Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.26. 17:10:52

Eazzy amúgy miért gáz ennyire D-t húzni korán? 180 pontos volt tavaly a 49ersé, ez egy jó elkapóval egyenlő kb...8. körben azért egyáltalán nem gáz kihúzni, sőt. Mint ahogy Akers is hasonló pontokat csinált tavaly. Lehet, hogy idén kevesebb lesz persze, ez van, de azért miért jó inkább 4. WR-t húzni, mint D-t? Az én WR-corpom: Nelson, Harvin, Austin, Meachem, hát kb csak Nelson fog sztem több pontot hozni, mint a Baltimore D. Ha pont úgy jön ki a köröd, hogy a következőnek csak a végén fogsz húzni, akkor érdemes sztem kihúzni 8. körül már. SF, Baltimore, Bears, Eagles, Steelers, esetleg Packs, de igazán az első 5 játszik.

De most akkor valaki írja le nekem pontosan ez a cserélgetős dolog hogy van, kire kapok pontot és kire nem, vagy mi van, mert most nem vágom. Az új match upoket elnézve max 7-7-re leszek jó :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.26. 15:17:25

Te jó ég, hányan vagytok még??? :D De én tényleg nem értek annyira hozzá, hogy itt kérjetek pont tőlem véleményt :D

Bob:

QB: Stafford, Fitzpatrick

Mindkettő jó pick, mindkettő jó helyen. Ezzel elégedett lehetsz nyugodtan. Stafi sérülékeny ugyan, de 2/4-et mindent bekalkulálva is megér. Fitz a szerződéséig tavaly elég bomba volt, utána elkapta őt is az átok...azért szerintem nem lesz hulladék idén. Bills meg amúgyis szereti termelni a pontokat.

RB: MoJo, Steven Jackson, Reggie Bush, Ingram
MoJo az elmúlt három évben brutál sokat futott, nagyon rizikós pick, ráadásul ha jól tudom még szerződésével is problémák vannak, lehet holdoutol mint Forte, szóval több szempontból sem értem meg 1/7, főleg hogy Brees és Brady is benn volt még, simán ráértél volna húzni egyet a Trent Rich, vagy McFadden kettős közül, és nem lehetetlen, hogy jobb számokat hoznak majd mint MoJo. Steven Jackson jó pick nagyon, de nem értem Reggie Bushra mi szükség volt rögtön utána, annyira nem jobb, mint a később is húzható backupok, ellenben lehetett volna húzni valami jó WR-t Cruz mellé, ott volt pl Colston, vagy Dez Bryant is. Ingram a végén jött, én bírtam NO-ban, de hogy mennyi lehetősége lesz...ott van Sproles is, na meg alapból inkább passzolnak...lett volna jobb pick is ennél, egy Starks pl egy körrel hamarabb, aki tuti kezdő GB-ben.

Nem rossz corp, nem lesz sok gondod, ha Ingram rossz lesz, akkor cseréled.

WR: Cruz, Johnson, Wayne, Washington, Moore
Hát Cruz...már annyit szidtam, hogy még a végén jó lesz, úh nem szidom többet, tudod a véleményem. Johnson nem rossz pick, bár én D-Jax-et szedtem volna ki, neki több a nagy playe lesz, hiszen ne feledjük, hogy a 40+-os elkapásokra plusz pont jár! Wayne olyan öreg már, egy Torrey Smith nekem jobb picknek tűnik most elsőre. Wahington jó pick, fejlődő tendenciát mutat az elműlt években. Moore ilyen hátha bejön picknek tökéletes.

Összességében nem annyira tetszik nekem ez az elkapó bázis, sokkal jobbat ki tudtam volna hozni.

TE: Witten, Gresham
Mindkettő jó pick, örülnék egy ilyen TE kettősnek, Greshamet pont előttem vitted ki, úgyhogy ejnye bejnye van :D

K: Rackers.
Tudod a véleményem a rúgókról.

D: Giants
Jó kis D, fogják hozni a sackeket, idén talán annyi sérülésük sem lesz a DB-ek között, szóval ígéretesnek tűnik, a kör is jó ahol húztad.

WR-eken kívül én elégedett lennék ezzel a csapattal, PO-ba is becsúszhat, ha évközben jól okoskodsz.
mademan
Capitá del Barça

2012.07.26. 13:12:21

Eazzy vedd úgy hogy ezzel én is bejelentkeztem egy elemzésre nálad

de azért úgy oszd a tanácsokat, hogy ha nagyon kiművelsz minket jövőre nehezebb dolgod lesz a drafton
:D
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.26. 13:09:33

Eazzy majd én is :D

Mondom majd Cruzra térjünk vissza a szezonban, látom magam előtt ahogy nyom 3 TD-t az Eagles ellen :P :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.26. 12:59:00

kamaj írta:...
Kicsit nekem az indoklásaidon az látszik, hogy a "múltból élsz", illetve többször meg csak a tavalyból.
BenJarvus megérzésem szerint jobban járt, hogy Cinciben van, sokkal többet fog futni, riválisa sincs. Szerintem minimum hozza a tavalyit, azért NE erősebben pass first csapat, ez egyértelmű.
Andy Daltonnal is máshogy vagyunk, tavaly volt újonc, nem voltak túlzó adatai, ez a tipikusan szépen fejlődő, okos játékos, biztos vagyok benne, hogy nem csökkennek a számai. AJ Green mellette meg megint csak jobb lesz.

