Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.11.11. 14:50:01

fcbarca0827 írta:...
Na most végre betöltötte úgy, hogy tudjak cserélni, szóval most már rendben vagyok. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 12:58:12

Azért jársz szerintem rossz nyomvonalon, mert itt is úgy gondolom nagyon rövid távon gondolkozol, maximum jövőre dologban, pedig abszolút nem automatikus hogy valaki azokat keepeli akiket mondjuk első 3 körben választott ki, sőt!!!
Én lehet simán bekeeplem akár Bealt vagy Waiterst, főleg ha gyenge leszek a szezonban, akkor meg 100%ék, hogy valamelyiket bekeepelem mivel akkor jövőre elől választok a drafton, s egy első-másodévesben mindig van potenciál.És ezért lenne fontos hogy eltudjak boltolni embereket, cetliért, mert bekeeplem a fiatalokat, jövőre draft, szedek embert, de megint eladogatom a játékosokat, Bealéket lehet megint megtartom mert úgy vagyok vele 3-4 év múlva lesznek olyanok hogy rohadtul megéri, addig meg nem akarom elengedni őket, hogy elveszítsem, s inkább feláldozok 3-4 szezont, de a pickekkel addig erősödök.

S pl ha azt írod jövőre lehet nekem szupercsapatom, így is meglehet közelíteni, meg hogy a másik jövőre gyengül mert nem lesz pickje.Így is lehet gondolkozni, csak ennél szerintem jóval összetettebb a dolog, s bonyolultabb.
Én úgy sakkoztam hogy ha pl eladom az értékeimet s gyűjtök picket, akkor jövőre jobban és többet tudok válogatni, ez eddig tiszta sor, viszont a túloldal meg kap egy jó játékost , idén azt mondod erős lesz, igen csak elveszti a picket, s így feláldozza a jövőt, ami meg szerintem nem teljesen igaz mert ha az ember tudja mérlegelni, hogy azok akiket megszeretne tartani milyen értéket képviselnek, s jövőre jobbak vagy rosszabbak lesznek.
Itt arra gondolok, hogy mondjuk ha valaki idősebb embert tartana meg, az lehet jobban jár ha inkább pickért szerez egy jó játékost, s inkább azt tartja meg.

Keeper ligában, véleményem szerint sokkal összetettebb a dolog, mintsem oké megtartok 3 embert, jövőre draft, oszt ennyi.

S amúgy Cumbeeék nem a pickcserével nem értenek egyet, hanem jó játékos gyenge pick for gyengébb játékos, jó pick, mert szerintük az befolyásolja az idei évet, erre írtam én, hogy ez szűk látókör szerintem, mert totál lényegtelen az idei év.
Egy keepernek mindig ez a lényege, hogy jövőre erősebb legyél, s úgy alkoss a jelenben, hogy jövőre legyél jobb.
S az a baj, hogy pl beeszűköltök ettől hogy xy elveszti a pickjét, elveszti a jövőt, miért vesztené el???
Pont az a lényeg, hogy úgy kell ügyeskedni hogy akár folyamat ide-oda cserélsz picket.
Most mondok egy példát, neobarca mondjuk jelen állás szerint keepeli-Rondot-James-Wall
De megkapja Anthonyt az első pickjéért, s azt mondja magában, hogy hoppá, inkább megtartom Jamest Anthonyt meg Wall/Rondot, nézzük a 2 irányítóért ki mit ad?Elkezd vele tradelni, eladja Rondot mondjuk egy 2-3 pickért.Lesz 2 másod körös pickje mondjuk, azzal is tovább lehet üzletelni, s főleg folyamat nézni melyik csapat mit lép, erősödött gyengült, hova várható jövőre a drafton, mert azt mondja Rondoban nem lát több potenciált, idén akar tőle "megszabadulni", s jövő szempontjából mia legfontosabb, pick.
De lehet azt mondja Wall-t cseréli el, mert visszaesik a pontátlag stb, sőt akár gondolkozhat úgy is hogy nem cserél, de úgy kalkulál hogy lehet elvesztett egy első körös picket, de Rondo fejlődik, de lehet csak második körös lesz jövőre, így igaz elveszít a jövő csapatát tekintve egy első körös cetlit, de jövőre úgy néz ki a csapata, hogy Anthony-James-Wall és bedraftolja második körben Rondot
Ergo ugyanott van mint ebben az évben, csak 1 a nagy különbség, az hogy ha én nem cserélem el Anthonyt akkor bizony azt én keepelem és ő nem tudja draftolni, így az ő csapat úgy nézne ki, hogy Wall-Rondo-James és az első körös draftja
Na már most mérlegelnie kell melyik neki az erősebb.Plusz ugye kedvenc játékos, így szeretné megszerezni.

