Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, de ez gyakorlatilag semmit sem ér, mert vagy a legaljára, vagy a legtetejére tudom tenni a játékosokat. Így nem tudom állítgatni komolyabban.Bob_Marley írta:Először is Cumbeenak gratulálok a győzelemhez!Külön öröm, hogy a Celtics kapitányának hadhatós segítségével jutott a csúcsra![]()
Kalap:
Autodraft rankingben tudod állítgatni a sorrendet
Draft felőlem tolódhat, lehet fél9 vagy akár 9 is!
Szerencsére én megoldottam, hogy ráérjek, de mint írtam 9 is jó akár nekem!
Csak hogy Babbi.. akarom mondani Gamenek is jó legyen az időpont
Sajnos úgy alakult a napom, hogy már nem tudtam gépközelbe kerülni...Cumbee írta:20 perc múlva 10. Nem nagyon írtatok eddig, hogy jó a későbbi időpont, szal hagyom a mostani beállítást, 10-kor akkor kezdünk! Neobarca erre te akkor végül nem jössz?
Jó lesz a ma este 10.Cumbee írta:Just 4 Fun liga:
Ma este 10-es időpont: Cumbee, kanty, Kamaj,
Holnap X órás kezdés: ?
Nem reagáltak:Bob_Marley; Game90; fcb0827
Eddig a ma este vezet, szal mondjatok valamit!!
Na jó.Kalap1988 írta:Cumbee! Te is tudod, hogy ez kényszermegoldás volt, ha nem kell pihentetni és van Horford és Chandler is, akkor tuti játszanak. Egy po meccsen nincs ilyen. Anthonyról tudjuk, hogy tud 4-est játszani (másik oldalt szerintem M. Williams játszott, de az ő paramétereivel nem vagyok tisztában) , de épp ezért írtam, hogy a 3-asok 90%-a (nem 100) képtelen erre és ezért ne legyen így. Ráadásul te csak a kezdőt írtad le, azért játszott más magas is a meccs folyamán a két csapatban... Nem nagy megkötés az enyém, 3 db 4-es vagy 5-ös posztú a 8 emberből, ez minden csapatban jelen van a valóságban, csak a kényszer hoz mást... Persze jó kérdés, amit Slither felvet, hogy lehet-e alkalmazni. Ezt ti tudjátok.
NYK-Hawks meccs a héten:Kalap1988 írta:Láttam már small ballt, de pl olyat, amit leírtam még nem, mert olyan nincs... Vannak jól 4-est játszó 3-as játékosok, de nagyon kevés, met 4-es poszton hátramenetben brusztolni kell a palánk alatt, erre a 3-asok 90%-a nem képes. Ti nem small ballt akartok, ami a valóságban is lehetséges, hanem pont és assist gyárat. Ráadásul én nem azt mondtam, hogy rengeteg magas ember legyen a keretben, csak azt, hogy 3, a 8-ból (azaz így is lehet small ballt játszatni). Azt hiszem ez korrekt és így lesz reális a dolog. A Bob által írt 4 sok, bár gyanítom, hogy ő úgy értette a 4-et, hogy 2F+2C, ami még kevesebb is lehet, mint az enyém (mindkettő F is lehet mondjuk Pierce típusú)Slither írta:Miert lenne inkorrekt ha vki pl. small-ballt akar jatszatni? Manapsag teljesen normalis dolog ha egy csapat 3G-2F csapattal all fel, hiszen normalis centerek alig vannak.
Az egyenlo feltetelek adottak barmilyen beallitas mellett, az elonyt mindenki sajat tudasa alapjan alakitja ki. A pontok atlagolasat mindenkeppen ellenzem, sztem a meccs szamokkal valo taktikazas a legjobb resze a jateknak.
Egyébként n úgy csinálnám, hogy PF játszhasson C poszton, azt nem akarom megkötni (lásd Heat, ahol sokszor Haslem a center, vagy nálunk KG), de PF igenis legyen a keretben, a centerrel együtt legalább 3, mert nonszensz lesz, ha valakinél Pierce fog 4-est játszani...
NYK kezdő:
I. Shumpert G
B. Davis G
A. Stoudemire C
C. Anthony F
L. Fields F
G/F->SF; SF->PF; PF->C Senki nem ütközött meg rajta.J. Teague G
K. Hinrich G
J. Smith C
M. Williams F
J. Johnson F
Ez jo lenne, csak be lehet ezt allitani? Nem neztem meg, de mintha csak G-F-C megkulonboztetes van itt.Kalap1988 írta: G-G-F-PF-PF/C, PF/C, és két akármilyen ember.
Ebben gyakorlatilag egy center sem kötelező, mégis lesz 3 magas ember. PF-ből pedig annyira nem gyenge a liga...
