2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lacer már fenn vanSzife írta:úgy csináltuk ahogy írtad de a lacerral mindig ugyanott kötünk ki pedig külön-külön csináljuk..
IRC network:lacer írta:He? itt van az optionsben h :
IRC network:
QuickNet
IRCServer:
Quicknet:Random Server
így???
Logitech Dual Action. Nelem sosem jönnek be a cselek, egyébként játszani iszonyat szeretek vele. Amúgy meg gyakorlásban kéne egy kicsit edzenem, biztos bele lehet jönni, de most általában egymás ellen játszunk, vagy éppen Managerben nyomom, ahol ebben az idényben még csak nyertem, és nem akarok ott próbálgatni...nehogy megszakadjonlionel19 írta:nemtom mien a gamepadod de enyémmel iszonyat egyszerűen lehet cselezni, és a játék is gamepadra van kitalálva...barca99 írta:És mi a problémád? Egyébként sztem gamepaddal sem olyan könnyű cselezni, meg sztem nem is éri meg annyira erőltetni.Slither írta:Én is beszállnék, ha vki megoldaná a gamepad problémámat. Billentyüzeten nem lehet rendesen cselezni
nemtom mien a gamepadod de enyémmel iszonyat egyszerűen lehet cselezni, és a játék is gamepadra van kitalálva...barca99 írta:És mi a problémád? Egyébként sztem gamepaddal sem olyan könnyű cselezni, meg sztem nem is éri meg annyira erőltetni.Slither írta:Én is beszállnék, ha vki megoldaná a gamepad problémámat. Billentyüzeten nem lehet rendesen cselezni
1.full name, email, nickname és alternative legyen kitöltve invisible mode kipipálvaSzife írta:és hogy kell használni azt a mIRC-et?
Azt hogy gamepaddal szaggat, de csak a Fifa07-ben.barca99 írta:És mi a problémád? Egyébként sztem gamepaddal sem olyan könnyű cselezni, meg sztem nem is éri meg annyira erőltetni.Slither írta:Én is beszállnék, ha vki megoldaná a gamepad problémámat. Billentyüzeten nem lehet rendesen cselezni
És mi a problémád? Egyébként sztem gamepaddal sem olyan könnyű cselezni, meg sztem nem is éri meg annyira erőltetni.Slither írta:Én is beszállnék, ha vki megoldaná a gamepad problémámat. Billentyüzeten nem lehet rendesen cselezni
A liga már elkezdődött, új csapatot nincs módunkban betenni (ez nem a magyar liga ahol csapatok jönnek mennek még akár idény közben isSzife írta:Az nem baj ha elkezdődött... gyorsan bepótlom én azt az 1-2 meccset!
Bár nem én szervezem, de tudok adni pár infót. A Liga már elkezdődött, én már túl vagyok az első két fordulón. (1-1-0...köszi gent...Szife írta:Csá mindenkinek!
Ha lehet akkor én is jelentkeznék arra a FIFA bajnokságra : Szife - Milan
Az még belefér hogy atletico, de mivan ha az a Elton Ronaldo nyeri meg a bajnokságot azzal a [auto_cenzúra] Readinggel??? Azért csunya lenne hogy a Reading kiállni ilyen 70-75 ös játékosokkal...madridkaa írta:burca:) ezért szoltunk nektek h legyen majd kivel játszanunk;)...amugy em akarok beleszolni srácok...de nem lenne ugy jobb h ti is spanyol bajnokságot csináltok?mert mondjuk tegyűk fel nálunk nyer kb 1 atletico madrid vagy 1deportivo szintű csapat (csak példa volt) akor náltatok meg mondjuk egy chealse akor mi van:D? érdekes kis mecs lenne... bár ti tudjátok sok szerencsét:)
Kössz megvan,csak nemtom mennyire változtassam mert probáltam többször beirni,de ugyanugy lassu a menü..sub_bass írta:Start-->vezérlőpult-->rendszer-->speciális-->teljesítmény-->speciális (legalul !)