Na akkor lássuk Cumbeet:

Alapból utálnék úgy húzni, hogy egymás után két pickem is van, uh nem irigyellek érte :D

QB: PM, Cutler, BigBen
Cutler valamiért megérzésem szerint jó lesz idén, de hetedik kört nyögvenyelősen adtam volna ki érte. Ráadásul még egy körrel később Matt Ryant is húzhattad volna. PM elég lutri, jó elkapói vannak, védelem is jó, szóval lesz a pályán eleget...valószínűleg nem lesznek egetrengető számai, de egy szolid 3500 yardot várhatunk szerintem 20-25 TD-vel. BigBen jó cserealap, de még az is lehet, hogy Cutlerból csinál cserét :D Ő nagyon jó pick 9. körben, de azért 6-7-8-9. körös húzásaid brutálisan hajmeresztőek így egymás után...

RB: Mathews, LeShoure, Williams
Először is ez így kevés, de gondolom erre rájöttél magadtól is :D Ryan jó pick volt még benn QB is mondjuk akit húzhattál volna, ugye Stafford, de igazából két irány volt, vagy QB-val indulsz, vagy RB-vel, te RB-t választottál. Gondolom a negyedik körös választottadra mondtad a nagy hibát :D. Bár a Williams pickedet sem értem, ott is még bent volt még Starks vagy Blount pl...

Nagyon rossz corp, az eddigi legrosszabb amit láttam.

WR: S. Smith, Brandon Marshall, Floyd, Brown, Sidney Rice
Első picknek Smith nagyon jó, Marshall most került át a Bearshez, szerintem jó lesz ott is. A két SD WR érdekes nekem, miért jó ez neked, egyik öregedő, a másik egy kis törpe, mikor voltak még benn olyanok is, mint Meachem, Holmes pl. Őket ráadásul később is ráértél volna húzni, és akkor pl Celeket vihetted volna TE-nek.

Itt a cserékkel van a bajom, a kezdők azok rendben vannak.

TE: Gronk, Cook
Gronkot húzni elsőre elég meredek, de mivel egymás után kétszer húztál, így végül is totál mindegy volt, hogy Gronk-Ryan vagy Ryan-Gronk a sorrend. Alapból első kört adni egy TE-ért vicc. Gronknál pl egyébként is tuti esni fognak a számok. Cook 12. körben vállalható.

K: Bailey
Felőlem aztán a nagyanyámat is húzhattad volna 14. körben K-nak.

D: SF
Nyilván a legjobb D, de kitörölheted vele, amikor az RB corpod nulla, a WR backupok gyengék. Mondtad, hogy jó lesz az, mert a D az alapja a dolgoknak, de sajna minden mást ha buksz, akkor semmit nem érsz vele. 8. kört adni érte....botrányos :D

Van min dolgozni még szeptemberig :D
kamaj
Capitá del Barça

2012.07.26. 12:08:21

Elsőre, nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad a véleményedet a húzásaimról, tényleg kíváncsi voltam, hogy ki hogy látja a dolgot. Most reagálok is rá, nem azért, mert azt hiszem tévedsz, inkább csak, hogy mit miért tettem.
Eazzy írta: Hát én messze vagyok a szakitól, de a véleményem elmondom.

