Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szponzorokat leginkább a pénzed érdekli. Ha javítani akarsz, akkor pár sorral feljebb leírtam a megoldást. Nekem bevált, ingerültről elégedettre ment fel a hangualtuk 1 hét alatt.langpeter14 írta:Szerk: A szponzorok hangulata mért ingerült,mikor a csapatom 3. és a benntmaradás a cél
Hát szerintem a pénz lesz a gond,de nem biztos!Mennyi léd van?langpeter14 írta:Osztálytársam csapatat vertem meg 2-1re otthon...hétfötöl megy majd zrikálás![]()
Vki 1 barátságost :?:Gyulafirátót (1643332)
Szerk: A szponzorok hangulata mért ingerült,mikor a csapatom 3. és a benntmaradás a cél
Gaba írta:Úgy nézem ez ilyen sérülős hétvége volt. Nekem a szélső hátvédem esett ki 2 hétre.
Ha már nála tartunk:
20 éves és 49 napos, TSI = 2 240
Forma: jó, erőnlét: jó
Védekezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Nem tudom, hogy nem volna-e érdemesebb csatárt csinálni belőle. Edzőmeccsen lőtt 2 gólt, és egy picivel jobb értékelést kapott.
Mit gondoltok?
Mit csinálok? Hétfőn elmegyek dominikára 10 napra.Amíg meg hazaérek talán elmúlik ez a sérüléshullám.kabekabe írta:Mit fogsz csinálni? Igazolsz majd? Benéztem hozzád és hát elég sok sérülted van...De mázlid(mondjuk te csináltad), h eléég jol állsz.noodle77260 írta:Újabb sérült.A legjobb csatárom.Megőrülök!
2-0-ra megyek közben. A középső védőmVégre
Mit fogsz csinálni? Igazolsz majd? Benéztem hozzád és hát elég sok sérülted van...De mázlid(mondjuk te csináltad), h eléég jol állsz.noodle77260 írta:Újabb sérült.A legjobb csatárom.Megőrülök!
Na mondjuk te most kezdted.Z.Chris írta:Huu az jó,nálam olyan 3000 valamenyi volt!