2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alap edzővel semmireMaxK írta:Ahogy Guardiola ist tanácsolta, illetve ahogy régen is tapasztaltam. Most "kezdőként" vettem két kapust, 40.000eFT-be került. 20.000 maradt. Szóval szerintetek milyen edzőt alkalmazzak, ennyiből? Illetve, alap edzővel mire megyek?
sztem meg én is ekörül vettem de nekem magasabb volt a pontrúgása(remek)davi10 írta: 40 000 étr megérte?
Remélem azért nem a szombati bajnokin már fiatal kapust akarok edzenibowlinggolyo írta:Kb de lehet h 1 hét is lesz majd meglátodGuardiola írta:Újra regeltem, mennyi időt kell mostanában várni a csapatra 2-3 nap?
Kb de lehet h 1 hét is lesz majd meglátodGuardiola írta:Újra regeltem, mennyi időt kell mostanában várni a csapatra 2-3 nap?
KihívtalakRonaldinho&Barca írta:Amúgy ifi barihoz valakinek van kedve?
Fc. Catalunya (1648022)
kihívtalak.CFirpo3 írta:Valaki egy barit?
Más: Holnap lesz 1 éves a csapatom!![]()
![]()
"2008-08-11
A klubban tulajdonosváltás történt, CFirpo3 vette át az irányítást, és a csapat új neve Charlie Firpo Football Club lett. "
Meg kell ünnepelni egy gólgazdag meccsel az évfordulót...
nálam az előző barátságos meccsen volt hasonló a szitu. egyik haverommal játszottunk és vezettem 4-0 ra amikor is jött a félidő és a végeredmény 4-4 lett.kudu írta:na, 4-4et játszottam, ezzel újra visszaestem kieső pozicióba, mert rosszabb a gólkülönbségem
úgy lett 4-4, hogy vezettem 3-0ra