Persze nem lehet tudni ki kit tart meg, hol végez stb, de azzal viszont lehet játszani, ki fejlődik, ki nem.
Úgy gondolom a keeper liga legnagyobb szépsége pont hogy a pickekkel való játszadozás.Mert az jelenti a jövődet.S sokkal fontosabb a jövő mint a jelen.
De val. sokan "félnek" a pickcseréktől , vagy úgy mondom nem ismerik, nem kockáztatnak, pedig szerintem pont hogy egy keeper ligában, ha "begyepesedsz" és nem próbálsz ide-oda helyezkedni a drafton hanem csak a "standard" keepelek 3at, pickjeim a sajátjaim 1-10ig s hadd szóljon, úgy is persze lehet erősödni, csak eltelik 2-3 év s a többiek elmentek melletted.Mert nagyon jól kell ahhoz minden évben draftolni, hogy jó legyél a sima pickjeiddel, legalábbis szerintem.
S gondolni kell arra is kit keepelsz jövőre, kit keepelsz 5 év múlva, s simán lehet egy Atlanta féle válgságba bekerülni, hogy lehet bejutsz a Po-ba de ennyi amit elérsz, mert nem tudsz annyit előrébb lépni.

Nekem is ez az első keeper ligám, s tudom fantasy meg csak 3 keeper stb, de azért NBA-t nézek egy ideje :D S tudom jól hogy itt nem idei évekről van szó, hanem kőkeményen kell sakkozni, hol éri meg neked, jövőre ez jobb vagy nem, vagy jövőre is gyenge, de utána jobb, stb stb.

Amúgy NBA1.hu-n volt egy liga (sajnos lemaradtam) na olyat jövőre már most előre jelzem :D
Abszolút mint az NBA-ben, aktuális fizetéseket figyelembe véve van 65 milliód, s nem lehet átlépni ezt a határt (ez mondjuk nem NBA-s de a lényeg hogy fizetési sapka van) 15 fős rostered, van amnesztia lehetőséged 1, s hajrá
Ott még a játékos értékét még pluszban befolyásolja, hogy milyen a szerződése, lejárós vagy nem?Fizeted 4-5 évig, miközben a 3ik évtől kezdve olyan szintű embert feleannyiért is kaphatnál, stb stb.
De ezt majd jövőre felvetem, mert ez tényleg csúcs lenne, s én se "vitatkoznék" mindennel.

fcbarcanak meg állítsa be valaki :D
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.11.11. 12:32:04

NFL fantasyban a liga moderátora (vagy mije) hozzá tud nyúlni a csapatokhoz?
Mert, ha igen, igazán megtehetné, hogy Vick helyére Manninget, Jones helyére Welkert és Gould helyére Gostkowskit beteszi nálam.
Ugyanis a My Team betölt, de nem engedi cserélni a játékosokat... Nyilván a netem miatt van ez, korábban is volt, mióta korlátozva van, de végül mindig sikerült beállítanom a csapatot, na ez eddig ezen a héten nem jött össze és vészesen közeleg a 7 óra. :P

Elég gáz lenne ez miatt 5:5-tel állnom. :D (Bár szerintem amúgy is Bob simán nyeri ezt a hétvégét. :) )

Ha esetleg nem lehet hozzányúlni modiként, nem gáz, valahogy csak megoldom.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.10. 23:36:17

A korlátlan pickcseréléssel nekem egyetlen kérdőjelem van. Az pedig a keepelt játékosok száma.

Tegyük föl, hogy Bob betankol most pickekből, és jövőre meg ebből kifolyólag egy szuper csapatot rak össze. Kompenzálásként idén jó páran könnyedébben megerősödnek, és lesz mondjuk 2-3 helyett 4-5 nagy sztárjuk. Mivel csak 3 tartható meg, így meglehetősen nagy hülyeségnek tartom, hogy ezért az egy lutri évért beáldozzák kapásból a következőt, mivel oda már nem lesz értelmes pickjük, vagy csak kevés.

Valóságban a pickcserlélgetésnek annyi könnyebbsége van, hogy minden játékos megtartható nagyjából érte.

Tehát akkor váltsunk 4 vagy 5 keepelt játékosra, és akkor máris rendben van a dolog. Kapja csak Bob a pickeket, mivel akkorát nem nyer vele, hiszen nem marad normálisabb játékos draftra.
Bár ezzel meg az a baj, hogy, akkor meg páran megerősödnek mint az állat hosszú évekre a pickekért cserébe, 4-5 sztárral.

Áh, valamilyen szinten azért kell szabályozni ezt a pickcserélgetést is, de annak persze semmi értelme, hogy kb. kukába dobni a dolgot.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.10. 17:47:53

MichaaBee írta:Cetli ügyben szerintem igaza van Bobnak. Attól keeper liga, hogy lehet akármikor hosszútávra tervezni, ha valakinek úgy jó, akkor kérjen picket játékosért, nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem.
Végre valaki érti a csíziót :D

Montának meg mi baja van a lábával??
Nem nagyon szoktot azért ő sérült lenni.
Bass meg nem kell, Bostonból csak Rondo aki érdekes számomra, többiek sajnos fantasy szempontból nem megbízhatóak.
Dragic meg nem Ellis :D

Gamenek meg üzenem, hogy Drummond-dal kapcsolatban, na ugye :lol:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.10. 16:34:33

Cetli ügyben szerintem igaza van Bobnak. Attól keeper liga, hogy lehet akármikor hosszútávra tervezni, ha valakinek úgy jó, akkor kérjen picket játékosért, nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 11:15:23

Bob_Marley írta:Monta továbbra is eladó!
Nem kell senkinek egy 20 pontos emberke?De jól elvagytok eresztve :D
Mindenki fél a lábikójától. De egy B. Knightot fel tudok érte ajánlani! Esetleg Dragicot de akkor vinned kéne Bass-t. Mondjuk a Rakétásért.

És ki ne találd nekem, hogy Dragic Monta közelébe sem ér... :lol: :lol: :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.10. 06:19:46

Monta továbbra is eladó!
Nem kell senkinek egy 20 pontos emberke?De jól elvagytok eresztve :D

kantynak meg üzenem, hogy nézzen rá Parsons statjaira, akár tavalyit akár ideit, akár mait, s látja miért nem lenne fair hogy őt adjam meg még 2 cetlivel jobbat. :D

keeperben, kicsit eldurvultak ma a srácok 175 pont 10 embertől nem olyan rossz :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.09. 22:46:21

Hát ha meg a Lákerszt nézzük, akkor a fizetési sapka is hitelét veszti.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 18:55:41

Cumbee írta:
Eazzy írta:CP3 no trade clause szerződéssel van nálam, akárcsak Rose. ;)
Sanszos, hogy az év végén az év pick-je kategória győztese te leszel a Rose-os pickeddel.:D Jövőre ha lehet maradj le valahogy a draftról, mert az a csapat így is nagyon durva lesz.:D
Na pont ezért is szeretnék picket gyűjteni, egyszerűen nem tudom megállni, mert továbbra sem értem, hogy hogy nem lehet egy olyan dolgot engedélyezni ami valóság az NBA-ben s rengeteg csapat ki is használja, hogy a játékosok értéke totálisan nem egyezik, de az értékes pickek jelentenek az egyik fél számára megnyugvást.
Oké hogy van fizetési sapka, de pont Sliher is leírja, mikor pont élő példa a Rockets a közelmúltból, emlékezzünk csak a Lowry cserére, s hogy berámoltak nyáron egy csomó picket.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.09. 18:45:11

