Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
balinteer
Capitá del Barça

2012.11.05. 14:44:07

Bob_Marley írta:
Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".
Számomra 1-2-3 körös pickek kellenek.Nincs szükségem pl Anthonyt vegyem példának egy közel hasonló játékosra, mert korai draft pickeket nem adok, azokat szeretnék gyűjteni, mindkét félnek megfelelt pl az előző is, amit nem értek miért vétóztatok meg.Akkor adok killerzonenak egy későbbi picket, nekem Bayless tökéletes lenne mint ember.

S itt írok neobarcanak is, hogy prioritás vagy nálam :D De amit ajánlottam azt tudom ajánlani, így első körben.
Bob tető alá próbáljuk akkor hozni a cserét? Küldj te is ajánlatot még,de ha az első körös pickemet akarod akkor mindenkiépp Melo kellene érte.:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.05. 12:43:22

Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".
Számomra 1-2-3 körös pickek kellenek.Nincs szükségem pl Anthonyt vegyem példának egy közel hasonló játékosra, mert korai draft pickeket nem adok, azokat szeretnék gyűjteni, mindkét félnek megfelelt pl az előző is, amit nem értek miért vétóztatok meg.Akkor adok killerzonenak egy későbbi picket, nekem Bayless tökéletes lenne mint ember.

S itt írok neobarcanak is, hogy prioritás vagy nálam :D De amit ajánlottam azt tudom ajánlani, így első körben.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.05. 12:29:41

Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.05. 11:00:06

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Bob! Látom vétózva lett a cseréd. Irreális volt. Tudom, hogy cetliket akarsz begyüjteni, de azért zsák szotyiért ne adda a srácokat. Ez nem fair senkivel sem.
És még mielött bárki megjegyezné. Igenis Keeperben hatalmas jelentősége van a Draft cetliknek.
Küldtem egy ajánlatot... Sztem ez vállalható!
Nem zsák szotyi volt úgy érzem.
Amit küldtél visszautasítottam leírtam miért, de küldtem vissza másikat.
Első 2 drafcetlim elvesztésével kb lehúzhatom a jövő évi szezonomat. elsőt adom, de a másodikat nem. Ráadásul tele leszek duplikációval. Eggyeszkedjünk. Küldök most én valamit. De Melo mindenképp kell, többi nem számít...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.05. 10:42:32

neobarca írta:Bob! Látom vétózva lett a cseréd. Irreális volt. Tudom, hogy cetliket akarsz begyüjteni, de azért zsák szotyiért ne adda a srácokat. Ez nem fair senkivel sem.
És még mielött bárki megjegyezné. Igenis Keeperben hatalmas jelentősége van a Draft cetliknek.
Nem zsák szotyi volt úgy érzem.
Amit küldtél visszautasítottam leírtam miért, de küldtem vissza másikat.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.05. 10:21:58

Bob! Látom vétózva lett a cseréd. Irreális volt. Tudom, hogy cetliket akarsz begyüjteni, de azért zsák szotyiért ne adda a srácokat. Ez nem fair senkivel sem.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.05. 10:07:46

Az mekkora hogy Slither ellen egy másik ligában 470-470 lett a vége :D
Nem kategóriás liga, hanem összpontszámú (ami szintén tök jó ötlet és elég igazságos) s döntetlent sikerült összehozni :D
A Pistons delegációval eddig mindenhol jól befürödtem, most Knight volt hulla gyenge ebben a Slitheres ligában.Keeper ligában meg Stuckey, akiben nagyon bíztam de idén eddig kapaszkodjon meg mindenki 4 azaz négy százalékkal dob a mezőnyből :mrgreen:
1/23at szerintem én is összehozok, török ülésből.
Azt hiszem nem lövök nagyon mellé, hogy ennél csak jobb lehet. :D
Nem hiszem hogy érte nagyon kapkodnátok, de Griffin-Ellis-Lopez-Deng-Kaman-Bargnani adott esetben ha kell valakinek akkor Stoudemire vagy Hamilton is mind eladó.Úgyhogy várom a jelentkezőket :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 22:14:06

balinteer írta:Bocs Bob,de Brook Lopezért nem adom az elsőkörös draftjogom,viszont Meloért odaadnám.:)
Na na! Melo az enyém! :lol: Én vagyok a jogos nevelőapja! :P

balinteer
Capitá del Barça

2012.11.04. 21:36:29

Bob_Marley írta:
MichaaBee írta:Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
Valamennyit igen.
Ezt becsülöm benned, hogy te mindig a megoldáson agyalsz, s nem azon hogy az elv hülyeség s úgy jó minden ahogy van.

