Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és hány csillagos volt az ifidbe???socio66 írta:Eddigi legjobb felhozott ifim:
Adorján Medgyesi
17 éves,1 napos
TSI: 400
Játékszervezés: megfelelő
Ha valaki esetleg kp. edzést nyomat,akkor viheti,nekem most nem kell.
Akkor én jelentkeznék is a bajnokságba amint vég lesz az enyémnek vagyis holnapsocio66 írta:Én nem élnék a lehetőséggel,ki is léptem,szóval jöhet is valaki helyettem.kamaj írta: Szeretnék gratulálni mindenkinek akik részt vettek a bajnokságban és remélem hogy több szezont is meg tud élni ez a bajnokság. Elsősorban kérnék mindenkit aki részt vett az idei szezonban az jelezze, hogy részt kíván-e még venni továbbra is benne.
Köszönöm!
Én tovább folytatom a bajnokságot.kamaj írta:Ha minden igaz hét napig szünetel a bajnokság és utána újraindul. Sajnos még nem tudom, hogy lesz-e kilépő. Ha lesz szólok mindenkinek és lehet majd jelentkezni rá.
Én nem élnék a lehetőséggel,ki is léptem,szóval jöhet is valaki helyettem.kamaj írta: Szeretnék gratulálni mindenkinek akik részt vettek a bajnokságban és remélem hogy több szezont is meg tud élni ez a bajnokság. Elsősorban kérnék mindenkit aki részt vett az idei szezonban az jelezze, hogy részt kíván-e még venni továbbra is benne.
Köszönöm!
Halikamaj írta: Szeretnék gratulálni mindenkinek akik részt vettek a bajnokságban és remélem hogy több szezont is meg tud élni ez a bajnokság. Elsősorban kérnék mindenkit aki részt vett az idei szezonban az jelezze, hogy részt kíván-e még venni továbbra is benne.
Köszönöm!
Szeretnék gratulálni mindenkinek akik részt vettek a bajnokságban és remélem hogy több szezont is meg tud élni ez a bajnokság. Elsősorban kérnék mindenkit aki részt vett az idei szezonban az jelezze, hogy részt kíván-e még venni továbbra is benne.socio66 írta:Ma lett vége az Eurobarca ifibajnokságnak!
Szerintem jó kis versengés volt,a magam részéről elégedett vagyok az eredményekkel és a helyezéssel is. Ezúton köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek hogy összejött a dolog.
A döntőt meg lehetne rendezni egy idegen pályán h senkinek se jelentsen a hazai pálya előnyt és így le lehet tudni 1 mérkőzésből a döntőt. Ez csak egy javaslat.torrestoni írta:A döntővel kapcsolatban már én is gondolkodtam ezen, de most még megbeszélem Kamajjal. Jó, hogy felvetetted, valószínűleg így lesz, s e szerint fogom módosítani a szabályzatot!
halitorrestoni írta: .....
Nos, igen, lesznek eltérések, és csúszások az általad említett dolgok miatt. A leginkább aggasztó a Magyar Kupa, de ettől még végig fogjuk csinálni. Írtam is, hogy a menetrend nem végleges, mindig az aktuális helyzethez fogunk igazodni, lehetőleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen.baguvixXx írta:Toni! Május 6-án beleköphet az osztályozó 20-án pedig kezdődik az MK szóval biztos nem fogjuk tudni tartani magunkat a menetrendhez.
A döntő is 2 meccses lesz ? Nem lenne jobb semleges pályán 1 meccs ?
Persze te vagy a főnök csak felvetettem![]()