QB: Cam Newton, Matt Shaub
Cam-et nagyon megbántam, most már én is Breest húztam volna, de hát már nincs mit tenni. A csere Qb kérdés már más tészta. Én a Houstoni társaságban nagyon bízok, és Shaub számomra nagyon jó kis Qb, főleg úgy, hogy van egy A. Johnson-uk. Lehet, hogy Foster sokat fut, de csak futással nem lehet nyerni, így fognak Ők sokat is dobni (főleg, ha Shaub nem sérül meg). Valamiért azt hiszem, hogy Dalton nem lesz olyan jó, mint tavaly.
Eazzy írta: RB: Peterson, Gore, Greene, Mendenhall, Blount
Érdekes, pont Blount miatt írta valaki, hogy nem Őt kellett volna, hanem Starksot, de én amikor láttam játszani tetszett, amit művelt. Peterson, nos szerettem volna egy futót, őszintén Mcfadden sose volt szimpi, Richardson meg kérdés. Valahogy úgy érzem, hogy mindenkit lehúz ez a Browns, de ki tudja, lehet igazad van. Peterson az Peterson. Gore vs BenJarvus: BenJarvus szerintem idén nem fogja hozni azokat a számokat, valamiért azt érzem, hogy Ő csak a NE csodás play-einek köszönhette sikerét. Gore pedig még mindig az SF egy emblematikus játékosa. Mendenhall ha felépül akkor bőven megérte a 9. körben. Ott már nincsenek ilyen kaliberű futók, rizikós, de bejöhet :)
Eazzy írta: WR: Andre Johnson, Dez Bryant, Garcon, Crabtree
Na igen erre nehéz mit írni, A. Johnson sérülésből jön tavalyról, de tudjuk mire képes, és a Hou. gárdának szüksége van jó elkapókra is, nem véletlenül van jó Qb-jük. Garcont pont RGIII miatt húztam, hátha kap pár forintos labdát. Crabtree meg utolsó körben tényleg ajándék, remélem amikor kell jól fog játszani.
Eazzy írta: TE: Antonio Gates, Dustin Keller
Gates SD legjobb TE-je, és mivel tavaly volt egy kisebb kihagyása, így a számai sem teljesen tükrözik azt, amit tud. Hamar volt talán, de féltem, hogy kifogynak a jó TE-k és akkor nézhettem volna. Keller meg mindig is Sanchez legmegbízhatóbb elkapója volt, és lesz is, ha nagyon kell a yard általában Neki megy a labda.
Eazzy írta: K: Kasay
Csakis a NO miatt húztam Őt Jan helyett, több pontot szerezhet emiatt, de lehet tévedek.
Eazzy írta: D: Jets
Féltem, hogy elkezdik az emberek a D-t húzni, így hamar behúztam azt a D-t, akit a legjobban szerettem volna. Ennek a Jetsnek mindig is a D lesz az erős pontja, és valszeg sokat is lesznek pályán, amivel hozhatnak pontokat nekem. Puszta szimpátia miatt jöttek Ők.

Na. így én is leírtam mit gondolok magamról, valószínűleg a felkészülés hiánya miatt lett ilyen, de nem hiszem, hogy ennyire a végén kullognék, mint a jóslat szerint, remélem fogok meglepetéseket okozni. Egy biztos, nem én fogok nyerni :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.26. 11:57:39

Eazzy írta:Nah, akkor lássuk Slitherről mit tudok mondani...
Én se maradjak ki pls.:D Azt tudom, hogy 1 nagy hülyeségem volt, a többi húzásom viszonylag vállalhatónak tűnik. Van akit korábban húztam a kelleténél, de utána azokat nagyjából mindig javítottam egy későbbi jó pickel.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.26. 11:50:43

Nah, akkor lássuk Slitherről mit tudok mondani...

QB: Tony Romo, Matt Ryan

Romo jó húzás, sajnos pont előttem vitted el, szóval ezzel egyetértek. Ryan pedig backupnak nem rossz, 8. kör nem is nagyon vészes érte.

RB: Foster, Helu, Stewart, Best, Starks

Fosterért köszönd meg az előtted lévőknek :D Helu jó pick lehet, de nagy kérdés, hogy a Redskins mit is fog játszani most RG3-al...A Best-Starks kettőst én mondtam neked, szóval nyilván jónak tartom, Best nem is értem hogy csúszott le odáig, de Starksot is el kellett volna vinni előled már. Stewrt-al úgy vagyok, mint Williamsel nálam, fogalmam sincs a Carolina mit akar velük, mert nem néztem utána.
Alapvetően nem rossz corp, de mivel 5 is van, így tudsz majd itt mozogni, ha valami nem úgy alakul.

WR: Jennings, Wallace, Bowe, Decker
Jennings okés, Wallace nálam kérdéses kicsit, valamiért fenntartásokkal kezelem, én ilyen hamar nem húztam volna, vagy Percy Harvin, Hakeem Nicks hamarabb lett volna nálam. De alapvetően ez sem rossz pick, kérdés, hogy Big Ben most hogy van...
Bowe nekem kakukktojás, az egész KC nekem az, nem ismerem túlzottan őket, nemtudom, hogy érkezett-e rivális mellé stb, stb, szóval akár jó pick is lehet, a számai alapján nem rossz, bár 15-ről 5-re esett tavaly a TD száma, ami nagy csökkenés, mögötted húztam Maclint, ő nagyobb biztonságot adott volna szerintem, de mondom, ez csak megérzés. Decker jó pick.

Ez is jó corp, bár szerintem fogsz te még ezen változtatni szeptemberig, leginkább egy plusz embert várnék ide. (ha RB-k nem válnak be.)

TE: Graham, Winslow
Graham egyértelműen jó pick, én is gondolkoztam rajta Larryvel szemben, a cseréd mondjuk annyira olyan semmilyen, TD-ket nem nagyon hozza, de hát amúgy sem maradt sok lehetőséged már 13. körben, ott meg vállalható pick. Graham miatt simán jobb ez a kettős, mint pl az enyém, ahogy nézem Tammet nagyon nem llett volna lehetőség húzni egyébként sem.