Eazzy írta:CP3 no trade clause szerződéssel van nálam, akárcsak Rose. ;)
Sanszos, hogy az év végén az év pick-je kategória győztese te leszel a Rose-os pickeddel.:D Jövőre ha lehet maradj le valahogy a draftról, mert az a csapat így is nagyon durva lesz.:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.09. 18:18:59

CP3 no trade clause szerződéssel van nálam, akárcsak Rose. ;)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 18:01:32

Én is befejeztem, mert meguntam.Nem az hogy néha nem egyezünk meg valamiben, hanem totálisan másként látunk mindent.
És úgy gondolom hogy önző érdekek vannak, nektek adott esetben ez az FA rendszer megfelel, mert csináljuk, én is szeretnék hozni valami dolgot, ha már ezerszer írod játsszál Bob, hozok valamit, az persze nem jó, mert speciel a te érdekedet nem képviseli.

Sztár nem szotyiért hanem pickért, ezt nem sikerült megérteni.S a cetlinek meg nagy jelentősége van.
És igen számomra ok, mert hosszútávon jobban jöhetek ki belőle.És hiába írod nem csak hosszútáv, miről szól ha nem hosszútávról??Ezért keeper, konkrétan nem nagyon zavarna ha 3-4 évig totál utolsó lennék de ötödik évre odaérhetnék a Po-ra.
Az meg hogy rábökök valakire eléggé túlzás.

S továbbra sem értem mi nem fair abban, ha cetliért szeretnék cserélni.S ne írd le százszor, ugyanazt hajtogatod, miközben pont hogy úgy érzem te gondolkodsz adott évben.Tavaly jó hogy vétóztam, mert nem volt cetli.Idén viszont két tényezős egy csere, játékos és cetli.Teljesen lényegtelen hogy a 2 játékos nem egyenlő ha a cetli kompenzálja.
Ha már úgyis példás napomnál vagyok, akkor nem rohadt mindegy hogy az egyik serpenyőbe teszek 6 kiló paradicsomot és 1 kiló paprikát, a másikba meg 6 kiló paprikát és 1 kiló paradicsomot???Mert valahol nálam ez egyenlő.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.09. 17:54:54

Bob_Marley írta:Vicces hogy 2 helyen megy a diskurzus.

Én csak a tankolás témához szólnék hozzá, mert nem azt írtam egyenlő a 2dolog, hanem hogy nem sokkal nagyobb gond mint amilyennek be lett állítva.
S ugyanúgy bárki megtehetné.
Azért írtam hogy következetlen, mert sokszor azt írod ne legyen valami lekorlátozva, most meg legyen lekorlátozva.
Én értem te mire utalsz, összességében nem korrekt dolog, mert befolyásolhatja a dolgot ezt belátom ha nem csak hosszútávban gondolkozunk.
Viszont ezt példának azért vetettem fel, mert az FA használat meg még rövidebb távon befolyásolhatja a dolgokat.
Legalábbis én így látom.

Tavaly sem működött az FA, mindenki csépelte befele az embereket mindennap.Idén annyiból jó, hogy van waiver illetve 5re van leszűkítve.De a helyzet Nyugaton változatlan.
Na akkor összefoglalom röviden a véleményem a témáról, oszt be is fejezem. Ennél többet nem tudok tenni az ügyben. (Igazából már így is megint többet foglalkoztunk vele mint amennyi szót érdemel, engem csak az érdekelt, hogy akik szavaztak tudták-e, hogy mire szavaznak, mert a kérdésben nem írtad le normálisan a körülményeket és nekem kicsit irányított szavazásnak tűnt. Ezért szóltam.)

