Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob_Marley írta:De azért egy jó Nelsonért mindig érdemes harcba szállni.
Miattad draftoltam.Bob_Marley írta:kanty van 4 irányítódAz egyik kifejezetten érdekelne, gondolom tudod melyik
Van esély a cserélésre? Mivel nálam Wall decemberig offos, azért egy PG el kéne a csapatba.
Melkor hirdette itt! Viszont Melkor nyugtass meg, hogy nem keeper!Tocy írta:Ööö, ez melyik draft?
ESPN-s voltTocy írta:Ööö, ez melyik draft?
Tessék akkor én írok: fluxuskondenzátor.neobarca írta:Elég nagy a kuss pedig bő fél óra és ESPN draft!!!
Van mock és 7-től lesz, ha minden igaz, bár lehet, hogy autodraft lesz nekem a vége.neobarca írta:Nekem is! kíváncsi leszek. Ott van monk amúgy? Lehet ki kéne próbálnom, hogy ne egyből élesbe menjen. De amióta reggeltem nem is voltam az oldalon.kanty írta:Holnap jön az első drafton, az espn-es ligában.
![]()
Ha jól emléxem 8kor lesz igaz?
Nekem is! kíváncsi leszek. Ott van monk amúgy? Lehet ki kéne próbálnom, hogy ne egyből élesbe menjen. De amióta reggeltem nem is voltam az oldalon.kanty írta:Holnap jön az első drafton, az espn-es ligában.
Hát ha tudok szerezni gépet akkor tán az 5 is még simán jó. A 6-ra is van valamennyi esély, de az már necces, megpróbálom megoldani. A nagy kérdés, hogy tudok-e kukázni valakitől kölcsön gépet.Slither írta:Azt írtad hogy a szombat du. 3-4 valszeg még jó lenne, áll még az a kijelentés? Mert akkor letolhatjuk, és így a legtöbb embernek még jó lehet.Cumbee írta:Azzal meg nekem volt bajom.Egyrészt programom van, másrészt tönkrementek a laptopjaim, szal még a másik draft is necces lesz nekem, az összes ligát meg nem akartam autodraftal tolni, de akkor mind1, majd valahogy megpróbálom megoldani, ha meg nem sikerül akkor így jártam. A lényeg, hogy a top 5 játékost hagyjátok meg nekem.
(Bár mintha olvastam volna vhol hogy most szombat az munkanap Mo.-n.)
Azt írtad hogy a szombat du. 3-4 valszeg még jó lenne, áll még az a kijelentés? Mert akkor letolhatjuk, és így a legtöbb embernek még jó lehet.Cumbee írta:Azzal meg nekem volt bajom.Egyrészt programom van, másrészt tönkrementek a laptopjaim, szal még a másik draft is necces lesz nekem, az összes ligát meg nem akartam autodraftal tolni, de akkor mind1, majd valahogy megpróbálom megoldani, ha meg nem sikerül akkor így jártam. A lényeg, hogy a top 5 játékost hagyjátok meg nekem.
Azzal meg nekem volt bajom.MichaaBee írta:Nekem semmiképp nem jó kedden este a meccs után. Őszintén szólva, a legközelebbi jó időpont a szombat délután/este lenne.(Tekintve, hogy szerda-csütörtök-péntek Slithernek sem jó.)
Én azt javaslom egyezzünk meg a szombatban, az jó előre van, mindenki tudja esetleg ahhoz igazítani a programját.