom el, akkor egyikük sem kerül a csere miatt, mármint olyan szempontból, hogy a játékosai több meccset játszanak.
A másik meg, magamat ismerve, ha most elfogadom, akkor startból Mario myom valami monster meccset.
Azért, mert pont egymás ellen játszunk. Ha reggel fogadom el, akkor egyikük sem kerül a csere miatt, mármint olyan szempontból, hogy a játékosai több meccset játszanak.Bob_Marley írta:Miért reggel?kanty írta:Bob!
Reggel elfogadom, oké?
De csak azért, mert ilyen szépen szólítottál.
Nem vagy gép előtt vagy mi?
Remélem Chalmers hoz valami brutál napot, aztán arra fogod
Miért reggel?kanty írta:Bob!
Reggel elfogadom, oké?
De csak azért, mert ilyen szépen szólítottál.
Akkor ezzel együtt már 2 csere lesz keeperben. Legalább megtört a csend. Gyerekek mi van mindenki maximálisan meg van elégedve a csapatával?Bob_Marley írta:Na meg van az első csere
Kicsit sajnálom mert még előző héten én is ajánlatot tettem Wade-ért, de meslija elhajtottS nem is nagyon válaszolt mikor múltkor is kérdeztem mi a helyzet Wade-el.No mindegy.
szerk: itt már volt egy simában nem volt.