balinteer írta:Ez a kapusedzés pedig csak felsőbb szinten érhető el, 19 éves titáni kapus kb megfizethetetlen. Az én stratégiám sokkal inkább az, mintha való életben játszanék, 1-2 igazolás minden szezonban, közben edzem a játékosaimat, próbálom alkalmazni a rotációt. Saját neveléses játék pedig szerintem sokkal idegölőbb, mint a piac, mert a tehetségkutatók full gagyik.
Megfizethető. Mennyi lehet, 1,5 milka? 7.5 millió egy kis tartalékolás és 10 védő eladása után könnyen meglehet.
Csak azt felejted el, hogy ez kummára nem a való élet és a való életből semmi nem igaz a Hattrickre. Semmit nem fogsz elérni a játékban, ha nem olyan atomfizikával számolsz minden egyes meccset, mint a CERN-ben a napi ütemtervet. 1-2 játékos szezononként? Ez irrealitás, itt minden felborul. Itt semminek nincs jelentősége, csakis a randomnak és az algoritmusok tökéletes értésének és a gyakorlatba való átültetésének, amivel a játékot írták. Tök feleslegesen töröd magad szvsz, itt Mike-on kívül senki el nem jutott még a 2. vonalig sem. Ő képes volt rá, Magyar Kupát is nyert, öt évébe telt. Pedig ha valaki itt bír agyalni, akkor ő az, és ha ő nem jutott fel az 1. ligába, akkor senki nem fog. Ne vedd lekezelésnek vagy lenézésnek, de az az igazság, hogy a végén a random mindig mindent el fog cseszni és ott leszel, hogy 3-4 évet beletoltál és dobhatod ki az ablakon. Felesleges törni magad rajta, összességében kb. az ötödik évet töltöm a Hattrickkel, és egy dolgot megtanultam: soha nem szabad semmilyen komolyságot vagy nagyobb szabású tervezést belevinni, mert át fog bszni a játék, és elég csúnyán. Van annyi mindenen idegeskedni és izgulni az életen, ezen pont nem kéne.
2-3 szezonnal előre ne gondolkozz. Vagy ha van egy ötleted, kb. annyira legyen részletes, ha majd itt ez a vonal felmegy 13-14-re, jó lenne mondjuk csatárokra ráállni. Minden másban csalódni fogsz, nem tudom, hogy mennyire vagy rutinos. Ha az vagy, akkor a fentieket le sem kellett volna írni, ha nem vagy az, akkor józanításképpen mondom, mert pár srác itt is, ezen a fórumon is belesült már a dologba.
Saját nevelés idegölőbb? Mesélj még. Milyen jó is volt, amikor egy gyökér miatt egy órát ültem a játék előtt, hogy kb 20%-os reális felárért megszerezzem azt az egy nyomorultat, mert ő kellett, azért, mert ő kellett a specével együtt. Vagy amikor török, holland meg amerikai játszik a csapatoban. Full idegen, semmilyen virtuális empátiát nem érzel feléjük, vagy legalábbis nekem nem lenne miért belépni a játékba.
A saját neveléshez pedig:
http://oi68.tinypic.com/25ksbhy.jpg" target="_blank
http://oi64.tinypic.com/20sdukw.jpg" target="_blank
http://oi68.tinypic.com/2cqg12t.jpg" target="_blank
Mmm elvagyok szerintem. Néhány emberről le kellett mondanom, mert ők voltak a gyengébbek és kevésbé a felnőtt tervbe beleillők, de így is elleszek azért. Lazán összejöhet bárkinek, a nagy számok törvénye hozza hétről-hétre. Másfél hónapig nekem sem votl senki, de megint megfordult a szerencse és jött is a 15 éves 7/7. És ahogy írtam, garantáltan jobb edzeni a sajátjaidat, mint más nevelését. szerk.: elfelejtettem magyarra átállítani a nyelvet a screen save előtt, de így is kisilabizálható szvsz.