Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jelentkező lenne!!! én is szívesen csatlakoznék egyhezbowlinggolyo írta:Igen 1 van de ha gondolod alakíts még egyet lehet lenne rá jelentkezőAuron írta:Csak 1 Eurobarcás ifibajnokság van?
Mert ahol voltam 4-es bajnokság volt, elsö meccsemet elvesztettem, a többit meg simán hoztam, emiatt bajnokságot szeretnék váltani
Igen 1 van de ha gondolod alakíts még egyet lehet lenne rá jelentkezőAuron írta:Csak 1 Eurobarcás ifibajnokság van?
Mert ahol voltam 4-es bajnokság volt, elsö meccsemet elvesztettem, a többit meg simán hoztam, emiatt bajnokságot szeretnék váltani
igazából pár nap híján 4...levproff írta:Ki hívtalak..bár most az én csapatom olyan rossz formába van!Tehát itt nincs lefutva semmi meg én is 2-3 hónapja regisztráltam!Puyol05 írta:nincs kedve valakinek egy felnőtt barátságost játszani? könnyű préda leszekdurván másfél hónapja regisztáltam...
![]()
itt a csapatazonosítóm: 1647964
Ki hívtalak..bár most az én csapatom olyan rossz formába van!Tehát itt nincs lefutva semmi meg én is 2-3 hónapja regisztráltam!Puyol05 írta:nincs kedve valakinek egy felnőtt barátságost játszani? könnyű préda leszekdurván másfél hónapja regisztáltam...
![]()
itt a csapatazonosítóm: 1647964
Kihívtalak!Auron írta:Valaki ifi barátságost?
nekem viszont még várni kell sokat mert most játszottam nem régMogyi írta: Teljes mértékben benne vagyok majd hívj ki de nekem leghamarabb csak 20.-án lehet lekötni, deaz csak két nap úgyhogy persze hogy benne vagyok
kleno04 írta:A kis EGOMogyi írta: Nyugi én is nagyon sok szabadot meg bűntetőt kapok ifiben és mindig kihasználja Karbuczki![]()
De én anélkül is nyernék[/color][/b]
hehe de azért kíváncsi lennék én arra az anélkül is nyernékre egy bari meccsen majd mit szólsz hozzá
mármint ifi persze
A kis EGOMogyi írta: Nyugi én is nagyon sok szabadot meg bűntetőt kapok ifiben és mindig kihasználja Karbuczki![]()
De én anélkül is nyernék[/color][/b]
Auron írta:Az ifim elmúlt 4 mérkőzésén 7 büntetőt kaptam(3 bajnoki 2-2 büntető , 1 barátságos 1 büntető)
Nekem ez furcsa, de legalább biztos lövök gólt
Ez mért lehet?
Vagy csak véletlen?
Le van irva a szabályzatba de elmondom h 1játékos 19éves koráig maradhat az ificsapatban.kleno04 írta:szerk.: egy ifi játékos hány éves koráig lehet az ifi akadémián