2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rájöttem a Koreaira! A sárgák nem játszanának annyit a Fifával... Bár elég sok orosz meg argentín van, ha úgy vesszük, d einkább ebbe most ne menjünk bele!Fernando írta:Gondolom liszensz téma van a dologban. Nemkell hőbörögni. Biztos beleraknák. Nem lustaságból hagyták ki.
A válogatottba természetesen benne van de az más tészta .... szerintem amúgy egy két hónap és berakják majd fifahungary-n az egyéb bajnokságokat amiket a kedves fejlesztők voltak szivesek lehagyni...mer a magyar ligát még megértem de a többit például oroszbarca123 írta:86-os KT, a válogatottban KTK-ként 87 és jobban rugja a szabadokat minz XaviGyurinho írta:Rákerestem már már mert érdekelt az értéke a játékban és mivel nincs benne az orosz liga a játékban így nem lehet leigazolni sem más kérdés hogy a fifa hungary-n majd úgyis jönnek a különböző modok,kiegészítések a játékhoz és így valószínüleg ő is bekerülbarca123 írta:Valaki nemtudja, hogy le lehet e igazolni Arshavint? Játszottam az oroszokkal, nagyon jól nyomja..
![]()
, azaz nálam
![]()
Orszo válogatottból próbáltam benyomni, nem tudtam, játékos szerkeztésénél se tudtam csapatot beállítani![]()
Pedig nagyon nagy csapatom lenne vele, legendáson kezdtem egy bajnokságot, 9 győzelem, 1 döntetlen, de megvertem már a realt és az Atleticot
jelentkezz ennyi...játékmód/többszemélyes/direkt ipé...Gyurinho írta:Senki ??...vártam a választ eddig de ha elkerülte figyelmeteket vagy mi vanGyurinho írta:Én is felírnám magamt a listára már ha még lehetne jelentkezni.
Bár először is jó lenne tudni az alapvető szabályokat, instrukciókat az online játékkal kapcsolatban,ha valaki ebben tudna segíteni akkor küldjön egy privát üzit,előre is köszönöm.?...(jó mondjuk megértem ha nem akartok esetleg olyannal játszani onlineba fifat aki még nemjátszott így ergo itt rutintalan csak hát azért vártam valamiféle választ) ....na mindegy
86-os KT, a válogatottban KTK-ként 87 és jobban rugja a szabadokat minz XaviGyurinho írta:Rákerestem már már mert érdekelt az értéke a játékban és mivel nincs benne az orosz liga a játékban így nem lehet leigazolni sem más kérdés hogy a fifa hungary-n majd úgyis jönnek a különböző modok,kiegészítések a játékhoz és így valószínüleg ő is bekerülbarca123 írta:Valaki nemtudja, hogy le lehet e igazolni Arshavint? Játszottam az oroszokkal, nagyon jól nyomja..
Senki ??...vártam a választ eddig de ha elkerülte figyelmeteket vagy mi vanGyurinho írta:Én is felírnám magamt a listára már ha még lehetne jelentkezni.
Bár először is jó lenne tudni az alapvető szabályokat, instrukciókat az online játékkal kapcsolatban,ha valaki ebben tudna segíteni akkor küldjön egy privát üzit,előre is köszönöm.
Rákerestem már már mert érdekelt az értéke a játékban és mivel nincs benne az orosz liga a játékban így nem lehet leigazolni sem más kérdés hogy a fifa hungary-n majd úgyis jönnek a különböző modok,kiegészítések a játékhoz és így valószínüleg ő is bekerülbarca123 írta:Valaki nemtudja, hogy le lehet e igazolni Arshavint? Játszottam az oroszokkal, nagyon jól nyomja.
azt is olvashattad akkor,h 16ig várunk,és még csak 13an vagyunk,szal van hely bővenRonaldinho&Barca írta:Olvasgattam, hogy indítotok ilyen kis bajnokságot... Ha van hely és nem gond én is szívesen játszanék veletek, régebben is toltam több bajnokságba.
Csapatnak a Lyont választanám, még is egy erősebb csapatot, ha többi foglalt már.
U: Meglepő módon tapasztaltam, hogy a Barcelona foglalt már..
Üdv. R&B
próbáld meg eztBányász írta:Gondoltam felteszem itt is a kérdést hátha itt felfigyel rá valaki és esetleg tud segíteni.Örülnék
jómagam írta:Fifa 08 soundtrackje megvan valakinek?Feltudná dobni valaki valahova?Mert valamiért iszonyat lassan jön Confused
Előre is köszi!
jómagam írta:Fifa 08 soundtrackje megvan valakinek?Feltudná dobni valaki valahova?Mert valamiért iszonyat lassan jön Confused
Előre is köszi!
Kicsit megkésve, de ismét jelentkezem.Messa írta:Elkezdtem a FIFA 07-tel játszogatni, újra.![]()
Kezdtem 1 menedzser módot az MSV Duisburggal.
...
Év végén írok 1 részletes beszámolót.
Adj msn címet felveszlek!Katalán88 írta:Én szívesen játszanék egy meccset veled!lluisllach89 írta:Van kedve vkinek most játszani?? Ha igen akkor szóljatok
Most úgy fog, meg ha visszaolvasol,ez a következő bajnokság, annak a folytatásasocio66 írta:A bajnoksághoz annyit azért hozzáfűznék,hogy volt már egy ilyen bajnokság Messifan oldalának szervezésével és sajnos hiába volt ott is sok jelentkező, a meccsekre két-három hetet kellett várni,mert sokan nem értek rá lejátszani...
Tehát dicséretes ugyan a sok lelkes jelentkező,de szerintem nem fog gördülékenyen működni a dolog.. De majd meglátjuk!