Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.13. 17:04:21

Vevő vagyok rád is Bob!!

Küldj egy ajánlatot, Jennings érdekel engem!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 17:02:20

Ordog írta:Melo (nem Melo, Neobarca), nem tetszett a csere....

Mit szólnál egy olyanhoz, hogy Derozan+Stuckey vs Asik+Klay Thompson?

Végülis még nem küldtem el, mert még gondolkodom rajta, nos??
Tőlem nem kell senki? :D
Bár van magasam rendesen, de Jenningset elvihetné már valaki :D
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.13. 17:01:24

Neo!

Gortat <--> Derozan??? 1-1-ben?
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 17:01:12

Meslija!

Ha erre jársz vess egy pillantást az ajánlatomra. Már pár napja kiküldtem, de eddig semmi válasz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 16:57:34

Cumbee írta:Bob-Neobarca küldtem nektek valamit, csekkoljátok és reagáljatok rá egy counterben pls.
Válaszoltam rá, egyenlőre engem nem érdekel. Melo-ra kíváncsi leszek mit csinál, ha visszatér Amare. Sztem visszaesik.
De visszatérünk rá!

Ordog! Asik nem kell. Úgy túl sokat veszítenék. Cseréld ki a másik 2 ből valakire. Vagy vonjunk be még valakit. Úgy jöhet Asik.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.13. 16:38:55

Melo (nem Melo, Neobarca), nem tetszett a csere....

Mit szólnál egy olyanhoz, hogy Derozan+Stuckey vs Asik+Klay Thompson?

Végülis még nem küldtem el, mert még gondolkodom rajta, nos??
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.13. 16:23:56

Bob-Neobarca küldtem nektek valamit, csekkoljátok és reagáljatok rá egy counterben pls.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.13. 15:07:08

Roppantmód idegesítő, hogy minden héten ellenem kapják össze magukat a népek. Múltheti Cumbee állatkodás ellenem volt nyilván...most is ellenem szerzik a legtöbb pontot nyilván...most jöhet a listavezető elleni vereség is.

Kicsit úgy érzem magam, mint a Philly, rossz is a csapat, pedig nevek alapján ligaelit, és mellé meg a legszerencsétlenebb is.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 13:11:10

Nah most, hogy Bynumról kiderült, h januárig off, így kb az egész 2012 évem kuka... Ennyi sérültet már nem bírok el. Sztem majd nekem tavasszal jön el az időm... Addig pofozzatok :D

Keeperben nem vagyok elkeseredve. Érzem az erőt. Valami csak lesz. Cél a 6 közé jutás. :P

Bob! Nálam még mindig elég sok asistoló van. Többek között Rondo is... :wink: Egy Melo trade-be bármikor bevonhatjuk. :P

Ordog! Körbenézek nálad! Hátha...

Game! Küldtem neked egy ajánlatot! Gondold meg, sztem ez egy nagyon korrekt kis trade lenne. Te is jól járnál és a jövő tervezése szempontjából én is.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.13. 13:02:33

magasaim mai teljesítménye:

Hickson: 19pont 18reb 2stl
Gortat: 12pont, 11reb, 2blk
Asik: 19pont, 14reb

Vki vigyen már el egyeeet:)) Egy stabil pontszerző érdekel... (Pl. DeRozan)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.12. 23:53:46

Melkor írta: From: Boston Bad Boys (BOS) - Sandor Toth

KUNG trades Ty Lawson, Den PG to BOS
KUNG trades Kawhi Leonard, SA SF to BOS
BOS trades DeMar DeRozan, Tor SG to KUNG
BOS trades A.J. Price, Wsh PG to KUNG

Egyrészt Granger kidőlésével (3 hónap) csak Leonard és Wesley Matthews maradt mint értelmes SF-m, úgyhogy nem nagyon szeretném elengedni.
Másrészt van kb 4 használható PG-m és 5 SG-m. Ha ajánlatot tesz valaki akkor ne csak azt nézze, hogy neki mi kell, hanem hogy a másik félnek vajon mire van szüksége.
Harmadsorban átlagok:
Lawson 35 - DeRozan 31
Leonard 27 - Price 32,5
Ez még így nagyjából arányban is van, na de Price átlaga csak addig lesz ilyen jó, amíg John Wall vissza nem tér :)
Akkor ezt vehetjük rejectnek is :D

Nekem nagyon tetszik az ESPN, tök jó hogy ilyen pontfelállásban van, csak kár hogy Hibbert olyan hulla gyenge, s Bogut meg ugye minimálon van, hogy egyszerűen 2 "csodapicket" dobhatok a kukába :?

