Eazzy írta:Xanthor te meg kielemezhetnél engem pls!

Hú, na nézzük
1. LeSean McCoy
Top 3-4 játékos volt, ki kellett ott húzni, tudod ezt te is, nincs mit magyarázni
2. Larry Fitzgerald
Én vele kicsit szkeptikus vagyok (vagy nem is vele feltétlenül, hanem a Cardinalsal) persze így is 2. vagy 3. legjobb WR, a 2. körben én nem húztam volna ki, hanem inkább futót húztam volna újra, de a 3. körben meg el tudtad hozni még McFaddent, tahát kicsit lényegtelen is.
3. Darren McFadden
Előbb említettem, hogy ő jó pick volt nagyon a 3. körben, főleg ha elkerülik a sérülések végre.
4. Demaryius Thomas
Nála nagy kérdés lesz Manning milyen formában tér vissza, hogy dobja majd a mély labdákat, de alapvetően őt is jó picknek tartom, volt 2 jó futód már, top TE, QB nem volt már és az egyik legjobb volt a WR piacon még. Jó lesz ő is.
5. Hakeem Nicks
Jó pick ő is, bár Cruz szerintem jobb lesz a Giantsből, de ő nem is volt már bent.
Eddig nem sok kritika volt

Az első 5 köröd neked sikerült talán a legjobban.
6. Robert Griffin III
Na ez elég kockázatos, ahogy te is írtad, de szerintem is jó számokat fog hozni. Viszont a 6. körben nem draftoltam volna, ez nagyon korai rá szerintem. Itt bent volt még Matt Ryan, biztosabb lett volna szerintem ő és RG3-t behúzni egy korai backupnak a 9. kör körül.
7. Jeremy Maclin
Nem rossz pick, de itt a helyedben már inkább egy jó 3. számú futót húztam volna. Ez kicsit rá is nyomta a bélyegét a következő pickedre.
8. DeAngelo Williams
Ezt rossz picknek tartom, főleg mert az előző körben még sokkal jobb futókat tudtál volna húzni, de itt is tudtál volna 1-2 jobbat (igaz utána McGaheet ki is húztad a jobbak közül, de lettek volna rajta kívül is még).
9. Willis McGahee
Manninggel nyílván kevesebbet fog futni, de jó számokat hozhat így is. A 9. körben nagyon jó pick.
10. Justin Blackmon
Itt sokkal jobbat is húzhattál volna, a Jaguarsban egy újonc elkapó, hát nem tudom. Ráadásul kicsit balhés is a srác, volt letartóztatva, lehet eltiltják (bár ezt nem tartom valószínűnek) és még alá sincs írva a szerződése, ami nyílván alá lesz, de akkor is. Cáfoljon rám, de ezt itt pazarlásnak érzem.
11. Brandon Pettigrew
Ahhoz képest milyen későn húztál TE-t, ő abszolút jó, nem sokkal gyengébb, mint a jó pár körrel előtte kimenők, úgyhogy ez téged igazol.
12. Jacob Tamme
Rögtön, egy másik TE, én biztos nem őt húztam volna a még bent lévők közül, de újra együtt Manninggel, 2010 elfogadható szezonja volt, de az a Colts offense jobb is volt, mint ez a Broncos. Nem tetszik ez, voltak jobbak.
13. Mason Crosby
Előre hoztad 1 vagy 2 kört, viszont így kivitted a véleményem szerint 2. legjobb rúgót. Ez jó.
14. Andy Dalton
Jó rookie szezon, vannak jó célpontjai, bőven jó backup.
15. Detroit
Nem is tudom, hogy maradtak bent az utolsó körig, ez itt nagyon jó azt nézve, hogy a legtöbb helyen top 3 - top 5-be teszik.
Összességben a backup futókból kicsit gyenge vagy, és Blackmon miatt a backup elkapók se jönnek be (persze Maclin jó).
Azt nem tudom a yahoo projections miért húz le most ennyire

Illetve részben igen, RG3-t nagyon alábecsüli szerintem.
Na így gyorsan ezek a gondolatok ugrottak be
Slither írta:
Meg az én draftomat + a többiekét is.

Óhh

Rendben, de csak holnap, most kicsit hulla vagyok már. Amúgy Eazzy elég jól megtette szerintem, de ha igény van rá szívesen