Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali, KösziSaviola írta:grat. Miki!
Érdekes játék ez a Fifa.Elkezdtem a mexikói bajnokságot.Profi szinten játszom,az elejétől.Elvárás:Tartsd benn a csapatot.Minden simán ment,megerősítettem a csapatot.Felhoztam őket második helyre,rájátszás,stb.Onnan kiestem.Erre,kiemelném,hogy semmit nem piszkáltam meg a beállításoknál,az idény második felében,ugyanezzel a csapattal,ugyanolyan beállításoknál örülök,ha döntetlenre hozok egy meccset,mindenki megüt,úgy,hogy nekem van 20 kapura lövésem,neki meg 1-2,s persze az mind gól,olyan szinten csal,hogy az valami fájdalom,sorra szívok,erre az elnökség új elvárásai:nyerd meg az első osztályt és az összes rangadót.Besz.rás.Rendkívül idegesítő.Megoldás ?
Saviola írta:Lejátszom,természetesen.
Köszi a tippeket.Már rég óta fifázom,nem a helyzetkihasználással van gond.Az megy.Na,mind1,valami lesz.
aza kérdés hogy szimulálod ameccseket vagy lejátszod??Saviola írta:Nem a legjobb van fent.
Vicces,most átállítottam világklasszisra,csak kíváncsiságból.18. vagyok,azt hiszem tök utolsó,s a 7-et 3-1-re vertem.![]()
Megbolondult a fifám.
Szerintem próbálj javítani a helyzetkihasználásodon, azért profi szinten még nem olyan nehéz gólt lőni(lehet külön edzeni egy az egy elleni helyzetekben training mód)és ha az első gólt belövöd kitámad az ellenfél és könnyebb a többit. Védekezésnél pedig próbáld időben hívni a kapust akk nagyobb esély van a védésre. Talán ennyi rem segítettem, ne add fel, jó játékot!Saviola írta:..
Más ?
A fifában nem mindig az alegjobb ha legnagyobb összös csapatot küldöd pályára probálj más kezdőket kiküldeni!Saviola írta:..
Más ?
Fifa 09 mappaSaviola írta:grat. Miki!
Érdekes játék ez a Fifa.Elkezdtem a mexikói bajnokságot.Profi szinten játszom,az elejétől.Elvárás:Tartsd benn a csapatot.Minden simán ment,megerősítettem a csapatot.Felhoztam őket második helyre,rájátszás,stb.Onnan kiestem.Erre,kiemelném,hogy semmit nem piszkáltam meg a beállításoknál,az idény második felében,ugyanezzel a csapattal,ugyanolyan beállításoknál örülök,ha döntetlenre hozok egy meccset,mindenki megüt,úgy,hogy nekem van 20 kapura lövésem,neki meg 1-2,s persze az mind gól,olyan szinten csal,hogy az valami fájdalom,sorra szívok,erre az elnökség új elvárásai:nyerd meg az első osztályt és az összes rangadót.Besz.rás.Rendkívül idegesítő.Megoldás ?