K: Henery
Jó lesző, sok PAT lesz, meg egyébként egyetemen is nagyon konzisztens volt, meg állítólag edzőtáborokban a világ végéről vereti a FG-ket.

D: Houston
Nekem ez is feleslegesen korai pick, de látva az előtted lévő húzásokat, ez még a hagyján kategória.

Nem rossz csapat, kicsit az RB-WR backupokat kell színezgetni, és simán esélyes bármire.

Én is kérnék elemzét majd az enyémre, hogy mit gondoltok más szemmel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.07.26. 12:09:10-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.26. 10:46:40

Ha már itt vagy, akkor az én keretemről is nyomj egy értékelőt. (Meg akinek van kedve/ideje hozzá, érdekelne mások véleménye.) :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.26. 10:20:14

kamaj írta:Na ha minden igaz, én leszek az utolsó 2 győzelemmel. Lehet elrontottam a draftomat, de én ennél jobbra számítok. Más mit gondol a Jets-ről? Annyira kíváncsi lennék a szakikra, hogy mit rontottam el ennyire?!
Hát én messze vagyok a szakitól, de a véleményem elmondom.

QB: Cam Newton, Matt Shaub

Cam nekem kicsit korai 1/6-ra, én Breest simán húztam volna helyette, de alapvetően jó gondolat, hogy RB itt nem éri meg, kiment a legjobb WR, az egyetlen aki első köröst ér, szóval QB kell, de azért azt tudd, hogy Cam nem fog meint 14 futott TD-t összehozni, neki szerintem esni fognak a számai. Csere QB-d se a legjobb választás, alapvetően futásra épül a Texans játéka, de 12. helyen egyébként egyáltalán nem volt hiba őt húzni. Én a helyedben Alex Smitht vagy Andy Daltont húztam volna, de lehet téged igazol a szezon.

RB: Peterson, Gore, Greene, Mendenhall, Blount

Egyedül a Blount húzásod tetszik ebből az ötösből. Az összes többi nagyon hamari pick. Peterson második kör elejét totál nem ér, év végi ACL-ből tér vissza, az ő játéka pedig kifejezetten erőre, gyorsaságra épül. Még azon sem lepődnék meg, ha év elején padon kezdene 1-2 meccset, vagy kevesebb snapet kapna, mint a másik futó. Trent Richardson és McFadden is benn volt még, őket kellett volna megfontolni inkább. Gore helyett én a hatodik-hetedik körül húztam volna inkább BenJarvust. De ez a pick még annyira nem is vészes. Mendenhall...ezt te is tudod hogy hiba volt szerintem.

WR: Andre Johnson, Dez Bryant, Garcon, Crabtree

Itt is az utolsó húzásod tetszik, Crabtree 15. körben nagyon jó pick volt. Bryant megintcsak okés, sőt igazából Johnsonra sem lehet sok kifogásom, sokal jobb húzás, mint utánad Bob Cruz-a :D :D. Garcon töretlenül fejlődik eddig, ha ezt a tendenciát folytatja, akkor simán jó pick, sőt, plusz RG3jót fog neki tenni Sexy Rexy után :D Összességében nem rossz corp ez, de azért még egy embert húzhatsz majd FA-ról.

TE: Antonio Gates, Dustin Keller

Ezek jó pickek, de megint az a baj, hogy Gates-ért hamarinak érzem, plusz még Finley is benn volt.

K: Kasay

Továbbra is érdektelen számomra a poszt, de azért Janikowskit húztam
volna helyedben.

D: Jets
Annyi helyen kellett volna nálad ez a 10. körös pick, minek kellett ilyen hamar ugrálni defense-ért....? Na mind1, ezt már ezerszer elmondtam, már mindenki unja :D (még én is)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.26. 09:50:04

Beírom még egyszer mindkettőt, hátha jönnek még páran a nagy hokiláz :D közepette.

PL:
http://www.fantasy.premierleague.com
A kód: 100083-57731

LA LIGA:
http://uk.laliga.fantasysports.yahoo.com/football
Group ID#: 641
Group Password: eurobarca
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.26. 09:30:42

Ööö, szóval ha jól értelmezem: Éjjel 1kor játszik mondjuk a Giants, ezért beteszem Bradshaw-t a kezdőbe, majd másnap éjjel játszik a Dallas, ezért a helyére beteszem Austint a kezdőbe. Mindkettőjük pontjait megkapom?
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.26. 01:16:56

kamaj írta:Na ha minden igaz, én leszek az utolsó 2 győzelemmel. Lehet elrontottam a draftomat, de én ennél jobbra számítok. Más mit gondol a Jets-ről? Annyira kíváncsi lennék a szakikra, hogy mit rontottam el ennyire?!
Azért nem teljesen mérvadó az, még ha a jósolt statok mondjuk igazak is, mert ez a győzelem jósló az éppen beállított kezdők alapján mondja meg. Amikor egy játékos bye weeken van azt ott ő 0-nak számolja. Ráadásul a cserék is számíthatnak, ha beteszed őket a meccsükre, szóval ne nagyon higgy annak azért, az egy elég felületes közelítés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.26. 00:28:19

