Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hallod Danka te mit pattogsz itt? Menj másik topicba ha nem tetszik valami , a fikázásaidra nem kíváncsi senki.Danka00792 írta:mr. írta:tipikus "nemjáccokafifávalmertmindenkiazzaljáccikéskívülállóakaroklenni" emberkék![]()
Én egyre jobban szórakozok.
![]()
Szerinted többen játszanak Fifa-val mint Pessel?![]()
Nos 1-2 éve még igy volt.De azóta már megváltozott egy-két dolog. (hát nem a Fifa változott az szent
)
Egyébként abban igazatok van, hogy a karrier/manager mód a Fifa-ban jobb, azt tényleg nagyon eltalálták.(Kár hogy utána a meccs következik amiben a Pes arat, mind játszhatóságban, AI-ban plusz sokkal realisztikusabb is. (a grafikát megsem emlitem)
)
Gyurikám, itt járattad le magad.
Tehát azt mondod, hogy a Fifa jobb, de nem is játszottál még ezek szerint a Pes 08-al, akkor honnan tudod hogy milyen? Te ítélkezel fölötte ahelyett hogy kiprobáltad volna.de játszottam a PES-el még a 6-tal de mivel nagyon nem jött be ezért többet le se töltöm......
Én játszottam eddig minden Fifa-val, utoljára a 2004, és a 2005 kötött le olyan szinten, mint a Pes minden egyes része.
Én teljes elfogultság nélkül telepítem fel mindegyik játékot, és probálom ki öket...
Egyébként pedig igazam volt abban, hogy nem is játszottál a Pes-el, nemkellett hozzá nagy ész, aki jobbnak tartja JELENLEG a Fifa-t a Pesnél, azoknál ez az ok...
mr. írta:tipikus "nemjáccokafifávalmertmindenkiazzaljáccikéskívülállóakaroklenni" emberkék
Tehát azt mondod, hogy a Fifa jobb, de nem is játszottál még ezek szerint a Pes 08-al, akkor honnan tudod hogy milyen? Te ítélkezel fölötte ahelyett hogy kiprobáltad volna.de játszottam a PES-el még a 6-tal de mivel nagyon nem jött be ezért többet le se töltöm......
mr. írta:tipikus "nemjáccokafifávalmertmindenkiazzaljáccikéskívülállóakaroklenni" emberkékDanka00792 írta:Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....![]()
![]()
![]()
![]()
tipikus "nemjáccottapesselezéafifajobb" emberkék
tipikus "nemjáccokafifávalmertmindenkiazzaljáccikéskívülállóakaroklenni" emberkékDanka00792 írta:Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....![]()
![]()
![]()
![]()
Azt hogy xbox-on szebb-e azt nem tudom ha azt mondjátok akkor biztos mivel nekem nincs xbox-om ezért nem tudom ,azt igen hogy pc-n a pes szebb de szerintem ennyi amúgy a fifa szerintem simán jobb ,mondjuk úgy meg pláne hogyha a fifahungary-ról telerakod mindenféle kiegészítővel akkor nagyon ott van(arcok,mezek magyar bajnokságmr. írta:Hát a PES menedzsermódja nagyon király 1. Válaszd ki a csapatokat akikkel egy bajnokságba szeretnél indulni...Hát én ettől teljesen kiakadtamDanka00792 írta:Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....![]()
![]()
![]()
![]()
Más: Nagyon realisztikus mezek vannak benne egy szín az egész persze ez PC-n megoldható(de kinek van kedve azzal foglalkozni hogy olyan dolgokat szedjen le amiknek benne kellene lennie a játékban?)Xbox-on meg hogy lehet mogoldani? Na és ezen a dobozon a Fifa szebb és majdnem mindenbe jobb.
Az igaz hogy a PES-ben feldobhatod magad és kicsit realisztikusabban mozognak a játékosok de ennyit tud.
Hát a PES menedzsermódja nagyon "király" 1. Válaszd ki a csapatokat akikkel egy bajnokságba szeretnél indulni...Hát én ettől teljesen kiakadtamDanka00792 írta:Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....![]()
![]()
![]()
![]()
de játszottam a PES-el még a 6-tal de mivel nagyon nem jött be ezért többet le se töltöm......amúgy meg ha nem tod hogy játszottam-e vele vagy nem akkor mit ítélkezel???Danka00792 írta:Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....![]()
![]()
![]()
![]()
Gyurinho írta:a fifa irányításával eddig se volt komolyabb gond inkább a grafikája kezdett elmaradni a PES-től aminél a grafikán kívül szvsz mindenben jobb amúgy.....
egérrel fogják irányítani a játékosokatmatador írta:Most ahogy hallom meg fogja érni PC-n Fifázni, ugyanis idén már igen erősen a PC-re nyomják a játékot...már az egérrel kell majd irányítgatni állítólag a játékosokat, jobb grafika lesz... idén sokkal jobb lesz a Fifa PC-re, nem hülyeség azon játszani, habár én eddig is azon toltam és egyáltalán nem untam, sőt nagyon élveztem...
Én abban reménykedek, hogy jobb lesz mint a Fifa 2004.socio66 írta:Nem tudom mi ez a nagy pesszimizmus...MeNnOn írta:sracok ne reménykedjetek hogy jobb lesz mint a 08...
Majd ha már a kezemben lesz legalább a demója,akkor majd véleményt mondok róla,de addig...
Nem tudom mi ez a nagy pesszimizmus...MeNnOn írta:sracok ne reménykedjetek hogy jobb lesz mint a 08...
rosszabb mar nm igen lehet:))sracok ne reménykedjetek hogy jobb lesz mint a 08...
Olyan nincs hogy fifához venni..szergoka írta:Milyen tipusú xbox-ot érdemes venni a fifához, alapkategóriás, közép,vagy csúcs?
Én számítógépen kivittem (15 év) de xboxon még csak 3-nál vagyok de mivel jön a 09 ezért ott már nem is akarom befejezni.Gyurinho írta:15 évet ha jól tudom de én scak 11-ig jutottamsocio66 írta:tizen valamennyit,hirtelen nem tudom.Zsolt27 írta:Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 08 vagy most már a Fifa 09 ben, hány évet lehet játszani?
Csak egy picit kéne vissza olvasni..a lap aljáig.soadroli írta:Most akko PC-be mikor adják ki![]()
![]()
15 évet ha jól tudom de én scak 11-ig jutottamsocio66 írta:tizen valamennyit,hirtelen nem tudom.Zsolt27 írta:Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 08 vagy most már a Fifa 09 ben, hány évet lehet játszani?
tizen valamennyit,hirtelen nem tudom.Zsolt27 írta:Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 08 vagy most már a Fifa 09 ben, hány évet lehet játszani?