2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
yahooXzibit25 írta:Azt szeretném kérdezni h ti nba-s fantasy játékkal hol játszotok?
előre is köszi
Nem azért, de én voltam az egyetlen, aki mondta, hogy bármikor jó neki a draft, mindenki más meg már le akarta tudni hamar. Slither ugye amcsiban nyomja már gondolom. Szóval nah, ez nem az én hibámCumbee írta:Én már draft előtt szóltam, hogy mindenért te leszel a hibás. Akkor most kezdjük is: rohadj el Eazzy!!Eazzy írta:Elkezdődtek a preseason meccsek!
Ryan Matthews rögtön kulccsonttörést is szenvedett, 4-6 hét kihagyás jön neki, nem biztos, hogy 100%-os lesz a szezonkezdetre...(ugyi milyen jó, hogy ilyen hamar draftoltunk?)
:D
Amúgy viccet félre téve tök jó, hogy volt 1 jó és 3 [auto_cenzúra] futóm. Most van egy sérült és 3 [auto_cenzúra] futóm.:D:D
Én már draft előtt szóltam, hogy mindenért te leszel a hibás. Akkor most kezdjük is: rohadj el Eazzy!!Eazzy írta:Elkezdődtek a preseason meccsek!
Ryan Matthews rögtön kulccsonttörést is szenvedett, 4-6 hét kihagyás jön neki, nem biztos, hogy 100%-os lesz a szezonkezdetre...(ugyi milyen jó, hogy ilyen hamar draftoltunk?)
Majd küldhetsz ilyen videórészleteket, ahogy spanolsz a fantasy csapatod sztárjaivalSlither írta:Majd megnézek élőben egy pre-season meccset itt NY-ban, aztán majd belevetem magam a dologba.mademan írta:picit leült a fórum! úgy látom a draftnak már nincs hatása, tradelni meg korai! szval gondolom mindenki a traning camp jelentéseket olvassa
Majd megnézek élőben egy pre-season meccset itt NY-ban, aztán majd belevetem magam a dologba.mademan írta:picit leült a fórum! úgy látom a draftnak már nincs hatása, tradelni meg korai! szval gondolom mindenki a traning camp jelentéseket olvassa
1. Tavaly én megvettem Messikét, de akkor csak 33 volt szezon elején, aztán fel is ment 50-re kb.Game90 írta:Van olyan idióta, aki behúzza Messi-t? A fél átigazolási keret elmegy rá, a többiek meg max. ilyen JdS-félék lehetnek.
GT!
Most mennyien vannak ebben a ligában?
Legelőször betettem Messit és Ronaldot, aztán mást senkit sem tudtam. Elég nehéz csapatot összerakni, eddig nekem nem is jött össze.Game90 írta:
Van olyan idióta, aki behúzza Messi-t? A fél átigazolási keret elmegy rá, a többiek meg max. ilyen JdS-félék lehetnek.
Valahogy így vagyok én iskanty írta: La Ligaról valaki írhatna pár szót (olvassak utána, de jelenleg lusta vagyok), bepillantottam volt, de nem igazán tetszik. Viszont ha többen összejövünk, akkor megyek oda is (nyerni).
Bob_Marley írta: Nálam alap Game előtt kell végezni (egyszersmind ez bajnoki címre is feljogosíthatnamiután ő az első számú kiemelt a tavyliból kiindulva).
Gareth Tello írta: szerk.: A célom, hogy megelőzzelek téged, Kantyt, Game-t, meg VEB-et, ha méltóztat egyáltalán regelni.
Már most látom, hogy fincsi lesz ez az idénykanty írta: Célom megverni Téged és Csabit.![]()
Bob_Marley írta: Captain Kobe fontos clutch szituációban miután jól jött ki egy screenből, fadeawayel megpróbálkozott, de faultolták közben, amit a sporik nem vettek észre, viszont a dobás után Bnyum vissza putbackelte így a Lakers must win szituációban diadalmaskodott, pedig Bryant low FG-s volt egész este, de szerencséjükre mint a példa is mutatja sok second chance pontot értek el.
Annyiban más, mint a PL-es, hogy 100-ból csak 11 embert kell összehozni, viszont így drágábbak a jó játékosok, pl. Messi 47.01 jelenleg.kanty írta:La Ligaról valaki írhatna pár szót (olvassak utána, de jelenleg lusta vagyok), bepillantottam volt, de nem igazán tetszik. Viszont ha többen összejövünk, akkor megyek oda is (nyerni).
Mintha kanty már nyert volna egy-két fantasy ligát a tavasszal.Bob_Marley írta:Először is Game volt a bajnok ez neki szólt, de kanty meg már NostradamusElőbb nyeri meg Novák Laci a 100 méteres síkfutást Olimpián, mintsem kanty fantasy ligát nyerjen
Nem vagyok nagyképű, csak realista
![]()
(értsük a vicceket
)
De lesz, Sanyi.Bob_Marley írta:La Liga nem lesZ????Az talán jobban menne, ott jobban ismerem az embereket(már előre magyarázkodok
)
Krul, Cabaye, Ba, ez három Newcastle-játékos, nem?Bob_Marley írta:Bent vagyok én is
Majd röviden szabályok mik??Gondolom hasonló mint az EB játék, de lusta vagyok megnézni, úgyhogy majd a bajnok ha lenne pár perce írja le wuzzup
Csapatom:
Krul-Szczesny
Shawcross-Kompany-Walker-Koscielny-Williams
Yaya Toure-Britton-Silva-Sinclair-Cabaye
Ba-Suarez-Pogrebnyak
Amúgy miért van az, hogy 3 Newcastle játékost nem engedett választani, de 3 cityt igen???
ezen lehet változtatni ugye, mert ha nem akkor Kenny Britt a nyakamon marad...Xanthor írta: Vannak bizonyos játékosok (a top játékosok) mindenkinél akiket nem tudsz cutolni, hogy ne lehessen lecserélni a csapaotot teljesen, a váza maradjon meg. Ezt a listát a PlayersCan't cut list alatt tudod megnézni.
Köszi, hogy megelőlegezed nekem a bajnoki címet, ezért egy percre elfelejtem, hogy Boston és Djokovic fan vagy.Bob_Marley írta: ...a bajnok ha lenne pár perce írja le wuzzup
Bent vagyok én isGame90 írta:Beléptem én is, de elsőre annyira szánalmas csapatot sikerült összeállítanom, hogy szerintem csak 4-5 fog megmaradni a rajtig. Egyébként a tavalyi kedvenceim közül párnak sajnos megemelkedtek az értékei és így felborult minden![]()
GK: Szczesny, Cerny
Def: Kompany, Lescott, Walker, Koscielny, Simpson
Mid: Hazard, Ben Arfa, Sinclair, Moses, Britton
F: Demba Cissé, Welbeck, Graham
TényBob_Marley írta:Ez egy kitalált mondat volt részemrőlÉrzékeltetve, hogy érthető persze, csak fura ilyet így összeolvasni ennyire eltúlozva s legfőképpen mikor az angol kifejezés van magyar ragozásban.Putbcakelte
Én szerintem ennyit nem szoktam így összeírni, de pl látod te is elchokerkedte-t akartál írni
Mennyire hülyén hangzik már.
Na de nyelvtan óraCsak a bereachelni 15ikre is olvasni bántotta a szememet.