Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az éccaka is belefér, csak nem éjféltől, hanme mondjuk 1-től.MichaaBee írta:Szerintem várjunk egy kicsit, hátha elindul. Mindenesetre minden játékos free agent még, tehát nem ment le a draft. Viszont 8:30-nál később ne kezdődjön szerintem, vagyis 10-ig érjen véget. Vagy ha úgy jó, akkor én éjféltől 5-ig fent vagyok, mert baseball nagydöntő van, de gondolom nem sokan akarnak hajnalban draftolni.Slither írta:Hmmm... csak 8:30pm-re vagy későbbre tudom átállítani a draft időpontot.
Szerintem várjunk egy kicsit, hátha elindul. Mindenesetre minden játékos free agent még, tehát nem ment le a draft. Viszont 8:30-nál később ne kezdődjön szerintem, vagyis 10-ig érjen véget. Vagy ha úgy jó, akkor én éjféltől 5-ig fent vagyok, mert baseball nagydöntő van, de gondolom nem sokan akarnak hajnalban draftolni.Slither írta:Hmmm... csak 8:30pm-re vagy későbbre tudom átállítani a draft időpontot.
Bob_Marley írta:Hozzáteszem tuti azért van, mert a yahoo fantasyt igazgatók is tudják hogy rosszak a kategória beállítások, s előnytelenekEzért nem engedélyezik a draftot
Én már mindjárt eret pattintok. Öreg vagyok már az ilyesfajta idegeskedéshez. Egy szempillantás alatt szertefoszlott a draft stratégiám a fejemben...Bob_Marley írta:Keine panik, én is rágyújtottam egy cigire, ebből 18kor nem lesz semmi (főleg hogy annyi van)
Nem tud senki belépnibalinteer írta:Ti hol tudtatok belépni?
Akkor bugos. Sosem volt még ilyen, mindig enged 15 perccel előtte.Slither írta:@kamaj: sajnos nekem is azt írja.Talán csak egészkor lehet majd.
Azt írja ki ok. De akkor magától megnyílik?balinteer írta:Draft central és ott jobbra van egy ikon ami visszaszámol.
My Team-re kell felül kattintani, akkor lesz ott, hogy Enter live draft.Cumbee írta:Én nem is találom a gombot amivel beléptetne...kamaj írta:Nekem ezt írja ki:
There was a problem
This league is not currently drafting. (Error #260)
Másnak is?