Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: Banok! Téged, hogy hogy ide evett a fene?banok írta:...
3 volt, de ezen a héten egyiknek búcsút intettem, mivel gyenge ifik jöttek, így kidobott pénznek éreztem.Diego10 írta: Hány megfigyelőd van??
Nekem 3 és nagyon jó ifiket dobnak ki.
Az akadémiámról már jött ki 2db remek szélsőjátékú ifi is és most is van 7-8 játékosom 5 csillag fölött a kezdőben.
Hány megfigyelőd van??Ronaldinho&Barca írta:Hogy találtok ti 5 illetve az feletti csillagos ifiket.. nekem 1-2 jött eddig össze csak..
A csapatszellem olyan szintre vissza esik h a kp-id nem teljesítenek úgy ahogy kellene és emiatt nem fogsz birtokolni és valószínűleg bukod a meccseidet. A csapatszellemet a laza játékkal tudod növelni.barcaloki írta:Milyen következményekkel járhat ha egymás utáni két meccsen a szezon legfontosabb mérkőzése felfogással küldöm ki a játékosaim?
Total Skill IndexPuyol05 írta:azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a TSI? nemrég regisztráltam én is, és ezt az egyet sajnos nem értem...![]()
Ha jól tudom vagy a csapatszellem vagy az önbizalom csökken.barcaloki írta:Milyen következményekkel járhat ha egymás utáni két meccsen a szezon legfontosabb mérkőzése felfogással küldöm ki a játékosaim?
azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a TSI? nemrég regisztráltam én is, és ezt az egyet sajnos nem értem...bowlinggolyo írta: Mindenképp várj a köv szintre és ha eladtad abból vegyél 1 17 éves jó kapust akinek kb 4000 TSIje van ez 2-3 hét és szintet lép.
Mindenképp várj a köv szintre és ha eladtad abból vegyél 1 17 éves jó kapust akinek kb 4000 TSIje van ez 2-3 hét és szintet lép.Ezt is kb nagyszerűig edzesd abból kapsz úgy 200-250 körülZ.Chris írta:Szerintetek, mikor érdemes eladni egy kapust, egy kezdő játékosnak. Most van két 18 éves, remek kapusom.
Megérné most eladni, vagy majd ha még egy szintet léptek.
Az egyiket megtartom de a másikat eladom. Szóval megérné most eladni, vagy majd később?