Fifa, PES, FM
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
mikor ?????? lenne fifa ? meg melyikkel ? mert akkor felteszem most lenne kedem játszani
Srácok nincsen kedve valakinek FIFÁzni ellenem és ha igen akkor hogy kell mert soha nem csináltam csak naon jo vagyok és unatkozok
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
nekem mar megvan egy ideje, es semmi gondom vele, szerintem hibasat toltottel le, probalj ki egy masikat... de amugy nem is nagyon eri meg a faradalmakat, nehangy honap es jon az uj fifa, es ahogy olvastam itt nagy attorest akarnak...Srácok!
Letöltöttem az Euro2008-at, de van egy kis gondom vele....
Az uefa euro 08 már csak ilyen nem áldoztak sok időt a készítésére.
Amúgy nem tudja valaki hogy a Classic xi miért ilyen [auto_cenzúra]!? Olyan játéosok vannak benne hogy elszáll az agyam, nagyon helyes hogy benne van Beckenbauer,Carlos Alberto,Zico. Ok ezzel nincs baj de szerintem ti is hiányoltátok Maradonát, Platinit,Cruyff-ot, Pelét, Eusebiot, stb. Kár hogy ez van. Persze a csapat így is a legjobb de minek Rudi Völler mikor ott van pelé......,minek Koeman mikor ott van maradona stb.
Amúgy nem tudja valaki hogy a Classic xi miért ilyen [auto_cenzúra]!? Olyan játéosok vannak benne hogy elszáll az agyam, nagyon helyes hogy benne van Beckenbauer,Carlos Alberto,Zico. Ok ezzel nincs baj de szerintem ti is hiányoltátok Maradonát, Platinit,Cruyff-ot, Pelét, Eusebiot, stb. Kár hogy ez van. Persze a csapat így is a legjobb de minek Rudi Völler mikor ott van pelé......,minek Koeman mikor ott van maradona stb.
Srácok!
Letöltöttem az Euro2008-at, de van egy kis gondom vele.
Meccs közben folyamatosan kb 5 másodpercenként megakad egy pillanatra a játék, ami miatt teljesen élvezhetetlen.
Tippem sincs hogy mi lehet a baj, a Fifa2008 kb fél éve még teljesen hibátlanul ment szinte full grafikán is. Ez meg akár full grafikán, akár a legminimálisabban van, ugyanezt a hibát produkálja. Úgyhogy szerintem nem ezzel lesz a probléma...
Valakinek valami ötlet?
Letöltöttem az Euro2008-at, de van egy kis gondom vele.
Meccs közben folyamatosan kb 5 másodpercenként megakad egy pillanatra a játék, ami miatt teljesen élvezhetetlen.
Tippem sincs hogy mi lehet a baj, a Fifa2008 kb fél éve még teljesen hibátlanul ment szinte full grafikán is. Ez meg akár full grafikán, akár a legminimálisabban van, ugyanezt a hibát produkálja. Úgyhogy szerintem nem ezzel lesz a probléma...
Valakinek valami ötlet?
-
- Barça B
- Kapcsolat:
helosziasztok!
nincs valakinek kedve online fifázni velem?
msn -nn megbeszélnénnk a részleteket:D
nincs valakinek kedve online fifázni velem?
msn -nn megbeszélnénnk a részleteket:D
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
- Robi_Santiago7
- Barça B
nem akarok senkit se bántani de ezt minden h ülye sejthetivaLe5 írta:Miért mit gondolsz ha Argentínában veszed rajta van R10? Minden jó footballa rendelkező országnak a sajátjai vannak rajta , + még valaki.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
FR: Elrontottam, Walcott csak csere
A szabadrúgást meg majd még próbálgatom.
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Miért mit gondolsz ha Argentínában veszed rajta van R10? Minden jó footballa rendelkező országnak a sajátjai vannak rajta , + még valaki.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Én azér' így is büszke vok rá...Los Banditos írta: Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Annyi még hozzátartozik, s elfelejtettem, hogy közben tartsd nyomva a felfelé nyilat, amennyiben billentyűzeten játszol.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.

