Nem értjük egymást Cumbee, de ezt nem először tapasztalom

Az hogy az ember rágyúr egy adott statisztikai elemre, ahogy Kalap is írta pont hogy a játék élvezhetőségét veszi el!
A taktikai tér minél nagyobb szabadon hagyása eredményez irreális dolgokat!Én legalábbis így látom!Az meg, hogy nem average-ot számolunk teszi lehetővé, hogy gyakorlatilag nekimegyünk egy lutri bajnokságnak!
Pont az érzem totálisan inkorrektnek, hogy 1-1 játékos értéke növekedjen, mert olyan csapatban játszik amely val. tovább jut!
De mint írtam ezek szerint ez csak nekem szúrja a szemét, majd lesznek itt érdekes dolgok, pl csere vétózásnál!Mert pl lefogadom, hogy csak azért mert Kis Pista valahol játszik, felértékelődik, miközben 2 egyeneset nem tud dobni!És akkor döntsd el adott cseréről, hogy vétó vagy nem!
Véleményem szerint ne élvezzen senki azzal előnyt, hogy olyan játékot szedd össze, amelyik erős csapatban játszik!
Rosterhez meg annyit tudom nem lehet megoldani, s van példa, meg lehet hozni a small ballt is!És egyáltalán nem rólad volt szó, hogy te ilyet meglépnél vagy nem, de látni kell ha valaki ügyes meglehet ám úgy "hackelni" a rendszert, amihez nem tudsz hozzászólni, mert a szabályok engedik (hagyjuk, hogy engedjék) miközben ahogy Kalap is írta a csaptodat a MAFC megverné pl a palánk alatt!
Amit Kalap írt még jobb ötlet!Mindenkinél a Centeren kívül kötelező PF poszton játszó ember használni egyik F poszton!Nekem még ez is karcsú, mert továbbra is meglehet szépen kerülni a dolgokat, s minimalizáolm egy PF-re meg egy C-re aztán a többit nem, de legalább "valami"

Pont amit írt5, még mindig telelehet rakni pontgyárakkal, s ismét csak őt tudom ismételni, főleg mikor ilyen kevés játékos van, s tényleg olyan, mintha mi lennénk az edzők, de mégis van rá mód, hogy eltorzítsuk a csapatot!
Nem tudom jobban már tényleg megfogalmazni, amit te írsz értem logikailag is, csak nekem pont azzal van a bajom, hogy túl nagy szabadság teret engedünk, s lehet írni taktikázás meccsekkel, posztokkal stb stb, s fantasy játék, de ha tehetünk érte, hogy reális legyen, de mégis ott marad az egyéni koncenpció (mert nem minden poszt lenne megkötve...) akkor miért ne tehetnénk meg!
De tényleg többször én már le nem írom, már megtettem 126szor

Mondom itt majd cseréknél is lesznek gondok, s pont valamelyik nap írtad, az a cél, hogy a legjobb játékosok kelljenek el, majd lesz olyan, amikor FA-ról érdekes embereket fogunk felvenni (én is te is bárki) miért???Mert több meccset játszik, NONSZENSZ!!!!!!!!!
Csoki vanília, béke eperfagyi grízes tészta
draft ma autodraft nem?
Kicsit később nem lehetne?11 vagy legalább fél 11?
Nekem már biztos programom van, s nem mondhatom vissza!De beállítottam predraftot, uh ha csak nekem nem jó a 10 óra, akkor tárgytalan!
szerk: Utálom a kolbászt, elméleted megdőlt

De akkor veszem így, lemegyek a boltba veszek kenyeret tejet kolbászt, ez a tökéletes vacsora!Ahhoz hogy a szervezet megkapja a kellő energiaforrást szükségem van mindegyikre!Ha valamelyik kifogyott akkor abból kell beszereznem!Egyensúly megteremtése!
Te varicáiódban én igen jöhetek, hogy márpedig egyed ezt vagy azt, mert nincs megkötve, hogy ami elfogyott abból kell után tölts!És futhatsz még egy kört vagy kérhetsz a szomszédból (manipulálsz

)