Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob tető alá próbáljuk akkor hozni a cserét? Küldj te is ajánlatot még,de ha az első körös pickemet akarod akkor mindenkiépp Melo kellene érte.Bob_Marley írta:Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Számomra 1-2-3 körös pickek kellenek.Nincs szükségem pl Anthonyt vegyem példának egy közel hasonló játékosra, mert korai draft pickeket nem adok, azokat szeretnék gyűjteni, mindkét félnek megfelelt pl az előző is, amit nem értek miért vétóztatok meg.Akkor adok killerzonenak egy későbbi picket, nekem Bayless tökéletes lenne mint ember.
S itt írok neobarcanak is, hogy prioritás vagy nálamDe amit ajánlottam azt tudom ajánlani, így első körben.
Amit viszont nem értek, hogy "mire fel vétózol".Slither írta:Na ezert is lenne jobb ha 5 keeper lenne a 3 helyett, mert akkor senki sem utazna ra a teljes tankolasra mar igy szezon elejen. Most igy tokre felborulnak majd az eroviszonyok idenre, ha vki ennyire ramegy a jo jatekosok for jovo evi pickek cserekre. Ha vki nagyon egyoldaluan megerosodik az ideji szezonre egy cserenel, akkor egybol vetozni fogok.
Első 2 drafcetlim elvesztésével kb lehúzhatom a jövő évi szezonomat. elsőt adom, de a másodikat nem. Ráadásul tele leszek duplikációval. Eggyeszkedjünk. Küldök most én valamit. De Melo mindenképp kell, többi nem számít...Bob_Marley írta:Nem zsák szotyi volt úgy érzem.neobarca írta:Bob! Látom vétózva lett a cseréd. Irreális volt. Tudom, hogy cetliket akarsz begyüjteni, de azért zsák szotyiért ne adda a srácokat. Ez nem fair senkivel sem.
És még mielött bárki megjegyezné. Igenis Keeperben hatalmas jelentősége van a Draft cetliknek.
Küldtem egy ajánlatot... Sztem ez vállalható!
Amit küldtél visszautasítottam leírtam miért, de küldtem vissza másikat.
Nem zsák szotyi volt úgy érzem.neobarca írta:Bob! Látom vétózva lett a cseréd. Irreális volt. Tudom, hogy cetliket akarsz begyüjteni, de azért zsák szotyiért ne adda a srácokat. Ez nem fair senkivel sem.
És még mielött bárki megjegyezné. Igenis Keeperben hatalmas jelentősége van a Draft cetliknek.
Küldtem egy ajánlatot... Sztem ez vállalható!
Na na! Melo az enyém!balinteer írta:Bocs Bob,de Brook Lopezért nem adom az elsőkörös draftjogom,viszont Meloért odaadnám.
Bocs Bob,de Brook Lopezért nem adom az elsőkörös draftjogom,viszont Meloért odaadnám.Bob_Marley írta:Valamennyit igen.MichaaBee írta:Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
Ezt becsülöm benned, hogy te mindig a megoldáson agyalsz, s nem azon hogy az elv hülyeség s úgy jó minden ahogy van.
ESPN-n meg ha rákattint valaki a myteamre, akkor a csapatnév, logótól jobbra van Matchup Acquisitions Trades Waiver Order kis írások, s tradere kattintva tudja megnézni a kapott csere ajánlatot és elfogadni, vagy visszautasítani.
Ha nincs semmi akkor Trades: 0 kiírás van, értelemszerűen ahány csere érkezett annyi szám van a : után.
yahoo keeperbe, minden játékosom vihető draftcetlikért.Miután adni-kapni kell cetliket így megbeszélés tárgya ez is, de bárki vihető.
Küldtem is pár ajánlatot majd nézegessétek.
Meslija elfelejtette vagy nem rakta be a játékosait, remélem előbbi de bármi van richtig hogy ellenemSzerencsére nem sok esélyem van nyerni, de ez megint befolyásolhatja már az aktuális heti eredményt is s kategóriát foghatok amire nem is lenn esélyem.Figyeljünk már oda, hogy rakjuk be mindig az embereket.
Átgondolva az nem rossz ha nem azonnal kerül be a rosterbe, amúgy is kitaláltam hogy akkor majd minden héten az 5 szerintem értékelhető embert gyorsan felveszem majd kiteszem s így biztosan 2 napos waiver lesz rajtuk.S akkor a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.
Kösz,hét elején beállítottam, úgy látszik elnéztem, végülis mindegy, de nagyon nem szerettem a keeper ligában a fordulókat, egymás után jönnek a nem szerettem ellenfelek. Ha ismét összejön a playoff, már jó lesz, a rendesben nagyon elnéztem, mert kiválasztottam a játékosokat, s beraktam őket a draftba, arra gondolva , hogy könnyebb lesz a kiválasztás, így tele lettem pg , így mindenképp kell cseréljek.Bob_Marley írta: Meslija elfelejtette vagy nem rakta be a játékosait, remélem előbbi de bármi van richtig hogy ellenemSzerencsére nem sok esélyem van nyerni, de ez megint befolyásolhatja már az aktuális heti eredményt is s kategóriát foghatok amire nem is lenn esélyem.Figyeljünk már oda, hogy rakjuk be mindig az embereket.
Valamennyit igen.MichaaBee írta:Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
Amúgy engem annyira nem zavar ez ami van, de ez korrektebb lenne. Nem oldaná meg a dolgot, de jobban nehezítené a dolgot. Ne legyen minden könnyűMichaaBee írta:Akkor bedobok még egy dolgot: a yahoo alap beállítás az, hogy ha felveszel valakit FA-ról, akkor az nem kerül az aznapi rosterbe, csak a következő nap játszik nálad. Bob, ez orvosolná valamelyest a problémádat?
Egész nap nem tudtam beállítani. vagy elkutyultam valamit? hol lehet beállítani?Cumbee írta:Gondolom megy már a meccs. 1 emberke nekem is a padon maradt.neobarca írta:Aki bent van ESP-n ben! Mi a túróért nem tudom berakni a kezdőbe a játékosaimat?
Azt tudja valaki, hogy hol tudom elfogadni/elutasítani a csere ajánlatokat?
Gondolom megy már a meccs. 1 emberke nekem is a padon maradt.neobarca írta:Aki bent van ESP-n ben! Mi a túróért nem tudom berakni a kezdőbe a játékosaimat?
Igen csak erre írtam hogy utolsó helyre fent tartasz egy olyat akire úgy se kapkodnak.Ordog írta:De ekkor meg van annak a veszélye, h akit kitettél elsőnek azt más viszi el... Ha értelmes játékos... szóval ez azért veszélyesBob_Marley írta: Mert ez a 2nap pl tökéletes arra, hogy valakit kiteszel hozol egy xy-t aki aznap játszik, Csütörtökönként pl kevés meccs szokott lenni, lejátssza hozol holnap egy másikat, majd következő nap az eredetit akit kitettél, miután már ő is sima FA-ra átváltott, s ez szépen így megy tovább.
De ekkor meg van annak a veszélye, h akit kitettél elsőnek azt más viszi el... Ha értelmes játékos... szóval ez azért veszélyesBob_Marley írta: Mert ez a 2nap pl tökéletes arra, hogy valakit kiteszel hozol egy xy-t aki aznap játszik, Csütörtökönként pl kevés meccs szokott lenni, lejátssza hozol holnap egy másikat, majd következő nap az eredetit akit kitettél, miután már ő is sima FA-ra átváltott, s ez szépen így megy tovább.
Bárki akit kiteszel automatikusan waiver listára kerül ami 2 napig tart, s ha jól emlékszem 9:30kor van magyar idő szerint mikor zárul, tehát kiteszed azt írja W nov5 akkor az November5én 9:30kor lesz sima FAOrdog írta:Mikor számolja a rendszer az igazlást FA-nak és mikor Waiver-nek?? Ez nekem nem tiszta, vki magyarázza már el légyszi...Game90 írta: Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Mikor számolja a rendszer az igazlást FA-nak és mikor Waiver-nek?? Ez nekem nem tiszta, vki magyarázza már el légyszi...Game90 írta: Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Nem tudom, hogy milyen minőségű SF/PF-re gondolsz, de tőlem vihető Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green, Tyreke Evans. Ha gondolod, küldj egy csereajánlatot.Eazzy írta:SF és PF posztra keresek embereket, adok érte PG/SG.
Ezt tudod, hogy hogy hívják?Bob_Marley írta: Game most komolyan én iszonyat utállak ilyenek miatt
Tavaly is fantasyban egy csomó dolog a kezedre játszott, Dragic mér félig FA volt, persze hogy Lowry kiesett, aztán olyan számokat hozott a szlovén hogy csak néztünk, plus ugye még sorolhatnám a Klay Thompson mert előle elcserélik Ellist most meg Harden.
UTÁLLAK
És legyen ellen oldal, Turkoglu 16 perc játék után 6-8 hét kiesés
S nyilván nem váltotta meg volna amúgy sem a világot nálam, de kiesett, persze így Davis még több időt kap, aki kinél van???
Pontosan erről van szó most. Aki állandóan pakolgatja a játékosait, az a kitett játékosait kockáztatja, ha meg úgyis gyenge playerekről van szó, akkor meg hadd tegye, ne limitáljuk le ilyen szempontból.Ordog írta:Ezzel az 1 ember betevésnél elvesztettem a fonalat bevallom férfiasan...
Mert ha tegyük fel, vki rakosgatja ki az embereit FA-ra, h olyat tudjon betenni aznapra aki játszani fog, akkor ha a helyette kitett játékost (aki akkor FA-n van) bárki elviheti előle nem??
Tehát lényegében ezt olyan csapatok tehetik meg, akiknek nagyon gyenge játékosaik vannak az ucsó 1-2 poszton, ami viszont ebben a ligában nem jellemző mert csak 16 csapat van és azokban is 13 hely. (Ellenben az Nba1.hu-s ligákban, ahol 20 csapat van és 15 hely, magyarul kevesebb minőségi játékos a rosterekben)
Tehát a többségnek nagyon nem érné meg játszadozni az FA-val mert akkor ráfarag(mert elhappolhatják előle simán a kitett játékost), akinek meg megéri mivel gyenge játékosai vannak és azokat tudja dobálgatni ki-be, az meg hadd csinálja nyugodtan.
Ez most a sima ligára vonatkozott, amit mondtam
Szerk.: Slithernek meg abban van igaza, h aki több időt fordít az FA böngészésére, az miért is ne profitáljon ebből a rendszerből?
Mind2 serpenyőben van vmi...