Tankolás: Részemről OK. Nem látok logikát az év eleji tankolásban, egy kérdéses évet dobsz egy kérdéses évért. A tankolás arról szól, hogy egy sz*r évet dobj egy kérdéses évért. De ha neked ok, nekem mind1.

FA: mindenki számára elérhető, egyenlő feltételek, egyenlő esélyek => igazságos rendszer, pont annyi létjogosultsága van, mint a cserélés engedélyezésének

Sztárt, szotyiért csere: borítja, az egyensúlyt, valakit jogosulatlan előnyhöz juttat a többiekkel szemben. Az elmúlt szezonban és mostaniban, te is legalább 4-5 alkalommal vétóztál. Na azoknak a vétóknak mind kevesebb alapja volt, mint a mostani cseréidnek. Ha lesz 12 Anthony-d és mindenkinek adsz 1-et egy marék szotyiért, akkor azt mondom, hogy igazságos. Ha korrekt cserét vezényelsz le, akkor igazságos. Ha licitáltatsz rá és akié a legjobb ajánlat, annak adod oda, akkor igazságos. Ha csak ráböksz valakire, hogy héj te, nincs kedved idén bajnokságot nyerni, mert akkor megdoblak egy 2. kör eleji játékossal, akkor az nem annyira igazságos. Ennyiről szól a dolog,. Ha fair, akkor mehet. Ha nem, akkor nem.

u.i.: És hogy megelőzzem, hogy még 1 kommentet kelljen írnom, azért tűnt irányított szavazásnak, mert nem biztos, hogy mindenki olvasta azt, hogy az alap FA probléma megoldható máshogy is, a szavazásnál pedig ez nem volt ott, így akinek a yahoo-n felvázolt problémáid közül a 2.-essel nem volt baja, csak az 1-esel, az is rányomott az igenre, pedig ez a 2. problémádra "megoldás" csak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 17:13:11

Vicces hogy 2 helyen megy a diskurzus.

Én csak a tankolás témához szólnék hozzá, mert nem azt írtam egyenlő a 2dolog, hanem hogy nem sokkal nagyobb gond mint amilyennek be lett állítva.
S ugyanúgy bárki megtehetné.
Azért írtam hogy következetlen, mert sokszor azt írod ne legyen valami lekorlátozva, most meg legyen lekorlátozva.
Én értem te mire utalsz, összességében nem korrekt dolog, mert befolyásolhatja a dolgot ezt belátom ha nem csak hosszútávban gondolkozunk.
Viszont ezt példának azért vetettem fel, mert az FA használat meg még rövidebb távon befolyásolhatja a dolgokat.
Legalábbis én így látom.

Tavaly sem működött az FA, mindenki csépelte befele az embereket mindennap.Idén annyiból jó, hogy van waiver illetve 5re van leszűkítve.De a helyzet Nyugaton változatlan.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.09. 16:59:50

Bob_Marley írta:Írtam én is, a legigazságosabb rendszer a folyamatos waiver lista, 1 napos határidővel.
Amit írtál jó megoldás, de azt a problémát nem nagyon küszöböli ki, hogy valaki szándékosan 1 helyet fent tart FA-knak,Tavaly is volt ilyen, idén is van, szerintem ez nem igazságos.

Az viszont írd már le, hogy miért szándékszom én tönkre tenni az FA-t, mert ezen megsértődtem :D Ami most van, nem jó, ebben talán megegyezhetünk, az hogy valaki ezzel trükközik hogy FA listáról 5ször 1 héten bevadász embereket, beugrónak, ez szerintem nem jó, nem tudom szerinted ez jó-e, de szerintem nem.
Mert ezt szintén akkor vehetjük olyannak, hogy a liga szempontjából nem jó.
Kicsit érdekesnek találnám, hogy a teljes tankolást nem engeditek, mert hogy akkor oda az év mindenkinek "blablabla" (miközben nem 1 évről beszélünk) de az meg normális, hogy úgy szerez "előnyt" valaki hogy plusz embereket tesz be.Vagyunk 10en, minden napra lehet embert találni ha valaki nagyon akar.
Ez nekem következetlen lenne.És ezt azért írtam le, mert nem értem hogy az FA-nál miért vagy a 2 napos ellen, de közben a tankolás ellen is.
Nem egyenlő a 2 dolog?Megint nem igaz, mert több év távlatában számít eldöntendőnek pl egy teljes tankolás.
Ezt azért írtam le, mert (val. én vagyok az értetlen :D ) de továbbra sem értem miért ne kérhetnék a jó játékosaimért cetliket??Azt írtátok hogy megerősödne valaki adott évre, a következő drafton meg kompenzálódna a helyzet.

