Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem mar megvan egy ideje, es semmi gondom vele, szerintem hibasat toltottel le, probalj ki egy masikat... de amugy nem is nagyon eri meg a faradalmakat, nehangy honap es jon az uj fifa, es ahogy olvastam itt nagy attorest akarnak...Srácok!
Letöltöttem az Euro2008-at, de van egy kis gondom vele....
nem akarok senkit se bántani de ezt minden h ülye sejthetivaLe5 írta:Miért mit gondolsz ha Argentínában veszed rajta van R10? Minden jó footballa rendelkező országnak a sajátjai vannak rajta , + még valaki.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
FR: Elrontottam, Walcott csak csere
A szabadrúgást meg majd még próbálgatom.
Miért mit gondolsz ha Argentínában veszed rajta van R10? Minden jó footballa rendelkező országnak a sajátjai vannak rajta , + még valaki.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
Én azér' így is büszke vok rá...Los Banditos írta: Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
Annyi még hozzátartozik, s elfelejtettem, hogy közben tartsd nyomva a felfelé nyilat, amennyiben billentyűzeten játszol.Los Banditos írta:Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.Szerintem így nem akkora szenzáció.
Ha Németországba, Spanyolországba vagy más külföldi országban vesszük meg, akkor már nem lesz rajta Dzsudzsák.
Nos, egy Sevilla szintű csapatban könnyen lehet minden második szabadrúgásból gólt lőni.Los Banditos írta: - Nem tartom magam rossz játékosnak,ellenben eddig hiába rúgtam tübbszáz szabadrúgást össz-vissz 2-3 gólt lőttem abból
Nem játszom PC-n FIFA-val.fir3bird írta:megértem Fernandot.nehéz elfogadni hogy a PES jobb pc-re mint a FIFA![]()
én mint FIFA párti, örök hűséget fogadtam a FIFA szériákra
![]()
Behoztak egy szabályt, mi szerint 12 játékossal állhatsz ki?Los Banditos írta:De Santisc, - Dani Alves - Escudé - Navarro - Hinkel, - Keita, - Iniesta - Yeste - Walcott, - Nasri, - Bojan - Luis Fabiano
Én személy szerint azt "fikáztam", ami köztudottan rossz, a PC-re írt Fifa, összehasonlítva az én viszonyítási alapommal, a PES-sel, amely fizikában tönkreveri társát. Leírtam, hogy készíthetnének jobbat, den em akarnak, s hogy konzolon egész jó, sőt a PC verzióval összehasonlíthatatlan. Kissé részrehajló vagyok, de leírtam miben jobb a FIFA, s miért. Ennyi. Ez nem "fikázás", tények.Fernando írta:De ez abból áll, h minden PES-es lefikázza a FIFA-t.Zozzy 5 írta:Szerintem ez a fórum nem specializálódott annyira külön külön a PES-re meg a FIFA-ra (igaz van saját topikjuk), úgyhogy összehasonlítás simán belefér az egyik topikba...Fernando írta:Szerintem a PES-t nem ebben a topicban kéne isteníteni, szerintem itt a FIFA sorozatról van szó. Fényévekkel jobb. Nekünk FIFA-soknak meg a FIFA. Ez nem PES vs. FIFA topic. Szerintem nem kéne szétoffolni a topicot.