Fifa, PES, FM
Letöltesz egy Patchet kitelepíted oszt keksz?Ez tök jóantiimperialista írta:Az új FIFA állítólag Live DNA-s lesz, ami az én értelmezésemben azt jeleni, hogy naponta frissítheted (netről) az adatbázist. Ergo a játékosok aktuális formája is eszerint fog alakulni, és minden igazolás rendben lesz.

hát ez jól hangzik, örülnék ennek a lépésnek.bár most hogy lehet ps2-t veszek a FIFA miatt, így nemtudom hogy ez az opció hogy lesz elérhető.antiimperialista írta:Az új FIFA állítólag Live DNA-s lesz, ami az én értelmezésemben azt jeleni, hogy naponta frissítheted (netről) az adatbázist. Ergo a játékosok aktuális formája is eszerint fog alakulni, és minden igazolás rendben lesz.
-
- Director del Fútbol
Az új FIFA állítólag Live DNA-s lesz, ami az én értelmezésemben azt jeleni, hogy naponta frissítheted (netről) az adatbázist. Ergo a játékosok aktuális formája is eszerint fog alakulni, és minden igazolás rendben lesz.
19
Majd megpróbálom 

- salas9
- Entrenador del Barça
Olyankor jön a magyar módszerMessiFan írta:PASSZ azaz nálam az xMQuC írta:Érdekes... Nekem a Fifa 08-ban nincsenek ilyen gondjaim, hogy öngólt passzolok vagy hamar leszerelnek. Arra van a PASSZ gomb..
Hogy paszoljak ha van rajtam 5-6 ember?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Az elmúlt 2-3 fifa augusztus 28-ig volt ha jol emlékszem.norbert55 írta:A Fifa09-ben nem tudja vki h meddig lesznek megcsinálva az igazolások?Soha sincsennek befejezve az igazolások. Előre is kösz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
PASSZ azaz nálam az xMQuC írta:Érdekes... Nekem a Fifa 08-ban nincsenek ilyen gondjaim, hogy öngólt passzolok vagy hamar leszerelnek. Arra van a PASSZ gomb..
Hogy paszoljak ha van rajtam 5-6 ember?
Annyiszor kérdezed ezt meg ahányszor nem kapsz választ rá?norbert55 írta:A Fifa09-ben nem tudja vki h meddig lesznek megcsinálva az igazolások?Soha sincsennek befejezve az igazolások. Előre is kösz.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

meg annyira utálom az egész szabadrúgást. nem lehet normálisan eltalálni a labdát. nem csak sz.rúgásban hanem futás közben.. Aki eltudná az Iniesta. vagy elrepül a p.csába vagy nekemjön egy védő..
Nah igen az volt a legjobb amikor mentem tiszta ziccerben se közel se távol senki. És akkor az ellen egyik védője elkezd a normális sprint sebesség minimum 2-szeresével rohanni hátulról neki a playámnak ő meg repül (nem viccelek) 5 métert. A bíró meg szarik a számba. Meg amikor hátulról a lábaim közt átnyúlva 2 méterről szerel. Na azt is nagyon szoktam bírni. Többek között ezek miatt már kb 3/4 éve nem FIFA-ztam.MessiFan írta:Ja, és még valami. Szerintem CSAL a játék.
A bíró mikor cserélnem kell mert úgy felrúgta az egyik játékosom hogy lesérült legalább adjon neki egy sárgát. De mikor én meglököm egy kicsit az ellenfelet akkor még engem állít ki.
Meg mikor becsúszok. Ne 5 percig tartson míg feltápászkodik...
De mikor megszerzem a labdát. Rögtön el is veszik mert 6 játékos már a nakamon van. Olyankor hogy cselezzem ki őket?
Mikor a védőmmel hátrapasszolok akkor ne öngól legyen már a rohadt kapus miatt...
Az UEFA Euro 2008-ban is.. Olyanokat védenek a kapusok...
Jah és ráadásul RONDA. A PC-s verziórol írtam konzolon biztos szuper. De PC-n egy nagy rakás ...
A Fifa09-ben nem tudja vki h meddig lesznek megcsinálva az igazolások?Soha sincsennek befejezve az igazolások. Előre is kösz.
Szinte semmiben Talán a játékosok fejlődését(több a "szabadság") emelném ki. Meg ami alapban bennevan az az új Be a Pro kameranézet amikor hátulról bámulod a focistádat(szerintem nagyon király)szergoka írta:Megtudja vki nekem mondani, h xbox 360-on a menedzser mód miben különbözik, mennyiben jobb, ha jobb, mint a pc-s változatban?több benne a stadion?

