Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.25. 15:03:39

Bob_Marley írta:...
Igaz, sajnos elhamarkodtam, és este gyorsan megcsináltam a csapatomat, fáradtan nem gondolkodtam kiskapukban. :D Nálam a hat portugál a probléma, de a cserék nem kötelező felhasználására vonatkozó új információimat hasznosítva ha kiesnek, Custódiót és Miguel Lopest (a két olcsó embert) bent hagyom.

6 portugál, 4 spanyol, 3 német, 2 olasz :arrow: az első elődöntőn mindenképpen szívok szépen. :D
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 14:56:00

10Messi4ever írta:
Bob_Marley írta:na azt hiszem megszülettem:
Casillas-Sifakis
Alba-Pique-Arbeloa-Badstuber-Hummels
X.Alonso-Busquets-Khedira-Pirlo-Marchisio
Cassano-Nani-Oliveira
Sifakis???
Őt nem cseréltem le :D Nem kötelező felhasználni minden cserédet, úgy okoskodtam tele rakom a legolcsóbb spanyolokkal (ha kiesnek akkor van szívás :D) ez 6 ember portugáloktól nem akartam védőt berakni, bár lehet 0:0 lesz de nem akartam kockáztatni.Nani-Oliveira (ő volt a legolcsóbb playa :D) 2 portugál és van 3 olasz 3 német, így jó esetben kiesik 5 emberem (2 portugál+ mondjuk 3 olasz) és tudok cserélni 4et de még mindig "+2ben vagyok"
Mert 15 emberből 6 lesz használhatatlan (2portugál+3 olasz+Sifakis) amiből 4et cserélek így 13 főssel megyek a döntőre

Akkor van baj ha a spanyolok kiesnek :D De hát valamit be kell kockáztatni, mert annak semmi értelme, hogy tele rakom mondjuk 4 spanyol-4 portugál 3 olasz 3 német +sifakis mert akkor bármi van 8 emberem esik ki.Így ha kiesnek a spanyolok akkor mondjuk 10 emberem esik ki (6spanyol+3olasz+sifakis) amiből csak 4et tudok cserélni, de a Spanyolok NEM ESHETNEK KI :lol: És a legolcsóbb spanyolok meg ráadásul nem is rosszul teljesítenek, s "olcsóbbak" mint a németek.Így osztva szorozva rátettem a voksomat a legesélyesebb csapatra és logikailag így éreztem hogy a legjobban járok persze ha kiesnek akkor nagyon át kell variálnom a csapatot, de akkor meg már úgyis mindegy lesz mert ha a spanyolok rosszul teljesítenek, akkor kuka ez a kör meg a következő is.
Kép
Kép
Kép
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.25. 14:47:15

Bob_Marley írta:na azt hiszem megszülettem:
Casillas-Sifakis
Cassano-Nani-Oliveira
Sifakis???

"Ne féljetek!"
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 00:39:08

hű bakker most leszek nagy gondban a csapatösszerakással... foleg ugy, hogy a dontore már csak 4 transfer marad... eltuntek a 4-5 pontos töltelékek is...

vajon azok bennmaradhatnak a csapatba akik kiestek, de nem transferelem el őket? :lol:

sifakis, pilar, lescott, jó occsón' benn hagyom őket, és leteszem a padra :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 00:35:19

Én fl órája nézem és nem tudok kihozni semmit :D Egyszer megvolt, de akkor meg nem mentettem el, azóta 3szor sikerült -0,2ig levinni,grrrrr
Nem olyan egyszerű ez, ráadásul iszonyat meg kell gondolni következő körre már csak 4 csere lehetőség van

na azt hiszem megszülettem:
Casillas-Sifakis
Cassano-Nani-Oliveira
8 csere 0,4 maradt természetesen az volt a legjobb amikor ennél szimpatikusabb csapat volt de kellett volna 0,1 hozzá :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.25. 01:30:03-kor.
Kép
Kép
Kép
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.25. 00:23:41

55 ponttal zártam, Lescott clean sheetje szép kis 7 pontot jelentett, Rooney meg meglapult a 2-jével - olyan jó volt, mint Sifakis. :lol:

TÚL stabilan tartom a 7. helyet, teljes átszervezés utáni csapat:

- Rui Patrício, Beto
- Hummels, Joao Pereira, Badstuber, Miguel Lopes, Abate
- Iniesta, Busquets, Custódio, Schweinsteiger, Fábregas
- Pedro, C. Ronaldo, Balotelli. :D

1 plusz transzferrel ennyit sikerült kihozni a történetből.

