És elég jól megy eddig

A védés képességben csak akkor segít ha védést edzel, ha mást edzel akkor is kell egy, hogy ne essen a forma.ElBartimaeus írta:Kapusedző csak akkor segít, ha védést edzek, vagy amúgy is rátesz egy lapáttal? (Lehet benne van a súgóban, csak most olvasgatom, eddig nem nagyon tettem, addig meg még nem jutottam el és kíváncsi vagyok.)
Minden edzett pozíción két edzhető fiatal játékost érdemes tartani. Azon kívül barátságos meccsekre jó ha a legfontosabb játékosoknak van cseréje.ElBartimaeus írta: Más, kb mennyire mély kerettel érdemes nekivágni az új idénynek?
Engem érdekelne, csak ha kiteszed a piacra, akkor elviszik előlem!matyi02 írta:Van egy eladó csatárom! Remek gólszerzés, 18éves, Formája jó.
ha valakit érdekel szóljon.
Am nektek eddig a nagy csapatba hány játékos van az ifiből?![]()
Ja amúgy VII: osztályba 4. lettem nem akartam fel jutni, sikerült
Régebb nem volt értesítés pl. ha felállás miatt elmaradt lehet most már van. De szerintem amúgy sem éri meg a kockázatot, különben elvileg az erőlétre nincs hatásuk a segédedzőknek csak a formára ha kapust edzel.bowlinggolyo írta: Ez mind szép és de ott van h csak lehet edzésem nem marad el eddig ha elmarad kapsz róla értesítést és még nem kaptam egyébként nekem is azért maradt mert kipróbáltam semmi nem volt egy edzést még régen kibírtam volna. Mivel nincs semmi gubbanc ezért ajánlom a 9kapus-és 2segédedzőt nekem bevált.
Ez mind szép és de ott van h csak lehet edzésem nem marad el eddig ha elmarad kapsz róla értesítést és még nem kaptam egyébként nekem is azért maradt mert kipróbáltam semmi nem volt egy edzést még régen kibírtam volna. Mivel nincs semmi gubbanc ezért ajánlom a 9kapus-és 2segédedzőt nekem bevált.Guardiola írta:Csak éppenséggel kimaradhat edzésed. Kár azért kockáztatni, lehet, hogy észre sem veszed és kimaradt az edzésed, szóval lehetséges, hogy már előfordult.Hattrick sugó írta: Ha egyféle szakemberből tíznél több van (a kapusedzőket és segédedzőket egybe kell számolni), együttműködési gondok léphetnek fel közöttük, ami negatív hatással lehet a csapatszellemre, a pénzügyekre, vagy akár edzést is veszíthetsz miatta.
Nekem ugyanez volt mondom, rosszabb tapasztalattal. A következő edződ jó legyen, ha nincs pénzed csapnivaló vezetői képességgel. Hajrá! Meccset játsznuk később!ElBartimaeus írta:Kabekabe! Akkor lehet felfogadok még pár kapuedzőt!Most vettem egy 17 éves középszerű kapust 200-ért!
Az edzőm középszerű és földöntúli tapasztalata van!
bowlinggolyo írta:Ez hülyeség amit írtál mivel nekem éppenséggel 9 kapusedzőm van és 2 segédedzőm és semmi bajuk nincs + az erőnlét sem esik olyan gyorsanGuardiola írta:Ha kapusokat edzel 9 kapusedző és egy segédedződ legyen se több se kevesebb
Csak éppenséggel kimaradhat edzésed. Kár azért kockáztatni, lehet, hogy észre sem veszed és kimaradt az edzésed, szóval lehetséges, hogy már előfordult.Hattrick sugó írta: Ha egyféle szakemberből tíznél több van (a kapusedzőket és segédedzőket egybe kell számolni), együttműködési gondok léphetnek fel közöttük, ami negatív hatással lehet a csapatszellemre, a pénzügyekre, vagy akár edzést is veszíthetsz miatta.
Ez hülyeség amit írtál mivel nekem éppenséggel 9 kapusedzőm van és 2 segédedzőm és semmi bajuk nincs + az erőnlét sem esik olyan gyorsanGuardiola írta:Ha kapusokat edzel 9 kapusedző és egy segédedződ legyen se több se kevesebb
Azért ennyire nem vagyok gazdag!Guardiola írta:
Középszerüt nem éri meg edzeni, ahogy a középszerű edző is túl gyengeSzerintem megfelelő edzőt igazolj és ha kapust edzel (kezdésből jó választás) akkor jó kapusokat vegyél (2db 17-18 évest) esetleg megfelelőt szintlépés előtt tsi-ből formából nagyjából be lehet lőni, hogy mikor lépik. (nekem sikerült első edzésen lépett a 18 éves és egy napos kapusom
)
Ha kapusokat edzel 9 kapusedző és egy segédedződ legyen se több se kevesebb
Középszerüt nem éri meg edzeni, ahogy a középszerű edző is túl gyengeElBartimaeus írta:Kabekabe! Akkor lehet felfogadok még pár kapuedzőt!Most vettem egy 17 éves középszerű kapust 200-ért!
Az edzőm középszerű és földöntúli tapasztalata van!
Barátságosat nem tud még az ifi csapatom játszani, talán túl friss még a dolog. Szeptember 18-án lehet majd az első ilyen meccsem.
Mikor kezdődik a szezon?
Kihívtalak kupaszabályokkal és nálatok lesz a mérkőzés (több szurkolód van)ultrasur írta:Valaki egy bari meccs?
THC-the hero club- (585329)
Hát ha nincs pénzed akkor szerintem remek kiadáscsökkentő-módszer az ificsapat megszüntetése(nekem még noodle tanácsolta, amugy játszok veled bari meccset, ificsapat: kiskabekabe, nagycsapat(ha csak ez alapján találnád meg: kabekabe FC), most indítottam el újra mivel van pénzem. Igen könnyebben beilleszkedik, meg ilyenek. Egyébként az igazolásokkal én is így szívtam megElBartimaeus írta:Barátságos meccset szívesen játszik az ifi csapatom!![]()
Meg egy kérdés: a csapat összhangot az segíti, ha nem bajkeverő, meg balhés fickót veszek, hanem mondjuk szimpatikusat? Mert ahogy elnéztem az még sokat segít a csapat játékán.
Na, kösz a tanácsokat!MichaaBee írta:ElBartimaeus írta:Na, ezt a fiatalt veszek, idősebbet eladok, lehet alkalmazni fogom.
Én pont fordítva csinálnám.Ha csak a csapatot erősíteni veszel játékosokat, akkor idősebbet jobb venni, mert olcsóbbak. (Viszont ügyelj, hogy a tapasztalatuk legalább megfelelő legyen.)
Edzeni szerintem mindig 17 éves megfelelő játékosokat vegyél.ElBartimaeus írta:Ja, meg nagyon fiataloknál milyen érték alatt nem érdemes vásárolni? (Pl megfelelő átadásút megéri megvenni? Mennyit fog fejlődni kb?)
ElBartimaeus írta:Na, ezt a fiatalt veszek, idősebbet eladok, lehet alkalmazni fogom.
Edzeni szerintem mindig 17 éves megfelelő játékosokat vegyél.ElBartimaeus írta:Ja, meg nagyon fiataloknál milyen érték alatt nem érdemes vásárolni? (Pl megfelelő átadásút megéri megvenni? Mennyit fog fejlődni kb?)
Edzésgygerike írta:Hol lehet edzőt venni??
Úgy látom nemrég kaptad meg a csapatodat szóval tanácsok:ElBartimaeus írta:Hattrick
Szerintem a középpályán a játékszervezés a legfontosabb. Az határozza meg a labdabirtoklásodat, azaz a támadásaid számát. Ha ez megvan akkor jöhet az átadás, ezt a teljes csapat kapja és a legtöbb taktika alapjául szolgál. Szóval ha a játékszervezésed tényleg gyengébb, akkor először annak az edzését ajánlom.ElBartimaeus írta:Itt játszok
Nem vagyok a legerősebb, de remélem el tudok érni egy rendes eredményt, valahol a közepét, esetleg egy 3. helyet szeretnék megcsípni. Ha ez sikerülne, akkor jövőre szeretnék feljutni.Am, ha valaki netán szeretne nekem segíteni, akkor vehetne tőlem játékosokat!
![]()
Most túl sok fölösleges van és kevés hasznos, mind a mellett nincs pénzem jobb játékosokra, mert amire érdemes rámozdulni azok már drágák, az is meglepett, hogy egy ügyesebbet tudtam szerezni.
Sok munka van még ezzel a csapattal. Milyen edzést érdemes csináltatni egy viszonylag erős középpályával, tűrhető csatársorral és (egyelőre) gyengébb védelemmel (ahol a gyengébb középső tagnak a védekezése "jó")? Játékszervezés, esetleg átadás? Ahogy elnéztem ez a kettő az, amelyik talán a legjobban kell a játékhoz alapvetően, de nem tudom, hogy melyik a kicsit hasznosabb. Átlagosan a játékszervezés a kisebb, ha ez számít valamit.
Szerk.: ez kimaradt, az FC Puvolett a csapatom!