Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, sajnos elhamarkodtam, és este gyorsan megcsináltam a csapatomat, fáradtan nem gondolkodtam kiskapukban.Bob_Marley írta:...
Őt nem cseréltem le10Messi4ever írta:Sifakis???Bob_Marley írta:na azt hiszem megszülettem:
Casillas-Sifakis
Alba-Pique-Arbeloa-Badstuber-Hummels
X.Alonso-Busquets-Khedira-Pirlo-Marchisio
Cassano-Nani-Oliveira
Sifakis???Bob_Marley írta:na azt hiszem megszülettem:
Casillas-Sifakis
Alba-Pique-Arbeloa-Badstuber-Hummels
X.Alonso-Busquets-Khedira-Pirlo-Marchisio
Cassano-Nani-Oliveira
Ne is idegesíts felGame90 írta: Ma ki lesz az áldozat? Elképzelem:
1. Alba-t választod és az ő hibájából kapnak gólt a spanyolok, miközben Benzema gólt lő és gólpasszt ad.
2. Benzema-t választod és lehoz egy életerős 2 pontos teljesítményt, miközben a spanyolok nem kapnak gólt.
Ma ki lesz az áldozat? Elképzelem:Bob_Marley írta: Ráadásul megint csk-t kellett változtatnom ,miután Podolski produkált egy dupla0-t
Ma már meg is fordulhatna az állásBob_Marley írta: Game közeledik, hogy száradna le nekiMár csak 1
Bob_Marley írta: Ja és Game előtt végeztem mindkettőben![]()
Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert
![]()
Jó játék volt, nem annyira élvezetes és mozgalmas, mint az alapszakaszos, de ha nincs ló jó a szamár is. Gratulálok én is mindenkinek.Bob_Marley írta:Na az NBA szezon végeztével véget ért a kis fantasy ligánk is.És hát sajnos elég egyértelmű ki volt a PO legjobb GM-je
Kantynak sikerült mindkettőt megnyerni gratulálok neki, én örülök hogy mindkettőben sikerült dobogóra kerülni egy második és egy harmadik hely "becserkészve"Ráadásul a kis töki Rondo a 3ik legtöbb pontot hozta a fantasy ligában legalább vele nem lőttem mellé, mondjuk nem is lehet miután a legjobb irányító
![]()
Grat mindenkinek most annyira nem volt nagy mozgás ebben a PO ligában, de ismét csak jó kis kikapcsolódás volt, s meccsek mellett a játékosok jó teljesítményéért is lehetett izgulni, köszönjük Cumbeenak, hogy rátalált, s megszervezte nekünk.
Októberben találkozunk a yahoo-ban, jönnek az újoncok mennek majd a cserék lesznek változások a keretekben csupa-csupa izgalom, s jelzem Mr IQ fighter McGee-t behúzomÚgyhogy nem lesz kegyelem.
Ja és Game előtt végeztem mindkettőben![]()
Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert
![]()
16ik vagy jelenleg ebben a fordulóban eddig szereztél 6 pontot, szerintem lehagytad a csapatodból embereket, mert Patricio-Pereira-Ronaldo is játszott ma nálad de csak 6 pontot kaptál, erre figyelj érdemes beállítani minden egyes napra a csapatodat, s azok aki alul teljesítettek kitenni, s újakat betenni.Most gyakorlatilag 13 pontot bent hagytál, ráadásul csk-t se választottál mára, pedig azt is úgy érdemes csinálni, hogy választasz adott nap, s ha nem jön be következő napra cserélsz.Most pl bárkit betettél volna 10+ pontot hoz ami már jó, s simán hagyhattad volna a hétre.messideco írta:Valaki meglesné, hogy hányadik lettem? Sajnos nem enged belépni :S
Egyelőre 16. vagy.messideco írta:Valaki meglesné, hogy hányadik lettem? Sajnos nem enged belépni :S
Orsós Nani-nál nem találtál jobbat mára?Bob_Marley írta: Nálam Nani csk 2 pont na erre varrjál gombot kiccsákó
Erre majd térjünk vissza 2 nap múlvavisca el barca írta:inkább beteszem ronaldot, mint mondjuk a szerencsetlen benzemát...
visca el barca írta: amugy marha jol állok, a magyarok közt 17 / 1280, összesítettben meg 6300 / 550.000
Mi ez fejvadász pókerverseny?visca el barca írta: bár, nekem is az a célom, hogy téged megelőzzelek...![]()