2009.01.24. 12:13:52
Régi gép, régi játék:) Fifa 2004-ezem az ódivatú gépemen és hát meglepetéssel fogadtam egy-kétdolgot a játékban, főleg a játékospiac kapcsán ( elég érdekesek még a viszonyok játékosok tekintetében) A Barcelonával már végig futattam az 5 éves a karriert, a mérlegem a következő: 5 év 5 bajnoki cím, 3 bl , 4 spanyol kupa ( szuper kupák és egyebek még nincsenek ebben a játékban). Egy évben estem ki mind a kupából mind a bl-ből ezért hiányzik egy-egy trófea:) Akkor emeltem a játék nehézségét egy fokkal és nagy csapatátalakítás volt,mert az első két évben még nagyrészt a 2003-as kerettel dolgoztam, ekkor lett annyi pénzem, hogy igazán igazolhassak. Az utolsó éves csapat :
Valdes
Belletti...... Puyol..........Marquez......Van Bronkchorst
Yaya Toure
Xavi................................Deco
Henry..................Eto'o................Iniesta
Cserék közt ott vannak a klasszikusok:D Gudjohnsen, Hleb,Ronaldinho ( ő képességek alapján simán kezdő lehetett volna, itt már 97-es lett, de nem akartam berakni a jelenkor miatt:) a nagy Ronnie fanokat megnyugtatom, egy-egy nehéz meccsen rendszeresen becseréltem vagy több gólos vezetések után is, így aránylag sok lehetőséget kapott és bizonyított is)
Elég érdekes volt ez az ötéves karrier, mert volt olyan szezon mikor 104 ponttal végeztem és lettem első(Eto'o ebben a szezonban, minden meccset figyelembe véve, 58 gólt rúgott:D), de pl az ominózus bl-ből és kupából is kieséssel járó évben azt hiszem 78 ponttal lettem bajnok, kb egy ponttal volt többem mint a második Real Sociedadnak. Az utolsó év megint majdnem száz pontosra sikeredett, de azért egy árnyalattal gyengébb teljesítménnyel ( minden téren), mint a legsikeresebb szezonban. Ennek egyik oka pl az, hogy képességben itt még gyengébb játékosokat játszattam egy-egy poszton mint, akit tudtam volna, ha nem vásárlok annyit ( ez főképp a szimpátiám miatt van, így Toure, Deco és Iniesta sem a legjobb játékosok közé tartozik a 2004-es Fifa-ban, de nekem nagy kedvenceim:D Deco ugyan már nem annyira, csak nem találtam alternatívát)