2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meghívós, de lehet regisztrálni is sms küldése után.(kb. 500-600Ft)el fuero írta:Az ien meghívós oldal? Vagy nem értem h miért zárnának kiÉs a torrentes oldal címét ha megadod akkor is kizárnak?
Az ien meghívós oldal? Vagy nem értem h miért zárnának kiKluivertinho írta:Amelyik torrent oldalon fent vagyok ott már fent van a magyar is. Tudnék adni torrentet, tudnád is tölteni, csak akkor engem kizárnának az oldalról...
Amelyik torrent oldalon fent vagyok ott már fent van a magyar is. Tudnék adni torrentet, tudnád is tölteni, csak akkor engem kizárnának az oldalról...el fuero írta:Magyarul?? Mert én csak angolul meg németül meg arabul találtam...Tudsz adni linket??
Torrent oldalakon már most fent van.Sharkinho írta:Elvileg holnap jön ki magyar szinkronnal. Hétvégén már biztos le lehet töltei vhonnanel fuero írta:Nem lehet vhonnan már egyből magyarul letölteni vagy csak lesz magyarítás hozzá??? Mert majd hülye leszek megvenni...de azért mégis FIFA 08![]()
Elvileg holnap jön ki magyar szinkronnal. Hétvégén már biztos le lehet töltei vhonnanel fuero írta:Nem lehet vhonnan már egyből magyarul letölteni vagy csak lesz magyarítás hozzá??? Mert majd hülye leszek megvenni...de azért mégis FIFA 08![]()
Most már fölösleges a demot szedni, amikor megjelent az egész játék, igaz nem szinkronos, de ITT megtalálod.La Pulga írta:Most töltöm a 08 demo-t,szerintetek milyen?
Jaja, mindig csak ígérgetnek.barcelinho_5 írta: haha...ennek nagyon régen nem dőlök be...
tavaly a 07 kiadása után mondták hogy jövőre az egész grafikus motort újraírják:)
ez lett belőle:))
de nagyon szeretném ha neked lenne igazad
haha...ennek nagyon régen nem dőlök be...Ádám02 írta:És az meg nem mindenkinek van!barcelinho_5 írta:óhhh...PES mindent alázni fog...a FIFA már régóta csak Xbox 360-ason tud nagyot robbantani...Egyébként tényleg nem lett jó a 08,de a tervezők nem is erre az évre mondták a nagy áttörést nem is értem mér várta mindenki!Mondták,hogy a 09 lesz az igazán jó!
És az meg nem mindenkinek van!barcelinho_5 írta:óhhh...PES mindent alázni fog...a FIFA már régóta csak Xbox 360-ason tud nagyot robbantani...
bárnekem öregapám aszonta hogy demo-ból sose következtessek.. nemtom..majd kiderül...barcelinho_5 írta:bár most elkezdtem FIFÁzni...a 07-el...hogy kitapasztaljam majd a 08-ba hogy mennyit fejlődött:) a demo alapján 0,1%-ot mínuszba:))