Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
mademan
Capitá del Barça

2012.11.08. 17:43:18

Cumbee írta:NFL: Adom őket csomagban is, a lényeg, hogy kapjak egy megbízhatóan teljesítő RB-t.
ha előbb szólsz odaadtam volna Ben Tate-t! eddig kiegyensúlyozottan 0 és 3 pont körül hozta a pontokat
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.08. 17:25:10

NFL: Még mindig egy használható RB-t keresek! Van TOP2-es TE-m, TOP 10-es QB-m, meg 1-2 használható WR-em. Adom őket csomagban is, a lényeg, hogy kapjak egy megbízhatóan teljesítő RB-t. Akinek sok van és szüksége van a fentebb felsoroltak közül 1-2 vagy akár 3 játékosra is, az szóljon!
Unom egyenként zaklatni az embereket.:D

NBA: Kezdek rájönni, hogy kicsit lehet sok ez a 6 fantasy liga. Tegnap pl elfelejtettem, hogy a keepert még nem állítottam rendesen be és a padon maradt Mullens, szóval mákod van Eazzy, kaptál 24 pont, 6 hármas és 8 pattanónyi előnyt!:D

Csereajánlatokkal természetesen engem is lehet zaklatni, nem ígérem, hogy mindenbe egyből beleugrok, de egy jó kis alkudozásra sosem mondok nemet.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.11.08. 16:41:01

Szokás szerint nem vagyok itt aktív, csak a játékban, de ha valakit érdekel valaki a csapatomból írjon Yahoo-n a topicomba.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.08. 16:26:52

balinteer írta:Tőled csak Rondo érdekelne,mivel gondolom James értinthetetlen
James valóban érinthetetlen. Illetve még azt sem mondom, hogy az de brulál jó ajánlatért vállnék meg tőle. (pl 1.körös+3.körös játékos for James+6.kör fölötti player)

Szétnéztem nálad. Rondot csak Westbrook körüli trade ben cserélném, mert ő az egyik stabilan termelő játékosom.

Na de akkor egy kis értékelés. Sima EuroBarca liga tragédia. Kb minden fontosabb játékosom sérült. Én barom, hogy Bynumot húztam első körben Melo helyett... :cry: Davis is kidőlt, hihetetlen. Na mind1 lesz majd valami. Akit érdekel valamelyik játékosom onnan, bárki cserélhető.

Keeperben egészen meg vagyok elégedve a csapattal. Mondjuk reggel idegbajt kaptam, amikor nem raktam be a 21/11/2-es Jordant és 21/2/4-es Knightot a kezdőbe. Viszont jelenleg átadó listán van Dragic, Bass, DeAndre Jordan, Miller és Knight is. Szal bombázzatok ajánlatokkal, mert hozzájuk nem ragaszkodom annyira. SF, SG előnyben, de szívesen meghallgatok egyébb ajánlatokat. Valamint a draft cetlieim sem érinthetetlenek. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
balinteer
Capitá del Barça

2012.11.08. 15:23:46

Tőled csak Rondo érdekelne,mivel gondolom James értinthetetlen,ha így is meg tudjuk oldani akkor rendben. Jah és és Boozer nem cserélhető,Monroe is csak Fp-kaliberért.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.08. 15:20:55

balinteer írta:Game: Mayo és Westbrook is cserélhető,de a cserében Hardennek és Lillardnak szerepelnie kellene.

Monroe sem érinthetetlen.:)
Küldtem neked keeperben egy ajánlatot/érdeklődést. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
balinteer
Capitá del Barça

2012.11.08. 15:16:03

Game: Mayo és Westbrook is cserélhető,de a cserében Hardennek és Lillardnak szerepelnie kellene.

Monroe sem érinthetetlen.:)
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.08. 14:29:10

Ordog írta:Sima NBA Fantasy!!!

