Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TudomVarga írta:Meg lehet változtatni a játékosok értékeit.
már kielbandi írta:nemtudja valaki hogy a fifa09 kijött-e már ps2-re vagy ha nem akkor mikor fog?
Meg lehet változtatni a játékosok értékeit.depth írta:Eto'o nálam a gólkirályi címre pályázik, viszont Henry valami hihetetlenül lassú. Az tetszik benne, h Messi tényleg tud szólózgatni, a többiek kevésbé.MessiFan írta:Ma játszottam a fifa 09-el. Barca1-2Milan profi szinten...
Eto'o valami pocsék! 86-os szintű Henry meg 84-s. Guddy 77-s?![]()
![]()
A grafikával semmi gondom nagyon szép a játék. De ezek mint pl: Márguez 83-as... Hleb 84-s ami szerintem jó na meg az arca, pompás! Nekem nagyon bejött.
Ti hogy álltok a fifával?
Eto'o nálam a gólkirályi címre pályázik, viszont Henry valami hihetetlenül lassú. Az tetszik benne, h Messi tényleg tud szólózgatni, a többiek kevésbé.MessiFan írta:Ma játszottam a fifa 09-el. Barca1-2Milan profi szinten...
Eto'o valami pocsék! 86-os szintű Henry meg 84-s. Guddy 77-s?![]()
![]()
A grafikával semmi gondom nagyon szép a játék. De ezek mint pl: Márguez 83-as... Hleb 84-s ami szerintem jó na meg az arca, pompás! Nekem nagyon bejött.
Ti hogy álltok a fifával?
nagyon megköszönném:Dsocio66 írta:na,akkor elküldöm privátban.lokikatica írta:olvastam...de nem találtam
olvass vissza!lokikatica írta:Tud vki küldeni nekem egy használhato linket?
köszi
Éppen belekezdtem volna egy kis kiértékelő beszédbesocio66 írta:...
ment egy PÜ,remélem segítettem vele..Lionel Messi 10 írta:Valaki segitene, hogy hol tudnám letöltenni a Fifa2009 et Magyarul
sok speed -
írj egy PÜ-t torrestoni-nak.Lionel Messi 10 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudnám letöltenni a Fifa2009 et Magyarul
sok speed - el
Elküldtem.Am nincs kedven fifázni multiba?gekkodan írta:Srácok,
Valakitől PÜ-ben kérnék egy oldalcímet, lehet sms-fizetős is, de szeretném teljes sávon leszedni és nem vacakolnék a torrentezéssel.
Van egy oldal, ahonnan mindig töltök, de ott még a magyar fifa nincs fent. Aki tud segítsen egy PÜ-ben.
Köszönöm