Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
orvost ne tarts állandóra. amikor sérülted van felveszel 6-9-et, aztán kirúgod őket. állandóra nem érdemes tartani dokit!levproff írta:2 gyúróm van meg 3 orvosom..de lehet felveszek még 1-2-őt!Mert ez nem állapot.Gaba írta:nemtom tartasz-e gyúrókat? a magas edzésintenzitás mellett gyúratni kell a srácokat, 4-5 gyúró már jelentősen csökkenti a sérülések esélyét!![]()
2 gyúróm van meg 3 orvosom..de lehet felveszek még 1-2-őt!Mert ez nem állapot.Gaba írta:nemtom tartasz-e gyúrókat? a magas edzésintenzitás mellett gyúratni kell a srácokat, 4-5 gyúró már jelentősen csökkenti a sérülések esélyét!
nemtom tartasz-e gyúrókat? a magas edzésintenzitás mellett gyúratni kell a srácokat, 4-5 gyúró már jelentősen csökkenti a sérülések esélyét!levproff írta:Én 2-1-re kikaptam CFirpo ellen!Pedig sokkal esélyesebb volt.
![]()
A rossz hír az, hogy 4 csatáromból 2 sérült volt a meccs elött.
Erre mi történik..lesérül még egy csatárom.![]()
![]()
Tehát most csak EGY csatárom van az is 17 éves!![]()
![]()
Szívás..
Ui.:Ja és mellette még sérült egy szélsőm meg egy védőm..és össz-vissz 20 játékosom van..necces lesz a hétvégi forduló!
Pedig létfontosságú meccs lesz!![]()
Sajnálom a sérülést.levproff írta:Én 2-1-re kikaptam CFirpo ellen!Pedig sokkal esélyesebb volt.
![]()
A rossz hír az, hogy 4 csatáromból 2 sérült volt a meccs elött.
Erre mi történik..lesérül még egy csatárom.![]()
![]()
Tehát most csak EGY csatárom van az is 17 éves!![]()
![]()
Szívás..
Ui.:Ja és mellette még sérült egy szélsőm meg egy védőm..és össz-vissz 20 játékosom van..necces lesz a hétvégi forduló!
Pedig létfontosságú meccs lesz!![]()
Z.Chris írta:200.000eFt van, középszerű-megfelelő átadás elég lenne vajon?
Ez attól függ h mennyire van pénzed mert átadást éri meg még mellé nézni. De ahogy most elnézem a piacot eléggé el vannak szállva az árak.Z.Chris írta:3-5-2es felállásba játszom, és szeretnék venni 1 csatárt szeretnék venni.
Nagyszerű,kiemelkedő gólszerzéssel, mit kéne még nézek a gólszerzésen kivűl? Kb mennyi áldozzak rá?
Hívd ki a csapatom!MichaaBee írta:
szerk.: vki ifibari?