Ma is elég jól teljesítettek a nagy embereim

Mullens: 24 pont, 6 3pt, 8 reb
Gortat: 23 pont, 10 reb, 7(!!) blk
Asik: 10 pont, 13 reb, 22(!!) perc alatt Denver ellen small ball kell
T. Thompson: 11 pont, 10 reb

Valaki vigyen már el tőlem egy nagy embert!!!!!
Én lehet, hogy megdoblak egy ajánlattal. Elég sok az irányítóm, egytől szívesen megszabadulnék. De egyszer lássuk mi lesz a Bobszágával.

Bob!

Nem kell nekem Gee, valamiért nem tetszik a gyerek, nem elég kiegyensúlyozott. Chalmers pedig szépen csendben, de hozza magát. Valakit be kell venni az üzletbe, ha nagyon akarod Mario-t. Vagy egy még jobb cetli kell.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.08. 14:22:28

Sima NBA Fantasy!!!

Ma is elég jól teljesítettek a nagy embereim

Mullens: 24 pont, 6 3pt, 8 reb
Gortat: 23 pont, 10 reb, 7(!!) blk
Asik: 10 pont, 13 reb, 22(!!) perc alatt Denver ellen small ball kell
T. Thompson: 11 pont, 10 reb

Valaki vigyen már el tőlem egy nagy embert!!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 09:30:21

Fa-val akkor mi lesz???
Mert ez így továbbra sem jó, lsd én voltam a leggyorsabb, s olyan embert hogy hagyhattatok kint mint Beal :D Szégyellje magát aki kitette, jó lesz ő :D
És még milyen gyöngyszemek vannak továbbra is :wink:

meslija, tárgyaljunk :d Írtad tegnap hogy tetszik az ajánlat csak hát ugye Wade, megtudom még dobni pickkel vagy még Parsonst rá tudom dobni Chandlerért stb variációk lehetnek, van egyáltalán rá lehetőség, vagy ragaszkodsz Wadehez?
Ellis nagyon szívesen átköltözne hozzád feledtetni a bánatod amit Wade elvesztése okozna :D

Illetve kantynál is ha már reggel, akkor Chalmers akta az asztalodon :D

Kicsit húzzunk bele gyerekek, 1 hete megy a szezon és mindenki csendben lapít a játékosain, halló emberek a csereszezon elkezdődött :D

Aminu miatt viszont mérges vagyok :evil: Nagy hiba volt őt kitenni, s persze ki húzta be???Persze hogy Slither :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.08. 00:40:55

Game90 írta:
MichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd. :)
Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseket :? Nem tudom, hogy mi lehet a probléma...

Tudnál egy pü-t küldeni majd? :)

Többiek is, ha rejecteltek, akkor a yahoo-s topikomban vagy itt pü-ben írjatok inkább, köszi.
Hallod nem lehet, hogy megkapod, csak nem jelzi ki? Jobb fölső sarokba csekkold a maileket hátha ott van. Jó lenne, ha meglenne, mert olyan rohadt hosszút írtam, hogy azt nem akarnám még1* bepötyögni.:D
PCsabi
aka Game90

2012.11.08. 00:24:09

MichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd. :)
Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseket :? Nem tudom, hogy mi lehet a probléma...

Tudnál egy pü-t küldeni majd? :)

Többiek is, ha rejecteltek, akkor a yahoo-s topikomban vagy itt pü-ben írjatok inkább, köszi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.07. 23:10:47

@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.07. 09:17:57

Bob_Marley írta:Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.

Olyan felvetést meglehet beszélni hogy
1;azonos körű pickből maximum kettő lehet
2;cserénél maximum 3 kör különbség lehet.
S akkor nincs gond hogy óriási tankolás van, mondjuk hozzáteszem az viszont vicces hogy a tankolást "nem engeditek" mert a cél egy folyamat jó csapat kiállítása s tök mindegy hogy idén jövőre 5 év múlva ki nyer, mert lehet valaki úgy csinálja hogy 10 év múlva jó, mert folyamat építkezik.
S ehhez meg elengedhetetlen a draftcetlik használata.

