2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát még se mininován se isohunton nicns fönt ps2-re szal vszeg még nem adták ki... esetleg hnap is megnézem, ha találok linket benyomom akinek kellDanka00792 írta:Nekemse, de az egész Fifa Hungary nemjön be.Fernando írta:Nemjön be a link.
Szerk.: Vagy de, csak nagyon lassan.
Nekemse, de az egész Fifa Hungary nemjön be.Fernando írta:Nemjön be a link.
Hát igen feltolhatnák már valameik magyar torrent oldalra. Szerintem konzolon sokkal jobb lett a demo mint pcn.(mind2-n toltam). boxon életszerűbb szvsz, több az extra(bíró, partjelző, nézők etc...). Áhítattal várom márpalesz77 írta:lehet, nekem xbox-om vanmár várom a játékot
az xbox-os játék tökre ugyanojan mint ps-re, szóval valóban jobb. amúgy valaki azt írta, hogy a pes-ben a mezek jobbak mint fifában:gergo9 írta:Gyurinho Ez azért nem így van a Fifa sokkal szebb PS3-on mint PC-n pont ma néztem a képeket PS-en vmi ultrabrutál ezt ugy mondom hogy játszottam a PC-s demóval. Klasszisokkal jobb a PS3-as grafika mint a PC-s gondolom az X360-as is jobb mint a PC-s.
Az a baj gyerekek, hogy nem olvastok.Tofi írta:háát sztem pc-re is pénteken jön!
Nem olvastad el amit irta, hogy szerintem grafikailag egy szinten állnak, a játékmenet pedig kinek hogy áll.Gyurinho írta:...
Mivel a konzolos fifákból vették át a grafikus motort ezért lett szebb a tavalyi PC-s játéknál ami még a PC-s régit használta több éven át mindig egy picit polírozgatva...Danka00792 írta:Szerintem semmivel sem lett jobb a grafikája a Fifa-nak mint a tavalyi (de aszem a grafika Pesben maradt, szal idei is) Pes-nél. Fü jobb a Fifa-ban az igaz, a Mez viszont Pesben szebb, arcok mindegyiknél meg vannak csinálva nagyon. Szerintem nem lehet kijelenteni hogy grafikailag jelenleg az egyik jobb mint a másik.Gyurinho írta:Ha játszottál volna a fifa demóval akkor láthattad volna hogy fifákhoz pesekhez képest milyen szép a grafikája ,milyen éles kidolgozott textúrák vannak a fűről és a játékosok arcáról nem is beszélve...
Torrent linket egyébként majd tolhatna valaki ha kijön, megköszönném.
Szerintem semmivel sem lett jobb a grafikája a Fifa-nak mint a tavalyi (de aszem a grafika Pesben maradt, szal idei is) Pes-nél. Fü jobb a Fifa-ban az igaz, a Mez viszont Pesben szebb, arcok mindegyiknél meg vannak csinálva nagyon. Szerintem nem lehet kijelenteni hogy grafikailag jelenleg az egyik jobb mint a másik.Gyurinho írta:Ha játszottál volna a fifa demóval akkor láthattad volna hogy fifákhoz pesekhez képest milyen szép a grafikája ,milyen éles kidolgozott textúrák vannak a fűről és a játékosok arcáról nem is beszélve...
Szerintem amit most mondtál az azért hülyeség mert az új fifa grafikai szempontból mindent maxra húzva simán felveszi a versenyt(ha nem jobb) mint konzolon...maxilopez írta:A demó sose jó. Bár ha pc-n toltad akkor nem is csodálkozomdanianevem írta:Nekem a 09 nem jött be...A demójával játszottam, de valahogy nem keltette fel az érdeklődésem... A 08 sem rosszabb ennél, csak a grafikája...(de az nagyon)
![]()
X-box vagy Ps ezeken van grafika is
A demó sose jó. Bár ha pc-n toltad akkor nem is csodálkozomdanianevem írta:Nekem a 09 nem jött be...A demójával játszottam, de valahogy nem keltette fel az érdeklődésem... A 08 sem rosszabb ennél, csak a grafikája...(de az nagyon)
Én ps3-ra redeltem. Szerintem elképzelhető, h Győrben is kapható már, csak meg kell érdeklődni.palesz77 írta:szergoka írta:Mai naptól kapható a Fifa 09 ps3-on és xbox 360-on és gondolom akkor pc-n is.!!!! Én már előrendeltem, és úgy néz ki, h holnap készhez is kapom. Persze ha pesti lennék már ma meglenne. Már várom nagyon!
csak pesten vagy mindenhol(győr)? amúgy te mire rendeltél?