Hm... Bari meccsen... érdekes. de lesérült a védőm

Így van most 2védőm össz vissz .

A 6 úgy jön ki h van barátságos meccs is.Gaba írta:és hogy jön ki a 6? addig értem h 3 játszhat, 1et tudok becserélni. és a másik 2?
és hogy jön ki a 6? addig értem h 3 játszhat, 1et tudok becserélni. és a másik 2?MichaaBee írta:Max 6 db csatárt tudsz edzeni és szerintem érdemes kihasználni mind a 6 lehetőséget. Ha egy poszton edzel játékosokat, akkor szinte kötelező mindig a max létszámot fenntartani. Ha több van az már szvsz nem túl jó.matyi02 írta:Gólszerzést edzetek. Szerintetek hány csatárt edzessek?
Jelenleg 6db csatárom van.
MichaaBee írta:Max 6 db csatárt tudsz edzeni és szerintem érdemes kihasználni mind a 6 lehetőséget. Ha egy poszton edzel játékosokat, akkor szinte kötelező mindig a max létszámot fenntartani. Ha több van az már szvsz nem túl jó.matyi02 írta:Gólszerzést edzetek. Szerintetek hány csatárt edzessek?
Max 6 db csatárt tudsz edzeni és szerintem érdemes kihasználni mind a 6 lehetőséget. Ha egy poszton edzel játékosokat, akkor szinte kötelező mindig a max létszámot fenntartani. Ha több van az már szvsz nem túl jó.matyi02 írta:Gólszerzést edzetek. Szerintetek hány csatárt edzessek?
Sehol mivel eddig még sennit nem csináltak felhasználói hatásra. Talán csak a HM-et. Megpróbálhatod de ha lesz reakció pl egy udvarias elutasítás. Akkor szerintem már szerencsésnek érezheted magad.MichaaBee írta:
Más: Ha játékfejlesztéssel kapcsolatos javaslatom van, akkor azt hol kell jelezni, illetve kinek?![]()
szerk.: ha egy meccsen 10 esemény van, akkor hogy lehet 11 gólt lőni?
1. Mind1 h melyik átadás edzést választod ha a kpkat nézed. Ha mondjuk fiatalok a csatijaid vagy védőid akk ahhoz állítsd az átadást.MichaaBee írta:Ha középpályásoknak akarok átadást edzetni, akkor a "támadásépítés" vagy a "rövid passzok (átadás)" edzésformát érdemes választani? Nem írta ki egyiknél sem, hogy erősebb/gyengébb a hatása, csak hogy a támadásépítés a védőknek, míg a rövid passzok a csatároknak is fejleszti az átadás képességét. Középpályásoknál az edzés sebessége nem különbözik, tehát bármelyiket edzhetem?
Más: Ha játékfejlesztéssel kapcsolatos javaslatom van, akkor azt hol kell jelezni, illetve kinek?![]()
szerk.: ha egy meccsen 10 esemény van, akkor hogy lehet 11 gólt lőni?
Természetesen van. A 7ed osztályokban sokkal több az úgy nevezett BOT csapat. Ezeknek általában csapnivaló, de max megfelelő esetleg jó játékosaik vannak de azokból is max 1-2. Szóval a BOT-ok elleni meccsek mindig +3 pont.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy VII és VI osztály között nagy a külömbség?
Háttt...Ronaldinho&Barca írta:Amúgy VII és VI osztály között nagy a külömbség?
Kereskedéssel!!Auron írta:Hogy tudok pénzt szerezni a játékban a játékoseladás, szurkolók és a jegybevételen kívül?
Hát ha elég sok pénzed van (nem tudom pontosan mennyi), akkor közgazdászok is hoznak neked casht, valamint ha a csoport 1-4 helyén végzel, akkor kemény 3-12e ütheti a markodat.Auron írta:Hogy tudok pénzt szerezni a játékban a játékoseladás, szurkolók és a jegybevételen kívül?
Egyik sem csak újra építi a csapatát az abból bejövő 3,5-4 mrdbőllangpeter14 írta:Feltörték a srác jelszavát,vagy befejezi a játékot és kiárusít mindenkit
Feltörték a srác jelszavát,vagy befejezi a játékot és kiárusít mindenkitbowlinggolyo írta:Hello!
Akit érdekelolcsón jó csapat az nézzen be Seeräuber FC-hez (581499). A kp nagyszerűt hozott és nem is drágán vannak kint a 3 összesen 500000eFT-be kerül és az 5. osztig megállja a helyét ez a kp. Nézzetek be megéri!!!!