Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szinte majdnem ugyanez a helyzet nálam is!!MQuC írta:szurkolók elvárása, küzdeni kell a benntmaradásért. Ehhez képest utolsó 3 meccsem megnyertem, gólt asszem 1-et kaptam. 3. vagyok. Két meccs van hátra, matematikailag meglehet a feljutás. Most játszom a 2. helyezettel idegenbenKiváncsi leszek.... Drukkoljatok
Nekem a mai nap jótorrestoni írta:Sziasztok!
Apropó interjúk: Socio, mikor tudnánk befejezni?
Viszont.MQuC írta:Elfogadtam. Sok sikert a meccshez.
Megtörtént.MQuC írta:Sziasztok.
Valaki hivjon ki egy IFI barátságos meccsre plsKell a terhelés.
Budapsti Utánpótlás (1151529)
Ok!ultrasur írta:
Ok!kleno04 írta:bocsi de én most nem érek rá bari meccsreultrasur írta:Kleno04 kihívtalak egy bari meccsre!
![]()
mert benne vok a Gamper Kupában és még ott szerepel a csapatom úgy hogy addig nem tudok bari meccseket játszani bocsi![]()
remélem megérted, majd egyszer kihívlak
Egy héten egy edzés van, csütörtökönként, és ha jól emlékszem, éppen most van, 17:45-kor vagy egy kicsit utána.Ronaldinho&Barca írta:Hány edzés van egy héten, illetve mikor vannak?
Amúgy már 3. hete sérült egy játékosom, 1 hetes sérüléssel.
bocsi de én most nem érek rá bari meccsreultrasur írta:Kleno04 kihívtalak egy bari meccsre!
Hát nem tom mekkora az a pénzhiány,de ha jó edződ van akk pár héten belül felfejlődhet remekre a srác!Addig meg vhogy kihúznád a bevételekből+csökkenthetnéd a kiadásokat...Nemrég adtam el úgy 1 remek 18 éves kapust,h kicsivel több mint 2 hónappal az eladása elött még megfelelő voltCaesarka írta:Van 2 jó kapusom haversrác!Az egyiket eladom, mert pénzhiányban vok, a másikat meg épp remekre fejlesztem!
Mondjuk az én ifim egyszer kikapott 12:0-ra vmi kumma tápos ificsapattól, eléggé "furcsa" volt!
Van 2 jó kapusom haversrác!langpeter14 írta:Nincs mit! Amugy ha a kapusodat remek szintűre edzetnéd,sokkal többet kapnál érte,de már mind1 ha kiraktad.![]()
Más: ifim 10-0ra nyert,+27es gólarányomnak köszönhetően vezetem a bajnokságot,ráadásul a 2.at oda vissza vertem,úgyh valszeg bajnok lesz a csapat...
Köszi a választ!langpeter14 írta:+1000 eFt...De 1 héten csak 1 ifistát igazolhatsz,ha 2 megfigyelőd van, az csak arra jó ,h kiválaszthatod 2 közül a jobbat...Szvsz nem fontos h 2 legyen,elég 1,de az legyen jó.Én 1et alkalmazok de kb 1 hónapja min 5 csillagos emberkéket hoz.Csak akkor szerződtess még1et,ha van rá pénzed,vagy ha a másik nagyon rossz playákat hoz!Caesarka írta:Ha ifibe akarok még1 játékos megfigyelőt alkalmazni, akkor az mennyi pénzbe kerül? Lesz e vmi pozitív vagy negatív hatása esetleg a csapatra? Mert az alap megfigyelő mellé szerződtetnék egy másikat is, ez mivel fog járni, ha megteszem?
+1000 eFt...De 1 héten csak 1 ifistát igazolhatsz,ha 2 megfigyelőd van, az csak arra jó ,h kiválaszthatod 2 közül a jobbat...Szvsz nem fontos h 2 legyen,elég 1,de az legyen jó.Én 1et alkalmazok de kb 1 hónapja min 5 csillagos emberkéket hoz.Csak akkor szerződtess még1et,ha van rá pénzed,vagy ha a másik nagyon rossz playákat hoz!Caesarka írta:Ha ifibe akarok még1 játékos megfigyelőt alkalmazni, akkor az mennyi pénzbe kerül? Lesz e vmi pozitív vagy negatív hatása esetleg a csapatra? Mert az alap megfigyelő mellé szerződtetnék egy másikat is, ez mivel fog járni, ha megteszem?