Na de visszatérve akkor FA-t úgy állítsuk be hogy aznap ne lehessen betenni, illetve akkor legyen már valami waiver.
S akkor mindenki boldog :D
Sztem sem jó, ha a bajnok kapja az 1/1-et. Mert volt aki rosszul draftolt vagy nem tudott itt lenni a draftkor. Akik nagyon gyengék, nem valószínű, hogy meg tudnak egy bajnoki szintre erősödni. Akkor ne legyen esélyük a jövőben sem? Az igazi NBA-ban sem így van, sztem ne térjünk el tőle ennyire drasztikusan.

Bobnak ez a draftcetlis dolga nekem tetszik. Nem tudom ki hogy van vele. Lehet kéne erről szavazni.

A waiverre is be vezetünk valamit és minden király lesz! :wink:

Mennyivel jobb úgy olvasni a fórumot, hogy nem vita van, hanem megoldás feltárás. :lol:

Így nekem is több kedvem lett a játékhoz. Ennek örömére ki is küldök pár csere ajánlatot! :P :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.07. 03:25:53

Igen de a napi waiver az olyan hogy fél10kor megszűnik és szabad préda mindenki (ha jól tudom) s akkor csak fél megoldásnál járunk azzal kapcsolatban, hogy ne lehessen betenni folyamat plusz 1 embereket.
MichaeBee ötlete nagyon jó volt, s tapasztalatból mondom más liga kapcsán, hogy teljesen jó az ha nem kerül be azonnal hanem 2 napos idő van.

Stuckey süvít :D már több pontja van mint 3 meccs alatt összesen a dobószázaléka meg egészen kiemelkedő 50% :lol:

Kyle Lowry has a right ankle sprain and won't return.
Ez nagy baj :?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.07. 03:17:47

Bob_Marley írta:
Slither írta:
Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozni :D És akkor nekem sem érné meg tankolni.
Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel). :wink:
Na akkor ez legyen így, hogy a felvetett 2 variációt iktassuk be.
Hozzáteszem jó hogy neked nem kell vele babrálnod mert megvagy elégedve, de gondolj másokra is, meg úgy alapvetően a mostani FA nem jó.
S kicsit az is felvetődik bennem, hogy a tankolás ellen ezerrel vagy, mert az érdeked hogy ne legyen, mert ahogy írtad nem tetszik hogy valaki megerősödik (miközben itt hosszútáv van) de az FA "probléma" annyira nem érdekel, mert ott nem érdeked mi történik mert neked jó :D
Slither en bloc úgy csináljuk mindenkinek jó legyen. :D

Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.

S akkor nincs gond hogy óriási tankolás van, mondjuk hozzáteszem az viszont vicces hogy a tankolást "nem engeditek" mert a cél egy folyamat jó csapat kiállítása s tök mindegy hogy idén jövőre 5 év múlva ki nyer, mert lehet valaki úgy csinálja hogy 10 év múlva jó, mert folyamat építkezik.

Na de visszatérve akkor FA-t úgy állítsuk be hogy aznap ne lehessen betenni, illetve akkor legyen már valami waiver.
Ez az aznap ne lehessen betenni dolog szvsz hülyeség és fölösleges is. Ha van napi waiver, akkor meg van oldva a problémátok, nem kellenek még extra korlátozások mellé.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.07. 03:12:02

Slither írta:
Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozni :D És akkor nekem sem érné meg tankolni.
Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel). :wink:
Na akkor ez legyen így, hogy a felvetett 2 variációt iktassuk be.
Hozzáteszem jó hogy neked nem kell vele babrálnod mert megvagy elégedve, de gondolj másokra is, meg úgy alapvetően a mostani FA nem jó.
S kicsit az is felvetődik bennem, hogy a tankolás ellen ezerrel vagy, mert az érdeked hogy ne legyen, mert ahogy írtad nem tetszik hogy valaki megerősödik (miközben itt hosszútáv van) de az FA "probléma" annyira nem érdekel, mert ott nem érdeked mi történik mert neked jó :D
Slither en bloc úgy csináljuk mindenkinek jó legyen. :D

Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.

Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.07. 02:32:52

Slither írta:

Tavaly mikor felmerült a keeper már akkor mondtam hogy vhogy próbáljuk a tankolásokat kiküszöbölni. Ne az legyen hogy vki állandó jelleggel egyik idényben kuka, másikban bajnok, hanem mindenki próbáljon egy győztes dinasztiát létrehozni.
Nekem erre lenne egy olyan ötletem, hogy ne fordított draftsorrend legyen, hanem a győztes legyen következő szezonban az 1/1-es. Így mindenki ösztönözve lenne arra, hogy minél inkább teperjen és a 3 keeperrel pedig még azt sem lehet mondani, hogy előre le lennének osztva a lapok évekre előre, mert 3 ember a 15 fős rosterhez képest nem sok.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.07. 02:07:40

Tavaly mikor felmerült a keeper már akkor mondtam hogy vhogy próbáljuk a tankolásokat kiküszöbölni. Ne az legyen hogy vki állandó jelleggel egyik idényben kuka, másikban bajnok, hanem mindenki próbáljon egy győztes dinasztiát létrehozni.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.07. 02:01:30

Sima NBA fantasy-ben szétszórtam 1-2 ajánlatot és még szét is fogok.

Tessék sasolni! Game neked is ment egy Evans-re;)
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.06. 23:28:36

Game90 írta:Simában továbbra is cserélném ezeket a játékosokat: Tyreke Evans, Randolph, Rondo.

Keeper-ben pedig őket: Tyreke Evans, Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green. De még Paul George és R. Anderson is vihető jó ajánlatért.
Engem keeperben biztosan érdekelne 1-2 játékosod. Holnap szétnézek nálad!

balinteer
Capitá del Barça

2012.11.06. 22:45:11

Bob,miért nem tetszett az ajánlatom?
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 22:21:44

Bob_Marley írta:Tőlem adhatsz cetlit meg kérhetsz is :D De egyik Bulls játékosomat sem adom, Denget meg főleg nem Sandersért.
Akkor Gallinrai szedjen több pattanót, Ellis meg több assistot ad :P
Oké, akkor a Bulls játékosokat hagyom. :wink:

szerk:

Most nem tudok Neked cserét küldeni.
Bawstun Havhad Cahs has the max pending trades allowed.
Ezért kár volt agyaljak egy csomót. PÜ-be elküldöm, hogy egyáltalán tetszik-e.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 22:17:25

Tőlem adhatsz cetlit meg kérhetsz is :D De egyik Bulls játékosomat sem adom, Denget meg főleg nem Sandersért.
Akkor Gallinrai szedjen több pattanót, Ellis meg több assistot ad :P
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 22:07:47

Bob_Marley írta:
kanty írta:Elutasítottam, s küldtem egy újat. A kérdésemre lehetőleg ne itt válaszolj. :D

Sok a Bulls játékosod, csak szólok. :P
Azért ki ne találd már, hogy Gallinari annyival jobb mint Ellis :D S nem hiába van ennyi Bulls játékosom :P kanyt amit küldtél hol jó nekem? :D Nem nagyon foglalkozok az evaluate trade füllel, de rákattintottam ha már írtad 6-6 kategória, just for fun jelleggel :D S valóban 6-6 kategória csak amiben bukok ott -16,-33,-13 at ír, ami azért baráti :D

Ellis is fantasy szempontból elég értékes játékos.

A témára meg válaszolok most. :D
Annyival nem, de azért jobb. Pontba sokkal nem fog elmaradni tőle, lepattanóban viszont magasan verni fogja. De cetli is ment. :P
Mondjuk, ha egy esetleg két körrel előbbi cetli menne, az? De ennél többet ennél a cserénél nem engedek. :)
Válasz küldése