Sajnos nekem rettentően sikerült a draft közepe, mert volt vagy három kör, amikor pont az orrom elől húzták ki akit akartam, ráadásul nem volt alternatívám se nagyon az adott posztra, így a stratégiámon pillanatok alatt kellett hármat is csavarni. Itt az én saját értékelésem:
1/4: Shady
Nem szorul magyarázatra, titkon reméltem, hogy a három top futó lecsúszik ide, mondjuk az, hogy Foster előttem ment ki, már nagyon meglepett, de Shadyt nagyon akartam, totál jó.
2/7: Larry Fitz
Itt én előzetesen úgy kalkuláltam, hogy Gronk/Graham kettős közül egy benn lesz, de se top5 QB, sem pedig Megatron és Fitz nem lesz, így könnyű dolgom lesz, de mivel benn maradt Larry, így muszáj volt őt húzni.
3/4: Darren McFadden
Itt én a top5 QB utániak közül akartam húzni, de valamelyik állatja már kör elején kiszedte Vicket

Alapból úgy indultam, hogy első három körben csak 1 RB-t húzok, de hát McFadden idáig hogy a jóistenbe csúszott azt nem értettem, ez is olyan volt, hogy nem hagyhattam benn. Így szerintem nekem van a legjobb RB párosom most.
4/7: Demaryius Thomas
Itt én Julio Jonest akartam, de Xanthor kiszedte, mint előtte én előle McFaddent, gyakorlatilag egymás draftját csesztettük, mivel mindketten ugyanazt eszeltük ki...szóval úgy voltam vele, hogy szedek egy olyan WR-t, akinek jó nagy upsideja van, mert merész ember nyerhet csak fantasyt, így bepróbáltam, szóval remélem Manning szétdobálja idén
5/4: Hakeem Nicks
Megintcsak olyan pick, hogy előttem Slither húzta ki Romot, az utolsó QB-t, akiért első 5 körös picket adnék, ez megint nagyon felborította a rendet...szóval húztam Nickset, aki kenterbe fogja verni a harmadik körben kihúzott Cruzt
6/7: RG3
Alapból soha nem húztam volna 8. körnél hamarabb őt, de amennyit reacheltek itt az emberek féltem, hogy az utolsó meglepi emberem ki fog menni idő előtt, ráadásul RB és WR corpom már elég brutál volt, TE-k közül Vernon Davist húztam volna, de kiszedték még a kör elején, így egy kicsit reach pick, de muszáj voltam bekockáztatni, Thomas után ő is a nagy upside pickem, itt már harmadjára nem azt húztam akit akartam, így úgy voltam vele, hogy akkor make it or break it draftot csinálok.
7/4: Jeremy Maclin
Tavalyi szezont súlyos betegség szelei árnyékolták be először, fogyott is sokat, és még év közben is hiányzott, de ígyis majd 900 yardot összekapart. Idén jó offseason, Vick azt mondta, hogy monster season vár Jeremy-re, hát hülye lennék HETEDIK körben benn hagyni
8/7: DeAngelo Williams
Itt nagyon nagy bajban voltam, mert TE nem volt akiért top10 körös picket adtam volna, WR-elből el vagyok eresztve, QB-t itt minek húzzak, csere RB viszont kellett, ellenben mindenki akkor volt bye-on akit akartam volna, amikor a kezdőim...Williams rossz szezont futott tavaly, de remélem hogy idén összeszedi magát, nem igazán számoltam én vele korábban, így nem is tudok semmit róla, hogy mit csinált nyáron, ép-e, börtönben van-e, ez ilyen lutri pick volt, ami belefért a két elit futóm mögé.
9/4: Willis McGahee
Na ő olyan pick volt, hogy ugyanaz volt a bajom mint előző körben, és őt már ott húztam volna, de leírtam, hogy a byíe weekje rosszkor van, na de mivel lecsúszott idáig, így muszáj voltam behúzni, ha más nem, akkor cserélem valami hasonló RB-re, akinek jobbkor van bye.
10/7: Justin Blackmon
Ő ilyen titkos fegyver volt, 10 kör körül akartam egy ilyen bevállalós picket, hogy egy rookie jöjjön, akinek szerintem simán lesz olyan első éve még Gerrardal is, mint volt AJ Green-nek, vagy Julio Jonesnak tavaly
11/4: Brandon Pettigrew
Hát itt az volt a gáz, hogy Celeket akartam volna, de csodák csodájára megint ippeg előttem szedték ki, szóval maradt Pettigrew, akit top10 TE-nek predesztináltak a szakik, kb annak megfelelő helyen húztam.
12/7: Jacob Tamme
Meglepődtem, hogy ő még benn van, simán kezdő TE-nek is húztam volna, sőt akár korábban, is, csak itt már bejöttek olyan faktorok, hogy sokan ennyire mélyen már nem ismeritek az embereket (mondjuk itt már én is kezdek elveszni), így maradhatott ben, meg hát mindenkinek volt már jó TE-je.
13/4: Mason Crosby
Kickert meg D-t utolsó két körre akartam mindenképpen, tudtam, hogy a top D-k meg K-k úgyis reachel el fognak menni feleslegesen hamar, de Crosby véletlen bennmaradt, tudtam, hogy 14/7-re nagyon nem lesz már benn, D-t ráértem húzni, a backup QB-m meg olyan, akit úgysem húz senki, így megtehettem nyugodt szívvel ezt a picket.
14/7: Andy Dalton
Én szinte az összes mockomban őt, vagy RG3-at húztam backupnak. Tavaly újoncként már 3300 yard felett dobott, 20 TD-vel, átlagosnak mondható 13 inttel. Ezek a számok csak javulni fognak idén, ebben biztos vagyok, WR corpja is nagyon jó.
15/4: Detroit Lions
Csodálom, hogy még benn voltak, nem egy helyen rangsorolták őket top3 D-nek. Ha nem is lesznek azok, akkor is meg van a lehetőség, hogy kivágjam őket, mivel minden szezonban van olyan top10-es védelemmel rendelkező csapat, amelyiket a kutya sem húzott.
Alapvetően nagyon rossz pontot kaptam (asszem a legrosszabbat) az analizátorotok által, Yahoo is negatív statot jelez, szóval ez alapján pocsék draft (első 8 körön kívül rendesebben nem is készültem egyébként időhiány miatt, így nem csoda), de szerintem ez nem mérvadó, mert RG3 és Blackmon újoncok, akik totál lehúzzák a dolgot, ezen kívül is van pár boom or bust playerem, ezek szintén előzetesen rosszat predesztinálnak.
Én magam úgy látom, hogy vagy sima PO lesz, vagy annyira távol leszek, hogy csak na, szóval ahogy már mondtam, break it or make it lesz.
Bár a projected PR már jobban tükröz:
http://football.fantasysports.yahoo.com ... e=rankings
Itt 4.-nek ír pl.
Game, majd meló után a tiedet átlesem és értékelem.
Bob!
Nem egy meccs alapján dől el a végeredmény, hanem egy hétvége alapján

Szóval szombattól hétfő estig lehet izgulni.