ESPN-n meg ha rákattint valaki a myteamre, akkor a csapatnév, logótól jobbra van Matchup Acquisitions Trades Waiver Order kis írások, s tradere kattintva tudja megnézni a kapott csere ajánlatot és elfogadni, vagy visszautasítani.
Ha nincs semmi akkor Trades: 0 kiírás van, értelemszerűen ahány csere érkezett annyi szám van a : után.

yahoo keeperbe, minden játékosom vihető draftcetlikért.Miután adni-kapni kell cetliket így megbeszélés tárgya ez is, de bárki vihető.
Küldtem is pár ajánlatot majd nézegessétek.

Meslija elfelejtette vagy nem rakta be a játékosait, remélem előbbi de bármi van richtig hogy ellenem :D Szerencsére nem sok esélyem van nyerni, de ez megint befolyásolhatja már az aktuális heti eredményt is s kategóriát foghatok amire nem is lenn esélyem.Figyeljünk már oda, hogy rakjuk be mindig az embereket.

Átgondolva az nem rossz ha nem azonnal kerül be a rosterbe, amúgy is kitaláltam hogy akkor majd minden héten az 5 szerintem értékelhető embert gyorsan felveszem majd kiteszem s így biztosan 2 napos waiver lesz rajtuk.S akkor a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.
Bocs Bob,de Brook Lopezért nem adom az elsőkörös draftjogom,viszont Meloért odaadnám.:)
lijacska
Jugador del Barça

2012.11.04. 21:19:06

Bob_Marley írta: Meslija elfelejtette vagy nem rakta be a játékosait, remélem előbbi de bármi van richtig hogy ellenem :D Szerencsére nem sok esélyem van nyerni, de ez megint befolyásolhatja már az aktuális heti eredményt is s kategóriát foghatok amire nem is lenn esélyem.Figyeljünk már oda, hogy rakjuk be mindig az embereket.
Kösz,hét elején beállítottam, úgy látszik elnéztem, végülis mindegy, de nagyon nem szerettem a keeper ligában a fordulókat, egymás után jönnek a nem szerettem ellenfelek. Ha ismét összejön a playoff, már jó lesz, a rendesben nagyon elnéztem, mert kiválasztottam a játékosokat, s beraktam őket a draftba, arra gondolva , hogy könnyebb lesz a kiválasztás, így tele lettem pg , így mindenképp kell cseréljek.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.04. 20:57:32

Ha sokan ráállnak a játékos ki-berakásra, akkor a legtöbb értelmes játékos úgyis a waiveren fogja végezni, és csak a hulladékok lesznek FA-k, és akkor úgyse lesz ez a dilemma.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 20:43:21

MichaaBee írta:Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
Valamennyit igen.
Ezt becsülöm benned, hogy te mindig a megoldáson agyalsz, s nem azon hogy az elv hülyeség s úgy jó minden ahogy van.

ESPN-n meg ha rákattint valaki a myteamre, akkor a csapatnév, logótól jobbra van Matchup Acquisitions Trades Waiver Order kis írások, s tradere kattintva tudja megnézni a kapott csere ajánlatot és elfogadni, vagy visszautasítani.
Ha nincs semmi akkor Trades: 0 kiírás van, értelemszerűen ahány csere érkezett annyi szám van a : után.

yahoo keeperbe, minden játékosom vihető draftcetlikért.Miután adni-kapni kell cetliket így megbeszélés tárgya ez is, de bárki vihető.
Küldtem is pár ajánlatot majd nézegessétek.

Meslija elfelejtette vagy nem rakta be a játékosait, remélem előbbi de bármi van richtig hogy ellenem :D Szerencsére nem sok esélyem van nyerni, de ez megint befolyásolhatja már az aktuális heti eredményt is s kategóriát foghatok amire nem is lenn esélyem.Figyeljünk már oda, hogy rakjuk be mindig az embereket.

Átgondolva az nem rossz ha nem azonnal kerül be a rosterbe, amúgy is kitaláltam hogy akkor majd minden héten az 5 szerintem értékelhető embert gyorsan felveszem majd kiteszem s így biztosan 2 napos waiver lesz rajtuk.S akkor a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.04. 19:26:34

Amúgy engem annyira nem zavar ez ami van, de ez korrektebb lenne. Nem oldaná meg a dolgot, de jobban nehezítené a dolgot. Ne legyen minden könnyű :D :P
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 19:24:47

Cumbee írta:
neobarca írta:Aki bent van ESP-n ben! Mi a túróért nem tudom berakni a kezdőbe a játékosaimat? :(
Gondolom megy már a meccs. 1 emberke nekem is a padon maradt.:D
Azt tudja valaki, hogy hol tudom elfogadni/elutasítani a csere ajánlatokat?
Egész nap nem tudtam beállítani. vagy elkutyultam valamit? hol lehet beállítani? :oops:
Nekem ez az ESPN totál latin. Yahoo-s jobban bejön... :wink:

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.04. 19:21:51

Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.04. 19:17:59

neobarca írta:Aki bent van ESP-n ben! Mi a túróért nem tudom berakni a kezdőbe a játékosaimat? :(
Gondolom megy már a meccs. 1 emberke nekem is a padon maradt.:D
Azt tudja valaki, hogy hol tudom elfogadni/elutasítani a csere ajánlatokat?
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 19:01:46

Aki bent van ESP-n ben! Mi a túróért nem tudom berakni a kezdőbe a játékosaimat? :(

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 18:54:05

A sima eurobarcás ligának ahogy nézem pont ez a lényege...(keeperben nem vagyok) Így lett meghirdetve a liga, ilyen feltételek mellett, h heti 5 játékost fel lehet venni.

Mondhatnám ez van ezt kell szeretni.

Amúgy köszi az infókat, hasznosak voltak!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 18:33:24

Ordog írta:
Bob_Marley írta: Mert ez a 2nap pl tökéletes arra, hogy valakit kiteszel hozol egy xy-t aki aznap játszik, Csütörtökönként pl kevés meccs szokott lenni, lejátssza hozol holnap egy másikat, majd következő nap az eredetit akit kitettél, miután már ő is sima FA-ra átváltott, s ez szépen így megy tovább.
De ekkor meg van annak a veszélye, h akit kitettél elsőnek azt más viszi el... Ha értelmes játékos... szóval ez azért veszélyes
Igen csak erre írtam hogy utolsó helyre fent tartasz egy olyat akire úgy se kapkodnak.
Keeperben kevesebben vagyunk ott még jobban kiütközhet a dolog.
Mondok egy példát, Aminu-Ariza-Marion nagyjából egy szintű.

Nyilván nem a legjobb emberedet rakod ki, hanem az utolsó roster helyről valakit, aki mondjuk 7-8ik ember a csapatában éls hozol egy másikat aki szintán 7-8 ember csak játszik is.
Miután mint írtam keeperben 12en vagyunk így ott több a használható ember, de simában, kint van kidd, belehet húzni simán, Haywood kezdő center kint van, MWP is valamire jó Price amíg nincs Wall kezdő Sanders hozott egy jó napot, Perk kezdő center (bár azt hiszem lesérült egy kicsit) Nash nincs 1 hétig Blake kezd, s sorolhatom van 30 csapat midnenhol lesz folyamat sérülés mindig lehet olyat találni hogy utolsó helyre ki-be teszegetsz embereket, akik lehet nem váltják meg a világot de az a 6-7 pattanó vagy 10 pont amit dobnak pont elég lehet.
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 18:26:08

Bob_Marley írta: Mert ez a 2nap pl tökéletes arra, hogy valakit kiteszel hozol egy xy-t aki aznap játszik, Csütörtökönként pl kevés meccs szokott lenni, lejátssza hozol holnap egy másikat, majd következő nap az eredetit akit kitettél, miután már ő is sima FA-ra átváltott, s ez szépen így megy tovább.
De ekkor meg van annak a veszélye, h akit kitettél elsőnek azt más viszi el... Ha értelmes játékos... szóval ez azért veszélyes
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 18:09:32

Ordog írta:
Game90 írta: Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Mikor számolja a rendszer az igazlást FA-nak és mikor Waiver-nek?? Ez nekem nem tiszta, vki magyarázza már el légyszi...
Bárki akit kiteszel automatikusan waiver listára kerül ami 2 napig tart, s ha jól emlékszem 9:30kor van magyar idő szerint mikor zárul, tehát kiteszed azt írja W nov5 akkor az November5én 9:30kor lesz sima FA
Viszont akik most kint vannak a 90%uk sima FA s lehet azzal "játszani" , hogy folyton cserélgetsz.
Mert ez a 2nap pl tökéletes arra, hogy valakit kiteszel hozol egy xy-t aki aznap játszik, Csütörtökönként pl kevés meccs szokott lenni, lejátssza hozol holnap egy másikat, majd következő nap az eredetit akit kitettél, miután már ő is sima FA-ra átváltott, s ez szépen így megy tovább.
Van 5 cserelehetőséged, nem nagy dolog, csak pont annyi hogy lehessen ezzel "trükközni" s következménye nincsen.
Röviden megfogalmazva.

szerk: Ha valakit meg waiverről szedsz fel, akkor automatikusan az utolsó helyre kerülsz a waiver listán.Ami annyit tesz hogy van egy lista ahol lehet licitálni az emberekért, tehát én is licitálok rá meg te is, én előbb vagyok a listán hozzám kerül, viszont meg is van a "jutalom" mert leghátulra kerülök.Így legközelebb meg te vagy jobb pozícióban.
Ergo pont az benne a jó, hogy ha valaki lemarad legközelebb előnyben van.Amit igazságosabb mint valaki végig előnyben van/lehet, mert gyorsabb.