Na de eltértem a tárgytól :D Az legalább örömteli, hogy megegyezhetünk abban ami most FA rendszer van, az nem jó.Mert múltkor nagy kegyesen csak annyit jegyeztél meg, hogy a rendszer jó.
Igen annyit jegyeztem meg, de aztán leírtam többször, hogy tévedtem, én abban a hiszemben éltem, hogy működik a napi waiver. Ebben nem volt igazam, így én írtam is, hogy értem, hogy miről beszéltek, megoldást is javasoltam a dologra. Tavaly amit mondtam működött, idén is működik majd amint be lesz vezetve. A másikra írtam, hogy azzal semmi gond nincs, Aki akarja csinálja, aki nem az nem. Mindenkinek a saját döntése és pont ettől igazságos a rendszer. Ennyit az FA-ról.

A tankolással kapcsolatban pedig én pl nem a tankolást vétóztam, hanem a teljesen kiegyensúlyozatlan cseréket. Mellesleg csak annyi a különbség az FA és az között, hogy a játékosokat bárki felveheti, 1-1 játékos pedig nem sokat számít. Az eseteben pedig az lett volna a helyzet, hogy ráböksz egy emberre, hogy ki nyerje meg a bajnokságat, odaadod neki az összes jó játékosodat az idei évet nézve a marék szotyiért, te idén utolsó vagy, ő meg első. Ezért nem is értem, hogy hogy lehet a 2 dolgot hasonlóként kezelni, az meg végképp felfoghatatlan számomra, hogy hogyan áll össze az a fejedben, hogy egy teljesen normális folyamat, mint az FA lista használata sokkal durvábban befolyásolja a ligát, mintha egy ember odaadja a legjobb játékosait egy másiknak.

Tavaly yahoo-n, tudod hány olyan fórumot olvastam, hogy valaki írta, hogy a ligában ahol játszik, a komisszár 2 csapatot indított magának és az egyikből áttradelte az értékesebb játékosait a másiknak? És hogy ezzel mit lehet csinálni, mert ez valami eszméletlenül pofátlan csalás?
Ezzel persze még véletlen sem azt akarom mondani, hogy csaltatok, vagy azt akartátok, mielőtt valaki félreért. Csak azt mondom, hogy a tankolás egy igen összetett és kényes dolog így a keeper ligában, amire még nem éreztünk rá, de a lényege, hogy attól függetlenül, hogy távlatokban és több évben kell gondolkodni, nem szabad CSAK több évben gondolkodni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 16:15:27

Írtam én is, a legigazságosabb rendszer a folyamatos waiver lista, 1 napos határidővel.
Amit írtál jó megoldás, de azt a problémát nem nagyon küszöböli ki, hogy valaki szándékosan 1 helyet fent tart FA-knak,Tavaly is volt ilyen, idén is van, szerintem ez nem igazságos.

