Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cumbee ne sértődjél már meg, főleg ne rám.Az lenne a cél hogy midnenkinek jó legyen, írtam akkor legyen hétfőn, én csak annyit szerettem volna hogy vehessek részt én is benne ha már tavaly nem sikerült a drafton ott lenni.Cumbee írta:Jó nekem, nem jó. Mondom én pár időpontot feldobtam, a szombat estét anno a társaság fele vétózta kb. Párszor toltuk 1-1 ember miatt, ráadásul alkalmazkodtam is már egyszer hozzátok. Ha ebből a 2 hétből csak ez a 4 óra megfelelő akkor nyomjátok le, de most szólok, hogy ha fos lesz a draftom akkor lelkiismeret furdalás nélkül fogok szarni a ligára.
Nekem ma 1 jó, fél 1 is jó lett volna ha időben megbeszéljük, a vasárnap és a hétfő egész nap jó. Ha gondoljátok nyomjátok le, engem innentől nem érdekel, ha hazaértem megnézem, hogy milyen csapatot kaptam.
Jó arra az izére gondoltam, csak nem tudom a nevét, hogy kiket szeretnél, kik a prioritásaid. De ha esetleg az első 4-5 kört meg tudod várni az is jó, mert akkor a lényegesebb emberek már el is kelnek...Cumbee írta:Mit állítsak rajta?:D Az első 200 embert rakjam sorrendbe? Nem sok értelme van az auto draftnak...neobarca írta:Nekem jó most is és hétfőn is. Csak ha most nem toljuk le f9-kor akkor ma már ne is. Ennyi a kérésem.
Egyébként Cumbee sztem gyorsan állíts be autódraftot, ha esetleg nem tudsz maradni és mégis ma lesz.
Mit állítsak rajta?:D Az első 200 embert rakjam sorrendbe? Nem sok értelme van az auto draftnak...neobarca írta:Nekem jó most is és hétfőn is. Csak ha most nem toljuk le f9-kor akkor ma már ne is. Ennyi a kérésem.
Egyébként Cumbee sztem gyorsan állíts be autódraftot, ha esetleg nem tudsz maradni és mégis ma lesz.
Your league is drafting now
Enter Live Draft
7 ember volt itt 6-kor eurobarcán. Slither átdobhatná 8-ra a draftot, ha az első kör előtt ott lesz a 7 ember, akkor lenyomjuk, ha nem akkor hétfő este. Ez gy nem működhetne esetleg?neobarca írta:Tényleg nem lenne korrekt. Ha lehet kezdjük el 8kor, mert nekem is programom van. Vagy akkor maradjunk a hétfőben. Srácok? Slither?Cumbee írta:Nekem nem angyon megy te be tudsz lépni normálisan?kanty írta:Most a mock megy, tehát a rendessel sem kellene gond legyen.
Ha működik akkor 8-kor el tudjuk kezedni? És akkor addig maradok amég tudok.
Valaki mondja ki a véglegeset mert ez már csak töketlenkedés... :S
Tényleg nem lenne korrekt. Ha lehet kezdjük el 8kor, mert nekem is programom van. Vagy akkor maradjunk a hétfőben. Srácok? Slither?Cumbee írta:Nekem nem angyon megy te be tudsz lépni normálisan?kanty írta:Most a mock megy, tehát a rendessel sem kellene gond legyen.
Akkor most 8?????kanty írta:Beléptem gond nélkül, s a draft is megy.Cumbee írta:Nekem nem angyon megy te be tudsz lépni normálisan?kanty írta:Most a mock megy, tehát a rendessel sem kellene gond legyen.
Beléptem gond nélkül, s a draft is megy.Cumbee írta:Nekem nem angyon megy te be tudsz lépni normálisan?kanty írta:Most a mock megy, tehát a rendessel sem kellene gond legyen.
Nekem nem angyon megy te be tudsz lépni normálisan?kanty írta:Most a mock megy, tehát a rendessel sem kellene gond legyen.
Jó nekem ez az időpont nem jó. 20 perc és megyek el itthonról és nem tudom eltolni. Pláne, hogy már a mostani meg nem történt draft miatt egyszer már eltoltam. Ráadásul az alap szavazás idején arról volt szó, hogy vasárnap, vagy bármelyik hétköznap, de a szombat tuti nem. Ez volt több ember véleménye, ezért szerveztem mára programot magamnak. Az elmúlt 2 hétben kb 15 időpontot dobtam fel, az összes le lett mondva 1-1 ember miatt, elég igazságtalannak érezném, ha én szívnék azért, mert abban a 4 órában nem érek r, amikor papíron senki nem akart draftolni. Főleg, hogy a hétfő mindenkinek megoldható.Bob_Marley írta:Hétfő este is jó (kedves neobarca dolgozom előtte) én annak a híve vagyok ha már megbeszéltük lefixáltuk igaz 2,5 órával csúszik a dolog, akkor zavarjuk le ma.Főleg hogy sokan emellett vannak.
Rendben. Az alibid elfogadva.Bob_Marley írta:Hétfő este is jó (kedves neobarca dolgozom előtte) én annak a híve vagyok ha már megbeszéltük lefixáltuk igaz 2,5 órával csúszik a dolog, akkor zavarjuk le ma.Főleg hogy sokan emellett vannak.
Azt mondtad, hogy hetfon 10 fel 11-tol jo neked is nem? Azt az idopontot eddig mindenki meg tudja oldani.Bob_Marley írta:Ne csesszetek már ki velemTavaly sem sikerült olyan időpontot találni ami megfelelt volna, valahogy oldjuk ezt meg ma könyörgöm.Fél 9 miért nem jó???Még Barca meccs előtt van utána is ellehet menni jobbra-balra.