Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha előbb szólsz odaadtam volna Ben Tate-t! eddig kiegyensúlyozottan 0 és 3 pont körül hozta a pontokatCumbee írta:NFL: Adom őket csomagban is, a lényeg, hogy kapjak egy megbízhatóan teljesítő RB-t.
James valóban érinthetetlen. Illetve még azt sem mondom, hogy az de brulál jó ajánlatért vállnék meg tőle. (pl 1.körös+3.körös játékos for James+6.kör fölötti player)balinteer írta:Tőled csak Rondo érdekelne,mivel gondolom James értinthetetlen
Küldtem neked keeperben egy ajánlatot/érdeklődést.balinteer írta:Game: Mayo és Westbrook is cserélhető,de a cserében Hardennek és Lillardnak szerepelnie kellene.
Monroe sem érinthetetlen.
Én lehet, hogy megdoblak egy ajánlattal. Elég sok az irányítóm, egytől szívesen megszabadulnék. De egyszer lássuk mi lesz a Bobszágával.Ordog írta:Sima NBA Fantasy!!!
Ma is elég jól teljesítettek a nagy embereim
Mullens: 24 pont, 6 3pt, 8 reb
Gortat: 23 pont, 10 reb, 7(!!) blk
Asik: 10 pont, 13 reb, 22(!!) perc alatt Denver ellen small ball kell
T. Thompson: 11 pont, 10 reb
Valaki vigyen már el tőlem egy nagy embert!!!!!
Hallod nem lehet, hogy megkapod, csak nem jelzi ki? Jobb fölső sarokba csekkold a maileket hátha ott van. Jó lenne, ha meglenne, mert olyan rohadt hosszút írtam, hogy azt nem akarnám még1* bepötyögni.Game90 írta:Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseketMichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd.Nem tudom, hogy mi lehet a probléma...
Tudnál egy pü-t küldeni majd?![]()
Többiek is, ha rejecteltek, akkor a yahoo-s topikomban vagy itt pü-ben írjatok inkább, köszi.
Tavaly minden okés volt, de idén nem kapok értesítéseketMichaaBee írta:@Game: Reject trade-ben válaszoltam az érdeklődésedre, ott olvasd.
Sztem sem jó, ha a bajnok kapja az 1/1-et. Mert volt aki rosszul draftolt vagy nem tudott itt lenni a draftkor. Akik nagyon gyengék, nem valószínű, hogy meg tudnak egy bajnoki szintre erősödni. Akkor ne legyen esélyük a jövőben sem? Az igazi NBA-ban sem így van, sztem ne térjünk el tőle ennyire drasztikusan.Bob_Marley írta:Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.
Olyan felvetést meglehet beszélni hogy
1;azonos körű pickből maximum kettő lehet
2;cserénél maximum 3 kör különbség lehet.
S akkor nincs gond hogy óriási tankolás van, mondjuk hozzáteszem az viszont vicces hogy a tankolást "nem engeditek" mert a cél egy folyamat jó csapat kiállítása s tök mindegy hogy idén jövőre 5 év múlva ki nyer, mert lehet valaki úgy csinálja hogy 10 év múlva jó, mert folyamat építkezik.
S ehhez meg elengedhetetlen a draftcetlik használata.
Na de visszatérve akkor FA-t úgy állítsuk be hogy aznap ne lehessen betenni, illetve akkor legyen már valami waiver.
S akkor mindenki boldog
Ez az aznap ne lehessen betenni dolog szvsz hülyeség és fölösleges is. Ha van napi waiver, akkor meg van oldva a problémátok, nem kellenek még extra korlátozások mellé.Bob_Marley írta:Na akkor ez legyen így, hogy a felvetett 2 variációt iktassuk be.Slither írta:Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel).Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozniÉs akkor nekem sem érné meg tankolni.
![]()
Hozzáteszem jó hogy neked nem kell vele babrálnod mert megvagy elégedve, de gondolj másokra is, meg úgy alapvetően a mostani FA nem jó.
S kicsit az is felvetődik bennem, hogy a tankolás ellen ezerrel vagy, mert az érdeked hogy ne legyen, mert ahogy írtad nem tetszik hogy valaki megerősödik (miközben itt hosszútáv van) de az FA "probléma" annyira nem érdekel, mert ott nem érdeked mi történik mert neked jó
Slither en bloc úgy csináljuk mindenkinek jó legyen.
Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.
Olyan felvetést meglehet beszélni hogy
1;azonos körű pickből maximum kettő lehet
2;cserénél maximum 3 kör különbség lehet.
S akkor nincs gond hogy óriási tankolás van, mondjuk hozzáteszem az viszont vicces hogy a tankolást "nem engeditek" mert a cél egy folyamat jó csapat kiállítása s tök mindegy hogy idén jövőre 5 év múlva ki nyer, mert lehet valaki úgy csinálja hogy 10 év múlva jó, mert folyamat építkezik.
S ehhez meg elengedhetetlen a draftcetlik használata.
Na de visszatérve akkor FA-t úgy állítsuk be hogy aznap ne lehessen betenni, illetve akkor legyen már valami waiver.
S akkor mindenki boldog
Na akkor ez legyen így, hogy a felvetett 2 variációt iktassuk be.Slither írta:Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel).Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozniÉs akkor nekem sem érné meg tankolni.
![]()
Nekem erre lenne egy olyan ötletem, hogy ne fordított draftsorrend legyen, hanem a győztes legyen következő szezonban az 1/1-es. Így mindenki ösztönözve lenne arra, hogy minél inkább teperjen és a 3 keeperrel pedig még azt sem lehet mondani, hogy előre le lennének osztva a lapok évekre előre, mert 3 ember a 15 fős rosterhez képest nem sok.Slither írta:Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel).Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozniÉs akkor nekem sem érné meg tankolni.
![]()
Tavaly mikor felmerült a keeper már akkor mondtam hogy vhogy próbáljuk a tankolásokat kiküszöbölni. Ne az legyen hogy vki állandó jelleggel egyik idényben kuka, másikban bajnok, hanem mindenki próbáljon egy győztes dinasztiát létrehozni.
Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel).Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozniÉs akkor nekem sem érné meg tankolni.
Engem keeperben biztosan érdekelne 1-2 játékosod. Holnap szétnézek nálad!Game90 írta:Simában továbbra is cserélném ezeket a játékosokat: Tyreke Evans, Randolph, Rondo.
Keeper-ben pedig őket: Tyreke Evans, Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green. De még Paul George és R. Anderson is vihető jó ajánlatért.
Oké, akkor a Bulls játékosokat hagyom.Bob_Marley írta:Tőlem adhatsz cetlit meg kérhetsz isDe egyik Bulls játékosomat sem adom, Denget meg főleg nem Sandersért.
Akkor Gallinrai szedjen több pattanót, Ellis meg több assistot ad
Annyival nem, de azért jobb. Pontba sokkal nem fog elmaradni tőle, lepattanóban viszont magasan verni fogja. De cetli is ment.Bob_Marley írta:Azért ki ne találd már, hogy Gallinari annyival jobb mint Elliskanty írta:Elutasítottam, s küldtem egy újat. A kérdésemre lehetőleg ne itt válaszolj.![]()
Sok a Bulls játékosod, csak szólok.S nem hiába van ennyi Bulls játékosom
kanyt amit küldtél hol jó nekem?
Nem nagyon foglalkozok az evaluate trade füllel, de rákattintottam ha már írtad 6-6 kategória, just for fun jelleggel
S valóban 6-6 kategória csak amiben bukok ott -16,-33,-13 at ír, ami azért baráti
Ellis is fantasy szempontból elég értékes játékos.
A témára meg válaszolok most.