Ez csak a menedzser mód ha az egész játékból kéne megírnom a különbséget akkor itt öregednék meg..
NA akkormost elmondanám panaszaim...
Hogy. Mindig esélyetelneebb csapat a második haramdik ELSŐ
Ingyen ne igazolhassak már le olyanokat mindt C.Roni Titi stb
Mikor leigazolok valaki akkor ne a 2-es mezszámot kapja már csatár léttére hanem ami szabad. Vagy ha szabad a kettes akkor azt védő kapja...
Mondjuk egy Cselzinek ne 110 millió legyen a pnze hanem mint a valóságba.
Mondjuk egy 30 éves játékos mondjuk 83-ról ne 81-es legyen hanem próbálja megtartani...
Ja, és még valami. Szerintem CSAL a játék.
A bíró mikor cserélnem kell mert úgy felrúgta az egyik játékosom hogy lesérült legalább adjon neki egy sárgát. De mikor én meglököm egy kicsit az ellenfelet akkor még engem állít ki.
De mikor megszerzem a labdát. Rögtön el is veszik mert 6 játékos már a nakamon van. Olyankor hogy cselezzem ki őket?
Mikor a védőmmel hátrapasszolok akkor ne öngól legyen már a rohadt kapus miatt...
Igaz nem ide kéne de gondolom nektek is feltűnt
A PES-ben is van ezekközül egy pár.
Hogy. Mindig esélyetelneebb csapat a második haramdik ELSŐ
Ingyen ne igazolhassak már le olyanokat mindt C.Roni Titi stb
Mikor leigazolok valaki akkor ne a 2-es mezszámot kapja már csatár léttére hanem ami szabad. Vagy ha szabad a kettes akkor azt védő kapja...
Mondjuk egy Cselzinek ne 110 millió legyen a pnze hanem mint a valóságba.
Mondjuk egy 30 éves játékos mondjuk 83-ról ne 81-es legyen hanem próbálja megtartani...
Ja, és még valami. Szerintem CSAL a játék.
Igaz nem ide kéne de gondolom nektek is feltűnt
A PES-ben is van ezekközül egy pár.
Megtudja vki nekem mondani, h xbox 360-on a menedzser mód miben különbözik, mennyiben jobb, ha jobb, mint a pc-s változatban?több benne a stadion?
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem Ön elöbb nem ezt tetszett mondani.vale írta:Arról hogy én mint "bölcs és tapasztalt" ember szólok hogy hagyd abba és nem fikázzd mások kedvenc játékát![]()
Nincs itt semmi hiba.

nemkell komolyan venni ezt az önözést

Arról hogy én mint "bölcs és tapasztalt" ember szólok hogy hagyd abba és nem fikázzd mások kedvenc játékátDanka00792 írta:Akkor miröl is beszélünk?vale írta:Nem , de te nem a véleményedet mondod el , hanem belekötsz mások szövegébe , mindegy majd kinövöd , régen én is ezt csináltam ha PES vs FIFA volt.

Én mindig is FIFA párti voltam, lehet jobb a PES pc-n de kb nem érdekel...nekem sose volt gondom egyik FIFA-val sem, és ráadásul én egy régi gépen játszottam a 08-al, és nemvolt vmi nagy durranás a graf...de nem nagyon izgatott, mert nagyon élveztem így is a játékot!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Akkor miröl is beszélünk?vale írta:Nem , de te nem a véleményedet mondod el , hanem belekötsz mások szövegébe , mindegy majd kinövöd , régen én is ezt csináltam ha PES vs FIFA volt.
Nem , de te nem a véleményedet mondod el , hanem belekötsz mások szövegébe , mindegy majd kinövöd , régen én is ezt csináltam ha PES vs FIFA volt.Danka00792 írta:Ohh, meghatódtam.Ennyi ember még nem szidott egyszerre, köszönöm nektek.
Egyébként a Fifa "fikázása" is a Fifa topicba tartozik, hisz rola van szó.![]()
Ez nem a "Szeressük együtt a Fifa-t" topic.
Mr: Tényleg nincs Xbox-om, szal a konzolos verziókrol nemtudok semmit sem mondani, tehát most hozzáteszem: Mindent amit irtam a PC-s verziókra vonatkozik.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ohh, meghatódtam.
Ennyi ember még nem szidott egyszerre, köszönöm nektek.
Egyébként a Fifa "fikázása" is a Fifa topicba tartozik, hisz rola van szó.
Mr: Tényleg nincs Xbox-om, szal a konzolos verziókrol nemtudok semmit sem mondani, tehát most hozzáteszem: Mindent amit irtam a PC-s verziókra vonatkozik.

Egyébként a Fifa "fikázása" is a Fifa topicba tartozik, hisz rola van szó.