Az viszont írd már le, hogy miért szándékszom én tönkre tenni az FA-t, mert ezen megsértődtem :D Ami most van, nem jó, ebben talán megegyezhetünk, az hogy valaki ezzel trükközik hogy FA listáról 5ször 1 héten bevadász embereket, beugrónak, ez szerintem nem jó, nem tudom szerinted ez jó-e, de szerintem nem.
Mert ezt szintén akkor vehetjük olyannak, hogy a liga szempontjából nem jó.
Kicsit érdekesnek találnám, hogy a teljes tankolást nem engeditek, mert hogy akkor oda az év mindenkinek "blablabla" (miközben nem 1 évről beszélünk) de az meg normális, hogy úgy szerez "előnyt" valaki hogy plusz embereket tesz be.Vagyunk 10en, minden napra lehet embert találni ha valaki nagyon akar.
Ez nekem következetlen lenne.És ezt azért írtam le, mert nem értem hogy az FA-nál miért vagy a 2 napos ellen, de közben a tankolás ellen is.
Nem egyenlő a 2 dolog?Megint nem igaz, mert több év távlatában számít eldöntendőnek pl egy teljes tankolás.
Ezt azért írtam le, mert (val. én vagyok az értetlen :D ) de továbbra sem értem miért ne kérhetnék a jó játékosaimért cetliket??Azt írtátok hogy megerősödne valaki adott évre, a következő drafton meg kompenzálódna a helyzet.

Na de eltértem a tárgytól :D Az legalább örömteli, hogy megegyezhetünk abban ami most FA rendszer van, az nem jó.Mert múltkor nagy kegyesen csak annyit jegyeztél meg, hogy a rendszer jó.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.09. 15:06:46

Keeper ligában Bob indított egy szavazást. Írtam ott egy kommentet ezzel kapcsolatban, de szeretném tisztába tenni a dolgokat, mert szerintem sokan nem vágják a lehetőségeket.

Szóval pls olvassátok végig:
neobarca írta:Én tavaly játszottam olyan ligában, ahol komolyan vették az FA-t is. Teljesen realisztikus volt. Élvezhető. Itt kb az dönt, hogy ki kel fel korábban. Abszolút semmi taktika nincs a dologban. És ez nem a lustaságon múlik. Pl nekem nincs lehetőségem arra, hogy 9elött gép közelébe kerüljek. Akkor így jártam? Vacak manager vagyok? :lol:
Mind1, igazából én ezzel is meg tudok barátkozni, pedig sok manager hátrányba kerül ezzel. :wink:
Téged emellek ki, mert tudom, hogy te igennel szavaztál. Ez a komment alapján én úgy gondolom, hogy neked az a problémád, hogy folyamatos FA van, mindenki akkor és azt húz be akit akar. Ez egyébként szerintem is gond, én alapból azt hittem, hogy mások a beállítások, viszont miután ez felmerült megnéztem és tényleg nem az igazi. Viszont ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy minden reggel 9-ig, vagy 10-ig,(de tőlem lehet déli is) waiver lista van. Így pl neked is és mindenkinek van ideje átnézni az előző napi meccseket, kitalálni, hogy kell-e neki valaki a piacról. Ha kell, rányom waiveren(így legalább a waivernek is lesz értelme) ha nem, akkor megy az FA listára és onnantól már senki nem mondhatja, hogy de ő előle lenyúlták a játékost, mert neki nem volt lehetősége. Így egyenlőek lesznek a feltételek és meg lesz oldva a probléma. Ezek után nem érzem szükségesnek a másik dolog bevezetését, ami megint csak fölösleges korlátozás mindenki számára.
Írtam ott is ezt a példát: Mondjuk szombat este season ending sérülése volt az egyik játékosomnak, használhatatlan, ki akarom tenni. Ha bevezetjük ezt az új rendszert, akkor adott esetben azért kerülök még plusz hátrányba, mert MEGSÉRÜLT! egy játékosom és nem tudok helyette vasárnap valaki mást betenni. Ezért simán elmehet egy hét is. Ez lenne akkor az az eszméletlen igazságos és egyenlő feltételeket biztosító rendszer?
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.09. 09:49:53

Bob!