Xanthor írta: "Stats can be displayed for bench players if they were active earlier in the week and later moved to a bench position. Since the stats were accumulated when the player was active, they're added to the matchup totals.
If you drop a player in the middle of a weekly matchup and they were active on your team during the week, their stats also will appear on the matchup page, with "--" listed as their position."
Ha jól értelmezem tudsz cserélni bármikor és akit benchre teszel, de kezdő volt amikor a meccse volt akkor megkapod a pontjait.

Amúgy hogyhogy megváltoztak a matchupok? Eddig Cumbeeval kezdtem volna, most meg már Tocyval kezdek (és a többi is megváltozott).
Ja látom, hogy randomizálva lett, de eddig nem random volt? :D
Na az úgy funky lesz, ha figyelni kell ki mikor játszik, gyorsan átpakolgatni, stb stb :D

A matchup tényleg megváltozott, fcbarca0827-re cserélődött Game :D Félsz tőlem Game, mi ? :mrgreen: Gyorsan ledumálta Slitherrel hogy legyen csere :D Jó lesz ez a kis NFL móka, végén nagy fantasy brigád fog kialakulni, s midnenben megy majd a fantasy liga :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.07.25. 23:33:07

Na ha minden igaz, én leszek az utolsó 2 győzelemmel. Lehet elrontottam a draftomat, de én ennél jobbra számítok. Más mit gondol a Jets-ről? Annyira kíváncsi lennék a szakikra, hogy mit rontottam el ennyire?!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.25. 20:37:10

Bob_Marley írta: De ami eszembe jutott, pontozás szempontjából :D Most akkor hogy van ez az egész dolog, vegyük csak a vasárnapot, van 19kor meccs meg 22:15kor meg hajnalban, én közben cserélgethetek, s meg kell oldanom, hogy mindenkit valahova betegyek és az össz számít??? Vagy csak az amit a forduló végén (vagy az elején, s után már nem lehet hozzányúlni) megadok listát, kik a kezdők és cserék, s csak a kezdőkét beleszámítja.Arra gondolok mint az NBA-ben is volt, hogy folyamat cserélgetni kellett a csapatodon, hogy mindenki gyűjtse a pontokat

Remélem érthető volt, amit írtam :D Mikor kell megtenni a kezdő kijelölést?, fordulón belül lehet e változtatni? És ha lehet beleszámít-e az is?
Nekem ez így nem nagyon tiszta, de lehet csak azért, mert az agyam az NBA yahoos dologhoz van szokva, ahol folyamat cserélni kellett és 1 forduló 1 teljes hét volt
"Stats can be displayed for bench players if they were active earlier in the week and later moved to a bench position. Since the stats were accumulated when the player was active, they're added to the matchup totals.
If you drop a player in the middle of a weekly matchup and they were active on your team during the week, their stats also will appear on the matchup page, with "--" listed as their position."
Ha jól értelmezem tudsz cserélni bármikor és akit benchre teszel, de kezdő volt amikor a meccse volt akkor megkapod a pontjait.

Amúgy hogyhogy megváltoztak a matchupok? Eddig Cumbeeval kezdtem volna, most meg már Tocyval kezdek (és a többi is megváltozott).
Ja látom, hogy randomizálva lett, de eddig nem random volt? :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.25. 17:30:53

Valaki tud egy értékelőt írni az én draftomról is? Az előrejelzések szerint hátul fogok kullogni, de nekem kb fogalmam sincs.:D 1 fölös QB-m az van, szal akinek kell Big Ben, az kereshet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.25. 16:27:23

Eazzy tudom hogy nem egy meccs hanem egy hétvége, úgy értettem 1 meccs minden játékosomnak :D Mellesleg van olyan amikor már csütörtökön van meccs :P

De ami eszembe jutott, pontozás szempontjából :D Most akkor hogy van ez az egész dolog, vegyük csak a vasárnapot, van 19kor meccs meg 22:15kor meg hajnalban, én közben cserélgethetek, s meg kell oldanom, hogy mindenkit valahova betegyek és az össz számít??? Vagy csak az amit a forduló végén (vagy az elején, s után már nem lehet hozzányúlni) megadok listát, kik a kezdők és cserék, s csak a kezdőkét beleszámítja.Arra gondolok mint az NBA-ben is volt, hogy folyamat cserélgetni kellett a csapatodon, hogy mindenki gyűjtse a pontokat

