Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na most végre betöltötte úgy, hogy tudjak cserélni, szóval most már rendben vagyok.fcbarca0827 írta:...
Végre valaki érti a csíziótMichaaBee írta:Cetli ügyben szerintem igaza van Bobnak. Attól keeper liga, hogy lehet akármikor hosszútávra tervezni, ha valakinek úgy jó, akkor kérjen picket játékosért, nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem.
Mindenki fél a lábikójától. De egy B. Knightot fel tudok érte ajánlani! Esetleg Dragicot de akkor vinned kéne Bass-t. Mondjuk a Rakétásért.Bob_Marley írta:Monta továbbra is eladó!
Nem kell senkinek egy 20 pontos emberke?De jól elvagytok eresztve
Na pont ezért is szeretnék picket gyűjteni, egyszerűen nem tudom megállni, mert továbbra sem értem, hogy hogy nem lehet egy olyan dolgot engedélyezni ami valóság az NBA-ben s rengeteg csapat ki is használja, hogy a játékosok értéke totálisan nem egyezik, de az értékes pickek jelentenek az egyik fél számára megnyugvást.Cumbee írta:Sanszos, hogy az év végén az év pick-je kategória győztese te leszel a Rose-os pickeddel.Eazzy írta:CP3 no trade clause szerződéssel van nálam, akárcsak Rose.Jövőre ha lehet maradj le valahogy a draftról, mert az a csapat így is nagyon durva lesz.
Sanszos, hogy az év végén az év pick-je kategória győztese te leszel a Rose-os pickeddel.Eazzy írta:CP3 no trade clause szerződéssel van nálam, akárcsak Rose.
Na akkor összefoglalom röviden a véleményem a témáról, oszt be is fejezem. Ennél többet nem tudok tenni az ügyben. (Igazából már így is megint többet foglalkoztunk vele mint amennyi szót érdemel, engem csak az érdekelt, hogy akik szavaztak tudták-e, hogy mire szavaznak, mert a kérdésben nem írtad le normálisan a körülményeket és nekem kicsit irányított szavazásnak tűnt. Ezért szóltam.)Bob_Marley írta:Vicces hogy 2 helyen megy a diskurzus.
Én csak a tankolás témához szólnék hozzá, mert nem azt írtam egyenlő a 2dolog, hanem hogy nem sokkal nagyobb gond mint amilyennek be lett állítva.
S ugyanúgy bárki megtehetné.
Azért írtam hogy következetlen, mert sokszor azt írod ne legyen valami lekorlátozva, most meg legyen lekorlátozva.
Én értem te mire utalsz, összességében nem korrekt dolog, mert befolyásolhatja a dolgot ezt belátom ha nem csak hosszútávban gondolkozunk.
Viszont ezt példának azért vetettem fel, mert az FA használat meg még rövidebb távon befolyásolhatja a dolgokat.
Legalábbis én így látom.
Tavaly sem működött az FA, mindenki csépelte befele az embereket mindennap.Idén annyiból jó, hogy van waiver illetve 5re van leszűkítve.De a helyzet Nyugaton változatlan.
Igen annyit jegyeztem meg, de aztán leírtam többször, hogy tévedtem, én abban a hiszemben éltem, hogy működik a napi waiver. Ebben nem volt igazam, így én írtam is, hogy értem, hogy miről beszéltek, megoldást is javasoltam a dologra. Tavaly amit mondtam működött, idén is működik majd amint be lesz vezetve. A másikra írtam, hogy azzal semmi gond nincs, Aki akarja csinálja, aki nem az nem. Mindenkinek a saját döntése és pont ettől igazságos a rendszer. Ennyit az FA-ról.Bob_Marley írta:Írtam én is, a legigazságosabb rendszer a folyamatos waiver lista, 1 napos határidővel.
Amit írtál jó megoldás, de azt a problémát nem nagyon küszöböli ki, hogy valaki szándékosan 1 helyet fent tart FA-knak,Tavaly is volt ilyen, idén is van, szerintem ez nem igazságos.
Az viszont írd már le, hogy miért szándékszom én tönkre tenni az FA-t, mert ezen megsértődtemAmi most van, nem jó, ebben talán megegyezhetünk, az hogy valaki ezzel trükközik hogy FA listáról 5ször 1 héten bevadász embereket, beugrónak, ez szerintem nem jó, nem tudom szerinted ez jó-e, de szerintem nem.
Mert ezt szintén akkor vehetjük olyannak, hogy a liga szempontjából nem jó.
Kicsit érdekesnek találnám, hogy a teljes tankolást nem engeditek, mert hogy akkor oda az év mindenkinek "blablabla" (miközben nem 1 évről beszélünk) de az meg normális, hogy úgy szerez "előnyt" valaki hogy plusz embereket tesz be.Vagyunk 10en, minden napra lehet embert találni ha valaki nagyon akar.
Ez nekem következetlen lenne.És ezt azért írtam le, mert nem értem hogy az FA-nál miért vagy a 2 napos ellen, de közben a tankolás ellen is.
Nem egyenlő a 2 dolog?Megint nem igaz, mert több év távlatában számít eldöntendőnek pl egy teljes tankolás.
Ezt azért írtam le, mert (val. én vagyok az értetlen) de továbbra sem értem miért ne kérhetnék a jó játékosaimért cetliket??Azt írtátok hogy megerősödne valaki adott évre, a következő drafton meg kompenzálódna a helyzet.
Na de eltértem a tárgytólAz legalább örömteli, hogy megegyezhetünk abban ami most FA rendszer van, az nem jó.Mert múltkor nagy kegyesen csak annyit jegyeztél meg, hogy a rendszer jó.
Téged emellek ki, mert tudom, hogy te igennel szavaztál. Ez a komment alapján én úgy gondolom, hogy neked az a problémád, hogy folyamatos FA van, mindenki akkor és azt húz be akit akar. Ez egyébként szerintem is gond, én alapból azt hittem, hogy mások a beállítások, viszont miután ez felmerült megnéztem és tényleg nem az igazi. Viszont ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy minden reggel 9-ig, vagy 10-ig,(de tőlem lehet déli is) waiver lista van. Így pl neked is és mindenkinek van ideje átnézni az előző napi meccseket, kitalálni, hogy kell-e neki valaki a piacról. Ha kell, rányom waiveren(így legalább a waivernek is lesz értelme) ha nem, akkor megy az FA listára és onnantól már senki nem mondhatja, hogy de ő előle lenyúlták a játékost, mert neki nem volt lehetősége. Így egyenlőek lesznek a feltételek és meg lesz oldva a probléma. Ezek után nem érzem szükségesnek a másik dolog bevezetését, ami megint csak fölösleges korlátozás mindenki számára.neobarca írta:Én tavaly játszottam olyan ligában, ahol komolyan vették az FA-t is. Teljesen realisztikus volt. Élvezhető. Itt kb az dönt, hogy ki kel fel korábban. Abszolút semmi taktika nincs a dologban. És ez nem a lustaságon múlik. Pl nekem nincs lehetőségem arra, hogy 9elött gép közelébe kerüljek. Akkor így jártam? Vacak manager vagyok?![]()
Mind1, igazából én ezzel is meg tudok barátkozni, pedig sok manager hátrányba kerül ezzel.![]()
kamaj írta:I love this gameBob_Marley írta: Marad akkor Nelson hadjárat, idénre isXD Már ha arről a ligáról van szó, amiben nálam van
Bob most megmondom, azért egy Gee Te is tudod kevés lesz Nelsonért XD Megpróbálok korrekt lenni, és Neked odaadni, de azért Te is nyomj egy jót![]()
I love this gameBob_Marley írta: Marad akkor Nelson hadjárat, idénre is
Jó akkor megint azt írom hagyjuk, Mario Chalmersről "vitatkozunk" könyörgömkanty írta:
Én lehet, hogy megdoblak egy ajánlattal. Elég sok az irányítóm, egytől szívesen megszabadulnék. De egyszer lássuk mi lesz a Bobszágával.
Bob!
Nem kell nekem Gee, valamiért nem tetszik a gyerek, nem elég kiegyensúlyozott. Chalmers pedig szépen csendben, de hozza magát. Valakit be kell venni az üzletbe, ha nagyon akarod Mario-t. Vagy egy még jobb cetli kell.
Pü ment.Game90 írta:Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseketMichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd.Nem tudom, hogy mi lehet a probléma...
Tudnál egy pü-t küldeni majd?![]()
Többiek is, ha rejecteltek, akkor a yahoo-s topikomban vagy itt pü-ben írjatok inkább, köszi.