Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szükséges. Szimplán regisztrálsz, majd utána elérhetővé válik a jelentkezési lap. Kitöltöd, elküldöd...Messiboy19 írta:A regisztrációhoz (a kupára hivatalosan) a Hattricken belül (bejelentkezve) kell regizni?
Természetesen barátom nagyon hálás lennék érte, s szívből örülök, hogy kitartasz még a kupa mellett...kamaj írta:Nos jó ötletnek tartom az új kupát és én is benne lennék természetesentorrestoni írta: Gamper kupa.
Ha továbbra is igényelnéd a régebbi munkámat vagy esetleg kellene egy kis segítség neked a rendezésben, én szívesen segítek.
kamaj írta: Gamper kupa
1. kakabe
2. kamaj
3. Theo
Nos jó ötletnek tartom az új kupát és én is benne lennék természetesentorrestoni írta: Gamper kupa
Én benne vagyok. Javaslom inditsunk egy listát vagy jelezzük torrestoninak PÜ-ben, hogy ő felírhassa nevünk. Ha lista akkor viszont:torrestoni írta:...
MichaaBee írta:Tényleg, a Joan Gamper kupával mi a helyzet?Régebben volt róla szó, de aztán abbamaradt.
kleno04 írta:FONTOS!!!!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem ha egy játékost kiraktunk eladásra akkor azt már nem lehet visszavonni![]()
Mert egyik barátom most kezdte el és véletlenül kirakta a legjobb játékosát
Hát,szólhatsz egy GM-nek,de nem valószínű hogy ez lehetséges..kleno04 írta:FONTOS!!!!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem ha egy játékost kiraktunk eladásra akkor azt már nem lehet visszavonni![]()
Mert egyik barátom most kezdte el és véletlenül kirakta a legjobb játékosát
Hát sztem azt csak úgy lehet, ha a bajnokságodba van egy szabad hely, pl egy botcsapat, és ott van a neve mellett,h meghívás.Master19 írta:Egyik oszt.társam beregelt hattrick-re és szeretném ha egy bajnokságba lennénk.Elvileg meg lehet oldani csak nem tudom hogy...Aki tudna segíteni dobjon már rám egy Pü-t!Előre is kösszi