Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tőlem nem kell senki?Ordog írta:Melo (nem Melo, Neobarca), nem tetszett a csere....
Mit szólnál egy olyanhoz, hogy Derozan+Stuckey vs Asik+Klay Thompson?
Végülis még nem küldtem el, mert még gondolkodom rajta, nos??
Válaszoltam rá, egyenlőre engem nem érdekel. Melo-ra kíváncsi leszek mit csinál, ha visszatér Amare. Sztem visszaesik.Cumbee írta:Bob-Neobarca küldtem nektek valamit, csekkoljátok és reagáljatok rá egy counterben pls.
Akkor ezt vehetjük rejectnek isMelkor írta: From: Boston Bad Boys (BOS) - Sandor Toth
KUNG trades Ty Lawson, Den PG to BOS
KUNG trades Kawhi Leonard, SA SF to BOS
BOS trades DeMar DeRozan, Tor SG to KUNG
BOS trades A.J. Price, Wsh PG to KUNG
Egyrészt Granger kidőlésével (3 hónap) csak Leonard és Wesley Matthews maradt mint értelmes SF-m, úgyhogy nem nagyon szeretném elengedni.
Másrészt van kb 4 használható PG-m és 5 SG-m. Ha ajánlatot tesz valaki akkor ne csak azt nézze, hogy neki mi kell, hanem hogy a másik félnek vajon mire van szüksége.
Harmadsorban átlagok:
Lawson 35 - DeRozan 31
Leonard 27 - Price 32,5
Ez még így nagyjából arányban is van, na de Price átlaga csak addig lesz ilyen jó, amíg John Wall vissza nem tér
Ez a mostani vereség ellenem voltkanty írta: Espn:
Itt is egy vereség, zsinórban a második. DE ez a liga és maga az espn felülete valamiért nem jön be. Egyrészt cserélni sem nagyon lehet. Eddig amit küldtem minden vissza lett utasítva, de még pár soros értékelés sem jött, hogy ennek mi az oka. Ahogy látom az ottani társaság nem igazán aktív, így ott sok jóra nem számítok.
Szerintem Lillard statjai nem fognak drasztikusan csökkenni. De ő kb. érinthetetlen, csak egy jó ajánlat esetén engedném el.kanty írta: Pedig Lillard érdekelne. Bár szerintem neki jócskán fognak esni a statjai. Nem igazán látom, hogy ki érné meg Tőled, vagy kire lenne szükségem.
A felsorolt játékosok mind olyanok, aki azért rendesen hozzák a statjaikat.
Küldj pár ötletet, aztán megmondom, hogy van-e benne számomra fantázia.
Cserepadon csücsült, szóval sokat értem vele...Bob_Marley írta: Gamenek meg üzenem, hogy Drummond-dal kapcsolatban, na ugye
Nana, Knight-ra elővásárlási jogom van...neobarca írta:De egy B. Knightot fel tudok érte ajánlani!
Ezt láttam én is, elég összetett, bírnám, ha jövőre indítanánk egy ilyet.Bob_Marley írta: Amúgy NBA1.hu-n volt egy liga (sajnos lemaradtam) na olyat jövőre már most előre jelzem
Abszolút mint az NBA-ben, aktuális fizetéseket figyelembe véve van 65 milliód, s nem lehet átlépni ezt a határt (ez mondjuk nem NBA-s de a lényeg hogy fizetési sapka van) 15 fős rostered, van amnesztia lehetőséged 1, s hajrá
Hmm pedig nem csak ennyit írtam.fcbarca0827 írta:Az a szöveg konkrétan ennyi volt: "cSa" (Legalábbis nálam ezt mutatta.Cumbee írta:Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.)
Mindenesetre Spiller egyáltalán nem eladó.
Az a szöveg konkrétan ennyi volt: "cSa" (Legalábbis nálam ezt mutatta.Cumbee írta:Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.
Ööööö sehogy?? Írtam neked vele kapcsolatban, csak mivel nincsenek pickek, játékosokat kell berakni a cserébe, hogy el tudjam küldeni. Ilyenkor jellemzően azt a játékost teszem be az ellenféltől aki érdekelne, tőlem meg a padról randomban valakit. Ettől függetlenül csak a szöveg volt a lényeg.fcbarca0827 írta:Cumbee!
NFL-ben ezt a C.J. Spiller-Owen Daniels cserét így, hogy gondoltad?Egyből nyomtam az elutasításra. Van egy nagyszerű TE-m Tony Gonzalez személyében, Spillertől meg mindig számíthatok a sok pontra.
Elküldtem már azokat amiket gondoltam, nem tetszett mit csináljak?kanty írta: Chalmers már nem kell?
Na helyes.fcbarca0827 írta:Na most végre betöltötte úgy, hogy tudjak cserélni, szóval most már rendben vagyok.fcbarca0827 írta:...