Láttam már small ballt, de pl olyat, amit leírtam még nem, mert olyan nincs... Vannak jól 4-est játszó 3-as játékosok, de nagyon kevés, met 4-es poszton hátramenetben brusztolni kell a palánk alatt, erre a 3-asok 90%-a nem képes. Ti nem small ballt akartok, ami a valóságban is lehetséges, hanem pont és assist gyárat. Ráadásul én nem azt mondtam, hogy rengeteg magas ember legyen a keretben, csak azt, hogy 3, a 8-ból (azaz így is lehet small ballt játszatni). Azt hiszem ez korrekt és így lesz reális a dolog. A Bob által írt 4 sok, bár gyanítom, hogy ő úgy értette a 4-et, hogy 2F+2C, ami még kevesebb is lehet, mint az enyém (mindkettő F is lehet mondjuk Pierce típusú)Slither írta:Miert lenne inkorrekt ha vki pl. small-ballt akar jatszatni? Manapsag teljesen normalis dolog ha egy csapat 3G-2F csapattal all fel, hiszen normalis centerek alig vannak.
Az egyenlo feltetelek adottak barmilyen beallitas mellett, az elonyt mindenki sajat tudasa alapjan alakitja ki. A pontok atlagolasat mindenkeppen ellenzem, sztem a meccs szamokkal valo taktikazas a legjobb resze a jateknak.
Itten van minden:neobarca írta:Ez a liga melyik oldalon lenne? Mi alényege?Cumbee írta:A Just 4 Fun liga draftjáról megfeledkeztünk. Mikor legyen? Csütörtök este, esetleg péntek délután/este?Totál elkerülte a figylmemet...
Adatok:
League Name: Just 4 Fun
League Id: 19797
League Password: eurobarca
Beállítások:
- Total points(mindenki mindenki ellen, nincsenek párosítások, folyamatosan számolja az elért pontokat, akinek a végén a legtöbbje van, az nyert.)
- Live Snake Draft
- 1 játékos akrhányszor draftolható
- Nincs csere, nincs FA lista
- Csapatösszetétel: 2G, 2F, 1C, 2 FLEX (Nincs kispad, hogy ne lehessen/kelljen naponta csapatot állítani)
- Pontozás: egyelőre az alapot hagytam, később még állíthatunk rajta
- Draft: Az időpontot beszéljük majd meg. Szerintem nem feltétlen kéne a másikkal egy időben, hogy a másikra maximálisan lehessen koncentrálni. Ennél aki esetleg nincs oda a draftért, annak nem is kell megjelennie. Egy pre draft rankinggal szerintem mindent el lehet intézni, mivel mindenki azt viszi akit akar. Itt nem lesz olyan, hogy benyúlnak előled valakit. (Az a javaslatom, hogy lehetne ez hamarabb, mint a normál ligás draft. Ez nem igazán éles, így itt aki esetleg addig nem tenné meg, az is kipróbálhatja, hogy hogyan is működnek ezen az oldalon a dolgok és a másik, normál ligában már tapasztaltabban ül le draftolni.)
Esküszöm, te paranoiás vagy.Bob_Marley írta: Szerk: és a bajom a felállással amit Kalap is írt, hogy nem realisztikus dolgokat is megengedünk így a managereknek!Ellehet irreálisan tolni a dolgokat, nem arra törekedni, hogy kiegyensúlyozott jó csapatod legyen, hanem hagysz 1-2 kategóriát bukni!
És írhatom, hogy de bezzeg a Celtics is jó gyenge a palánk alatt, viszont összességében jó csapat!Jah csak mi sem arra törekszünk, hogy kirúgjunk minden C-t!Hanem pont hogy oda erősítünk, ahol gyengék vagyunk!
Na ezért írtam, hogy valami megkötés legyen, hogy ne lehessen eltorzítani a képet!
Nekem ezzel a 2dologgal, a több meccs meg a posztokkal azért van bajom, mert félek tőle megint kialakulnak olyan dolgok, amik nem reálisak!Tudom fantasy, de nonszensz, hogy olyan emberek érnek többet a másiknál, akik játéktudásban gyengébbek!És itt meg ez duplán ki fog jönni pl ha valaki 20meccset játszik!
Az biza, ahogy az is, hogy idén a NO-nak Greivis Vasquez többet érjen Eric Gordon-nál, pedig ez így volt. Aki kevesebb meccset játszik, az kevesebbet ér a való életben is. Ettől még nem Gordon lesz kettőjük közül a rosszabb játékos, de idén ő segített kevesebbet a csapatának. Szintén reális. Ahogy az is, hogy ha a Boston-Atlanta párharcból a Boston jut tovább, akkor Joe Johnson és Josh Smith kevesebbet fog érni az Atlantának, mint PP és KG a Bostonnak, mivel míg a második kettő tovább tudta juttatni a csapatát, addig az első kettő nem. Ez teljesen hétköznapi és elfogadott dolog, csak fantasyban neked valamiért szúrja a szemed. Eddig is voltak sérülések, DNP-CD-k és mindenkinek természetes volt, mert ez a játék része. El kell tudni fogadni, hogy a mostani játék része meg a csapatok kiesése lesz.Tudom fantasy, de nonszensz, hogy olyan emberek érnek többet a másiknál, akik játéktudásban gyengébbek!
Ez a liga melyik oldalon lenne? Mi alényege?Cumbee írta:A Just 4 Fun liga draftjáról megfeledkeztünk. Mikor legyen? Csütörtök este, esetleg péntek délután/este?