"Ne féljetek!"
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.23. 23:09:23

A mai nem volt valami nagy termés, Cesc és Ini is 3-3 pontot hozott a konyhára. Holnap Lescottban és Rooneyban bízom.

"Ne féljetek!"
K900
Jugador d'estrella

2012.06.23. 16:54:39

Kép
Na ez már jobb mint a szokásos CR promó. :D :D

http://barcanoticias.blog.hu/2012/06/23 ... a_nap_kepe
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 16:18:15

Game90 írta: Ma ki lesz az áldozat? Elképzelem:
1. Alba-t választod és az ő hibájából kapnak gólt a spanyolok, miközben Benzema gólt lő és gólpasszt ad.
2. Benzema-t választod és lehoz egy életerős 2 pontos teljesítményt, miközben a spanyolok nem kapnak gólt.
Ne is idegesíts fel :D , csk-m mindig Dzagijev volt, vele nem volt ennyi gond, azóta mióta kiestek mindig rosszul választok kapitányt :D

És ha Alou Diuarrat vagy Busquetset választom :P

Örülj csak kölyök, hogy előttem vagy, tiszavirág életű a dolog :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.23. 16:10:42

Bob_Marley írta: Ráadásul megint csk-t kellett változtatnom ,miután Podolski produkált egy dupla0-t :lol:
Ma ki lesz az áldozat? Elképzelem:
1. Alba-t választod és az ő hibájából kapnak gólt a spanyolok, miközben Benzema gólt lő és gólpasszt ad.
2. Benzema-t választod és lehoz egy életerős 2 pontos teljesítményt, miközben a spanyolok nem kapnak gólt.

Ezért bízzon az ember a németekben, persze, hogy nem bírják kihúzni kapott gól nélkül a görögök ellen :? Boateng még nem is volt rossz, de Neuer és Hummels a kapott gólok miatt csak 2-2 pont, Gomez meg 1, ő szerintem megy is a cserepadra Nani-val és Hummels-szel együtt.

Akár vége is lehetne a fantasy-nek :D :
4. pcsabi90 167 pont
5. Dream_Team (aka Bob) 166 pont
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 14:44:16

Löw nekem is bekavart, úgyhogy +1 indok miért utálom úgy a németeket. :D
Ráadásul megint csk-t kellett változtatnom ,miután Podolski produkált egy dupla0-t :lol:
Ma megint 4 emberem pályán hátha valami beindul, elég gödörben a csapat :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.23. 12:23:21

azon gondolkodtam h cabaye, diarra vay mvila játsszon, végül is cabayet tettem be, remelem pont őt hagyják majd ki :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.23. 11:42:21

Eddigi legjobb napom:
Sifakis 2
Paadopoulos 0
Maniatis 0
Schweinsteiger 3
Gomez 1

A két görög védő és Gomez helyett behozom Lescottot, Gerrardot meg Pirlót, aztán reménykedem, hátha alakítanak valamit. :D
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.22. 23:16:15

Nekem egész jó:

Sifakis 2
Maniatis 0
Hummels 2
Schweinsteiger 3
Özil 8 !
Samaras 5

Így 45 pont van már, ill. lenne, de a Maniatis-Hummels-Schweini trió helyett bevetem a Lescott-Fábregas-Rooney hármast, ők együtt csak többet hoznak öt pontnál. És még Iniesta is ott van! :)

"Ne féljetek!"
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.22. 23:04:54

Nekem mondod visca? Egy igazi csődtömeg volt a mai napom... :( Hogy fogom így megrángatni a rasztás haját? :( :lol: :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.22. 22:38:58

amilyen jo volt a tegnapi nap, olyan tré lett a mai..

papadopulos 0
hummels 2
schweni 3
gomez 1
samaras 5...