in to exile
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, egy Sevilla szintű csapatban könnyen lehet minden második szabadrúgásból gólt lőni.Los Banditos írta: - Nem tartom magam rossz játékosnak,ellenben eddig hiába rúgtam tübbszáz szabadrúgást össz-vissz 2-3 gólt lőttem abból
Kiválasztod a legjobb lövő játékosodat, majd úgy mozgatod a kamerát, hogy a sorfal széle valamelyik kapufához érjen. Már csak rá kell érezni milyen erővel rúgd meg, s ott a hatalmas gól

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- VictorValdes19
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Nagyon várom már a 09-et! 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem játszom PC-n FIFA-val.fir3bird írta:megértem Fernandot.nehéz elfogadni hogy a PES jobb pc-re mint a FIFA![]()
én mint FIFA párti, örök hűséget fogadtam a FIFA szériákra
![]()

PS-n játszottam FIFA-val és PES-sel is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Behoztak egy szabályt, mi szerint 12 játékossal állhatsz ki?Los Banditos írta:De Santisc, - Dani Alves - Escudé - Navarro - Hinkel, - Keita, - Iniesta - Yeste - Walcott, - Nasri, - Bojan - Luis Fabiano

-
Nem rég végre belekezdtem egy Manager módba, a Sevillát választottam. Most járok a 2. évemben.
Első évemben a mérkőzések mindig mínuszokat termeltek, így nagyon sok játékost eladtam. Amúgy is elég kevés pénzem volt igazolásokra. Volt, hogy a 12. helyen álltam, de a végén egy nagy hajrának köszönhetően feljöttem az 5. helyre. A kupából már az elején kiestem.
Közben leigazoltam Iniestát, Bojant, Nasrit, Walcottot, Patot és Yestét, de elkellett adjam többek közt Navast, Kanoutét és több jó játékost.
A 2. évemben egyelőre veztem a bajnokságot a Barca elött, és az UEFA csoportkört is. Az alapfelállásom.:
De Santisc, - Dani Alves - Escudé - Navarro - Hinkel, - Keita, - Iniesta - Yeste - Walcott, - Nasri, - Bojan - Luis Fabiano
Cserék: Fernando Sales
Jesuli
Renato
Maresca
Pato
Cristian Fernanez
Első évemben a mérkőzések mindig mínuszokat termeltek, így nagyon sok játékost eladtam. Amúgy is elég kevés pénzem volt igazolásokra. Volt, hogy a 12. helyen álltam, de a végén egy nagy hajrának köszönhetően feljöttem az 5. helyre. A kupából már az elején kiestem.
Közben leigazoltam Iniestát, Bojant, Nasrit, Walcottot, Patot és Yestét, de elkellett adjam többek közt Navast, Kanoutét és több jó játékost.
A 2. évemben egyelőre veztem a bajnokságot a Barca elött, és az UEFA csoportkört is. Az alapfelállásom.:
De Santisc, - Dani Alves - Escudé - Navarro - Hinkel, - Keita, - Iniesta - Yeste - Walcott, - Nasri, - Bojan - Luis Fabiano
Cserék: Fernando Sales
Jesuli
Renato
Maresca
Pato
Cristian Fernanez
in to exile
-
Amit nem szeretek a FIFA-ba:
- Manager módba nagyon alacsony a játkosok értéke
- Van, hogy az első félidő 52. (!) percébe kapok gólt, miközbe 3 percet hosszabít a bíró
- Szintén Manager módba a spanyol bajnokság meccseit nappal körülményei között játszom le, pedig szerintem alap, hogy a La Liga meccseinek többsége este kerül sorra
- Nem tartom magam rossz játékosnak,ellenben eddig hiába rúgtam tübbszáz szabadrúgást össz-vissz 2-3 gólt lőttem abból
- Ennek ellenére a szabadrúgás gólokat sorra bekapom
- A holland válogatott egyszerúen szánalmas, ahogy megvan csinálva
Ezeket a dolgokat leszámítva más gondom nincs vele. PS3-on szerintem jó.
PES szériák közül egyedül az 5-el játszotam, ami sokak szerint az eddigi legjobban sikerült játék. A grafika nekem elég sok kivánni valót hagyot maga után, az angol csapatok hülye neve abszolút idegesített, és nem tudtam túl sok támadásfélét vezetni. A többi dolog viszont tetszett, de nálam a FIFA még mindig jobb, mint a PES.
Amúgy 2010-ben mi lesz a játék neve? FIFA 10?
- Manager módba nagyon alacsony a játkosok értéke
- Van, hogy az első félidő 52. (!) percébe kapok gólt, miközbe 3 percet hosszabít a bíró
- Szintén Manager módba a spanyol bajnokság meccseit nappal körülményei között játszom le, pedig szerintem alap, hogy a La Liga meccseinek többsége este kerül sorra
- Nem tartom magam rossz játékosnak,ellenben eddig hiába rúgtam tübbszáz szabadrúgást össz-vissz 2-3 gólt lőttem abból
- Ennek ellenére a szabadrúgás gólokat sorra bekapom

- A holland válogatott egyszerúen szánalmas, ahogy megvan csinálva
Ezeket a dolgokat leszámítva más gondom nincs vele. PS3-on szerintem jó.
PES szériák közül egyedül az 5-el játszotam, ami sokak szerint az eddigi legjobban sikerült játék. A grafika nekem elég sok kivánni valót hagyot maga után, az angol csapatok hülye neve abszolút idegesített, és nem tudtam túl sok támadásfélét vezetni. A többi dolog viszont tetszett, de nálam a FIFA még mindig jobb, mint a PES.
Amúgy 2010-ben mi lesz a játék neve? FIFA 10?

in to exile
Az miért fikázás, ha vki leírja, hogy nem tetszik neki valami és ezt tényekkel együtt teszi?
Teljesen korrekt módon mentek itt a hsz-ek, nem volt szrdobálás. Csak kiderült, hogy PC-n jobb a PES.

Teljesen korrekt módon mentek itt a hsz-ek, nem volt szrdobálás. Csak kiderült, hogy PC-n jobb a PES.

ilyen marhaságon veszekedni gyerekek... nem teljesen off amit írnak amúgy sem. az első fifától az uccsóig mindig játszottam vele, míg ki nem adták a következőt, de most besokaltam... remélem idén már tényleg hozzák a vártakat! bízok benne. addig marad a PES. hajrá fifa 

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
megértem Fernandot.nehéz elfogadni hogy a PES jobb pc-re mint a FIFA
én mint FIFA párti, örök hűséget fogadtam a FIFA szériákra

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én személy szerint azt "fikáztam", ami köztudottan rossz, a PC-re írt Fifa, összehasonlítva az én viszonyítási alapommal, a PES-sel, amely fizikában tönkreveri társát. Leírtam, hogy készíthetnének jobbat, den em akarnak, s hogy konzolon egész jó, sőt a PC verzióval összehasonlíthatatlan. Kissé részrehajló vagyok, de leírtam miben jobb a FIFA, s miért. Ennyi. Ez nem "fikázás", tények.Fernando írta:De ez abból áll, h minden PES-es lefikázza a FIFA-t.Zozzy 5 írta:Szerintem ez a fórum nem specializálódott annyira külön külön a PES-re meg a FIFA-ra (igaz van saját topikjuk), úgyhogy összehasonlítás simán belefér az egyik topikba...Fernando írta:Szerintem a PES-t nem ebben a topicban kéne isteníteni, szerintem itt a FIFA sorozatról van szó. Fényévekkel jobb. Nekünk FIFA-soknak meg a FIFA. Ez nem PES vs. FIFA topic. Szerintem nem kéne szétoffolni a topicot.