2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Holdoutot tudtam mit jelent, van NBA-ben is, de az oka nem volt tiszta, milyen gondok vannak a szerződésével???Hosszabbítás előtt van vagy mi???Tocy írta:Azt jelenti a holdout, hogy bszik edzeni, mert gondok vannak a szerződésével, konkrétan nem kapja meg a kért szerződést, pedig ő a franchise arca, nélküle kb 0-16-tal zártak volna. Lehet, hogy meccseket is fog mulasztani...
szerk.: egyébként ez igen hasznos: http://bowl.hu/szotar?betu=H
Ez mit jelent?Eazzy írta: - MoJo holdoutol egyelőre hivatalosan. Már előzetesen is neccesnek tartották a szezonját, mert brutál mennyiséget teljesített az elmúlt években, most pedig biztosan kihagyja a teljes TC-t, ami csak rátesz egy lapáttal. Bár nem valószínű, de nem elképzelhetetlen, hogy kihagyjon meccset is. (érdemes a backup RB-re itt figyelni)
Vannak bizonyos játékosok (a top játékosok) mindenkinél akiket nem tudsz cutolni, hogy ne lehessen lecserélni a csapaotot teljesen, a váza maradjon meg. Ezt a listát a Playersmademan írta:a yahoo miért nem engedi néhány játékosnál hogy kirakd őket a keretből?
(lehet én vagyok béna de nem tudok rájönni)
Kicsit megkésve ugyan, ne haragudj, de itt az én véleményem rólad:mademan írta:valaki mondjon már véleményt az én csapatomról is!
plíz
Neked nem tudok mit ajánlani, pedig szívesen tradelgetnékBob_Marley írta:Én is beszállnék GameÉn igazából egy elkapót keresnék, csak ugye a szezon még messze, de ha valaki tud valami "párszázas ajánlatot" meghallgatom szívesen
Na most jutottam csak gép elé. Hát annyit gondolok, hogy nem tudom. Egyelőre a nevek amiket bedobtál nálam úgy hangzanak, hogy x1, x2, x3. Egyikről sem tudok semmit.Game90 írta:Majd 1-2 héttel a szezon előtt visszatérhetünk erre, addig még sok minden történhet, egyelőre nem akarok mozgolódniTocy írta:Cumbee, átveszem az egyik QB-d, meg Mathews-t, adom érte Turnert és Michael Busht!Egy kiváló futóért kapsz egy szintén jót és egy átlagosnál jobbat, 3 QB úgyse kell neked! Majd azt a QB-t elcserélem Game-mel Boldinért...Deal?
Vagy Cumbee, te mit gondolsz erről a cseréről?
Szerk.: Bob, már vártalak, te vagy a nagy cserélgetősMajd összehozhatunk valamilyen cserét.
Majd 1-2 héttel a szezon előtt visszatérhetünk erre, addig még sok minden történhet, egyelőre nem akarok mozgolódniTocy írta:Cumbee, átveszem az egyik QB-d, meg Mathews-t, adom érte Turnert és Michael Busht!Egy kiváló futóért kapsz egy szintén jót és egy átlagosnál jobbat, 3 QB úgyse kell neked! Majd azt a QB-t elcserélem Game-mel Boldinért...Deal?
Hú, na nézzükEazzy írta:Xanthor te meg kielemezhetnél engem pls!
ÓhhSlither írta: Meg az én draftomat + a többiekét is.
Beléptem én is, de elsőre annyira szánalmas csapatot sikerült összeállítanom, hogy szerintem csak 4-5 fog megmaradni a rajtig. Egyébként a tavalyi kedvenceim közül párnak sajnos megemelkedtek az értékei és így felborult minden
Kicsit megkésve, de köszi az elemzést, neked is TocyEazzy írta:Na Game:
Köszi az elemzést. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy látszik-e az összevisszaság a pickeken ami a fejemben volt, ezek szerint igen.Eazzy írta:Na akkor lássuk Cumbeet
Ez alapján bizakodó vagyok. A WR sorommal egyébként ha ez a 2 ember hozza magát elégedett leszek, RB nagyon kell majd, de azért van 3 használható QB-m, hogy az egyikért cserébe hozzak egy kezdő RB-et.VINCENT BROWN, CHARGERS
Vincent Jackson is in Tampa, Antonio Gates is aging, Robert
Meachem has never been anything close to a No. 1 receiver and
Malcolm Floyd is best suited as a complementary target. Brown has
potential for a breakout season with star QB Philip Rivers looking
for a bounce back. Remember, when you're targeting sleeper WRs,
look for young guys with elite QBs.
MALCOM FLOYD, CHARGERS
Floyd returned from a hip injury in Week 13 and was an elite receiver
over the final five games of the regular season, averaging 91.0
YPG and hauling in four touchdown passes during that span. With
the loss of Vincent Jackson in free agency, Floyd should have the
opportunity to see an increased target volume from quarterback
Philip Rivers over a full season. With elite per-target numbers over
the last four seasons (10.3, 10.5, 9.3, 12.2) and a quarterback that
led the NFL in yards per attempt from 2008-10, the pieces are in
place for Floyd to produce his first career 1,000-yard season.