S waiverrel sem lehet "megállítani" hogy folyamat plusz 1 embert tegyen be valaki, ezért javasoltam anno hogy legyen összfelhasználtságú limit mondjuk 20 hétre, 40-50 FA de inkább 40, de ezt leszavaztuk.
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 18:01:44

Game90 írta: Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Mikor számolja a rendszer az igazlást FA-nak és mikor Waiver-nek?? Ez nekem nem tiszta, vki magyarázza már el légyszi...

Szerk.: Ill. azt is h, hogy ha waiver által vki behúz egy játékost akkor a waiver sorrend változik?? Vagy ez attól függ, h hogyan van beállítva szezon előtt? vagy mi a manó?:) Kösz előre is
PCsabi
aka Game90

2012.11.04. 17:54:41

Ahogy látom elég keményre sikerül mindenkinek ez a forduló a PL Fantasy-ben, Stretto FC 44 pont, többiek 30 pont alatt :D

Sima NBA fantasy-ben meg elég gyengén állok, bár ez várható volt, keeper-ben szépen néz ki ez a 8-4, de Krisztiánnál sérült Rubio, Bynum, E. Gordon + Bogut is kihagyott most 1 meccset (mondjuk nálam is offos Love).

Vitához (még) nem szólnék hozzá nagyon, én megértem mindkét oldalt. Idén szűz vagyok FA szempontból, de 1-2 hét múlva már kifogom használni a heti 5 cserelehetőséget, a leggyengébb emberem helyett hozok majd aznap játszót, tavaly is ez ment mindenkinél, ezzel szerintem nincs probléma. Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Eazzy írta:SF és PF posztra keresek embereket, adok érte PG/SG.
Nem tudom, hogy milyen minőségű SF/PF-re gondolsz, de tőlem vihető Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green, Tyreke Evans. Ha gondolod, küldj egy csereajánlatot.
Bob_Marley írta: Game most komolyan én iszonyat utállak ilyenek miatt :D
Tavaly is fantasyban egy csomó dolog a kezedre játszott, Dragic mér félig FA volt, persze hogy Lowry kiesett, aztán olyan számokat hozott a szlovén hogy csak néztünk, plus ugye még sorolhatnám a Klay Thompson mert előle elcserélik Ellist most meg Harden.
UTÁLLAK :mrgreen:

És legyen ellen oldal, Turkoglu 16 perc játék után 6-8 hét kiesés :lol:
S nyilván nem váltotta meg volna amúgy sem a világot nálam, de kiesett, persze így Davis még több időt kap, aki kinél van??? :D
Ezt tudod, hogy hogy hívják?

Tudás.
:mrgreen: :lol:

Na, de viccen kívül, Dragic és Klay tényleg mák. Viszont Harden-ben én bíztam, ha a Thunder-ben maradt volna, én annak is örülök. De most, hogy cserélték tényleg örömbódottá van. Davis ugyanez, én számítottam arra, hogy jó számokat fog hozni, de ezt írtam is neked.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 17:43:06

Nálam pl max Hinrich v. Tristan Thompson-ról tudnék beszélni, de mind2-t sajnálnám kitenni ilyen spekuláció miatt, h aztán később másik csapat felszedje... Bár gondolkodok rajta:)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.04. 17:36:03

Ordog írta:Ezzel az 1 ember betevésnél elvesztettem a fonalat bevallom férfiasan...

Mert ha tegyük fel, vki rakosgatja ki az embereit FA-ra, h olyat tudjon betenni aznapra aki játszani fog, akkor ha a helyette kitett játékost (aki akkor FA-n van) bárki elviheti előle nem??

Tehát lényegében ezt olyan csapatok tehetik meg, akiknek nagyon gyenge játékosaik vannak az ucsó 1-2 poszton, ami viszont ebben a ligában nem jellemző mert csak 16 csapat van és azokban is 13 hely. (Ellenben az Nba1.hu-s ligákban, ahol 20 csapat van és 15 hely, magyarul kevesebb minőségi játékos a rosterekben)

Tehát a többségnek nagyon nem érné meg játszadozni az FA-val mert akkor ráfarag(mert elhappolhatják előle simán a kitett játékost), akinek meg megéri mivel gyenge játékosai vannak és azokat tudja dobálgatni ki-be, az meg hadd csinálja nyugodtan.

Ez most a sima ligára vonatkozott, amit mondtam

Szerk.: Slithernek meg abban van igaza, h aki több időt fordít az FA böngészésére, az miért is ne profitáljon ebből a rendszerből?
Mind2 serpenyőben van vmi...
Pontosan erről van szó most. Aki állandóan pakolgatja a játékosait, az a kitett játékosait kockáztatja, ha meg úgyis gyenge playerekről van szó, akkor meg hadd tegye, ne limitáljuk le ilyen szempontból.
Válasz küldése