elődöntőkre, döntőre érdekes lesz csapatot összerakni ennyi pénzből.. a sok töltelék cseh, görög occsó' jatekos kiesik....

amugy a pl a döntőre minek 15 embert nevezni? ugysem tudsz cserélni... lesz mondjuk egy német-spanyol döntő, egy jatekosra lesz 7 millád... édeskevés..
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.22. 17:52:14

Bob_Marley írta: Game közeledik, hogy száradna le neki :mrgreen: Már csak 1 :D
Ma már meg is fordulhatna az állás :P Gomez állítólag csak csere lesz, de én már azzal is megelégednék, ha a németek nem kapnának gólt.
Bob_Marley írta: Ja és Game előtt végeztem mindkettőben \:D/ :mrgreen: Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert :twisted: :D
:D

Akkor most 2-1-re vezetsz ellenem, EB Fantasy-ben muszáj előtted végeznem és akkor egyenlítek :D

Yahoo-s Fantasy-t már én is várom, szerintem bőven izgalmasabb lesz, mint az idei, már hiányzik, hogy a csereajánlatokon agyaljak :mrgreen: Ez a head-to-head is jó volt, de azon is elgondolkodnék, hogy ilyen bajnokság jellege legyen a ligának, amilyen a Cumbee-félénél is volt. De ezt majd úgy is eldöntjük :)

KanTY-nak grat, remélem kinyerted magad egy időre :mrgreen:
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.22. 16:20:25

Na egy huszonöt pontos első nap UEFA Fantasyban. CR-t bent hagyom csk-nak, nem kockáztatom meg +1-2 pontért, hogy nem csinál semmit egy újabb jelölt. :D

Pereira 7
Gebre Selassie 3
Jirácek 3
C. Ronaldo 2x6=12

Ma Sifakis, Maniatis, Samaras vs. Hummels, Schweini, Özil. Mit nem adnék egy 0-0-ért 10-10 Samaras-, Schweini- és Özil-labdaszerzés mellett! :lol:

"Ne féljetek!"
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.22. 12:25:01

Bob_Marley írta:Na az NBA szezon végeztével véget ért a kis fantasy ligánk is.És hát sajnos elég egyértelmű ki volt a PO legjobb GM-je :D
Kantynak sikerült mindkettőt megnyerni gratulálok neki, én örülök hogy mindkettőben sikerült dobogóra kerülni egy második és egy harmadik hely "becserkészve" :P Ráadásul a kis töki Rondo a 3ik legtöbb pontot hozta a fantasy ligában legalább vele nem lőttem mellé, mondjuk nem is lehet miután a legjobb irányító :P :D

Grat mindenkinek most annyira nem volt nagy mozgás ebben a PO ligában, de ismét csak jó kis kikapcsolódás volt, s meccsek mellett a játékosok jó teljesítményéért is lehetett izgulni, köszönjük Cumbeenak, hogy rátalált, s megszervezte nekünk.

Októberben találkozunk a yahoo-ban, jönnek az újoncok mennek majd a cserék lesznek változások a keretekben csupa-csupa izgalom, s jelzem Mr IQ fighter McGee-t behúzom :P Úgyhogy nem lesz kegyelem.

Ja és Game előtt végeztem mindkettőben \:D/ :mrgreen: Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert :twisted: :D
Jó játék volt, nem annyira élvezetes és mozgalmas, mint az alapszakaszos, de ha nincs ló jó a szamár is. Gratulálok én is mindenkinek. :)
Köszi, végre gratulált valaki, a többiektől is elvárom és azért sem haragszom meg, ha írtok pár dicsőítő sort rólam. :P
Igazából simább kellett volna legyen, csak a második körben vagy 3 meccsen Durantot padra tettem. :lol: 10. is voltam, de aztán beindultam, nincs mit szerénykedni egy sikersztori volt az egész. :lol:
Just for 4 pedig szerintem már az elején eldőlt.

Yahoo-s ligát pedig már most várom, szerintem a játék mellett még nagyon hasznos is volt. Kellett követni a játékosokat, megismertem olyan playereket is, akik eddig noname-k voltak számomra.
Remélem jövőre még többen leszünk, talán több bajnokságot is lehetne indítani. Persze addig még sok van, majd eldől ez pár hónap múlva.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.22. 11:36:06

Gebre Selassie 3
Limbersky 3
Pilar 3
Rinyáldó 12 (cséká, úgy bizony :lol: )

Ma még jön Sifakis, Papadopoulos, Maniatis, Schweinsteiger, no meg Gomez, de a cserepadon is bevetésért könyörög a Lescott-Gerrard-Pirlo triász (ja, meg a világsztár Butland), úgyhogy könnyen lehet, hogy a görögök kikerülnek a csapatból, ha Gomez mesternégyest rúg. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.22. 10:13:02

Na az NBA szezon végeztével véget ért a kis fantasy ligánk is.És hát sajnos elég egyértelmű ki volt a PO legjobb GM-je :D
Kantynak sikerült mindkettőt megnyerni gratulálok neki, én örülök hogy mindkettőben sikerült dobogóra kerülni egy második és egy harmadik hely "becserkészve" :P Ráadásul a kis töki Rondo a 3ik legtöbb pontot hozta a fantasy ligában legalább vele nem lőttem mellé, mondjuk nem is lehet miután a legjobb irányító :P :D

Grat mindenkinek most annyira nem volt nagy mozgás ebben a PO ligában, de ismét csak jó kis kikapcsolódás volt, s meccsek mellett a játékosok jó teljesítményéért is lehetett izgulni, köszönjük Cumbeenak, hogy rátalált, s megszervezte nekünk.

Októberben találkozunk a yahoo-ban, jönnek az újoncok mennek majd a cserék lesznek változások a keretekben csupa-csupa izgalom, s jelzem Mr IQ fighter McGee-t behúzom :P Úgyhogy nem lesz kegyelem.

Ja és Game előtt végeztem mindkettőben \:D/ :mrgreen: Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert :twisted: :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 23:36:14

messideco írta:Valaki meglesné, hogy hányadik lettem? Sajnos nem enged belépni :S
16ik vagy jelenleg ebben a fordulóban eddig szereztél 6 pontot, szerintem lehagytad a csapatodból embereket, mert Patricio-Pereira-Ronaldo is játszott ma nálad de csak 6 pontot kaptál, erre figyelj érdemes beállítani minden egyes napra a csapatodat, s azok aki alul teljesítettek kitenni, s újakat betenni.Most gyakorlatilag 13 pontot bent hagytál, ráadásul csk-t se választottál mára, pedig azt is úgy érdemes csinálni, hogy választasz adott nap, s ha nem jön be következő napra cserélsz.Most pl bárkit betettél volna 10+ pontot hoz ami már jó, s simán hagyhattad volna a hétre.

Nani nálam is megy a padra :D Majd holnap jön a "disznó" és ő is elér 10+ pontot :lol:
Game közeledik, hogy száradna le neki :mrgreen: Már csak 1 :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.21. 23:33:02

messideco írta:Valaki meglesné, hogy hányadik lettem? Sajnos nem enged belépni :S
Egyelőre 16. vagy.
Bob_Marley írta: Nálam Nani csk 2 pont na erre varrjál gombot kiccsákó :mrgreen:
Orsós Nani-nál nem találtál jobbat mára? :lol:

Joao Pereira 14
Pepe 7
Hübschman 3
Pilar 3
Nani 1

Nani így megy majd a cserepadra.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.21. 23:14:55

Valaki meglesné, hogy hányadik lettem? Sajnos nem enged belépni :S
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 23:05:01

visca el barca írta:inkább beteszem ronaldot, mint mondjuk a szerencsetlen benzemát...
Erre majd térjünk vissza 2 nap múlva :P :D
visca el barca írta: amugy marha jol állok, a magyarok közt 17 / 1280, összesítettben meg 6300 / 550.000
:twisted: Fáj kimondani........, grat :D
visca el barca írta: bár, nekem is az a célom, hogy téged megelőzzelek... :lol:
Mi ez fejvadász pókerverseny? :D

Úgyis megelőzlek :twisted:
Kép
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése