Sziasztok!
Van egy új hírem, ami szorosan kapcsolódik MichaBee korábbi kérdéséhez...
MichaaBee írta:Tényleg, a Joan Gamper kupával mi a helyzet?

Régebben volt róla szó, de aztán abbamaradt.
Nos, igen, korábban megígértem, hogy felveszem a kapcsolatot a töbiekkel, aztán a már meglévőt befejezzük, majd egy újat, az új jelentkezőkkel indítunk... Nos, nem, időm is kevés volt, kedvem sem sok.
Mostanra azonban változott a helyzet, s úgy döntöttem megpróbálom feléleszteni a HT - Joan Gamper kupát. Az ötlet -aki még nem hallott róla- még az őskorból, na jó, úgy 2-3 évvel ezelőttről való. Majd jött egy új felvonás, ahol már egészen sok tartalom került egy honlapra, extrákal, s működött is a csoportkör befejezéséig.
Most szeretném, ha újra kezdenénk, már rengeteg tapasztalatom van, s vállalom a szervezést.
Ennek örömére úgy gondoltam, a kupa megérdemel egy önálló honlapot, mely elkészült. Egyelőre kevés tartalommal ugyan, de szerintem alapkőnek jó. Aki az előző oldalt ismeri, annak sok minden hasonlóság szembetűnhet. Nem véletlen, ami jó volt korábban, azt miért kellett volna megreformálni. Így tessék, várom a véleményeket, kérdéseket, ötleteket:
HT - Joan Gamper Kupa új, hivatalos oldala
Csak akkor folytatom, ha itt a fórumon, vagy ott látom az érdeklődést.
Most kell, hogy személyesen kérjek elnézést néhány korábbi úttörőtől: Baguvixxx, Kamaj, Diego10, Cfirpo, és még sokan másoktól...
Minden jót!