Remélem érthető volt, amit írtam :D Mikor kell megtenni a kezdő kijelölést?, fordulón belül lehet e változtatni? És ha lehet beleszámít-e az is?
Nekem ez így nem nagyon tiszta, de lehet csak azért, mert az agyam az NBA yahoos dologhoz van szokva, ahol folyamat cserélni kellett és 1 forduló 1 teljes hét volt

Eazzy vagy aki akarja, majd engem is elemezzen már, kíváncsi vagyok egy szaki véleményére, nem mintha megfogadnám, mert tudom jól döntöttem :mrgreen:

Én egész szezonra 1-et kívánok (ami NFL-t tekintve vicces kérés :D )ne legyen annyi sérültem, nincs kedvem megint egy piros keresztes csapatot kormányozni, főleg úgy hogy FA ról meg pláne nem ismerek senkit :D

szerk: örülök, hogy Game kezdője ilyen erős, pont vele kezdek első héten majd, bár addig sok van, hátha pár játékosa addig részegen vezet, vagy megerőszakol valakit :P :D És out of season :D Na de csak vicc, másnak se legyenek sérültjei, gondjai.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.25. 16:15:28

Na Game:

Először is adj már valami normális nevet a csapatodnak! :D (de nem ilyen LeBron's Kanyes legyen)

QB: Brees

1/8-ra tökéletes pick. De hol van a backup???? :D

RB: CJ2K, Lynch, Spiller, Thomas

CJ2K jó pick, én kicsit úgy érzem, hogy egy bounce back szezonja lehet neki most, és akkor még stealnek is mondható, de előzetesen ennél hamarabbi picket semmiképp nem ért volna. Lynch nekem alapból problémás lenne, mert tavaly volt egy szép TD sorozata, de korábbi éveiben nem volt ő ekkora király, oké nagy tackle breaker, de én az egyéb bajai ellenére sem vártam tőle idén olyan sokat, negyedik körben végülis vállalható lett volna alapjáraton, de várjunk még az eltiltása miatt, én helyette egy jobb WR-t húztam volna, vagy ott volt mögötte Steven Jackson, aki még a PO-ban is jó machupokkal rendelkezik. Itt megint a backupokkal van a baj...benn volt még a Best-Starks kettős is pl amikor te ezt a kettőt húztad, szerintem mindkettő jobb pick lett volna, főleg, hogy ők ketten kezdők is (ha nem csal az emlékezetem, de nem hinném)

WR: Roddy White, Colston, D-Jax, Brown, Smith, DHB, Boldin

Először is ez több, mint sok :D
White helyett én előbb húztam volna AJ Greent, Julio Jonest, de még Steve Smitht is. Colston jó picknek tűnik első blikkre, D-Jax a tavalyinál csak jobb lehet, pedig ott sem volt egetrengetően fos, a többiek meg olyanok, akikért nem sírnék, egyet úgyis ki kell majd vágnod egy backup QB miatt, vagy cserélned.

TE: Vernon Davis
Jó pick, hamarabb semmiképp nem érte volna meg, lejebb meg nagyon nem csúszott volna már sokkal, tehát hetedik kör végére tuti nem kapod meg. Viszont neki sincs backupod.

K: Bryant
Hát ez nekem aztán teljesen lényegtelen, szavakat is felesleges a posztra pazarolni, majd látod te, hogy mit hoz, lehet Prater jobb lett volna, de vannak ott majd FA-n bőven olyanok, akik jobbak lesznek a vártnál.

D: Pittsburg
Nonszensz pick a 10. körben, főleg látva a backupjaidat. egyedül az SF az akiért érdemes lehetett volna 10. kört adni. Persze alapvetően nem rossz D, nem azt mondom, csak a hely ahol húztad az ami nem tetszik. Persze itt már vitáztunk ezen, én simán ellenzője vagyok a D és K húzásnak az uccsó körök előtt, és csak nagyon kirívó esetben húznék hamarabb, ami az SF lett volna mondjuk 10-11. körben.

Alapvetően egy nagyon jó kezdőd van, de a cserelehetőségeid elég rosszak, de szerencsére ez a jobbik eset, mert FA-ról bőven tudsz majd meglepi emberekkel töltekezni, mert olyanokkal mindig tele van a liga :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.25. 15:32:02

Game90 írta:Eazzy, majd egy rövidebb értékelést írjál már a draftomról/csapatomról, hogy nulla felkészülés után kb. mire számíthatok, milyen erősségű a csapatom ebben a mezőnyben, köszöntem :) Azt már tudom, hogy Lynch nem volt a legjobb pick :? :lol:
Ha tőlem is elfogadod, akkor csak röviden annyit, hogy Brees király pick, Roddy White kérdéses, JJ szerintem idén kicsit háttérbe fogja szorítani, Colston ha egészséges akkor jó, elment Moore, szóval még több passz fog valszeg felé menni, és ha nem sérült, akkor simán hozhat 100 yard feletti meccseket is. Chris Johnson szintén oké, Lynch-ről már tudsz :D Vernon Davis ha nem is top TE, azért elég jó, bár idén ugye érkezett Manningham és Randy Moss a 9ershez, kérdés mennyi labdát fog kapni. Én innen még Torrey Smith-től várok sokat, tavaly rookie-ként is jó volt, mélységi célpont főleg, szóval kevés elkapásból és tud sok yardot,TD-t hozni. Pierre Thomas sérült is eleget, meg a Saints támadójátéka a passzokra épül, de így is van 4 minőségi futó, szóval ő azért nem fog olyan sokat kapni, ha mindenki egészséges. Pittsburgh D és Matt Bryant is jó húzás. RB-kben kicsit soványnak tűnsz, egyedül Johnson nevezhető jónak, Lynch ugye copó, Thomast meglátjuk, Spiller még akár jó is lehet, de ide elkelne azért egy jobb futó.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.25. 14:51:55

Sajnos nekem rettentően sikerült a draft közepe, mert volt vagy három kör, amikor pont az orrom elől húzták ki akit akartam, ráadásul nem volt alternatívám se nagyon az adott posztra, így a stratégiámon pillanatok alatt kellett hármat is csavarni. Itt az én saját értékelésem:

1/4: Shady
Nem szorul magyarázatra, titkon reméltem, hogy a három top futó lecsúszik ide, mondjuk az, hogy Foster előttem ment ki, már nagyon meglepett, de Shadyt nagyon akartam, totál jó.

2/7: Larry Fitz
Itt én előzetesen úgy kalkuláltam, hogy Gronk/Graham kettős közül egy benn lesz, de se top5 QB, sem pedig Megatron és Fitz nem lesz, így könnyű dolgom lesz, de mivel benn maradt Larry, így muszáj volt őt húzni.

3/4: Darren McFadden
Itt én a top5 QB utániak közül akartam húzni, de valamelyik állatja már kör elején kiszedte Vicket :D Alapból úgy indultam, hogy első három körben csak 1 RB-t húzok, de hát McFadden idáig hogy a jóistenbe csúszott azt nem értettem, ez is olyan volt, hogy nem hagyhattam benn. Így szerintem nekem van a legjobb RB párosom most.

4/7: Demaryius Thomas
Itt én Julio Jonest akartam, de Xanthor kiszedte, mint előtte én előle McFaddent, gyakorlatilag egymás draftját csesztettük, mivel mindketten ugyanazt eszeltük ki...szóval úgy voltam vele, hogy szedek egy olyan WR-t, akinek jó nagy upsideja van, mert merész ember nyerhet csak fantasyt, így bepróbáltam, szóval remélem Manning szétdobálja idén :D

5/4: Hakeem Nicks
Megintcsak olyan pick, hogy előttem Slither húzta ki Romot, az utolsó QB-t, akiért első 5 körös picket adnék, ez megint nagyon felborította a rendet...szóval húztam Nickset, aki kenterbe fogja verni a harmadik körben kihúzott Cruzt :D

6/7: RG3
Alapból soha nem húztam volna 8. körnél hamarabb őt, de amennyit reacheltek itt az emberek féltem, hogy az utolsó meglepi emberem ki fog menni idő előtt, ráadásul RB és WR corpom már elég brutál volt, TE-k közül Vernon Davist húztam volna, de kiszedték még a kör elején, így egy kicsit reach pick, de muszáj voltam bekockáztatni, Thomas után ő is a nagy upside pickem, itt már harmadjára nem azt húztam akit akartam, így úgy voltam vele, hogy akkor make it or break it draftot csinálok.

7/4: Jeremy Maclin
Tavalyi szezont súlyos betegség szelei árnyékolták be először, fogyott is sokat, és még év közben is hiányzott, de ígyis majd 900 yardot összekapart. Idén jó offseason, Vick azt mondta, hogy monster season vár Jeremy-re, hát hülye lennék HETEDIK körben benn hagyni :D

8/7: DeAngelo Williams
Itt nagyon nagy bajban voltam, mert TE nem volt akiért top10 körös picket adtam volna, WR-elből el vagyok eresztve, QB-t itt minek húzzak, csere RB viszont kellett, ellenben mindenki akkor volt bye-on akit akartam volna, amikor a kezdőim...Williams rossz szezont futott tavaly, de remélem hogy idén összeszedi magát, nem igazán számoltam én vele korábban, így nem is tudok semmit róla, hogy mit csinált nyáron, ép-e, börtönben van-e, ez ilyen lutri pick volt, ami belefért a két elit futóm mögé.

9/4: Willis McGahee
Na ő olyan pick volt, hogy ugyanaz volt a bajom mint előző körben, és őt már ott húztam volna, de leírtam, hogy a byíe weekje rosszkor van, na de mivel lecsúszott idáig, így muszáj voltam behúzni, ha más nem, akkor cserélem valami hasonló RB-re, akinek jobbkor van bye.

10/7: Justin Blackmon
Ő ilyen titkos fegyver volt, 10 kör körül akartam egy ilyen bevállalós picket, hogy egy rookie jöjjön, akinek szerintem simán lesz olyan első éve még Gerrardal is, mint volt AJ Green-nek, vagy Julio Jonesnak tavaly

11/4: Brandon Pettigrew
Hát itt az volt a gáz, hogy Celeket akartam volna, de csodák csodájára megint ippeg előttem szedték ki, szóval maradt Pettigrew, akit top10 TE-nek predesztináltak a szakik, kb annak megfelelő helyen húztam.

12/7: Jacob Tamme
Meglepődtem, hogy ő még benn van, simán kezdő TE-nek is húztam volna, sőt akár korábban, is, csak itt már bejöttek olyan faktorok, hogy sokan ennyire mélyen már nem ismeritek az embereket (mondjuk itt már én is kezdek elveszni), így maradhatott ben, meg hát mindenkinek volt már jó TE-je.

13/4: Mason Crosby
Kickert meg D-t utolsó két körre akartam mindenképpen, tudtam, hogy a top D-k meg K-k úgyis reachel el fognak menni feleslegesen hamar, de Crosby véletlen bennmaradt, tudtam, hogy 14/7-re nagyon nem lesz már benn, D-t ráértem húzni, a backup QB-m meg olyan, akit úgysem húz senki, így megtehettem nyugodt szívvel ezt a picket.

14/7: Andy Dalton
Én szinte az összes mockomban őt, vagy RG3-at húztam backupnak. Tavaly újoncként már 3300 yard felett dobott, 20 TD-vel, átlagosnak mondható 13 inttel. Ezek a számok csak javulni fognak idén, ebben biztos vagyok, WR corpja is nagyon jó.

15/4: Detroit Lions
Csodálom, hogy még benn voltak, nem egy helyen rangsorolták őket top3 D-nek. Ha nem is lesznek azok, akkor is meg van a lehetőség, hogy kivágjam őket, mivel minden szezonban van olyan top10-es védelemmel rendelkező csapat, amelyiket a kutya sem húzott.

Alapvetően nagyon rossz pontot kaptam (asszem a legrosszabbat) az analizátorotok által, Yahoo is negatív statot jelez, szóval ez alapján pocsék draft (első 8 körön kívül rendesebben nem is készültem egyébként időhiány miatt, így nem csoda), de szerintem ez nem mérvadó, mert RG3 és Blackmon újoncok, akik totál lehúzzák a dolgot, ezen kívül is van pár boom or bust playerem, ezek szintén előzetesen rosszat predesztinálnak.

Én magam úgy látom, hogy vagy sima PO lesz, vagy annyira távol leszek, hogy csak na, szóval ahogy már mondtam, break it or make it lesz.

Bár a projected PR már jobban tükröz:

http://football.fantasysports.yahoo.com ... e=rankings

Itt 4.-nek ír pl.

Game, majd meló után a tiedet átlesem és értékelem.

Bob!
Nem egy meccs alapján dől el a végeredmény, hanem egy hétvége alapján :D Szóval szombattól hétfő estig lehet izgulni.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.25. 13:56:26

Én úgy néztem kb 9-5 lesz nekem, azzal simán kiegyeznék :D Turner kell valakinek? :D :D :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.25. 13:50:55

Nem tudom, nem állítottam soha :D
Gyorsan ránézve talán a scorint/settingsen belül a divisions és lock eliminated teams beállítás kapcsolódhat hozzá

szerk: 2ik nem, az arra vonatkozik, hogy aki kiesett az már nem állíthat a csapatán, így nem tud bekavarni esetleg az FA listába stb
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.25. 13:46:14

Bob_Marley írta:Köszönöm a segítséget, csak olyan fura lesz hogy 1 meccs 1 párharc :D
Amúgy amíg nem kezdődik a szezon nem lehetne beállítani alsó-felsőházi rájátszást???A szegény pornépnek is legyen már valami öröme, utolsó hetekre :D

Amúgy az előrejelzést hol lehet megnézni??? 7-7 az jó :D Mágikus miután 7iknek választottam is, s Minden 7en háború hahahaha :D
Ha megmondod hogy merre lehet beállítani, akkor megcsinálom, de nincs kedvem átnyálazni a dolgokat.

http://football.fantasysports.yahoo.com ... type=draft
2. vagyok itt is. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.25. 13:43:09

Köszönöm a segítséget, csak olyan fura lesz hogy 1 meccs 1 párharc :D
Amúgy amíg nem kezdődik a szezon nem lehetne beállítani alsó-felsőházi rájátszást???A szegény pornépnek is legyen már valami öröme, utolsó hetekre :D

Amúgy az előrejelzést hol lehet megnézni??? 7-7 az jó :D Mágikus miután 7iknek választottam is, s Minden 7en háború hahahaha :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése