2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én itt is meg e-mailban is Folytatomkamaj írta:Régi Gamperesek figyelem!
Kiküldtem mindenkinek egy levelet amiben kértem mindenkit, hogy válaszoljon rá, hogy akar-e a következő évadban is játszani! Kérek tényleg mindenkit, hogy írjon vissza nekem.
Ha itt megfelel akk itt jelentkeznék a Gamper köv szezonjára. Lusta vagyok e-mailt írnikamaj írta:Régi Gamperesek figyelem!
Kiküldtem mindenkinek egy levelet amiben kértem mindenkit, hogy válaszoljon rá, hogy akar-e a következő évadban is játszani! Kérek tényleg mindenkit, hogy írjon vissza nekem.
én is szívesen csatlakoznék. ha lesz esetleg szabad hely.kamaj írta:Régi Gamperesek figyelem!
Szívesen játszanék jövőre én is, ha lesz egy-két üres hely. Csapatom: Football Club Aaron (1650116)kamaj írta:Régi Gamperesek figyelem!
oké köszikamaj írta:23 évesen már kár edzeni inkább vegyél fiatal kapust (17-18 évest) megfelelő de inkább jó védéssel és őket már megérné edzeni. Amúgy itt van egy edzésmutató itt vidd be a kapusod értékét és láthatod hogy fog fejlődni: http://trainingspeed.freehostia.com/
A 3-5-2 nekem is kedvenc felállásom volt, igaz többnyire széleken támadással, magas átadású szélső védőkkel és csatárokkal, persze néha változtatni kellett mert megpróbálták középen feltörni a védelmem és hát ez volt a legsebezhetőbb pont már ha eljutott az ellenfél támadásigtorrestoni írta: Nos, 21 éves, 30 napos, megfelelő formában jelenleg.
Fontosabb skillek:
Védekezés nagyszerű, átadás és szélsőjáték megfelelő.
TSI: 5200
Kaptam MichaBee-től egy linket, edzésszámoló, amit köszönök, de mivel nem tudom azt a bizonyos sublevelt, így 5-6 +- 2 hétre kaptam választ.
Ezért is gondoltam, ohgy a TSI alapján jobban megmondtható lenne akár a sublevel, akár a szintlépésig való idő.
Egyébként nekem bőven megteszi nagyszerűként, így inkább az átadást fejlesztem legalább jóra, hogy a középső támadásom még magasabb szintű legyen (most lenyűgöző).
Egyébként köszi a segítséget!
UI.: akkor ezek szerint jelenleg nem játszol?
Szerk: az új védő érkezésével már 7 védőm volt. Mivel a védekezés edzés ötletét elvetettem, s maradok a 3-5-2-es felállásban ezért a legöregebb, immár felesleges védőm eladom:
Á. Castro Preto
32 éves, TSI: 600
Védekezés remek; forma jó; átadás és pontrúgás középszerű.
Ár.: 20.000e HUF.
3 és fél csillagos teljesítménnyel.
oké. én benne vok. majd visszaigazolok.matyi02 írta:Kihívtalak.Puyol05 írta:valaki egy ifi batátságos meccset?
itt a csapatazonosítóm: 1365733
nagy csapatodat is ha van kedved.
Rendben...kösziGravedigger írta:Remélem én megfelelek, ki is hívtalak.kiserysoma #8 írta:valaki barátságos meccs?
csapatnév:bwinfc
azonositó:1645322
Remélem én megfelelek, ki is hívtalak.kiserysoma #8 írta:valaki barátságos meccs?
csapatnév:bwinfc
azonositó:1645322
Guardiola írta: edit: Elfelejtettem válaszolni a kérdésre be kellene másold a játékos tulajdonságait hogy egyáltalán jósolni lehessen.
Nem gond, csak sérülés ne legyenultrasur írta:Sry de én nem kupaszabályokkal köttötem le majd legközelebbkleno04 írta:Nem gond sőt...ultrasur írta:Kleno04 kihívtalak ha nem para.
Am. én idegenbe játszottam egy eurobarcás taggal és mégis kaptam zsét ez hogy lehet?![]()
Pénzt meg azért kaptál mert kupaszabályok szerint játszottatok és akkor te is kapsz egy kis pénzt![]()
Sok sikert!