Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 17:35:45

Neobarca!

Amennyiben van olyan játékosod a 13 keretből akinél vannak jobbak FA-n, és nem sajnálod az esetleges elvesztését, akkor ez kivitelezhető persze...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2012.11.04. 17:37:01-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 17:34:46

Slither írta:
Bob_Marley írta:ráadásul úgy hogy gyakorlatilag semmit nem teszünk érte, csak ugye "jutalom"
Az hogy vki befekteti az idejét arra hogy figyeli az FA-kat az továbbra sem nulla munka.

Ráadásul a mostani waiver mód a standard, a pontozásnál bezzeg végig a standard beállítást erőltetted. :roll:
pontozás miért zárja ki, a waivert?

Én nem azt mondtam nulla munka, csak igazságtalannak érzem a többiekkel szemben.Mert így is van FA-n még egy csomó használható ember, s rohadt nagy önzőség hogy direkt úgy kerülök előnybe hogy ránézek ki mit alkotott (vegyük belefektettem munkát) s "nézem az órát" s behúzom.
Waiverben pont az lenne az igazságos, hogy oké behúztam valakit aztán szépen hátra kerülök, s attól még ugyanúgy ott van a munkám benne s megnézhetem a statokat s ha kell valaki megpróbálom elhozni.
De az hogy folyamat FA keringő megy, az vicc, szerintem.
Továbbra is azt tartom igazságtalannak, hogy gyakorlatilag 0 következménye van egy behúzásnak.

Illetve waiver priort sem fog szinte senki alkalmazni max lesérült emberke.Mert jön valami kiugró emberke, aki előrekerül a rotációban ide a bökőt az sima FA-ként el is megy.
És ha nem jön be kit zavar???Miután nincs semmi következménye majd hozok holnap egy újat...S azért tehetem meg, mert gyorsabb vagyok.
Az aztán korrekt.

Otrdog:
Van olyan "trükk" hogy 1 helyet fent tart valaki hogy cserélgessen, ergo utolsó embered nem valami acélos, így minden napra (vagyis 5re) beteszel olyat aki játszik, s ezzel is előnyt szerezve.

Én jelezném mi8nden játékosom eladó keeperben, draft cetliket várok cserébe.
Leggyengébb embert is adhatja bárki, csak adjon cetlit is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.04. 17:37:13-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 17:33:23

Ordog!

Elég ha 1 embert cserélgetsz minden nap olyanra, akik játszanak aznap. Persze, hogy nem a legjobbakat rakod FA-ra mert behúzzák. De sokszor az a pár pont amivel hozzá tud járulni azon a napon a játékos, sokat jelent... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 17:27:05

Ezzel az 1 ember betevésnél elvesztettem a fonalat bevallom férfiasan...

Mert ha tegyük fel, vki rakosgatja ki az embereit FA-ra, h olyat tudjon betenni aznapra aki játszani fog, akkor ha a helyette kitett játékost (aki akkor FA-n van) bárki elviheti előle nem??

Tehát lényegében ezt olyan csapatok tehetik meg, akiknek nagyon gyenge játékosaik vannak az ucsó 1-2 poszton, ami viszont ebben a ligában nem jellemző mert csak 16 csapat van és azokban is 13 hely. (Ellenben az Nba1.hu-s ligákban, ahol 20 csapat van és 15 hely, magyarul kevesebb minőségi játékos a rosterekben)

Tehát a többségnek nagyon nem érné meg játszadozni az FA-val mert akkor ráfarag(mert elhappolhatják előle simán a kitett játékost), akinek meg megéri mivel gyenge játékosai vannak és azokat tudja dobálgatni ki-be, az meg hadd csinálja nyugodtan.

Ez most a sima ligára vonatkozott, amit mondtam

Szerk.: Slithernek meg abban van igaza, h aki több időt fordít az FA böngészésére, az miért is ne profitáljon ebből a rendszerből?
Mind2 serpenyőben van vmi...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.04. 17:22:30

Bob_Marley írta:ráadásul úgy hogy gyakorlatilag semmit nem teszünk érte, csak ugye "jutalom"
Az hogy vki befekteti az idejét arra hogy figyeli az FA-kat az továbbra sem nulla munka.

Ráadásul a mostani waiver mód a standard, a pontozásnál bezzeg végig a standard beállítást erőltetted. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 17:17:18

Ordog írta:Jelzem, hogy Bob-nak van némi igaza...

Igazságosabb lenne úgy ahogy ő mondja, mert így lesz 2-3 ember aki mindig elhappolja a legjobbakat:)
Míg a waiver listának pont az a lényege, hogy azokat hozza előnybe akik pl a draftnál hátrébbról draftoltak és kevésbé volt lehetőségük a legjobbakat behúzni. (ezáltal ott hátrányban voltak)

Jól mondom Bob, h ez a lényege az általad pedzegetett témának?

Ha ez akkor én is inkább waiver párti lennék, annak ellenére h 3-ként draftoltam a sima ligában...
Simára is igaz meg keeperre is.
Abszolút jól látod.

MichaeBee amire te gondolsz az az hogy a legjobb emberek, ami nyilván waiveres lesz, DE amit Slithert írt, hát pont ezzel van a bajom."Jutalom" ???Ez mi???Azért kapsz "jutalmat" mert gyorsabb vagy.
Most is azért aki a gép előtt ül és mindig ránéz az előnyben van, ez vmeg vicces.

Visszatérve MichaeBee pont az által hogy nevezzük úgy hogy senki nem kockáztat, kap "jutalmat", még hozzá azért mert adott esetben gyorsabb.
S miért hívom trükközésnek?Mert ezáltal megint ott vagyunk hogy folyamat belehet tenni minden napra "plus 1 embert" ráadásul úgy hogy gyakorlatilag semmit nem teszünk érte, csak ugye "jutalom"
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 17:11:23

socio66 írta:Bob, ötvenhatodjára háborodsz fel valamin, ami rajtad kívül mindenki másnak megfelel.
ha neked ennyire vállalhatatlanok a szabályok, akkor nem értem miért joinoltál ide, van még ezer másik liga.
Kivételesen én is "egyetértek" Bobbal, bár nekem megfelel, mert abban a 4-5 FA rablóban én is benne vagyok. Viszont az tény, hogyha bármilyen lista, sorrend lenne, 2x is meggondolnám, hogy kit szedek fel. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.04. 17:09:49

Bob_Marley írta:Szeretném jelezni, hogy ez így nonszensz az waiver lista.
Gyakorlatilag senki nem használja (keepert ellenőriztem a sorrend ugyanaz mint aminek akkor kellett lennie mikor kezdtük)
És itt nem azon van a hangsúly hogy használjuk nem használjuk, hanem mivel 9 körül jár le, folyamat FA mindenki, s így megint azon van a hangsúly ki gyorsabb a felvételnél.
Egyszerűen ez így rohadtul nem jó.
Bocs, Bob, de most egyáltalán nem értelek. :) Arra van a waiver lista, hogy akinek nagyon kell valaki, azt biztosan be tudja onnan húzni. Egyébként meg senki nem húz waiverről, mert akkor a végére kerülsz és ha valaki tényleg jót dobnak ki, akkor bukta... Így van 2-3 nap, mindenki látja, hogy kit dobtak ki, ha nagyon kell neki, akkor beadja waiver priort, ha nem, akkor megvárja az FA-t és vagy elvitték előle vagy nem... 9 évet húztam le fantasyban eddig, de egy kezemen megszámolom neked, hogy hány waiver húzást láttam. (Najó, max 2-n, de az tényleg max.)

A tavalyi no waiver az tényleg baromi igazságtalan volt, arról szólt, hogy ki ül épp a gép előtt az adott pillanatban. Most erről nincs szó, mert gondolom 2-3 naponta csak ránéz mindenki, s mérlegelheti, hogy kockáztat-e vagy sem. Ebben semmilyen trükközés nincs, előre lefektetett szabályok alapján eldönti mindenki, hogy mekkora kockázatot vállal. Azért ha kipakolnám most Jeremy Lint, szerintem nem FA-ról húznák be pár nap múlva...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.11.04. 16:56:28

Bob_Marley írta: A válasz rohadt egyszerű, mert igazságtalan a többiekkel szemben, ha direkt valaki azt nézi hogy mikor FA valaki, s csak DIREKT" nem waiver listát alkalmaz.

Ezt meg a mindenki másnak megfelel dumát meg felejtsük el, itt nem 11 kontra 1 emberről van szó.
neked megfelel?Lehet másnak megfelel?Lehet de kötve hiszem hogy mindenki másnak megfelel.
Miért lenne igazságtalan, ha mindenki megteheti?
Ha vki belefektet egy kis időt és energiát, hogy figyelje a az FA-t, akkor sztem annyi "jutalom" simán kijár neki, hogy ha gyors, akkor felszedheti, akit akar. A kidobott játékosok 2 napig a waiver listán vannak, ha senki sem jelentkezik rá akkor miért ne lehet szabad préda?

Rajtad kívül a többségnek megfelel ez a rendszer, ez lett megbeszélve, és ennek megfelelően lépett be aki akart. Senki sem jön elő minden héten és panaszkodik a beállításokról. Tudjuk hogy neked nem tetszik a mostani beállítások, de jó lenne ha nem hoznád fel állandóan. Ha majd mások is nagyon elégedetlenkednek, akkor majd jöhetsz és mondhatod hogy te is és akkor újrabeszélhetjük a dolgokat, de csak a te kedvedért nem fogunk állandóan változtatni. Tényleg mindig ugyanazokat a köröket futjuk veled... :roll:

Érdekes módon keeperben a társaság közel felének jobb lett volna az 5 keeper játékos, de mivel a többség a 3-at szavazta meg, mindenki el tudta fogadni a döntést, és senki sem panaszkodott utána napokig. És ráadásul ez sokkal jobban megosztotta a véleményeket, nem úgy mint ebben az esetben, amikor leginkább csak te ellenkezel a dolgokkal.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.04. 16:50:18

Jelzem, hogy Bob-nak van némi igaza...

Igazságosabb lenne úgy ahogy ő mondja, mert így lesz 2-3 ember aki mindig elhappolja a legjobbakat:)
Míg a waiver listának pont az a lényege, hogy azokat hozza előnybe akik pl a draftnál hátrébbról draftoltak és kevésbé volt lehetőségük a legjobbakat behúzni. (ezáltal ott hátrányban voltak)

Jól mondom Bob, h ez a lényege az általad pedzegetett témának?

Ha ez akkor én is inkább waiver párti lennék, annak ellenére h 3-ként draftoltam a sima ligában...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 16:36:14

socio66 írta:Bob, ötvenhatodjára háborodsz fel valamin, ami rajtad kívül mindenki másnak megfelel.
ha neked ennyire vállalhatatlanok a szabályok, akkor nem értem miért joinoltál ide, van még ezer másik liga.
Belépés és nem joinolás.

A válasz rohadt egyszerű, mert igazságtalan a többiekkel szemben, ha direkt valaki azt nézi hogy mikor FA valaki, s csak DIREKT" nem waiver listát alkalmaz.

Ezt meg a mindenki másnak megfelel dumát meg felejtsük el, itt nem 11 kontra 1 emberről van szó.
neked megfelel?Lehet másnak megfelel?Lehet de kötve hiszem hogy mindenki másnak megfelel.
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.11.04. 16:27:31

Bob, ötvenhatodjára háborodsz fel valamin, ami rajtad kívül mindenki másnak megfelel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 16:20:03

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Azért ilyenkor el kellene gondolkozni hogy jó-e a rendszer.
Jó.
Akkor rákérdezek miért???19 mozgás volt, s csak FA, szerinted ez így jó?????Azon van a hangsúly ki a gyorsabb????Ez így jó????Akkor fussunk 100akat....(abba legalább még jó is vagyok :D )

Mert ez így nem jó, hogy gyakorlatilag névleges waiver lista van, s ugyanaz megy mint tavaly, annyi kivétellel hogy nem 7 hanem 5 FA-t lehet felvenni....

(ezért javasoltam még anno anno hogy legyen egy éves korlát hogy ne ez menjen)

Ez így nagyon nem jó, ugyanez megy NFL-ben is, azt még valahol elfogadom, de itt ahol gyakorlatilag 7 napos egy forduló itt ez nagyon inkorrekt.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.04. 16:12:30

Bob_Marley írta:Azért ilyenkor el kellene gondolkozni hogy jó-e a rendszer.
Jó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 15:31:10

Szeretném jelezni, hogy ez így nonszensz az waiver lista.
Gyakorlatilag senki nem használja (keepert ellenőriztem a sorrend ugyanaz mint aminek akkor kellett lennie mikor kezdtük)
És itt nem azon van a hangsúly hogy használjuk nem használjuk, hanem mivel 9 körül jár le, folyamat FA mindenki, s így megint azon van a hangsúly ki gyorsabb a felvételnél.
Egyszerűen ez így rohadtul nem jó.

Egész évben ez fog menni, hogy mindenki lesi, hogy lehet FA-ként felszedni????

Lesz kb egy szezonban sokat mondok 10 játékos akire meg majd megy a licit???

És mielőtt valaki írná, én is ebbe tartozom, s rohadtul nem esik jól, ezért lenne ezt jó megbeszélni, s ami még jobb lenne, megszüntetni.

Nem értem miért nem lehet olyanra csinálni, hogy a waiver folyamatos, ha fel akarsz valakit szedni annak "ára" legyen.

Mert megint mi van????5 ember felszed mindenki hogy növelje a keretét, s ráadásul úgy hogy megvárja hogy FA-ként hozza s ki a gyoprsabb játék megy.
lement majdnem 1 hét keeprben volt 19 mozgás, s egyik sem volt waiver....Azért ilyenkor el kellene gondolkozni hogy jó-e a rendszer.

S igen megint fel vagyok háborodva, mert megy a trükközés s 1 hét sem telt el :evil:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 14:42:17

socio66 írta:itteni idő szerint hatkor lesz a meccs.
Sejtettem én is, hogy Dél de bizti ami bizti. Nah akkor végre normális időben láthatom a Knicks-et... :) Ti hol szoktátok nézni? :oops:

socio66

2012.11.04. 12:07:53

itteni idő szerint hatkor lesz a meccs.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 11:54:00

MichaaBee írta:
neobarca írta:Más! Valaki help! Nem vagyok benne biztos, de a 12PM az kint dél igaz? :oops: Mert akkor ma tudom nézni normális időben a PHI-NYK meccset... :lol: :P
Szerintem ha belegondolsz, hogy éjfélkor nem kezdenek meccset, akkor hamar kitalálod, hogy a 12PM az dél. :D
Átállították már az órát amcsiban, vagy még mindig +5 van közte?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.04. 11:50:21

neobarca írta:Más! Valaki help! Nem vagyok benne biztos, de a 12PM az kint dél igaz? :oops: Mert akkor ma tudom nézni normális időben a PHI-NYK meccset... :lol: :P
Szerintem ha belegondolsz, hogy éjfélkor nem kezdenek meccset, akkor hamar kitalálod, hogy a 12PM az dél. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 11:38:33

Eazzy írta:neobarca!

Vicces a csapatod szlogenje.

"Only God can judge me"

Nekem ez nem Zlatan Ibrahimovic szövege :D

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM
Igaz-igaz, látom! Annyira nem vagyok otthon a rap műfajban. Más a stílusom. Így a hiányosságomat ez talán megmagyarázza.

Ibrára is ez van tetoválva, valszeg akkor 2Paci hatására. Mivel nekem a kedvenc befejező csatárom Ibra, így jött.
Bob_Marley írta:neobarcanak üzentem, de írok itt is, hogy látom tele van irányítóval nekem meg nagyon kéne egy PG :D Szóval a jó Isten is úgy akarja hogy mi boltoljunk.
Benne vagyok a boltolásban, de nem olyan feltételekkel, amit küldtél. :wink:
Bob_Marley írta:Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos :D

Persze kellene, de nem feltétlenül halok bele itt keeperben. Stat visszatér, biztos vagyok benne, hogy 20alá zuhannak a pontjai. Jójó lesznek kiemelkedő meccsei, viszont egész nyáron erre edzettek, be is váltják sztem.
Bob_Marley írta:Rondo meg persze érdekelne, nem tudom mi most a piaci ára.
De ha ő nem akkor vannak még irányítóid, szóval elkezdhetnénk a tárgyalásokat, s talán 2013ra már eljutunk odáig hogy 4-4es csere és 3-3 draft cetli után sincs egyezség....:D De megpróbálom szóval, mik a kilátásaim.

Rondonak nálam magas a "piaci ára". Összetett játékos és kb minden statban sokat hoz. Lehet nem egy vérbeli pontgyáros, de minden másban remek. De ha elgurul nála a gyógyszer, tudjuk mikre képes. De ezt pont én mondja BostonFannak? :lol:
Így Rondot nem szívesen cserélem, vagy ha igen, lényegesen jobb ajánlatért.

Egyébként megnéztem ezt a statisztikai analizátort ami újdonság. Sok mindenben jobbnak dobott ki amit nem értettem. Aztán rájöttem, hogy valszeg ez a tavalyi adatokkal számol. :S
kanty írta:Bob!
Poénnak szántam, de úgy látszik gyengére sikeredett.
:)
Én értettem, sztem jó poén volt... :lol: :lol: :lol: :wink:

Más! Valaki help! Nem vagyok benne biztos, de a 12PM az kint dél igaz? :oops: Mert akkor ma tudom nézni normális időben a PHI-NYK meccset... :lol: :P

kanty
Llegenda del Barça

2012.11.04. 09:28:28

Na, azért Bosh hozott egy 40 pontos meccset, plusz Crawford is harmadik meccsén 20 pont felett. 8)

Legalább egyik ligában jó lenne győzelemmel kezdeni.

Bob!
Poénnak szántam, de úgy látszik gyengére sikeredett.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 06:36:06

kanty írta:
Bob_Marley írta:n
Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos :D , Rondo meg
Ez egy burkolt célzás volt felém? Melo for Amare csere első lépése? Gondolkodok rajta, ha akarod. :P
Nem, rosszul értelmezted :D
Itt arra utaltam, hogy amíg nincs Stoudemire addig Melo még többet dobálhat rá (ahogy pl a Miami ellen is rájött az 5 perc, ami nála negyedekig tart....) és több pontot hozhat, többet kell pattanóznia is, ergo több fantasy pontot hoz.

Cumbee majd lehet benézek, mert tényleg kellene egy pg :D Meg Eazzynél is kutakodok, SF/PF-m az van :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.03. 18:57:49

Bob_Marley írta:n
Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos :D , Rondo meg
Ez egy burkolt célzás volt felém? Melo for Amare csere első lépése? Gondolkodok rajta, ha akarod. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.03. 17:49:20

SF és PF posztra keresek embereket, adok érte PG/SG.
Aki tabu:

CP3
Big Al
Turner
Noah

Mindenki más mehet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.03. 17:14:54

neobarcanak üzentem, de írok itt is, hogy látom tele van irányítóval nekem meg nagyon kéne egy PG :D Szóval a jó Isten is úgy akarja hogy mi boltoljunk.
Melot nem adom senkiért amíg STAT nincs addig biztos :D , Rondo meg persze érdekelne, nem tudom mi most a piaci ára.
De ha ő nem akkor vannak még irányítóid, szóval elkezdhetnénk a tárgyalásokat, s talán 2013ra már eljutunk odáig hogy 4-4es csere és 3-3 draft cetli után sincs egyezség....:D De megpróbálom szóval, mik a kilátásaim.
Melot mint írtam hiába írod, megyek akkor máshova keresgélni.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése