Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MQuC írta:kötetlenül, a netikettet betartva....
Amugy Hattrick kupába hogy van, mi van. Mert anno elvileg várólistán voltam, csak sztem az a régi csapatom volt. Hogy lehet belépni, ha be lehet még.
Támogatom.MichaaBee írta:Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy "Eurobarca Föderáció" c. oldalt. Itt mindenki magának tölthetné fel a csapatáról az infókat. (Nyilatkozatok, meccsek, játékosok stb.)
Az alapoldal elkészítését én vállalnám, a saját tartalmat pedig mindenki magának tölthetné fel.
Akinek van ilyesmihez kedve és támogatja az ötletet, az kérem jelezze!![]()
Jól olvastad. A 7. osztály 1. és 2. helyezettje osztályozó nélkül feljut és a 6. osztály 7. és 8. helyével "cserél helyet.szajko írta:Én nekem akkor ugye nem kell osztályozót játszanom a 7.-ed osztályból a 6.-ba való feljutáshoz?![]()
Mert ez van írva, hogy a 7. osztályból az 1. és 2. helyezett csapat osztályozó nélkül jut fel.
Hmm...Tényleg...El sem olvastam csak valahol megtaláltam, és egyből bemásoltam. Úgy emlékeztem benne van. Bocs...MichaaBee írta:Pocsa, ebben hol van az, hogy mikor dől el, hogy ki melyik bajnokságban folytatja?![]()
szerk.: kösz, m_b![]()
A jövőheti osztályozó meccsek után.szajko írta:
Azt mikor tudom meg, hogy milyen csoportba kerültem?
kb mennyi idő?
Kettő, három, esetleg négy hét. Nem tudom pontosan, mindjárt utána nézek.
Kettő, három, esetleg négy hét. Nem tudom pontosan, mindjárt utána nézek.szajko írta:Azt mikor tudom meg, hogy milyen csoportba kerültem?
kb mennyi idő?
ez általában olyankor van ha a játékosnál akit vettél annál a a Bajkeverő alak van.kudu írta:Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett.
ezt most irta ki a hattrick![]()
ilyet se láttam még