Z.Chris írta:200.000eFt van, középszerű-megfelelő átadás elég lenne vajon?
Én biztos kicsit nagyobb átadással nézném, de a szélsőjáték is beleszámít a csatárok teljesítményébe.

Ajánlom figyelmedbe legközelebb a súgót amúgy, ahol minden le van írva, köztük az is, hogy milyen posztra mit érdemes nézni, minek van haszna, ha magasabb.
Szerk.: Gamperen félidőben 1-0-ra megyek kabekabe csapata ellen!

Eddig bejött a taktikám, remélem a folytatásban is helytáll. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hozom le kapott gól nélkül, ahhoz nagy máknak kell lennie, tehát még kell lőnöm párat!
Végül
kikaptam 2-3-ra, de van néhány dolog, amit nem értek: nagyobb volt a kp-m mind a 2 félidőben, mégis ugyanannyit támadtunk, a 10 megszerezhető támadásból az én nézőpontomból csak 5-t kaptunk meg az egész meccsen, mert az egyik gólom pontrúgásból született, amúgy rúgtam egy kapufát, sőt, 2 helyen is magasabb volt a támadásom, mint az ő védelme, egyik helyen lényegesen, mégse rúgtam több gólt. Ha valaki azt elmagyarázza, hogy hogy a francba lehet ez, akkor azt nagyon megköszönöm.
Attól függetlenül nem rossz eredmény, egy erősebb csapat ellen értem el egy ilyet, ahol egy X-re minimum jónak kellett volna lennem.

Megnyugtat, hogy a taktikám jó volt, akár lesz esélyem egy erősebb bajnokságban is, hogy megmeneküljek a kieséstől!