Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontozás miért zárja ki, a waivert?Slither írta:Az hogy vki befekteti az idejét arra hogy figyeli az FA-kat az továbbra sem nulla munka.Bob_Marley írta:ráadásul úgy hogy gyakorlatilag semmit nem teszünk érte, csak ugye "jutalom"
Ráadásul a mostani waiver mód a standard, a pontozásnál bezzeg végig a standard beállítást erőltetted.
Az hogy vki befekteti az idejét arra hogy figyeli az FA-kat az továbbra sem nulla munka.Bob_Marley írta:ráadásul úgy hogy gyakorlatilag semmit nem teszünk érte, csak ugye "jutalom"
Simára is igaz meg keeperre is.Ordog írta:Jelzem, hogy Bob-nak van némi igaza...
Igazságosabb lenne úgy ahogy ő mondja, mert így lesz 2-3 ember aki mindig elhappolja a legjobbakat:)
Míg a waiver listának pont az a lényege, hogy azokat hozza előnybe akik pl a draftnál hátrébbról draftoltak és kevésbé volt lehetőségük a legjobbakat behúzni. (ezáltal ott hátrányban voltak)
Jól mondom Bob, h ez a lényege az általad pedzegetett témának?
Ha ez akkor én is inkább waiver párti lennék, annak ellenére h 3-ként draftoltam a sima ligában...
Kivételesen én is "egyetértek" Bobbal, bár nekem megfelel, mert abban a 4-5 FA rablóban én is benne vagyok. Viszont az tény, hogyha bármilyen lista, sorrend lenne, 2x is meggondolnám, hogy kit szedek fel.socio66 írta:Bob, ötvenhatodjára háborodsz fel valamin, ami rajtad kívül mindenki másnak megfelel.
ha neked ennyire vállalhatatlanok a szabályok, akkor nem értem miért joinoltál ide, van még ezer másik liga.
Bocs, Bob, de most egyáltalán nem értelek.Bob_Marley írta:Szeretném jelezni, hogy ez így nonszensz az waiver lista.
Gyakorlatilag senki nem használja (keepert ellenőriztem a sorrend ugyanaz mint aminek akkor kellett lennie mikor kezdtük)
És itt nem azon van a hangsúly hogy használjuk nem használjuk, hanem mivel 9 körül jár le, folyamat FA mindenki, s így megint azon van a hangsúly ki gyorsabb a felvételnél.
Egyszerűen ez így rohadtul nem jó.
Miért lenne igazságtalan, ha mindenki megteheti?Bob_Marley írta: A válasz rohadt egyszerű, mert igazságtalan a többiekkel szemben, ha direkt valaki azt nézi hogy mikor FA valaki, s csak DIREKT" nem waiver listát alkalmaz.
Ezt meg a mindenki másnak megfelel dumát meg felejtsük el, itt nem 11 kontra 1 emberről van szó.
neked megfelel?Lehet másnak megfelel?Lehet de kötve hiszem hogy mindenki másnak megfelel.
Belépés és nem joinolás.socio66 írta:Bob, ötvenhatodjára háborodsz fel valamin, ami rajtad kívül mindenki másnak megfelel.
ha neked ennyire vállalhatatlanok a szabályok, akkor nem értem miért joinoltál ide, van még ezer másik liga.
Akkor rákérdezek miért???19 mozgás volt, s csak FA, szerinted ez így jó?????Azon van a hangsúly ki a gyorsabb????Ez így jó????Akkor fussunk 100akat....(abba legalább még jó is vagyokCumbee írta:Jó.Bob_Marley írta:Azért ilyenkor el kellene gondolkozni hogy jó-e a rendszer.
Jó.Bob_Marley írta:Azért ilyenkor el kellene gondolkozni hogy jó-e a rendszer.
Sejtettem én is, hogy Dél de bizti ami bizti. Nah akkor végre normális időben láthatom a Knicks-et...socio66 írta:itteni idő szerint hatkor lesz a meccs.
Átállították már az órát amcsiban, vagy még mindig +5 van közte?MichaaBee írta:Szerintem ha belegondolsz, hogy éjfélkor nem kezdenek meccset, akkor hamar kitalálod, hogy a 12PM az dél.neobarca írta:Más! Valaki help! Nem vagyok benne biztos, de a 12PM az kint dél igaz?Mert akkor ma tudom nézni normális időben a PHI-NYK meccset...
![]()
Szerintem ha belegondolsz, hogy éjfélkor nem kezdenek meccset, akkor hamar kitalálod, hogy a 12PM az dél.neobarca írta:Más! Valaki help! Nem vagyok benne biztos, de a 12PM az kint dél igaz?Mert akkor ma tudom nézni normális időben a PHI-NYK meccset...
![]()
Igaz-igaz, látom! Annyira nem vagyok otthon a rap műfajban. Más a stílusom. Így a hiányosságomat ez talán megmagyarázza.Eazzy írta:neobarca!
Vicces a csapatod szlogenje.
"Only God can judge me"
Nekem ez nem Zlatan Ibrahimovic szövege
http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM
Benne vagyok a boltolásban, de nem olyan feltételekkel, amit küldtél.Bob_Marley írta:neobarcanak üzentem, de írok itt is, hogy látom tele van irányítóval nekem meg nagyon kéne egy PGSzóval a jó Isten is úgy akarja hogy mi boltoljunk.
Bob_Marley írta:Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos
Bob_Marley írta:Rondo meg persze érdekelne, nem tudom mi most a piaci ára.
De ha ő nem akkor vannak még irányítóid, szóval elkezdhetnénk a tárgyalásokat, s talán 2013ra már eljutunk odáig hogy 4-4es csere és 3-3 draft cetli után sincs egyezség....De megpróbálom szóval, mik a kilátásaim.
Én értettem, sztem jó poén volt...kanty írta:Bob!
Poénnak szántam, de úgy látszik gyengére sikeredett.
Nem, rosszul értelmeztedkanty írta:Ez egy burkolt célzás volt felém? Melo for Amare csere első lépése? Gondolkodok rajta, ha akarod.Bob_Marley írta:n
Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos, Rondo meg
Ez egy burkolt célzás volt felém? Melo for Amare csere első lépése? Gondolkodok rajta, ha akarod.Bob_Marley írta:n
Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos, Rondo meg