Fifa, PES, FM
Heló!
Egy kérdésem lenne, hogy a FIFA 09 kijön majd PS2-re (legalábbis azt olvastam) és a kérdésem az lenne, hogy PS2-n is szép lesz a grafikája ugye?
Egy kérdésem lenne, hogy a FIFA 09 kijön majd PS2-re (legalábbis azt olvastam) és a kérdésem az lenne, hogy PS2-n is szép lesz a grafikája ugye?
-
- Director del Fútbol
jaj bocs! okt 3!!!milko írta:Szerintem sem lesz ilyen a grafika, de a nyögések...lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Jugador del Barça
Sziasztok!
fifa manager 08-hoz keresek magyarosítést.
Tud esetleg valaki segíteni ebben?
üdv.
fifa manager 08-hoz keresek magyarosítést.
Tud esetleg valaki segíteni ebben?
üdv.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
nekem xbox360-am van, a grafika sz.tem pazar, bár azért a Real stadionját lemodellezhették volna. amúgy elvileg 15 új stadion lesz, úgyhogy már csak több arc kéneMessiFan írta:Meg az is ottvan ha veszek egy játékost ne 2-es legyen már a mezszáma hanem írja ki hogy hanyast akarom neki adni mint az FM-ben
Egyébként a grafika Pc-n se lesz rossz de konzolokon már egész jó:D
Meg az is ottvan ha veszek egy játékost ne 2-es legyen már a mezszáma hanem írja ki hogy hanyast akarom neki adni mint az FM-ben
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ja igaz, meg remélem majd másik nagycsapatok is vesznek majd nagyjátékosokat. + ha a nagyokat eladom a csapatból mint Xavi Eto'o Henry Van Der Vaart ne a betisbe meg a deportívoba menjenekMessiFan írta:Egyébként remélem most nem lesz olyan a FIFA hogy ilyen hatalmas játékosokat tök olcsón meg ingyen lehet majd vásárolni. ja meg hogy ne a legbénább csapat legyen az első a csoportban..
Egyébként remélem most nem lesz olyan a FIFA hogy ilyen hatalmas játékosokat tök olcsón meg ingyen lehet majd vásárolni. ja meg hogy ne a legbénább csapat legyen az első a csoportban..
- milko
- Barça B
Szerintem sem lesz ilyen a grafika, de a nyögések...lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Szerintem nem így fog kinézni... Az előző évben is mondták, hogy hejj de jó lesz a PC-s FIFA grafikája... És mi lett... De kösz a linket.lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...
-
- Director del Fútbol
Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenes
De várom már...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Capitá del Barça
Lehet de szinte biztos hogy csúszik ez is mer a 07 is csúszott viszont azt mondják ennek má jó grafikája lesz de hogy ősszinte legyek már ideje fejlődni mer a nem túl szép PES is szebb arról nem beszélve hogy 2 éve ígérik a ''next-gen'' grafikát.....majd meglátjuk
PC-sek ne haragudjatok, de a FIFA a PS2-höz képest is vicc. Ezt a játékot Isten is konzolra teremtette és sajnos rendre elk.rják az átíratot.
Gamekapcson olvastam és teljesen igaz.
Nem októberre jönne ki?
Gamekapcson olvastam és teljesen igaz.
Nem októberre jönne ki?
FIFA 09 mikor jön PC-re 

Ez kijön Ps2-őn? Esetleg pc-én?
Na életem elsö meccse online
Barca:Real 3:2 grat leomessifan
VALAKI MÁS NEM JÁTSZANA?????
Barca:Real 3:2 grat leomessifan
VALAKI MÁS NEM JÁTSZANA?????
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
megtörténtLionel Messi Fan írta:figyi felteszem mindjárt végez a gép és akkor egyeztetünk csak vegyél fel msnre bencekiraly@hotmail.com

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
játékmód többszemélyes és akkor egyikötők a gazda a másik pedig aki kapcsolódik és az Gazda ipéjét meg kell adnia a kapcsolódónak hogy tudjon kapcsolódni és a tűzfal ne blokkolj a fifát
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
figyi felteszem mindjárt végez a gép és akkor egyeztetünk csak vegyél fel msnre bencekiraly@hotmail.com
most csak hogy kellLionel Messi Fan írta:mikor ?????? lenne fifa ? meg melyikkel ? mert akkor felteszem most lenne kedem játszani
játékmod
többszemélyes...
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Valaki egy Fifa08-at nem akarna nyomatni????????