A sorsolást valaki megcsinálná a jelentkezők alapján, a meccseket megbeszélnénk msn-en, aztán neten lejátszanánk, az eredményeket meg ide a fórumra berínánk/nyitnánk neki egy új topic-ot, és rendesen tabella is lenne.
Nos mit szólnátok hozzá?

becsúszni a space-el kell(legalább is a demóba azzal kellet)de én az A-val szoktam!Ronaldinho&Barca írta:Átállítottam egy két alap gombot, amit már tavalyiból megszoktam(passzolás, lövés, sprint stb...), de hiába, sehol se találom.szajko írta: A mostani újj kezelőfelületet hasnálod vagy esetleg magadtól állítottad át?Nem tudok embert fogni és becsúszni főleg.
Nem tudod esetleg, hogy lehet beállítani?
Mikor állítod át akkor a jobb oldalt van 4 lehetőség kapus kihozás,becsúszás,sima szerelés és a 4. asszem emberváltás na mind1 ott van ....azokra is nyugodtan rámehetsz azok azok a másodlagos dolgok azaz amikor nincs nállad a labda....Ronaldinho&Barca írta:Átállítottam egy két alap gombot, amit már tavalyiból megszoktam(passzolás, lövés, sprint stb...), de hiába, sehol se találom.szajko írta: A mostani újj kezelőfelületet hasnálod vagy esetleg magadtól állítottad át?Nem tudok embert fogni és becsúszni főleg.
Nem tudod esetleg, hogy lehet beállítani?
Átállítottam egy két alap gombot, amit már tavalyiból megszoktam(passzolás, lövés, sprint stb...), de hiába, sehol se találom.szajko írta: A mostani újj kezelőfelületet hasnálod vagy esetleg magadtól állítottad át?
A mostani újj kezelhetőséget használod vagy esetleg magadtól állítottad át?Ronaldinho&Barca írta:Hogyan lehet ebben az új fifában becsúszni? Vagy embert fogni, ill. szerelni? Sehogy se tudom beállítani.Amúgy elég jó kis játék lett.
szajko írta:Magyarítás egyenlőre nincs,de holnap kiadják magyarul egészbe és újra csak le kell töltened vagy asszem talán hétfőn lesz külön magyarítás hanggal együtt!Lampiao írta:Sziasztok!!!
Ébn letöltöttem a Fifa 2009-et de sajnos nem magyar... Valaki meg tudná mondani, honnan tudnék letölteni magyarítást? Ja! És ha letöltök akkor a speakerek is magyarul fognak beszélni vagy olyat nem lehet hozzá letöltni mi a hangot is megváltoztatja?![]()
Köszönöm előre is!!!
Magyarítás egyenlőre nincs,de holnap kiadják magyarul egészbe és újra csak le kell töltened vagy asszem talán hétfőn lesz külön magyarítás hanggal együtt amit nem tart sokáig megvárni!Lampiao írta:Sziasztok!!!
Ébn letöltöttem a Fifa 2009-et de sajnos nem magyar... Valaki meg tudná mondani, honnan tudnék letölteni magyarítást? Ja! És ha letöltök akkor a speakerek is magyarul fognak beszélni vagy olyat nem lehet hozzá letöltni mi a hangot is megváltoztatja?![]()
Köszönöm előre is!!!
http://isohunt.com/torrent_details/5124 ... ab=summaryrszergej írta:Hali tudna vki mondani vmit honnan tudnám letölteni a crack filet. Letöltöttem egy rar-t de vmi kódot kér, ahhoz hogy kitudjam csomagolni a.
Előre is kösz.
Fifa 09gyuri03 írta:mihez kell neked a crack?? a fifa 08-hoz??rszergej írta:Hali tudna vki mondani vmit honnan tudnám letölteni a crack filet. Letöltöttem egy rar-t de vmi kódot kér, ahhoz hogy kitudjam csomagolni a.
Előre is kösz.
mihez kell neked a crack?? a fifa 08-hoz??rszergej írta:Hali tudna vki mondani vmit honnan tudnám letölteni a crack filet. Letöltöttem egy rar-t de vmi kódot kér, ahhoz hogy kitudjam csomagolni a.
Előre is kösz.
Amúgy ha a sima rar-ra jobbklikk>extract here.../kibontás ide...Aprieto írta:Szerintem ugyanígy szedtem le én is....
Van egy sima x.rar. Aztán x.r00 x.r01 .......... x.r48. Csak sajátgépen látod 30-tól felfelé más formátumunak, az rar fájl mind. Szal az egészet kell kijelölnöd.
Ha nem megy, akkor passz