Cserére visszatérve, igazad van, nem néztem a pozíciókat, majd akkor erre is figyelek.Annyiból nehézkesebb, hogy ESPn-n kötöttebbek a posztok, s nincs annyi poszt meghatározva 1-1 emberhez.
SG-m nekem is van bőven, úgyhogy az annyira nem kellene :D De majd valamit nézek.
Én itt is aktív vagyok, kevés sikerrel, bár yahoon se nagyon szeretné senki elvinni Montát :D Rúl sok a pontgyárosom, egyszerűen meg kellene erősítsem a pattanózást meg az assistot, mert így gyakorlatilag a pontos kategóriákban "nagy király vagyok" a többiben, meg a futottak még kategória....Mondjuk hozzátartozik, hogy a magas embereim sem igyekeznek pattanózni, BVrook Lopeztől szép volt tegnap is 20 pont de mellette csak 3 pattanó, s főleg figyelembe véve, hogy Humphries meg 21et szedett, azért az mókás...Volt ott pattanó, csak üveglábú barátom nem megy érte, csak a celebfiú :D

Idei hétre meg, rossz előérzetem van, túl jól dobtak a srácok kamaj ellen, Murphy hogy most meg gyengén....Stuckey remélem már elkapja a fonalat, meg jó lenne ha a kisebb nagyobb sérülésekkel küzdők mint Waiters, Hinrich, Griffin összetudnák tákolni magukat.Mondjuk szerencsére 1-2 "nagyágyúm" 4 meccset tol, úgyhogy azért reménykedek.
S ha majd még Stoudemire is bevethető lesz, akkor lesz csak ne mulass :mrgreen: De addig még van 4-6 hét.
Soik szerencsét kantynak.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.12. 22:41:49

Game!

Már Mo Williams is sérült, szóval őt is rakhatjuk a listához :D Simán nyered.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.12. 21:51:45

Gratula Neked. :)
Nem vettem észre, azért nem reagáltam.
Igen szoros volt. Ezért nem akartam pl. Wade-t, fantasy szempontból Ő egy elég hálátlan játékos. Nem is játszik olyan sokat, plusz még teljesen helyre sem jött.

Az aktivitást a cserékre értettem. Pl. az én draftom első pár köre autodraft volt, és utána sem ment valami fényesen. Éppen ezért próbáltam pár csereötletet kiküldeni, de mind elutasították, s kommentár sem jött. Erre értettem, hogy nem annyira aktív a társaság. :)
Melkor
Entrenador del Barça

2012.11.12. 21:41:51

kanty írta: Espn:

Itt is egy vereség, zsinórban a második. DE ez a liga és maga az espn felülete valamiért nem jön be. Egyrészt cserélni sem nagyon lehet. Eddig amit küldtem minden vissza lett utasítva, de még pár soros értékelés sem jött, hogy ennek mi az oka. Ahogy látom az ottani társaság nem igazán aktív, így ott sok jóra nem számítok.
Ez a mostani vereség ellenem volt ;) , de végig nagyon szoros volt a párharc, kb 30 ponttal nyertem. Aktivitás?? Írtam neked a párharc üzenőfalán, de nem is reagáltál... :(
Van egyébként pár nem magyar a ligában - a régi fleaflickeres bajnokságból - de amúgy aktív a társaság olyan értelemben, hogy mindenki állít lineupot.
Nem értem egyébként miért csodálkoztok, hogy nem megy a cserélgetés (én még soha nem cseréltem és nem is hiányzik, pedig ez a 3. idényem). Ma kaptam egy ajánlatot Bob-tól, kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla:

From: Boston Bad Boys (BOS) - Sandor Toth

KUNG trades Ty Lawson, Den PG to BOS
KUNG trades Kawhi Leonard, SA SF to BOS
BOS trades DeMar DeRozan, Tor SG to KUNG
BOS trades A.J. Price, Wsh PG to KUNG

