Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt nincs összpontszám.Tocy írta:Csak azt nem látom, hogy mi hány pontot ér...de gondolom még nem ébredtem fel
Még sok van hátra, most az a lényeg, hogy összejöjjenek az emberek és a szabályok letisztázódjanak.Tocy írta:Én regeltem, de nem vágom mi hogy van, NBA fantasyt még nem toltam sose. Valaki elmondhatná, hogy hogyan érdemes húzni ( az NBA-t azért vágom)
Bob_Marley írta:
Na szóval egy gondolatmenet:
Én jövőre 9-10 kategóriát hagynék meg illetve a csapatlétszám FA felvásárlást is alakíthatnánk, erre is majd kifejtem miért
És tudom messze a vége, de már kikívánkozik belőlem
Szóval amiket meghagynék kategóriák :
FG%, FT% 3PTM, Pontok, rebound, assist, steal, blokk, TO
esetleg ha van olyan, hogy +- kategória akkor azt beklerakni, illetve személyi hibák vagy percszámok is érdekesek lehetnek!
Miért lenne ez érdekesebb??
Mert így pl felértékelődne olyan emberek szerepe akik kevésbé pontdobók!
Legalábbis így látom, mivel a magas embereknek is lenne értéke, FG% tekintetében meg pattanók blokkok tekintetében!Ez már 9 kategóriából 3!
Jelenleg azt látom, hogy pl blokkoknak szinte jelentősége sincs, hangsúly a szintén van, de Ibaka hiába blokkol 3,5-et én Fariedom többet ér (jelenleg, de miután Karl is megmondta neki is tetszik, s játszatja...), pedig sima FA-s, de alapvetően FA-ról jelenleg belehet szedni olyat, aki 60-70%ban hoz egy Ibaka-t, sőt ha guardot hozol, agyonveri STATISZTIKAILAG!!!!!!
Mert jelenleg ha vannak agyatlan kőbunkó játékosaid azok sok esetben aranyat érnek!Pl nálam Frye
Ha GM lennék páros lábbal raknám ki a csapatomból, de jelenleg fantasyban más a helyzet!
Persze összességében teljesen mindegy, mert ha gyenge játékosaid vannak, akkor gyenge maradsz, de felvetődik a kérdés mi számít gyenge játékosnak????
Amire én gondoltam felállás ott lenne jelentősége, hogy ne csak shooterek legyenek, hanem hasznos emberek, akik lehet nem fognak 10 szer kosárra dobni, de szednek 10 pattanót!Jelenleg azt látom az assist, pattanó, labdalopás, blokk, TO kategóriák "jelentéktelenek"!Mert nyilván számít ki mennyire van benne a rotációban, de sima csere emberek FA-ról hozzák ezeket a kategóriákat!
Na Peace békesség, csak kiírtam magamból a dolgokat
És stratégiai szempontból ha gyenge csapatod van, jobban jársz ha, próbálod összeszedni a shooterekt!Mert pont rádobás 3 pontos egyéb katógiárkból több van!Én is hagyom a pattanót, assitot mert minek???
Még egy példa ki a jobb Rondo vagy Young????
Nekem ha valaki azt mondja Nick Young először agyonveremmajd kinevetem, s mutatok neki pár NBA mérkőzést!!!!
És statisztikailag jelenleg Nick Young agyonveri Rondot, ezért nem értettem, hogy pl anno miért mondtad te is, hogy Young jobb mint Marion????Nem tudom melyik galaxsiban jobb, de mostmár értem miért mondtátok
Rondo féléknek, vagy még írhatnám lealacsonyodik a szerepük, pattanózó assitoló labdalopó emberekt lehet találni FA-n!
A következő idényre ez a legfontosabb megbeszélni való, a normális kategória elosztás, hogy legyen értéke a pattanózó, assistoló embereknek.Bob_Marley írta:
Előz gondolatmenetre visszatérve vegyük azt, hogy van a 9 kategória!
FG%:Egyértelműen magas emberek a jobbak, nagy okosság kell hozzá , közelebb vannak a gyűrűhöz
FT% ez a guardoknak kedvez, de azért magas emberek között is vannak nem fakezűek!!
3PM ez is guardoknak kedvez
Pont: ez megmondhatatlan![]()
Rebound:magasak
Asisst:guardok
steal:guardok:
Blokk magasak:
To(itt meg a guardok több labdát adnak el, így a magasak ebben jobbak
Összesítve 4-4 és egy kakukktojás kategória
+- kategóriával lehetne díjazni a hasznosságot, persze aki jobb csapatban van nagyobb eséllyel jobb ebben a katgóriában, de ezt kompenzálná a fault valamelyest és a percek száma!
De mondok egy olyan példát, amit tegnap láttam, s majdnem megfejeltem a képernyőt!
Royal Ivey 17 perc alatt rádobott 4szer, s faultolt 3at ezen kívül semmi, 0 minden kategóriában, de a +--t tessék nézni +23!!!!És baromi okosan, s hasznosan játszott!Lehet mondani lutri a +- kategória, de pl egyénileg nézve a kedvenc kategóriám, az mutatja a legjobban mennyire vagy egyénileg fontos a csapatodnak!Az az első amit megnézek egy boxscore-ban mindig
De ha már előzőleg belekezdtem, azért írtam le ezeket, hogy közösen tanuljunkLegfőképpen jövőre nézve
És elnézést ha valakinek ezzel "lelepleztem" az ütőkártyáit
De idén iszonyat sokat jelentenek a pont kategóriák!
Irreálisan sokat!
Már ezzel is megvagyok. Hatalmas változtatással ezúttal, saints0827 néven.Xanthor írta:De a ligához még nem csatlakoztál, szóval hajráfcbarca0827 írta:Én amúgy is regisztrálva voltam, szóval én megvagyok.
Regisztráció után ide csatlakozzatok:Eazzy írta: Mondjuk lassan jó lenne ha mindenki jelezné, hogy regelt-e nfl.com-ra, illetve a pontos szabályokat akkor a cserélgetésről írd be Xanthor, illetve mondjuk a liga név stb sem ártana. Nem biztos, hogy holnap ráérek csapatot babrálni. A meccsek meg kezdődnek.
De a ligához még nem csatlakoztál, szóval hajráfcbarca0827 írta:Én amúgy is regisztrálva voltam, szóval én megvagyok.
Mondjuk lassan jó lenne ha mindenki jelezné, hogy regelt-e nfl.com-ra, illetve a pontos szabályokat akkor a cserélgetésről írd be Xanthor, illetve mondjuk a liga név stb sem ártana. Nem biztos, hogy holnap ráérek csapatot babrálni. A meccsek meg kezdődnek.Xanthor írta:Nem hiszem, hoy ez korlátozás lenne, szerintem a pad alapból arra van, hogy tartalékok legyenek rajta, akiket be tudsz tenni, ha a kezdőből valaki rosszabb formában van vagy sérült. Ha nem így lenne, akkor ennyi erővel 15 kezdőjátékossal is játszhatnánk.Slither írta:Mindjárt beregelek NFL-be, bár én a cserélgetés mellett vagyok, nem szeretem a korlátozásokat.
Szerk.: NFL-en van pick 'em beépítve a ligába?
Pick 'em alatt azt érted, hogy a heti meccsek győzteseire tippelünk? Külön a ligában nincsen, de ha igényled csináltam egy ligát rá.
http://challengegames.nfl.com/pickem
Liga neve: EuroBarca Pick 'em
Jelszó : eurobarca
Mi a probléma pontosan?Cumbee írta:Engem szivat az nfl.com, szal nem tudtam beregelni. Holnap próbálkozom tovább.
[auto_cenzúra].Xanthor írta:Mi a probléma pontosan?Cumbee írta:Engem szivat az nfl.com, szal nem tudtam beregelni. Holnap próbálkozom tovább.
Nem hiszem, hoy ez korlátozás lenne, szerintem a pad alapból arra van, hogy tartalékok legyenek rajta, akiket be tudsz tenni, ha a kezdőből valaki rosszabb formában van vagy sérült. Ha nem így lenne, akkor ennyi erővel 15 kezdőjátékossal is játszhatnánk.Slither írta:Mindjárt beregelek NFL-be, bár én a cserélgetés mellett vagyok, nem szeretem a korlátozásokat.
Szerk.: NFL-en van pick 'em beépítve a ligába?
Mi a probléma pontosan?Cumbee írta:Engem szivat az nfl.com, szal nem tudtam beregelni. Holnap próbálkozom tovább.
Persze, be lehet azt is állítani.Cumbee írta:És azt is meg tudod, hogy az első legyek a waiver list-en?:D:D:D
Nem nagyon ment át amire céloztam.Tocy írta:Ha rájön a hígfosás, akkor azt megszívtad, ennyi. Mégis milliószor korrektebb, mint az, hogy kicseréled forduló közben.