Pont ez a szép benne, hogy egy Chalmers-en vitatkozunk. :D

Az utolsó ajánlatod pedig valljuk be elég gyengére sikeredett. Beteszed Deront, akitől én idén nagyon sokat várok és egy Ellis kategóriáért szóba se jöhet, plusz betetted a statisztikailag leggyengébb játékosomat, akit ki is raktam FA-ra.
Na, mindegy kézbe veszem az irányítást és küldök én, mert hanem nem lesz ebből semmi. :D
Már mondtam, hogy számomra nem annyira fontos egy csere, megvagyok elégedve a csapatommal. Ha úgy látom, hogy megéri, akkor egy irányítómat elengedem. Pechedre pont nálam vannak olyan játékosok, akik Téged érdekelnek. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.09. 08:27:14

Hát én várakozó állásponton vagyok :D Lehet törölted, mert csak Gee-re emlékszek, meg egy másikra, ahol szintén benne volt :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 08:22:15

kamaj írta:
Bob_Marley írta: Marad akkor Nelson hadjárat, idénre is :mrgreen:
I love this game :D XD Már ha arről a ligáról van szó, amiben nálam van :D
Bob most megmondom, azért egy Gee Te is tudod kevés lesz Nelsonért XD Megpróbálok korrekt lenni, és Neked odaadni, de azért Te is nyomj egy jót :) :D

Múltkor sem csak őt ajánlottam :D
Vagy lehet azt töröltem, mert igazából Nelson a vészmegoldásom.

Egyébként jó nagy mákom volt, Hamilton meg Deng is rendesen összekapta magát, így belefért hogy Griffinnek nem volt pontok terén nagy napja.
Már csak Stuckeynak kellene összekapnia magát, s akkor végre utoléri mindenki magát.
2 újoncomban meg nagyon bízok ma, Beal és Waiters is bevetésen 8)
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.09. 08:14:08

Bob_Marley írta: Marad akkor Nelson hadjárat, idénre is :mrgreen:
I love this game :D XD Már ha arről a ligáról van szó, amiben nálam van :D
Bob most megmondom, azért egy Gee Te is tudod kevés lesz Nelsonért XD Megpróbálok korrekt lenni, és Neked odaadni, de azért Te is nyomj egy jót :) :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.09. 01:06:16

kanty írta:
Én lehet, hogy megdoblak egy ajánlattal. Elég sok az irányítóm, egytől szívesen megszabadulnék. De egyszer lássuk mi lesz a Bobszágával.

Bob!

Nem kell nekem Gee, valamiért nem tetszik a gyerek, nem elég kiegyensúlyozott. Chalmers pedig szépen csendben, de hozza magát. Valakit be kell venni az üzletbe, ha nagyon akarod Mario-t. Vagy egy még jobb cetli kell.
:)
Jó akkor megint azt írom hagyjuk, Mario Chalmersről "vitatkozunk" könyörgöm :D Nem vagyok megörülve, amit ajánlottam már azt is elég jóindulatúnak éreztem 2 körrel hamarabbi cetli, meg akkor rendben nem tetszik neked Gee, de ha kitenném FA-ra gondolom egyből felvennéd :D Cavses játékosból 2 nem kell, Geenek azért van értéke, s adnék cetlit is, szerinted milyen köröset adjak Chalmersért 3ikat :D Így is pont az veszteném el, ahol előnybe lehet kerülni a hátsó körökben lehet olyat húzni amivel előnyt szerzel, elején borítékolható kik mennek el, de a végén lehet a rookiekat begyűjteni.

Az a legnagyobb baj, hogy 3 irányító van, aki szóba jöhet, s ebből szerencsére 2 nálad van :D Veled meg rohadt nehéz egyezkedni, mindig többet és többet akarsz, lehúzod a szegény embert :D

Marad akkor Nelson hadjárat, idénre is :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.09. 08:25:33-kor.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.08. 19:00:57

Game90 írta:
MichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd. :)
Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseket :? Nem tudom, hogy mi lehet a probléma...

Tudnál egy pü-t küldeni majd? :)

Többiek is, ha rejecteltek, akkor a yahoo-s topikomban vagy itt pü-ben írjatok inkább, köszi.
Pü ment. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.08. 18:25:53

Hol tudom yahoon megváltoztatni az e-mail címemet, ahova az értesítéseket kapom? Jó lenne már nem a 10éve volt barátnőm e-mail címét használni... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése