Végeztem az első szezonommal a 14-ben, a Dortmunddal vagyok perpillanat.
Világklasszisban mindent nyertem, bajnokság, kupa, BL. Nem örültem, hogy a kupában is oda-visszavágót toltam a Bayernnel, és a BL negyeddöntőben is őket kaptam.
Triplázó keret:
------------------Weidenfeller----------------
Piszczek--Subotic---Hummels--Schmelzer-
-------------Bender------Gündogan----------
--Bernard--------Mkhtaryan--------Reus----
---------------Jackson Martinez--------------
Lewát eladtam 35-ért az Internek még az első pár napon, 19-ért jött helyette Martinez a Portoból. Bernard pedig télen jött a Shaktartól 23-ért, Kuba ment 10-ért a MU-ba.
Martinez egy állat, 36 góllal lett gólkirály úgy, hogy februárban lesérült és ott vége is lett a szezonjának. a 36-ból kb 30-at fejelt.
2014 nyár van, sajnos Schmelzer nem akart hosszabbítani, így elcseréltem a Portóval Alex Sandrora, valamint Piszczek lassú volt, Walker jött helyette a Spursből, ő meg ment a Citybe.
Jelenlegi keret:
------------------Weidenfeller----------------
-Walker--Subotic---Hummels--A.Sandro--
-------------Bender------Gündogan----------
--Bernard-------- Mkhitaryan--------Reus----
---------------Jackson Martinez--------------
Pad: Langerak, Groskreutz, Zouma, Schulz, Can, Adryan, Bakkali, Bruma, Aubameyang.
Bevásároltam tehetségekből, Zouma jött franciából, Schulz a Hertából balbekkbe, Can a Leverkusentől mint kk, Adryan a Flamengóból ktk, Bakkali a PSV-ből óriási tehetség, Bruma a Sportingból szintén.
Ter Stegent akartam megszerezni, de Weidenfeller még nem vonul vissza, én meg elégedett vagyok vele. Stegen közben meg lelépett a Zenithez, úgyhogy ez kútba esett.
Emellett 2 db 5 csillagos játékosfigyelő böngészi a német piacot, úgyhogy lassan építek majd be az akadémiáról is pár játékost.
Felkészülési meccseken 3/3 győzelem, triplázás a cél megint.