Egyrészt Granger kidőlésével (3 hónap) csak Leonard és Wesley Matthews maradt mint értelmes SF-m, úgyhogy nem nagyon szeretném elengedni.
Másrészt van kb 4 használható PG-m és 5 SG-m. Ha ajánlatot tesz valaki akkor ne csak azt nézze, hogy neki mi kell, hanem hogy a másik félnek vajon mire van szüksége.
Harmadsorban átlagok:
Lawson 35 - DeRozan 31
Leonard 27 - Price 32,5
Ez még így nagyjából arányban is van, na de Price átlaga csak addig lesz ilyen jó, amíg John Wall vissza nem tér :)
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
PCsabi
aka Game90

2012.11.12. 20:41:36

Lassan 2 hete megy a fantasy és a két ligában összesen 1 csere volt, mi van veletek? :D

Simában a csúfos első hetem után sikerült javítanom, de sok jóra nem számítok idén. Bár most szerintem Szebi Team fogható lesz.

Keeper-ben meglepően jól megy a srácaimnak még Love nélkül is. Remélem a visszatéréséig összetudok majd kaparni 1-2 győzelmet, most jön Eazzy, akinél csak Nené, Rose és Billups offos, szóval szerintem itt is lesz egy kis esélyem.
kanty írta: Pedig Lillard érdekelne. Bár szerintem neki jócskán fognak esni a statjai. Nem igazán látom, hogy ki érné meg Tőled, vagy kire lenne szükségem.
A felsorolt játékosok mind olyanok, aki azért rendesen hozzák a statjaikat.
Küldj pár ötletet, aztán megmondom, hogy van-e benne számomra fantázia. ;)
Szerintem Lillard statjai nem fognak drasztikusan csökkenni. De ő kb. érinthetetlen, csak egy jó ajánlat esetén engedném el.

Körbenéztem nálad, de komolyan, egy értelmes cserét nem tudtam összedobni. Azért próbálkozz meg te is, hátha több sikerrel jársz.
Bob_Marley írta: Gamenek meg üzenem, hogy Drummond-dal kapcsolatban, na ugye :lol:
Cserepadon csücsült, szóval sokat értem vele... :? :lol:
neobarca írta:De egy B. Knightot fel tudok érte ajánlani!
Nana, Knight-ra elővásárlási jogom van... :P :lol:
Bob_Marley írta: Amúgy NBA1.hu-n volt egy liga (sajnos lemaradtam) na olyat jövőre már most előre jelzem :D
Abszolút mint az NBA-ben, aktuális fizetéseket figyelembe véve van 65 milliód, s nem lehet átlépni ezt a határt (ez mondjuk nem NBA-s de a lényeg hogy fizetési sapka van) 15 fős rostered, van amnesztia lehetőséged 1, s hajrá
Ezt láttam én is, elég összetett, bírnám, ha jövőre indítanánk egy ilyet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.12. 16:33:19

Egy kis helyzetjelentés.

Keeper:

Nyertem, de ezt el is vártam. Igaz azt hiszem pénteken még hátrányban voltam, de utolsó két nap jóval több játékosom játszott.

Most jön Bob. Ez presztízs lesz. Összességében eggyel több játékosa fog játszani, aztán kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle. Remélem Chalmers vezérletével elkapom őt. 8)

Sima liga:

Rosszabbra számítottam, ezzel a vereséggel abszolút megvagyok elégedve. Az én időm nem most van, hanem a bajnokság második felében, persze ha minden jól megy. Remélem valahogy becsúszok a rájátszásba, ott pedig aztán sok minden történhet.

Espn:

Itt is egy vereség, zsinórban a második. DE ez a liga és maga az espn felülete valamiért nem jön be. Egyrészt cserélni sem nagyon lehet. Eddig amit küldtem minden vissza lett utasítva, de még pár soros értékelés sem jött, hogy ennek mi az oka. Ahogy látom az ottani társaság nem igazán aktív, így ott sok jóra nem számítok.

Premier League:

Elég gyenge fordulón vagyok túl itt is. Bár, ahogy látom a többiek sem hoztak sok pontot. 49 pont az előnyöm, ez azért tetemesnek mondható.
:)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.11.12. 15:00:43

Nowitzki és konkrétan Wilson Chandler nélkül nyertem az első 2 meccsemet. Ennek örülök. Most Michabee jön, remek csapata van, sajnos nem számítok győzelemre, de ma remélhetőleg visszatér Marion és jól kezdhetem a meccset.
Valaki egyébként tudja, hogy miért nem játszatja George bácsi Wilson Chandlert? Zsinórban 3. meccsén ül a padon, én hülye meg nagy reményekkel behúzom mert láttam rajta hogy készül visszanyerni a régi formáját...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.11.12. 16:45:58-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.12. 11:02:41

fcbarca0827 írta:
Cumbee írta:Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.
Az a szöveg konkrétan ennyi volt: "cSa" (Legalábbis nálam ezt mutatta. :D )
Mindenesetre Spiller egyáltalán nem eladó.
Hmm pedig nem csak ennyit írtam. :oops: Lehet megint sikerült ékezeteket használnom és azért nem kaptad meg normálisan. De akkor mind1, a lényegre most válaszoltál. :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.11.12. 10:44:55

Cumbee írta:Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.
Az a szöveg konkrétan ennyi volt: "cSa" (Legalábbis nálam ezt mutatta. :D )
Mindenesetre Spiller egyáltalán nem eladó.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.12. 10:28:23

fcbarca0827 írta:Cumbee!
NFL-ben ezt a C.J. Spiller-Owen Daniels cserét így, hogy gondoltad? :P Egyből nyomtam az elutasításra. Van egy nagyszerű TE-m Tony Gonzalez személyében, Spillertől meg mindig számíthatok a sok pontra. :D
Ööööö sehogy?? Írtam neked vele kapcsolatban, csak mivel nincsenek pickek, játékosokat kell berakni a cserébe, hogy el tudjam küldeni. Ilyenkor jellemzően azt a játékost teszem be az ellenféltől aki érdekelne, tőlem meg a padról randomban valakit. Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.12. 09:58:24

Nah ez a hetem is tragédia volt fantasy szempontból. :cry:
EuroBarcán már nem is reménykedek sokban. Pedig hittem a csapatban akármennyire is vacak volt a draftom, de úgy néz ki idén én leszek a boxzsák.

Keepernek sokkal nagyobb reményekkel mentem neki. Erre az utolsó nap vézrek el. :( Hihetetlen.

Arról nem is beszélve, hogy ESPN-en elfelejtettem 2x is beállítani a csapatot. Szerencsére így is nyertem Bob ellen, amit nem is értek, de ott sem fog sok babér teremni nekem, attól tartok.

De nem adom fel! A halálomig kűzdeni fogok. Vagy ha addig nem a szezon végéig biztosan... :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.12. 00:27:27

kanty írta: Chalmers már nem kell? :P
Elküldtem már azokat amiket gondoltam, nem tetszett mit csináljak?

NFL:
Persze Stafford nagy meccset hozott :D
Cj nagy extrát hozott, Bush-Cruz nagy betli, így megint sima vereség....
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.11.11. 22:56:56

Cumbee!
NFL-ben ezt a C.J. Spiller-Owen Daniels cserét így, hogy gondoltad? :P Egyből nyomtam az elutasításra. Van egy nagyszerű TE-m Tony Gonzalez személyében, Spillertől meg mindig számíthatok a sok pontra. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.11. 20:54:08

Yahoo ép játszadozik, ezért ide is bemásolom.

Csabi!

Pedig Lillard érdekelne. Bár szerintem neki jócskán fognak esni a statjai. Nem igazán látom, hogy ki érné meg Tőled, vagy kire lenne szükségem.
A felsorolt játékosok mind olyanok, aki azért rendesen hozzák a statjaikat.
Küldj pár ötletet, aztán megmondom, hogy van-e benne számomra fantázia. ;)

Bob!

Chalmers már nem kell? :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 16:38:45

fcbarca0827 írta:
fcbarca0827 írta:...
Na most végre betöltötte úgy, hogy tudjak cserélni, szóval most már rendben vagyok. :P
Na helyes.
Értem, hogy ennyire gyenge a csapatom, hogy még engedmények is vannak , hogy nem játszatsz, de jobb így :D Én nem ellened fogok tudni nyerni, de remélhetőleg azért még valakit elkapok idén. :P
Jóslat szerint is nyersz, én csak abban bízom, hogy nem az lesz hogy a meccs végén leírhatom, mi lett volna ha...a másik irányítót játszatom, vagy másik elkapót vagy futót.
Luck egész jót hozott, ilyenkor szokott Stafford remekelni és hozni 20-30 pont között. :D Stafford hozza a számait, csak rohadtul nem hoz TD-t csak ha pados :D Úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz vele ma, mert hihetetlen hogy nem tudom eltalálni melyik irányítót kell betenni :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése