Fifa, PES, FM
Hali!
A bajnoksággal kapcsolatosan szeretném mondani,hogy én is részt szeretnék venni benne, és kérnék is egy helyet, ha szabad - akár várólistára, akár már az elejétől.
Előre is kösz mindennemű választ!
A bajnoksággal kapcsolatosan szeretném mondani,hogy én is részt szeretnék venni benne, és kérnék is egy helyet, ha szabad - akár várólistára, akár már az elejétől.
Előre is kösz mindennemű választ!
.
-
- Jugador d'estrella
sziasztok!lenne egy kérdésem...a fifa 09ben találkoztam azzal a problémával hogy direktbe összekötöttünk két gépet(laptop-asztali)minden királyul megy....másolgattunk meg a klasszikus quake3al is játszottunk...de a fifát nem tudtuk tolni mer elindítjuk aztán ha lanra megyünk akkor az a probléma van hogy a lanos dologra nem is reagál...nem találja a másik gépet...ha direkt ipsre mentünk akkor eljutottunk a játékig...tölt és miko kezdődne kiírja hogy a kapcsolat megszakadt.szóval ha találkoztatok ilyennel vagy tudnátok valamit segítségönnémet akkor azt megköszönném
bocsi hogy hosszú lett
de kellett
előre is kösz
písz

bocsi hogy hosszú lett

písz
- tomabence
- Jugador d'estrella
Én is szeretnék jelentkezni a fifa bajnokságra ( ugyanilyen okokból mint az előttem szóló barátom ) most írom ide!! Szóval ha bármikor is indul ez a bajnokság nyugodtan beírhattok mint résztvevőt! Sajnos az előzőről lemaradtam vhogy nem vettem észre hogy csináltátok! ja és a csapatom természetesen az : FC. BARCELONA ( L ) lenne.
Mivel a gépem jelenleg vírusos és csak időnként tudok netezni,ezért:
Ha bármilyen új Fifa bajnokság indul,rám számíthattok,úgy gondolom nem okoztam csalódást az első szériában sem. Szóval ha épp nem tudnék felnézni az oldalra amikor valamilyen jelentkezési lista van érvényben,akkor nyugodtan írjatok be.
Ha szabadon lehet majd csapatot választani akkor az MU lenne a csapatom.
Előre is köszönöm.
Ha bármilyen új Fifa bajnokság indul,rám számíthattok,úgy gondolom nem okoztam csalódást az első szériában sem. Szóval ha épp nem tudnék felnézni az oldalra amikor valamilyen jelentkezési lista van érvényben,akkor nyugodtan írjatok be.
Ha szabadon lehet majd csapatot választani akkor az MU lenne a csapatom.
Előre is köszönöm.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ne akadjatok fent a 20 kapura lövésen,csak érzékeltetni akartam a difit.Reálian van 4-5 megindulásom,amit vagy védenek,vagy 3 cm-el megy mellé,vagy kapufa.Neki van egy,s azt beb.ssza.Szánalom. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali, KösziSaviola írta:grat. Miki!
Érdekes játék ez a Fifa.Elkezdtem a mexikói bajnokságot.Profi szinten játszom,az elejétől.Elvárás:Tartsd benn a csapatot.Minden simán ment,megerősítettem a csapatot.Felhoztam őket második helyre,rájátszás,stb.Onnan kiestem.Erre,kiemelném,hogy semmit nem piszkáltam meg a beállításoknál,az idény második felében,ugyanezzel a csapattal,ugyanolyan beállításoknál örülök,ha döntetlenre hozok egy meccset,mindenki megüt,úgy,hogy nekem van 20 kapura lövésem,neki meg 1-2,s persze az mind gól,olyan szinten csal,hogy az valami fájdalom,sorra szívok,erre az elnökség új elvárásai:nyerd meg az első osztályt és az összes rangadót.Besz.rás.Rendkívül idegesítő.Megoldás ?

lehet,h csak profi szinten hülyül meg, tedd világklasszisra

sokat segítettem mi?

am nem értem, ha azt írod,h jó a helyzetkihasználásod,és van kb 20kapuralövés, akkor abból több gól kihozható mind 1-2, ami az ellenek van nem?
am még nem játszottuk le a járási 2es visszavágónkat

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Saviola írta:Lejátszom,természetesen.
Köszi a tippeket.Már rég óta fifázom,nem a helyzetkihasználással van gond.Az megy.Na,mind1,valami lesz.
az máss!!!ted könnyebb nehézségre xD
aza kérdés hogy szimulálod ameccseket vagy lejátszod??Saviola írta:Nem a legjobb van fent.
Vicces,most átállítottam világklasszisra,csak kíváncsiságból.18. vagyok,azt hiszem tök utolsó,s a 7-et 3-1-re vertem.![]()
Megbolondult a fifám.
- vargaakos
- Capitá del Barça
Szerintem próbálj javítani a helyzetkihasználásodon, azért profi szinten még nem olyan nehéz gólt lőni(lehet külön edzeni egy az egy elleni helyzetekben training mód)és ha az első gólt belövöd kitámad az ellenfél és könnyebb a többit. Védekezésnél pedig próbáld időben hívni a kapust akk nagyobb esély van a védésre. Talán ennyi rem segítettem, ne add fel, jó játékot!Saviola írta:..
Más ?
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem a legjobb van fent.
Vicces,most átállítottam világklasszisra,csak kíváncsiságból.18. vagyok,azt hiszem tök utolsó,s a 7-et 3-1-re vertem.
Megbolondult a fifám.
Vicces,most átállítottam világklasszisra,csak kíváncsiságból.18. vagyok,azt hiszem tök utolsó,s a 7-et 3-1-re vertem.

Megbolondult a fifám.

A fifában nem mindig az alegjobb ha legnagyobb összös csapatot küldöd pályára probálj más kezdőket kiküldeni!Saviola írta:..
Más ?
-
- Director del Fútbol
Fifa 09 mappaSaviola írta:grat. Miki!
Érdekes játék ez a Fifa.Elkezdtem a mexikói bajnokságot.Profi szinten játszom,az elejétől.Elvárás:Tartsd benn a csapatot.Minden simán ment,megerősítettem a csapatot.Felhoztam őket második helyre,rájátszás,stb.Onnan kiestem.Erre,kiemelném,hogy semmit nem piszkáltam meg a beállításoknál,az idény második felében,ugyanezzel a csapattal,ugyanolyan beállításoknál örülök,ha döntetlenre hozok egy meccset,mindenki megüt,úgy,hogy nekem van 20 kapura lövésem,neki meg 1-2,s persze az mind gól,olyan szinten csal,hogy az valami fájdalom,sorra szívok,erre az elnökség új elvárásai:nyerd meg az első osztályt és az összes rangadót.Besz.rás.Rendkívül idegesítő.Megoldás ?

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
grat. Miki!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Köszönöm a gratulációt!
A következő bajnoksággal kapcsolatos változásokkal, vagy még ma, vagy holnap részletesen jelentkezünk, elöljáróban annyit, amit Dani is megemlített:
nem kieséses bajnokság lesz, hanem egy adott évad, mint pl a spanyol bajnokság, természetesen az időtartama rövidebb lesz, mivel hetente két fordulót tervezünk kötelezőileg lejátszani. és a létszám se biztos hogy eléri a 20at, (azok a játékosok 1000%ra részt vehetnek, akik az első bajnokság során tisztességesen, és korrekt mód álltak a dolgokhoz végig, sajnos ez a szám 10et is talán épphogy eléri + még term lehet jelentkezni)
nah de pontosabban,és részletesebben később

A következő bajnoksággal kapcsolatos változásokkal, vagy még ma, vagy holnap részletesen jelentkezünk, elöljáróban annyit, amit Dani is megemlített:
nem kieséses bajnokság lesz, hanem egy adott évad, mint pl a spanyol bajnokság, természetesen az időtartama rövidebb lesz, mivel hetente két fordulót tervezünk kötelezőileg lejátszani. és a létszám se biztos hogy eléri a 20at, (azok a játékosok 1000%ra részt vehetnek, akik az első bajnokság során tisztességesen, és korrekt mód álltak a dolgokhoz végig, sajnos ez a szám 10et is talán épphogy eléri + még term lehet jelentkezni)
nah de pontosabban,és részletesebben később

-
- Director del Fútbol
Véget ért az I. Eurobarca FIFA bajnokság!
A döntőben: Manchester United (dan) - Chelsea (Ozsi) 0-2, 2-3
Azt hiszem végig kiegyensúlyozott játékkal és magabiztosan sikerült Ozsinak elhódítani a kupát, gratulálunk neki!
Jó meccsek voltak az egész bajnokságban, mindenkinek köszönjük a részvételt, akit kizártunk az értelemszerűen tudja az okát és a jövőben mi is tudjuk, hogy mi a dolgunk vele.
A következő napokban hirdetjük meg az újabb kupát, az érintett bárányokat kivéve, mindenkit várunk szeretettel.
Úgy tervezzük, hogy táblázatos rendszer lesz, tehát mindenki-mindenkivel nyomja majd és szabad csapatválasztás, tehát névre megyünk, de egy csapatot többen is választhatnak.
Részletek 2-3 nap mulva!!!
OZSINAK MÉG EGYSZER GRATULÁLUNK, MEGÉRDEMELTEN NYERTE MEG AZ ELSŐ EUROBARCA KUPÁT!!!
A döntőben: Manchester United (dan) - Chelsea (Ozsi) 0-2, 2-3
Azt hiszem végig kiegyensúlyozott játékkal és magabiztosan sikerült Ozsinak elhódítani a kupát, gratulálunk neki!
Jó meccsek voltak az egész bajnokságban, mindenkinek köszönjük a részvételt, akit kizártunk az értelemszerűen tudja az okát és a jövőben mi is tudjuk, hogy mi a dolgunk vele.
A következő napokban hirdetjük meg az újabb kupát, az érintett bárányokat kivéve, mindenkit várunk szeretettel.
Úgy tervezzük, hogy táblázatos rendszer lesz, tehát mindenki-mindenkivel nyomja majd és szabad csapatválasztás, tehát névre megyünk, de egy csapatot többen is választhatnak.
Részletek 2-3 nap mulva!!!
OZSINAK MÉG EGYSZER GRATULÁLUNK, MEGÉRDEMELTEN NYERTE MEG AZ ELSŐ EUROBARCA KUPÁT!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
valaki tudna nekem küldeni egy cd kulcsot?
előre is kösz
előre is kösz
Roniee21 msn-jét nem tudom,úgyhogy jelezzen püben vagy írjon e-mailt hogy elérjem!
e-mail: dallosdavid14@citromail.hu
msn: dallosdavid14@hotmail.com
e-mail: dallosdavid14@citromail.hu
msn: dallosdavid14@hotmail.com
katalán88 (Misi)
Msnre gyere ha vagy mert le kéne játszani a meccsünket. thx
Msnre gyere ha vagy mert le kéne játszani a meccsünket. thx
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na srácok, megint megállt kicsit az élet! Ideje elkezdeni a többieknek a kieséses szakaszt
Következő párosításokat toljátok le:
BL:
Szajko-Katalán88 oda-visszavágót is!
VargaAkos-Gekkodan szintén!
másik kettő teljesítve vagyon...
+
Uefa, megcsináltam a sorsolást a NÉGY csoport 3. játszik két oda vissza vágós elődöntőt, íme:
VV19-Balboa 7 nyomjátok le mindkettőt rövid időn belül ha lehet.
Roniee21-Dallosdavid, szintén!
eddig eredmények, elérhetőségek a bajnokság oldalán!
Jó játékot továbbra is!

Következő párosításokat toljátok le:
BL:
Szajko-Katalán88 oda-visszavágót is!
VargaAkos-Gekkodan szintén!
másik kettő teljesítve vagyon...
+
Uefa, megcsináltam a sorsolást a NÉGY csoport 3. játszik két oda vissza vágós elődöntőt, íme:
VV19-Balboa 7 nyomjátok le mindkettőt rövid időn belül ha lehet.
Roniee21-Dallosdavid, szintén!
eddig eredmények, elérhetőségek a bajnokság oldalán!
Jó játékot továbbra is!

-
- Director del Fútbol
Régi gép, régi játék:) Fifa 2004-ezem az ódivatú gépemen és hát meglepetéssel fogadtam egy-kétdolgot a játékban, főleg a játékospiac kapcsán ( elég érdekesek még a viszonyok játékosok tekintetében) A Barcelonával már végig futattam az 5 éves a karriert, a mérlegem a következő: 5 év 5 bajnoki cím, 3 bl , 4 spanyol kupa ( szuper kupák és egyebek még nincsenek ebben a játékban). Egy évben estem ki mind a kupából mind a bl-ből ezért hiányzik egy-egy trófea:) Akkor emeltem a játék nehézségét egy fokkal és nagy csapatátalakítás volt,mert az első két évben még nagyrészt a 2003-as kerettel dolgoztam, ekkor lett annyi pénzem, hogy igazán igazolhassak. Az utolsó éves csapat :
Valdes
Belletti...... Puyol..........Marquez......Van Bronkchorst
Yaya Toure
Xavi................................Deco
Henry..................Eto'o................Iniesta
Cserék közt ott vannak a klasszikusok:D Gudjohnsen, Hleb,Ronaldinho ( ő képességek alapján simán kezdő lehetett volna, itt már 97-es lett, de nem akartam berakni a jelenkor miatt:) a nagy Ronnie fanokat megnyugtatom, egy-egy nehéz meccsen rendszeresen becseréltem vagy több gólos vezetések után is, így aránylag sok lehetőséget kapott és bizonyított is)
Elég érdekes volt ez az ötéves karrier, mert volt olyan szezon mikor 104 ponttal végeztem és lettem első(Eto'o ebben a szezonban, minden meccset figyelembe véve, 58 gólt rúgott:D), de pl az ominózus bl-ből és kupából is kieséssel járó évben azt hiszem 78 ponttal lettem bajnok, kb egy ponttal volt többem mint a második Real Sociedadnak. Az utolsó év megint majdnem száz pontosra sikeredett, de azért egy árnyalattal gyengébb teljesítménnyel ( minden téren), mint a legsikeresebb szezonban. Ennek egyik oka pl az, hogy képességben itt még gyengébb játékosokat játszattam egy-egy poszton mint, akit tudtam volna, ha nem vásárlok annyit ( ez főképp a szimpátiám miatt van, így Toure, Deco és Iniesta sem a legjobb játékosok közé tartozik a 2004-es Fifa-ban, de nekem nagy kedvenceim:D Deco ugyan már nem annyira, csak nem találtam alternatívát)
Valdes
Belletti...... Puyol..........Marquez......Van Bronkchorst
Yaya Toure
Xavi................................Deco
Henry..................Eto'o................Iniesta
Cserék közt ott vannak a klasszikusok:D Gudjohnsen, Hleb,Ronaldinho ( ő képességek alapján simán kezdő lehetett volna, itt már 97-es lett, de nem akartam berakni a jelenkor miatt:) a nagy Ronnie fanokat megnyugtatom, egy-egy nehéz meccsen rendszeresen becseréltem vagy több gólos vezetések után is, így aránylag sok lehetőséget kapott és bizonyított is)
Elég érdekes volt ez az ötéves karrier, mert volt olyan szezon mikor 104 ponttal végeztem és lettem első(Eto'o ebben a szezonban, minden meccset figyelembe véve, 58 gólt rúgott:D), de pl az ominózus bl-ből és kupából is kieséssel járó évben azt hiszem 78 ponttal lettem bajnok, kb egy ponttal volt többem mint a második Real Sociedadnak. Az utolsó év megint majdnem száz pontosra sikeredett, de azért egy árnyalattal gyengébb teljesítménnyel ( minden téren), mint a legsikeresebb szezonban. Ennek egyik oka pl az, hogy képességben itt még gyengébb játékosokat játszattam egy-egy poszton mint, akit tudtam volna, ha nem vásárlok annyit ( ez főképp a szimpátiám miatt van, így Toure, Deco és Iniesta sem a legjobb játékosok közé tartozik a 2004-es Fifa-ban, de nekem nagy kedvenceim:D Deco ugyan már nem annyira, csak nem találtam alternatívát)
- rszergej
- Capitá del Barça
Na számomra vége a bajnokság. Köszi szépen a részvételt, meg a szervezőknek, hogy ilyen jó megszervezték
Voltak izgalmas meccsek az biztos. Na várom a következő bajnokságot, addig is a még versenyben lévő játékosoknak sok szerencsét.

Voltak izgalmas meccsek az biztos. Na várom a következő bajnokságot, addig is a még versenyben lévő játékosoknak sok szerencsét.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első párosítás (Pool-Chelsea) letudva. részletek az oldalon.
ezen a héten jó lenne ha meglenne a többi is akár...
ezen a héten jó lenne ha meglenne a többi is akár...